ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نشناختن درایو نوری برای بوت

king-1
06-04-2013, 11:30
سلام م لپ تا ایسوز مدل k45v خریدم توی تنظیمات بایوس در منوی بوت اصلاً دی وی دی رایتر نمیشناسه که بخوام باهاش سی دی رو بوت کنم البته در قسمت دیگر مشخصات دی وی دی رایتر رو کامل میاره. از نظر سالم بودن کاملاً سالمه چون توی ویندوز هر نو سی دی رو میشناسه و اجرا میکنه

khelane
06-04-2013, 20:33
مطمئنی؟@!
ببین بجاش نوشته dvd or optical drive
برو تو بایوس یه دور بایوس رو رو حالت دیفالت بزار بعد برو بخش بوت تو بایوس اونجا گزینه اول بوت کردن رو بزار رو دیسک ببین بازم اینطوری هست

king-1
09-04-2013, 10:46
مطمئنی؟@!
ببین بجاش نوشته dvd or optical drive
برو تو بایوس یه دور بایوس رو رو حالت دیفالت بزار بعد برو بخش بوت تو بایوس اونجا گزینه اول بوت کردن رو بزار رو دیسک ببین بازم اینطوری هست
مطمعنم خیلی برام جالبه. اصلا dvd رو به عنوان بوت نمیشناسه. تمام اینکارارو هم کردم ولی بازم برای بوت dvd رو نمایش نمیده

mohammadi_4u
09-04-2013, 11:07
با کلید میانبر بوت تست کنید-نشد تنظیما بایوس و ریست کنید-نشد بایوس آپدیت کنید

king-1
09-04-2013, 12:10
با کلید میانبر بوت تست کنید-نشد تنظیما بایوس و ریست کنید-نشد بایوس آپدیت کنید
با کلید میانبر بوتم که میرم باز dvd رو نمیشناسه. تنظیمات بایوس رو هم ریست کردم بازم نشد. فقط مونده اپدیت بایوس !!!!!!!

king-1
09-04-2013, 21:35
بایوس را هم اپدیت کردم ولی مشکل حل نشد.... خیلی برام عجیبه چرا گزینه dvd توی قسمت بوت نیست !!!!!!!!!!!!

mohammadi_4u
09-04-2013, 21:42
با این تفاسیر مطمینم اگه داخل سیستم درایو هست و تو بوت تنها نیست. باید یه تنظیم خاص تو تنظیمات بایوس داشته باشه.باید!
یکم تیز بینانه تر با دقت بیشتر هم تو ستاپ و هم تو بوت منو برسی کنید.

king-1
10-04-2013, 09:44
با این تفاسیر مطمینم اگه داخل سیستم درایو هست و تو بوت تنها نیست. باید یه تنظیم خاص تو تنظیمات بایوس داشته باشه.باید!
یکم تیز بینانه تر با دقت بیشتر هم تو ستاپ و هم تو بوت منو برسی کنید.
توی ویندوز درایو هست و خیلی راحتم کار میکنه و هیچ مشکلی نداره ... توی تنظیمات بایوس همه جا رو زیرو کردم ولی نشد که نشد

king-1
11-04-2013, 08:25
توی سایت ایسوز هم رفتم تنظیمات بایوس رو نوشته اونجا نشون میده توی بوت گزینه dvd هست ولی نمیدونم چرا توی لپتاب من نیست. کلافه شدم. الان ویندوز هشت اورجینال روش هست مشکلی هم ندارم برای بوتم با فلشم میتونم بوتش کنم و ویندوز نصب کنم ولی برام سواله چرا گزینه dvd توی تنظیمات نیست

khelane
11-04-2013, 20:52
ببین خودت میتونی به بار درایو نوری رو دبیاری یه دوتا پیچ داره باز کن دربیار برو تو ویندوز و تو بایوس تنظیمات رو به حالت اولیه برگردون بعد وصلش کنن ببین بازم فرق میکنه
چرا به یه نفر نشون نمیده از نزدیک ببینه
حل کرد لطفا نتیجه رو بیان کن
موفق باشی

king-1
11-04-2013, 21:12
مگه توی ویندوزم میشه وارد تنظیمات بایوس شد !!!!!! به یکی از دوستانم نشون دادم توی اینکاره خیلی وارده اونم خیلی تلاش کرد ولی تعجب کرد چرا نیست جالب اینجاست فلش هارد اکسترنال بهش نصب میکنم اتومات توی گزینه بوت ظاهر میشن.