مشاهده نسخه کامل
: بازیهای جدید و زیبا (جاوا و سیمبین)
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
ببخشيد. اما حيف نيست. كلي بازي با حال هست كه قديمين و تو كل فروم هم نيستن.اونا چي؟
بازم ببخشيد
نه. کجاش حیفه؟
بازیهای جدید به مراتب زیباتر از اونا هستند.
آخه اگه میخواستم بازیهای قدیمی رو هم بزارم که اسم تاپیک میشد "بازیهای زیبا" ;)
Metalzadeh
09-12-2006, 17:06
Java Game
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Download 138 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Metalzadeh
09-12-2006, 17:13
Java Game
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Download 162 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
java game
download 99 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
java game
download 221 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
java game
download 227 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
java game
download 239 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
java game
download 115 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
java game
download 291 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Metalzadeh
09-12-2006, 18:48
Java Game
Download 241 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Metalzadeh
09-12-2006, 18:53
Java Game
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Download 231 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پدرام جان...
بازیهای
Great Legend Robin Hood
Brothers in Arms: Earned in Blood
Sherlock Holes: The Silver Earring
تکراری هستند
شما لطف کن و قبل از اینکه بازی ها رو معرفی کنی یه سرچی توی همین تاپیک بزن
بازیهات نسبتا جدیدن (به جز شرلوک و برادر این آرمز) اما خوب این بار این 3 تا تکراری بودند
Metalzadeh
10-12-2006, 00:04
پدرام جان...
بازیهای
Great Legend Robin Hood
Brothers in Arms: Earned in Blood
Sherlock Holes: The Silver Earring
تکراری هستند
شما لطف کن و قبل از اینکه بازی ها رو معرفی کنی یه سرچی توی همین تاپیک بزن
بازیهات نسبتا جدیدن (به جز شرلوک و برادر این آرمز) اما خوب این بار این 3 تا تکراری بودند
واقعا شرمنده
پست ها رو ویرایش می کنم به جاش بازیه جدید می زارم
نگفتين از كجا ميشه فهميد كدوم بازي تازه هست؟
hamid_hitman47
13-12-2006, 17:36
Symbian game
download 772 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من این بازی رو نصب کردم وقتی میخوام اجراش کنم یه کدی میخواد ....شماره سریالش چنده؟؟؟؟
amirtaker
13-12-2006, 17:47
ممنون عالی بودن
كوه خسته
13-12-2006, 19:59
دست همگي درد نكنه
لطفاً يه بازي شبيه Driver بگذاريد كه بشه تو شهر رانندگي كرد.
Metalzadeh
14-12-2006, 19:21
Java game
Metalzadeh
14-12-2006, 19:23
Java Game
Metalzadeh
14-12-2006, 19:26
Java Game
Metalzadeh
14-12-2006, 19:28
Java Game
Metalzadeh
14-12-2006, 19:32
Java Game
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Metalzadeh
14-12-2006, 19:33
Java Game
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Metalzadeh
14-12-2006, 19:35
Java Game
Metalzadeh
14-12-2006, 19:37
Java Game
Metalzadeh
14-12-2006, 19:38
Java Game
Metalzadeh
14-12-2006, 19:41
Java Game
Metalzadeh
14-12-2006, 19:43
Java Game
Metalzadeh
14-12-2006, 19:44
Java Game
Metalzadeh
14-12-2006, 19:49
Java Game
پدرام جان
اولا ممنون. بازیهای خوبی گزاشتی
اما...
خواهش میکنم ازت...
بازیهای قدیمی جاش اینجا نیست دوست من. از بین این بازیهایی که گزاشتی 5 6 تاشون قدیمی هستند و چندتاییش هم قبلا توی همین تاپیک معرفی شده. بازی ای مثل sonic که مال عهد بوقه. و قبلا هم همینجا گزاشته شده. پس یه لطفی بکن و حتما قبل از اینکه بازی بزاری یه سرچ کوچکی بکن.
من شخصا روی جدید بودن بازیهای این تاپیک خیلی حساسم. اگه به بازی جدید نبود که توی همین چند ماه این تاپیک بالای 1000 تا پست فقط از طرف من داشت.
