ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لطفا در مورد این ارور پرینتر کانن منو راهنمایی کنید!

arash_a59
05-04-2013, 14:11
سلام خدمت دوستان و استاید
من یدونه پرینتر کانن IP3600 دارم که تانک داره
چند ماهی رو بی دردسر باهاش پرینت گرفتم
حالا هر وقت میخوام پرینت بگیرم ارور 6C10 میده !
این ارور چیه؟ چجور رفع میشه؟
منتظر راهنماییتون هستم

h_khozooei
06-04-2013, 09:40
سلام
این ارور احتمالا از قسمت service station یا purge هستش. به ربان ساده قسمتی که کارتریج می ره و پارک می شه در رو باز کن کارتریج ها که اومدن وسط از برق بکش احتمالا اون چرخدنده های که باید
این سرویس استشین رو بچرخونن گیر کرده

m_2t_ab
08-04-2013, 23:01
در تأیید و تکمیل فرمایشات جناب خضوعی عزیز:

23 times

Valve cam sensor

error [6C10]

The valve cam sensor was
faulty at power-on or when
purging was attempted.

1) Foreign material or paper debris
around the purge drive system unit;
remove foreign material.
2) Cable connection
3) Part replacement:
- Purge drive system unit
- Logic board

همت
21-06-2013, 11:36
سلام.
من هم پرینتر کانن آی پی 3600 و آی پی 4600 دارم که هر دوتاشون این مشکلو پیدا کردن. خیلی دنبال راه حلش گشتم و به یه نتایجی هم رسیدم. تا مدتی این روش برام جواب داد اما الان دیگه جواب نمیده و فکر کنم باید ببرم تعمیرگاه.
اول که باید بگم مشکل از یه سنسوره که توی قسمت جذب جوهر وجود داره و یکی از دوستان بهش اشاره کردن. روشی که من پیدا کردم اینه که اطلاعات این سنسور ریست میشه و برا مدتی مشکل حل میشه.
مراحل انجام:
1- در حالی که پرینتر خاموشه دکمه رسیوم (دکمه پایینی) رو نگه دار و بدون اینکه دستتو از روش برداری دکمه پاور (دکمه بالایی) رو بگیر.
2- حالا بدون اینکه دستتو از روی دکمه پاور برداری دکمه رسیوم رو آزاد کن.
3- چراغ سبز روشن میشه و میمونه. توی این مرحله دستت هنوز روی دکمه پاوره.
4- بدون اینکه دکمه پاور رو رها کنی 4 بار دکمه رسیوم رو فشار بده که در این حالت چراغ نارنجی با هر بار فشار این دکمه روشن و خاموش میشه.
5- حالا دکمه پاور رو آزاد کن. پرینتر مراحل روشن شدن رو طی میکنه و به حالت آماده به کار در میاد. الان یه بار پرینتر رو خاموش کن بعد روشن کن و حالا دستور چاپ بفرست.
همونطور که گفتم با این کار در واقع ink absorber رو ریست می کنیم و در اکثر مواقع جواب میده.
انشاالله مشکلت حل بشه. نتیجه رو برام بذار.
موفق باشی

arash_a59
21-09-2013, 07:25
سلام دوستان این مشکل جدید پرینترم هست
روشن کردم 4تا از کارتریجهای آخر رو نمیشناسه!
چکار کنم؟

esisss
22-05-2014, 01:24
سلام خدمت دوستان و استاید
من یدونه پرینتر کانن 4940 دارم که تانک داره
میخوام پرینت بگیرم ارور 6C10 میده ]چند باری هم ریستش کردم جوابی نگرفتم ظاهرامیگن قسمتی که هد وتمیز میکنه ایراد داره کسی تونسته این ایراد وبرطرف کنه ممنون میشم کسی کمکم کنه اخه قیمتش خیلی بالاست حیف دور بندازمش.مرسی

!
منتظر راهنماییتون هستم