ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با وروردی آنتن 47LM7610

saeid000
05-04-2013, 13:17
سلام دوستان خسته نباشین من از دیشب با تلویزیون مشکل پیدا کردم یعنی تو منطقه ما آذربایجان غربی از دیشب بارون میباره و رعد وبرق .......خلاصه دیشب یه رعد برق حسابی زد که از اون موقع کانال های من no signal میده دیشب ففکر کردم بخاطر هواست که نشون نمیده کانال
الان صبح دیدم باز درست نشده رفتم روی قسمت input که ورودی هارو ببینم دیدم ورودی انتن کم رنگه یعنی مثل اینکه انتن بهش وصل نکردم هر کاری هم کردم اصلا ورودی انتن روشن نمیشه با یه آنتن دیگه هم زدم ولی روشن نمیشه
به نظرتون مشکل من از چی میتونه باشه میشه منو راهنمایی کنین؟
ممکنه ورودی آنتن سوخته باشه؟
ازز شانس بد من گارانتی هم ندارم

saeid000
05-04-2013, 14:44
کسی نبود امکان سوختن ورودی هست؟
قطعاتش پیدا میشه/

matinpour
05-04-2013, 20:01
سلام دوستان خسته نباشین من از دیشب با تلویزیون مشکل پیدا کردم یعنی تو منطقه ما آذربایجان غربی از دیشب بارون میباره و رعد وبرق .......خلاصه دیشب یه رعد برق حسابی زد که از اون موقع کانال های من no signal میده دیشب ففکر کردم بخاطر هواست که نشون نمیده کانال
الان صبح دیدم باز درست نشده رفتم روی قسمت input که ورودی هارو ببینم دیدم ورودی انتن کم رنگه یعنی مثل اینکه انتن بهش وصل نکردم هر کاری هم کردم اصلا ورودی انتن روشن نمیشه با یه آنتن دیگه هم زدم ولی روشن نمیشه
به نظرتون مشکل من از چی میتونه باشه میشه منو راهنمایی کنین؟
ممکنه ورودی آنتن سوخته باشه؟
ازز شانس بد من گارانتی هم ندارم

دوست عزیز
در قسمت جستجو ببینید که دیجیتال تان فعال است یا نه بعد از آن ببینید که سیم و فیشهای تان سالم واز نظر اتصال درست است و اتصال کو تاه ایجاد نشده است ؟ و همچنین اتصال آنتن بدرستی وصل و در جهت مناسب است و نگاه کنید ببینید که کانلهای آنالوگ تان هم مشگل دارد یا نه

saeid000
05-04-2013, 20:07
دوست عزیز
در قسمت جستجو ببینید که دیجیتال تان فعال است یا نه بعد از آن ببینید که سیم و فیشهای تان سالم واز نظر اتصال درست است و اتصال کو تاه ایجاد نشده است ؟ و همچنین اتصال آنتن بدرستی وصل و در جهت مناسب است و نگاه کنید ببینید که کانلهای آنالوگ تان هم مشگل دارد یا نه

داداش تشکر
داداش این دیجیتال فعال هست
اره فیش آنتن هم درست هست یه انتن دیگه با یه سیم دیگه هم زدم باز درست نیست
کانال آنالوگ هم نمیاره
چجوری بگم یعنی وقتی که فیش آنتن را میزنم به پشت تلویزیون اصلا مثل اینکه آنتن وصل نکردم اونجوریه؟
فکر کنم سوخته شما میتونین منو راهنمایی کنین واسه خرید قطعه اینا قطعاتشون پیدا میشه امکانش هست؟
راستی میشه این تلویزیون رو دانگرید کرد الان اخرین ورژن رو زدم میخوام دانگرید کنم به ورزن قبل شاید اثری بکنه یا دارم حدس میزنم

saeid000
05-04-2013, 20:17
فکر کنم این قطعه باشه امکان پیدا کردن این قطعه هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

matinpour
05-04-2013, 20:36
داداش تشکر
داداش این دیجیتال فعال هست
اره فیش آنتن هم درست هست یه انتن دیگه با یه سیم دیگه هم زدم باز درست نیست
کانال آنالوگ هم نمیاره
چجوری بگم یعنی وقتی که فیش آنتن را میزنم به پشت تلویزیون اصلا مثل اینکه آنتن وصل نکردم اونجوریه؟
فکر کنم سوخته شما میتونین منو راهنمایی کنین واسه خرید قطعه اینا قطعاتشون پیدا میشه امکانش هست؟
راستی میشه این تلویزیون رو دانگرید کرد الان اخرین ورژن رو زدم میخوام دانگرید کنم به ورزن قبل شاید اثری بکنه یا دارم حدس میزنم

دوست عزیز
اگر در تهران هستید برد تان را به ساختمان آلومنیم طبقه چهارم سمت راست تعمییرگاه مرکزی نوری مراجعه کنید تا برایتتان درست کند

saeid000
05-04-2013, 21:17
دوست عزیز
اگر در تهران هستید برد تان را به ساختمان آلومنیم طبقه چهارم سمت راست تعمییرگاه مرکزی نوری مراجعه کنید تا برایتتان درست کند
داداش تشکر من شهرستانم
1000کیاومتر با تهران فاصله دارم تو شهرستون ما که کوچیکه حتی نمایندگی هم نیست یکی هست اونم الکیه قطعه نداره
شما میتونین برام یه شماره نماینگدی یا جایی را برام بدین که بتونه این قطعه را برام بفرسته نوکرتم داداش

saeid000
06-04-2013, 08:39
سلام دوستان خداییش یکی با معرفت راهنمایی کنه دیگه مگه چی میشه من نمیتونم این قطعه را پیدا کنم
الان 20 روز نمیشه تلویزیون گرفتم ولی شانس نداریم که
من بعد کلی پرس و جو از دوستان فهمیدم که این قطعه تیونر که روی عکس که گذاشتم خراب شده
حالا چند تا سوال دارم اگه میشه

این عکس

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایت تیونر که مشخص کردم کجا میتونم پیدا کنم ؟
یه ادرسی یه شماره ای؟
کسی دوره بر قیمتش را میدونه بهم بگه؟

Soroush-S
06-04-2013, 10:37
شما اگه تیونر پیدا کنی نمیتونی تعویض کنی باید به یه تعمیرکار مراجعه کنی . احتمالا باید کل شاسی عوض بشه

saeid000
06-04-2013, 20:07
اره داداش میخوام بدم تعمیر کار عوض کنه ولی مشکل این قطعه را دارم نمیدونم از کجا پیدا کنم

Soroush-S
06-04-2013, 20:38
اره داداش میخوام بدم تعمیر کار عوض کنه ولی مشکل این قطعه را دارم نمیدونم از کجا پیدا کنم

خود تعمیرکار وظیفه پیدا کردن قطعه داره نه شما

shahpasand1
06-04-2013, 21:24
یبار فایل آپدیت نر افراز تلوزیون از اینترنت بگیر بریز روش ببین چی میشه ضرر نداره

saeid000
06-04-2013, 23:01
خود تعمیرکار وظیفه پیدا کردن قطعه داره نه شما
داداش من تو یه شهرستون کوچیک خب این تعمیر کار ما هم واسم گفته موجود نیست این قطعه هر جا زنگ زدم پیدا نمیشه تو یه جا هم برد کاملش هست که 500تومان هزینه برد هست با دست مزد 600 میگیرم
فکر کنم نمیخواد پیدا کنه تا یه برد واسم بندازه منم واسه همون خودم میخوام قطعه را پیدا کنم تا بدم برای یکی دیگه قطعه رو عوض کنه همین