اما من سعس کردم این تاپیک جوری باشه که هر موقع به کسی به دنبال جدیدترین بازیهای موبایل باشه فقط چند صفحه آخر تاپیک رو یه نگاهی بندازه و مطمئن باشه که همشون جدید هستند
khore mobile
14-12-2006, 20:29
کلا بازی ها ی خوبی آپ شده.
hamid_hitman47
14-12-2006, 21:41
[QUOTE=Kolang;744720]
Symbian game
download 772 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [/QUOT
شماره سریالش چنده ؟؟؟؟؟کد میخواد؟؟؟؟
Symbian game
download 772 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کمال جون این بازی وقتیکه می خوای واردش بشی کد می خواد.اگر میشه کدش را بده.
منتظرم و ممنون
کمال جون این بازی وقتیکه می خوای واردش بشی کد می خواد.اگر میشه کدش را بده.
منتظرم و ممنون
بچه ها از همگی معذرت میخوام...
نتونستم شماره سریالی که جواب بده رو واسش پیدا کنم.
ببخشید
بازی رو هم پاک کردم
بازم معذزت
كوه خسته
15-12-2006, 20:33
دست همگي درد نكنه
لطفاً يه بازي شبيه Driver بگذاريد كه بشه تو شهر رانندگي كرد.
پس چرا كسي جواب نميده؟
پس چرا كسي جواب نميده؟
واسه اینکه اینجای جای درخواست بازی نیست!
درخواست بازی فقط در تاپیک زیر
java game
java game
download 167x208 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
download 240x320 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
IndiaGames Garfields Day Out
java game
java game
download 176x208 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
download 240x320 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
java game
download 176x208 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ml)
java game
download 176x208 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Symbian game
download 1.6 mb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ml)
Symbian game
download 288 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
واقعا متشكرم.
اين بازيPocket Studio Magic Broom سايت 4shared انگار ايراد داره ؟
در مورد بازي سونيك بجاي يك installer چندين پنجره باز ميشه .لطفا راهنمايي كنيد.
واقعا متشكرم.
اين بازيPocket Studio Magic Broom سايت 4shared انگار ايراد داره ؟
ممنونم که خبر دادی
درستش کردم;)
kolag ازاين كه درستش كردي دستت درد نه كنه .
من Pocket Studio Magic Broom دانلود كردم ولي روي موبايل ام نصب نشد يعني تا حالا نتونستم از اينجا بر روي گوشيم بازي سيمبين نصب كنم .
اگه ميشه براي ان 91 چند تا بازي قشنگ سيمبين معرفي كنيد.
اگر تو همين قسمت وجود داره اسم هاشو بگيد
ممنون.
kolag ازاين كه درستش كردي دستت درد نه كنه .
من Pocket Studio Magic Broom دانلود كردم ولي روي موبايل ام نصب نشد يعني تا حالا نتونستم از اينجا بر روي گوشيم بازي سيمبين نصب كنم .
اگه ميشه براي ان 91 چند تا بازي قشنگ سيمبين معرفي كنيد.
اگر تو همين قسمت وجود داره اسم هاشو بگيد
ممنون.
سلام
ببین دوست من
بازیهایی که بالاش نوشه symbian به گوشی شما نمیخوره مگه اینکه نوشته باشه symbian9.1
پس از این به بعد هم اون بازیها رو دانلود نکن چون به گوشیت نمیخوره.
بعد از عید حتما یه تاپیک مخصوص گوشیهای سیمبین 9.1 میزنم
بیا
اینم 3 تا بازی واسه شما
Metalzadeh
23-12-2006, 01:23
Java Game
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Metalzadeh
23-12-2006, 01:25
Java Game
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Metalzadeh
23-12-2006, 01:28
Java Game
Ali_Reza_Nazari
23-12-2006, 12:28
java game
Nokia 3220 / 6030 / 6101 / 6170 / 6230 / 6230i / 6280 / 6600 / 6610 / 6630 / 7600 / 7650 / N70 /
Motorola C650 / E1000 / E398 / L6 / V1050 / V180 / V220 / V3 / V300 / V525 / V547 / V80 / V980 /
Siemens CX65 /
Samsung D500 / D500e / D600 / Z140 / Z500 /
Sharp GX10 / GX15 / GX20 / GX30 /
Sony Ericsson K300i / K500i / K600 / K700i / K750i / S700i / V800 / W800i / W900i / Z500a / Z520a / Z520i /
Sagem My C5-2 / My V65 / MY X 5-2 / MyV-55 / MYV-56 /
LG U8110 / U8120 / U8130
download 286 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
كل لينكهاي صفحه 59 خزاب شدند
Ali_Reza_Nazari
23-12-2006, 12:40
java game
اين دوتاش هم براي 240*320 است
Ali_Reza_Nazari جان
متعسفانه 2 تا از اکانت های من پاک شدن! دارم پی گیری میکنم ببینم علتش چی بوده! اما اینطور که پیداست کل بازیهایی که توی اون 2 تا اکانتم بودن پریده! از جمله کل 1 گیگ بازیهای ان گیج:sad:
اون یه بازی رو درستش کردم.
