مشاهده نسخه کامل
: معرفی نرم افزارهای یادگیری لغت
برای یادگیری لغات زبان نرم افزارهای زیادی هست می خواستم انهایی که تست شده و مناسب هست را با امکاناتش معرفی کنید.
این امکانات را بیشترشو داشته باشه
- روش لایتنر را برای بخاطر سپردن (اگه روش موثر و تکنیک موثرتر دیگه ای هست بگید)
- شنیدن تلفظ بومی لغات
- امکان ضبط تلفظ و مقایسه با تلفظ درست
- امکان اضافه کردن لغات یا اینکه خودش دامنه لغاتش انقدر باشه که احتیاج نباشه
- روشهای موثر یادگیری مثل کاربرد در جمله ، ذکر معادل ، تصویر سازی و....را داشته باشه
shab_2008
05-04-2013, 16:31
سلام
نرم افزار که چندتا هستن که تقریبا مثل هم هستن ولی بهترینش به نظر من Anki هست ! خودش یه سری Deck آماده داره که باید دانلود کنید و همچنین قابلیت اضافه کردن تلفظ را هم به صورت mp3 داره و حتی میتونید تصویر را هم اضافه کنید.
از لینک زیر هم میتونید دانلودش کنید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن خیلی هم روی این برنامه ها حساب نکنید و یه وقت فکر کنید با این برنامه ها میتونید طبان خودتون را خوب کنید ! بعد هر تمرین و مرور با این برنامه ها باید تا میتونید متن انگلیسی بخونید تا مغذ شما حسابی در اصطلاح آب بندی بشه !
سلام
نرم افزار که چندتا هستن که تقریبا مثل هم هستن ولی بهترینش به نظر من Anki هست ! خودش یه سری Deck آماده داره که باید دانلود کنید و همچنین قابلیت اضافه کردن تلفظ را هم به صورت mp3 داره و حتی میتونید تصویر را هم اضافه کنید.
از لینک زیر هم میتونید دانلودش کنید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن خیلی هم روی این برنامه ها حساب نکنید و یه وقت فکر کنید با این برنامه ها میتونید طبان خودتون را خوب کنید ! بعد هر تمرین و مرور با این برنامه ها باید تا میتونید متن انگلیسی بخونید تا مغذ شما حسابی در اصطلاح آب بندی بشه !
من خیلی روی برنامه ها حساب نمی کنم و دنبال یادگیری ان چهار مهارت زبان هستم اما برای یادگیری لغتت به همراه تلفظ احتیاج به نرم افزار داشتم .
درخصوص این نرم افزار طرز کارش چطوری ایا لغات را با تلفظ پخش می کنه - چه امکاناتی داره؟
نرم افزارای ایرانی و خارجی که در این هدف من کمکم کنن چیا هستن
shab_2008
10-04-2013, 10:06
من خیلی روی برنامه ها حساب نمی کنم و دنبال یادگیری ان چهار مهارت زبان هستم اما برای یادگیری لغتت به همراه تلفظ احتیاج به نرم افزار داشتم .
درخصوص این نرم افزار طرز کارش چطوری ایا لغات را با تلفظ پخش می کنه - چه امکاناتی داره؟
نرم افزارای ایرانی و خارجی که در این هدف من کمکم کنن چیا هستن
سلام
تلفظ کلمات را باید خودتون برای هر لغت وارد برنامه کنید.
والا یکی از مهترین قابلیت هاش ساده بودن و کارایی آسان با هاش هست .
من نرم افزار ایرانی نمیشناسم ولی در بین نرم افزار های خارجی این بهترین هست و به شخصه برای آزمون GRE به من یکی که خیلی کمک کرد.
به نظر من بهتره که برنامه را دانلود کنید و خودتون اونا بررسی کنید تا با محیطش بیشتر آشنا بشید.
anti-military
11-04-2013, 00:50
بهترین نرم افزار یادگیری لغت تا جایی که من تجربه کردم نرم افزار ایرانی IDictionary V 9.1 هست
هیچ راهی بهتر از این نرم افزار یا نرم افزارهای مشابه این واسه یادگیری لغت نیست!
