مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای انتخاب قطعات برای ارتقای سیستم
persianuser2
04-04-2013, 22:03
سلام دوستان من قصد کردم سیستمم رو ارتقاع بدم چند تا از این فروشگاه ها رفتم ولی هرکدوم هرجور دوست داشتن قیمت دادن واسه همین نظرم این هست که قطعات رو خودم بخرم و اسمبل کنم اما نمیدونم برای خرید قطعات باید به چه نکاتی توجه کنم تا قطعات با هم مشکل نداشته باشن و به خوبی کار کنن. لطفاً یک مقدار توضیح بدید در این رابطه... و بگید آیا این تصمیم در این شرایط نابسامان بازار بهتر هست یا خیر؟! در ضمن بگید بعد از عید امیدی هست قطعات ارزونتر بشن یا نه؟! معمولاً توی چه فصل هایی قیمت ها پایین میکشه؟!
در مورد انتخاب قطعات هم لطف کنید توضیح بدید. من خودم تصورم این هست که برای انتخاب قطعات و اسمبل بدون دردسرشون باید به موارد مثل زیر توجه کنم؟! درسته کاملش کنید لطفاً ...
مثلاً من الان چشمم mainboard : ECS H61H2-A2 Deluxe V2.0 رو گرفته که نوع پردازنه اش اینتل هست پس باید حتماً CPU اینتل انتخاب کنم حالا هر مدلی مشکل نداره؟!
یا مثلاً رم رو گفته DRR3 پس از این پایینتر یا DRR3 هر مدلی بهش میخوره و به درستی هرچه تمام تر کار میکنه؟! درسته
در مورد CPU اینکه میگن cpu 3.4 یا میگن cpu 2.6 گیگاهرتز کدوم قوی تر هست و چرا؟!
دیگه به چه نکاتی باید توجه کنم دوستان؟!
این هم صفحه مربوط به مادربورد...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداکثر قیمتی که در نظر گرفتم برای ارتقا 600 تا 800 هست
Ali*Reza
04-04-2013, 22:47
چه قطعاتی رو میخواین تهیه کنین؟
از سیستم فعلیتون هم قطعه ای رو استفاده میکنین یا کل سیستم رو ارتقا میدین؟
کاربردتون چیه؟
persianuser2
05-04-2013, 07:40
نه کل سیستم رو میخوام ارتقا بدم. شما یک لطفی کن ساده توضیح بده که چطور قطعات رو انتخاب میکنن و بر اساس چه فاکتور هایی... میخوام ببینم میتونم میتونم قطعات دیگه ای رو قیمت کنم یا نه...
Ali*Reza
05-04-2013, 12:46
پردازنده و مادربورد از لحاظ پلتفرم و نوع سوکت باید سازگاری داشته باشند.
در مورد رم هم همه مادربوردهای امروزی رمهای DDR3 رو با فرکانس حداقل 1333 ساپورت میکنن و مشکلی نیست.
در مورد گرافیک هم ، اکثر مادربوردهای امروزی دارای شکاف PCIe هستند که همه گرافیکها رو ساپورت میکنن.
در آخر هم یک پاور مناسب و متناسب با سیستم تهیه کنین.
اگر سیستم رو هنوز تهیه نکردین ، بگین تا من و دوستان سیستم پیشنهادی خودشون رو ارائه کنن.
persianuser2
05-04-2013, 15:14
سلام عزیز
نه هنوز تهیه نکردم , خوشحال میشم اگه سیستم رو پیشنهاد بدید البته متناسب با قیمتی که گفتم.
فقط یک چیزی من فعالیتم طراحی وبسایت هست و زیاد اهل بازی نیستم. سوالی که دارم این هست که چرا هر مادربوردی رو که چک میکنم کارت گرافیک آنبورد داره همه اینجوری شدن؟! و اینکه دیگه قابلیت استفاده از کارهای گرافیکی رو ندارن و اگر دارن تداخلی بینشون پیش نمیاد؟! توصیه چیه؟! کارت گرافیک براش تهیه کنم یا نه؟! الان همین مادربوردی که مدنظرم هست و معرفی کردم رو ببینید.
قطعاتی که تا حالا انتخاب کردم این چند روزه اینها هستن :
مادربورد : ecs h61h2-a2 deluxe v2.0 که سوکتش 1155 هست. البته یک نیم نگاهی هم به Gigabyte GA-H61M-DS2 دارم.
سی پی یو : Intel® Pentium® Processor G860 سوکت این هم 1155 هست.
رم : kingstone 2gb ddr3 سرعتش 1333 مگاهرتز هست.
کارت گرافیک : Inno3D GT610 1GB Nvidia Geforce Graphic Card یا MSI N610GT-MD1GD3/LP NVIDIA GeForce 600 Series Graphic Card البته اگر بتونم نوع حافظهsDDR3 یا gDDR3 رو استفاده کنم ترجیح میدم که از XFX GT520 GT-520M-CNF2 NVIDIA GeForce Graphic Card استفاده کنم. نظر شما چیه اول کیفیتش بعد اینکه امکانش هست یا نه؟!
منبع تغذیه : Huntkey CP 400HP
هارد : Seagate® Barracuda® 3.5" Internal Kit 500G
نظر شما چیه؟! اگر سیستم خوب و مناسب برای من در نظر دارید توی همین رنج قیمت بیان کنید لطفاً
Ali*Reza
05-04-2013, 15:25
اکثر مادربوردهای موجود در بازار گرافیک آنبرد ندارند ، بلکه از گرافیک مجتمع داخلی پردازنده استفاده میکنن که از لحاظ پرفرمنس و کارایی مثل همون گرافیک آنبرد هست.
به نظر من شما فعلا با همین گرافیک داخلی پردازنده استفاده کنین و اگر در آینده نیاز به تهیه گرافیک داشتین ، در صورت امکان تهیه کنین.
به هرحال پیشنهاد من :
CPU : Intel Pentium G860 3.0GHz : 270.000
M.B : ASrock H61M-HVS : 160.000
RAM : Kingmax 2*2 1333 : 80.000
HDD : Seagate 500GB : 210.000
DVD/Rw : 50.000
Power : Green 380A-EU : 110.000
Case : 70.000
All : 950.000
Hamed DC
05-04-2013, 18:01
سیستمی که علیرضای عزیز معرفی کرده، سیستم مناسبی هست با این بودجه.
اما دقت داشته باشین که اگر قراره گرافیک و یا هر قطعه ای رو در اینده تغییر بدین، کمی پاور قدرتمندتری رو بردارین.
پاورهای گرین از اون1.200.000گرفته تا این قیمت پایینا، همه اسمی نامگذاری میشن. قبلا امیدی به دادن گواهینامه های
گولد بود ولی الان کمی افتضاح ظاهر شدن و فقط ظاهری جذاب دارن!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.