Metalzadeh جان
دستت درد نکنه. مثل همیشه عالی بود!
فقط اگه ممکنه عکس بازی دومی رو درستش کن. وثل اینکه مشکل داره!
جا داره از میثم عزیز ( مدیریت سایت) تشکر کنم که با صرف وقت زیادی این تاپیک رو پاک سازی کردن. دیشب ایشون حدود 150 تا پست بیهوده این تاپیک رو پاک کردن.
خیلی ممنون میثم جان
چند تا بازی جاوا که رو 6230 i نصب بشه برا من معرفی کنید دستتون درد نکنه
دوستان تا یکی دو ساعت دیگه با بازیهای توپی که به مناسبت سال جدید وارد بازار شده در خدمتتونم ;)
چند تا بازی جاوا که رو 6230 i نصب بشه برا من معرفی کنید دستتون درد نکنه
در این تاپیک به هیچ درخواستی جواب داده نمیشه
من که منتظرم! :دی! زود باش که بازی هات همیشه تک ه! :دی!
موفق باشی کلنگ جان (کمال سابق!)
java game
download 143 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] il-daddyfatsax.html)
java game
download 305 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
java game
+18
download 112 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
java game
download 185 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
java game
download 186 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
java game
download 182 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
java game
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
java game
download for 176x220 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
download for 240x320 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
java game
download 242 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
java game
download for 176x208 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
java game
download 146 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
symbian S60V2
download 1.6 mb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
java game
download 219 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
java game
download 195 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
java game
download 199 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
java game
download 418 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Tomb Raider Legend
Symbian game
خب واسه امروز (و احتمالا این هفته) بسه;)
نمیدونم چه جوریه که نزدیک سال میلادی جدید بازار بازیهای +18 خیلی داغ شده. 4 تا بازی دیگه(به جز اونایی که گزاشتم) هم بود که دیدم اگه بزارم خیلی ناجور میشه!:tongue:
hamid_hitman47
24-12-2006, 00:27
مرسی کمال جون ترکوندی .......بازی های این دو صفحه اخیر واقعا زیباست......
Metalzadeh
24-12-2006, 00:51
کمال جان واقعا ممنون :biggrin: عجب بازی های خوفی :ohno:
fade2amin
24-12-2006, 09:45
کمال جون دمت گرم داداش. فقط این بازی Pocket Torch Invasion فایلش رو miss میده.
در ضمن بابا از این بازیهای توپ 18+ بذار ما که خیلی طلبشیم، بچه ها هم همه خودین جای دوری نمیره
ایول.
کمال جون دمت گرم داداش. فقط این بازی Pocket Torch Invasion فایلش رو miss میده.
در ضمن بابا از این بازیهای توپ 18+ بذار ما که خیلی طلبشیم، بچه ها هم همه خودین جای دوری نمیره
ایول.
بازی +18 گذاشتن به این راحتیها که نیستش ، یک بار کمال جان یک تاپیک مخصوص این بازی زد که کلی توش از این بازیها بود اما در عرض کمتر از 12ساعت تاپیک محو شد!! مدیران سایت در مورد این بازیها کمی حساسیت دارند و نمیشه به طور گسترده از این بازیها گذاشت
کمال جون بازیهای اندفعه ات فوق العاده بود ، مخصوصا اون 2تا بازی سیمبیانی که گذاشتی جدا محشره
البته کمال جون بازیه Pocket Torch Invasion لینکش ایراد داره ، اگه میشه تصحیحش کن چون معلومه بازیه بسیار قشنگیه
کمال جون بازیهای اندفعه ات فوق العاده بود ، مخصوصا اون 2تا بازی سیمبیانی که گذاشتی جدا محشره
البته کمال جون بازیه Pocket Torch Invasion لینکش ایراد داره ، اگه میشه تصحیحش کن چون معلومه بازیه بسیار قشنگیه
درستش کردم apoosh جان
دوستان
بازی +18 میزارم اما کم.به 2 دلیل
هم اینکه با قوانین مقایره
و خودمم زیاد مایل نیستم این سبک بازی ها رو بزارم. نمیدونم چرا هی وسوسه میشم!