من تاحالا روش های زیادی واسه حفظ لغت امتحان کردم اما هیچ کدومش حتی 30% این روش ( استفاده از نرم افزار IDictionary V 9.1 ) کارآمد نبوده
روش کار این نرم افزار هم به این صورته که میتونی یه دیکشنری اختصاصی واسه خودت بسازی یعنی به هر لغت جدیدی که بر خوردی میتونی وارد دیکشنریت کنی و
میتونی تنظیم کنی که هر چند دقیقه به صورت تصادفی یکی از لغات دیکشنری که ایجاد کردی رو انتخاب کنه و گوشه صفحه ویندوز نمایش بده!!
این روش بهترین روش یادگیری لغات هست بدون اینکه اصلا تلاش زیادی واسه یاد گیری لغت بکنی ...
من قبلا که میخواستم یه لغت رو یاد بگیرم 10 بار می نوشتم و کلی تکرار میکردم اما پس فرداش یادم میرفت!!!
اما این نرم افزار چون میتونه به صورت تصادفی لغات تو دیکشنری خصوصیت رو انتخاب کنه و هر چند دقیقه نمایش بده بدون اینکه اصلا تلاشی واسه حفظ لغت
کنی می بینی تمام لغات توی دیکشنری رو یاد گرفتی
8nights&7days
11-04-2013, 01:51
فقط و فقط با مشخصاتی که شم می خواید به نظر من:
rosetta stone
سخت ترین زبان ها رو میشه یاد گرفت باهاش
shab_2008
11-04-2013, 09:22
بهترین نرم افزار یادگیری لغت تا جایی که من تجربه کردم نرم افزار ایرانی IDictionary V 9.1 هست
هیچ راهی بهتر از این نرم افزار یا نرم افزارهای مشابه این واسه یادگیری لغت نیست!
من تاحالا روش های زیادی واسه حفظ لغت امتحان کردم اما هیچ کدومش حتی 30% این روش ( استفاده از نرم افزار IDictionary V 9.1 ) کارآمد نبوده
روش کار این نرم افزار هم به این صورته که میتونی یه دیکشنری اختصاصی واسه خودت بسازی یعنی به هر لغت جدیدی که بر خوردی میتونی وارد دیکشنریت کنی و
میتونی تنظیم کنی که هر چند دقیقه به صورت تصادفی یکی از لغات دیکشنری که ایجاد کردی رو انتخاب کنه و گوشه صفحه ویندوز نمایش بده!!
این روش بهترین روش یادگیری لغات هست بدون اینکه اصلا تلاش زیادی واسه یاد گیری لغت بکنی ...
من قبلا که میخواستم یه لغت رو یاد بگیرم 10 بار می نوشتم و کلی تکرار میکردم اما پس فرداش یادم میرفت!!!
اما این نرم افزار چون میتونه به صورت تصادفی لغات تو دیکشنری خصوصیت رو انتخاب کنه و هر چند دقیقه نمایش بده بدون اینکه اصلا تلاشی واسه حفظ لغت
کنی می بینی تمام لغات توی دیکشنری رو یاد گرفتی
سلام
خیلی از نرم افزار ها این قابلیت تصادفی که شما گفتید را دارن ! یعنی یکی از خصوصیات اصلی این برنامه ها که بر اساس روش لایتنر هم هست همین موضوعه.
فقط و فقط با مشخصاتی که شم می خواید به نظر من:
rosetta stone
سخت ترین زبان ها رو میشه یاد گرفت باهاش
من این برنامه رو دانلود کردم (انگلیسی)
هر پنج سطحش رو هم گرفتم. دو تا مورد درباره ی این هست.
اولیش اینکه برنامه رجیستر نشده و هنگام باز کردن پیغام میده البته مسئله ی خاصی نیست و میشه ردش کرد و به کارمون ادامه بدیم. مزاحمتی نداره.
دومیش اینه که من سطح چهارش رو شروع کردم ولی خیلی سطحش پائینه !
حالا نمی دونم تأثیرش چطوره ! شاید همونقدر دانش رو برای مکالمه کافی می دونه و با همون مقدار دانشی که یاد میده ، می تونه آدم رو راه بندازه ! شاید هم نه !
شما میشه یه توضیحی دربارش بدی . ممنون میشم چون هم نظر مثبت روش دارم و هم منفی.
و انقدر هم جذابه که دلم نمیاد پاکش کنم یا ازش استفاده نکنم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.