البته خوب اون خیلی ناجوراش رو سانسور میکنم و معمولا متوسط هاشو میزارم که دیگه زیادی هم...;)
Infinite Dreams K Rally
Symbian game
for S60 V1 and V2
download 2.9 mb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توجه: دوستانی که گوشیهای سیمبین 7 دارن (مثل 3230,6260,6600,6620,6670,7610) باید فایل زیر رو هم نصب کنند
download fix 7 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Tomb Raider Legend
Symbian game
size= 2.9 mb
download for N70 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
download for 6630 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
download for 6680 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کسی از دوستان این بازی را بر روی گوشیش اجرا کرده؟ من با کلی زحمت این بازی را دانلود کردم ولی روی گوشیم(n70) اجرا نمیشه و میگه این فایل را ساپورت نمی کنه!! نمی دونم ایراد از کجاست اما در یک تاپیک دیگه که این بازی را برای سیمبیان9.1 قرار داده کلی هم روش آموزش نصب کردن این بازی را توضیح داده و مثل سایر بازیها قابل نصب نیست. خواستم بدونم که اینهم ممکنه مثل سری9.1 احتیاج به کارهای اضافه برای اجرا داشته باشه؟
کسی از دوستان این بازی را بر روی گوشیش اجرا کرده؟ من با کلی زحمت این بازی را دانلود کردم ولی روی گوشیم(n70) اجرا نمیشه و میگه این فایل را ساپورت نمی کنه!! نمی دونم ایراد از کجاست اما در یک تاپیک دیگه که این بازی را برای سیمبیان9.1 قرار داده کلی هم روش آموزش نصب کردن این بازی را توضیح داده و مثل سایر بازیها قابل نصب نیست. خواستم بدونم که اینهم ممکنه مثل سری9.1 احتیاج به کارهای اضافه برای اجرا داشته باشه؟
من خودم روی 6630 بدون هیچ مشکلی نصب کردم. الانم دارم اجراش میکنم. گرافیک هیچ بازیه سیمبینی رو مثل این ندیدم. محشره (البته به جز بازیهای ngage)
raminhoo
24-12-2006, 18:25
من N 70 دارم و مشکلی نداشت
من نمی دونم که چرا روی گوشی من نصب نمیشه ، دیگه از دست این گوشی داره اعصابم بهم می ریزه! دوتا از بازیهای سگا را هم که در تاپیک دیگه معرفی شده بود را ریختم اما قر و قاتی اجرا میشه و دیگه نمی دونم چکار کنم.نمی فهمم که ایراد از کجای این گوشیه؟! بهتره که عوضش کنم و یک n73 یا w850 که چشمم را گرفتند بگیرم.این گوشی دیگه واسه ما گوشی بشو نیست!
blackhero
25-12-2006, 03:51
جون گرفتن دوباره تاپيك رو به همه تبريك ميگم، مخصوصا به كمال جون گل گلاب!!! دستت درد نكنه!!! مثل هميشه گل كاشتي!!!! بازي هات خيلي توپ بودن!!!خوش و خرم باشين همگي.
fade2amin
25-12-2006, 09:44
بازی tomb raider راحت روی 6630 بالا میاد و مشکلی نداره. واقعا از لحاظ گرافیک و game play حرف نداره .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
amirtaker
25-12-2006, 19:01
ممنون ازهمه دوباره
soheil_asi
25-12-2006, 19:31
کلنگ جون مرسی بازم مثل همیشه عالی بود.
از من به تو نصیحت هیچوقت برای گذاشتن بازی های 18+ درنگ نکن.
بازم ممنون
NINTENDO_DS
25-12-2006, 21:39
منم به نوبه خودم از شما تشکر میکنم بازی ها عالی هستند ولی حیف که بعضی هاشون به موتورولا ال6 نمیخورن مثل اسپلینتر سل
ولی بازم ممنون
از همگی به خاطر لطفی که به من دارن ممنونم
jaafar جان
بهتر بود برای این پک بازی یه تاپیک مجزا میزدید!
divoonejoon
25-12-2006, 22:34
کمال جان واقعا بازی ها عالی بودن ممنونم ازت که به فکر ایام بیکاری دوستانت هستی ....
ممنون کمال جان نمیخواستم تاپیکت شلوغ شه ولی دیدم خیلی وقته تشکر نکردم باز هم ممنون و دمت گرم
B.Spears
26-12-2006, 12:50
همتون بچه هاي با مراميد ولي چرا بجاي گذاشتن بازي جديد پست تشكرآميز ميديد.اين كار رو هم ميشه با پيغام خصوصي هم انجام داد.شرمنده كه اينو گفتم.آخه اينجوري توي يه صفحه بايد دنبال يه بازي گشت نه بيشتر شايد تو بعضي صفحات اصلا بازي هم پيدا نشه.منم چون نميتونستم به همه پيغام خصوصي بدم مجبور شدم اين پست رو بزنم
دوست عزيز سلام
ممنون از معرفي اين بازيها
ولي جان هر كي دوست داري اين فايل رو جاي ديگه آپ كن اگر هم دعوتنامه پرشين گيگ خواستي من در خدمتم
دوست عزيز سلام
ممنون از معرفي اين بازيها
ولي جان هر كي دوست داري اين فايل رو جاي ديگه آپ كن اگر هم دعوتنامه پرشين گيگ خواستي من در خدمتم
سلام دوست خوبم
شرمنده بیدم
به نظر من بهترین مکان برا اپلود هستش
راستی یه سر به تاپیک درخواست پرسین گیگ بزن همرو خودم ساپورت می کنم
جعفر جان خسته نباشيد
اگر يه نگاهي به همين تاپيك مي نداختي متوجه مي شدي كه كلمه بهترين رو بايد به بدترين سايت آپلود تغيير بدي چون اگر اين سايت بهترينه من كه نتونستم فايل شما رو ازش بگيرم و دانلود كنم ولي من با پرشين گيگ هيچ وقت مشكل نداشتم(البته اگر اكانت بوده و محدوديت هم نداشته باشه).
به هر حال اگر تونستي جاي ديگه آپ كن تا من هم بتونم استفاده كنم از اين بازيهايي كه گذاشتي
با تشكر
SAMAN_S_01
28-12-2006, 12:35
salam mishe begid ye bazio che joori mishe danlod va too mobile rikht
gooshim ham k750i
Metalzadeh
28-12-2006, 13:10
salam mishe begid ye bazio che joori mishe danlod va too mobile rikht
gooshim ham k750i
سلام
عضویتت رو تبریک میگم ;)
اینجا فینگلیش نوشتن جرمه
شدیدا خودداری کنید :cool:
وقتی که روی لینک دانلود کلیک می کنید وارد یک صفحه می شوید
یه مدت صبر کنید (Loading file info. Please wait...) گزینه ی Download file click here ظاهر میشود
البته این توضیح مربوط به فایل هایست که از 4Shared می خواهید بگیرید ;)
موفق باشید
فعلا :goatee:
sonyericsson_w
28-12-2006, 16:32
چرا گرافیک بازیهای جاوا کمتر از سیمبینه؟
sonyericsson_w
28-12-2006, 16:39
چرا گرافیک بازیهای جاوا کمتر از سیمبینه؟
FUNKY COPS DiSCO PiNBALL
java game
download 105 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Y_XMAS_MSGPDA.html)
Bionicle Heroes
java game
download 155 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3d interceptor
java game
download 159 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
blackhero
30-12-2006, 04:14
كمال جون دستت طلا!!! خيلي با حال بودن! مخصوصا +18 ها.
به نظر من در مورد مسايل اخلاقي اين بازي ها هم اصلا نگران نباش، چون بيشتر 12+ هست تا 18+ و همه براي سرگرمي اين بازي ها رو بازي ميكنن نه به منظور ديگه اي!!!:happy: :happy: :happy:
Payman_62
30-12-2006, 18:35
سلام.
جناب کمال خسته نباشی.
من گوشی نوکیا 6270 دارم. در تاپیک " آرشیو بازیهای Ngage با فرمت sis برای گوشیهای سری 60 نوکی" همه لینک ها قدیمی شده و چیزی نتونستم دانلود کنم.
در این تاپیک هم جلوی هیچ کدوم از بازی هات ندیدم مدل گوشی منو نوشته باشی. اصلا این مدل بازی هارو ساپورت میکنه؟ چطور بفهمم این بازی هایی که در همین صفحه گذاشتی در گوشی من قابل اجراست یا نه؟
سلام.
جناب کمال خسته نباشی.
من گوشی نوکیا 6270 دارم. در تاپیک " آرشیو بازیهای Ngage با فرمت sis برای گوشیهای سری 60 نوکی" همه لینک ها قدیمی شده و چیزی نتونستم دانلود کنم.
در این تاپیک هم جلوی هیچ کدوم از بازی هات ندیدم مدل گوشی منو نوشته باشی. اصلا این مدل بازی هارو ساپورت میکنه؟ چطور بفهمم این بازی هایی که در همین صفحه گذاشتی در گوشی من قابل اجراست یا نه؟
سلام پیمان جان
عزیزم، اون تاپیک آرشیو بازیهای ngage... پست اولش رو نگاه کن. لین همه بازیها در پست اول هست(چون هنوز کامل نشده،اعلام نکردم) در ضمن... اون بازیها مخصوص گوشیهای سری 60 هستند. گوشی شما جاوا است
در مورد بازیهای اینجا... اونایی که بالاش نوشته java game به احتمال زیاد روی گوشیتون نصب میشه. باید امتحان کنید. معمولا 70 درصدشون اجرا میشن
البته بازیهای صغحات ابتدایی این تاپیک لینک هاشون پاک شدند. شما از صفحه آخر به سمت عقب برگرد. فکر کنم تا صفحه 70 مشکلی نداشته باشه
Payman_62
30-12-2006, 19:10
سلام.
کمال جان ممنون از راهنماییت.
یه سوال دیگه. قبل نصب بازی ها برنامه خاصی مثل colorfix یا برنامه دیگه ای باید رو گوشیم نصب شه؟
راستی شما که زحمت آپلود میکشی چرا تو یه سایت مثل parsaspace یا persiangig یا box.net یا ripway آپ نمیکنی که موندگار باشن. فایل های سال های پیش یا چند ماه پیش من هنوز تو این سایت ها هستن.
سلام.
کمال جان ممنون از راهنماییت.
یه سوال. شما که زحمت آپلود میکشی چرا تو یه سایت مثل parsaspace یا persiangig یا box.net یا ripway آپ نمیکنی که موندگار باشن. فایل های سال های پیش یا چند ماه پیش من هنوز تو این سایت ها هستن.
بازیهای این تاپیک ابتدا روی persiangig بودند. اون سایت به هیچ وجه پهنای باند لازم رو نمیتونست به من بده و هر یکی 2 ساعت down میشود(به مدت 4 ساعت)
بعد از اون بازیهای این تاپیک و 1 گیگ بازیهای ngage رو روی box.net ریختم. اونم وقتی دید توی 2 ماه 50 گیگ پهنای باندش رو خوردم، زد اکانت رو نابود کرد
بعد از اون رو آوردم به 4shared
1 گیگ بازیه ngage رو اونجا آپ کردم. چند روزه پیش دیدم اکانتم کامل پاک شده. میل زدم به suport اش، گفت...
اگه 1 ماه لوگین نکنی، امانت پاک میشه
خلاصه... همه راه ها رو امتحان کردم و برای کار من بهترین سایت همین 4shared اه. فقط نباید یادم بره که ماهی یه بار لوگین کنم توش
Payman_62
30-12-2006, 19:29
سلام.
میتونی برای اینکه اکانتتو نابود نکنن چند تا اکانت بسازی و با اسم های مختلف آپ کنی.
من پستمو ادیت کرده بودم.
قبل نصب بازی ها برنامه خاصی مثل colorfix یا برنامه دیگه ای باید رو گوشیم نصب شه؟ برای نصب بازی های سیمبین روی گوشیم چی؟ هیچ راهی وجود نداره؟
سلام.
میتونی برای اینکه اکانتتو نابود نکنن چند تا اکانت بسازی و با اسم های مختلف آپ کنی.
من پستمو ادیت کرده بودم.
قبل نصب بازی ها برنامه خاصی مثل colorfix یا برنامه دیگه ای باید رو گوشیم نصب شه؟ برای نصب بازی های سیمبین روی گوشیم چی؟ هیچ راهی وجود نداره؟
منم همین کارو کرده بودم دیگه.3 تا اکانت داشتم که 2 تاش پاک شدن.
در مورد سوالت:
شما اصلا برنامه هه و بازیهای سیمبین رو نمیتونی نصب کنی (مثل colorfix)
شما کلا به تاپیک "آرشیو بازیهای ngage..." نرو.
برنامه colorfix هم مخصوص همون بازیهاس
شما فقط بازیهای جاوا رو میتونی نصب کنی
پیمان جان...
اگه بازم سوالی داشتی، با پیغام خصوصی بپرس. من در خدمتم
cheghadr baaaaziiiiii kheily vaght bood ke nayoomade booodamm.ey val kamal jooon
Alireza.M67
31-12-2006, 01:13
کمال تو این همه بازی رو از کجا گیر میاری ؟
absorb3000
31-12-2006, 01:46
مرسي و تشكر از بازيهاي جالبت كلنگ جان ولي بازيهاي صفحات 99 98 لينكش مشكل داره
ميدونم محل درخواست بازي نيست ولي از بازيهاي استراتژي مديريتي و فكري بيشتر استفاده كني خيلي خيلي ممنون ميشم باز هم از زحماتت ممنون
Metalzadeh
31-12-2006, 01:51
Java Game
M E T A L
31-12-2006, 11:51
از همه به خاطر بازیاشون ممنونم.
mohammad hajahmadi
31-12-2006, 16:51
بعد مدتها دوباره سلام. خيلي حال كردم با بازي هاتون . متالزده جون و اقا كلنگ مرسي
مرسي و تشكر از بازيهاي جالبت كلنگ جان ولي بازيهاي صفحات 99 98 لينكش مشكل داره
ميدونم محل درخواست بازي نيست ولي از بازيهاي استراتژي مديريتي و فكري بيشتر استفاده كني خيلي خيلي ممنون ميشم باز هم از زحماتت ممنون
سلام
بله میدونم. اخیرا 2 تا از 3 تا اکانتهای من از سایت 4shared پاک شدند.
شما و بقیه دوستان...
بازیهایی از این تاپیک که پاک شده رو اگه خواستین، در قسمت درخواست بازی و برنامه اسم بازی رو بگین تا براتون دوباره آپلود کنم
The Regiment
java game
download 176 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Dungeons of Despair
java game
download 225 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The Sims 2 Pets
java game
Armored Forces
java game
download 271 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درستش کردم apoosh جان
دوستان
بازی +18 میزارم اما کم.به 2 دلیل
هم اینکه با قوانین مقایره
و خودمم زیاد مایل نیستم این سبک بازی ها رو بزارم. نمیدونم چرا هی وسوسه میشم!
البته خوب اون خیلی ناجوراش رو سانسور میکنم و معمولا متوسط هاشو میزارم که دیگه زیادی هم...;)
كمال جون
اول دست شما درد نكنه... خيلي زحمت مي كشيد... جداً جاي تشكر داره
دوم يه پيشنهاد دارم اگه خوبه اجراش كن: يه آي دي ياهويي، وبلاگي، ايميلي بذار براي اونايي كه 18+ ميخوان بهشون لينك بدي
بازهم از زحماتت تشكر ميكنم... راستي نتيجه مثبت يا رو همينجا بذار... مرسي
كمال جون
اول دست شما درد نكنه... خيلي زحمت مي كشيد... جداً جاي تشكر داره
دوم يه پيشنهاد دارم اگه خوبه اجراش كن: يه آي دي ياهويي، وبلاگي، ايميلي بذار براي اونايي كه 18+ ميخوان بهشون لينك بدي
بازهم از زحماتت تشكر ميكنم... راستي نتيجه مثبت يا رو همينجا بذار... مرسي
نه بابا. من که هر چی بازیه جدید بد هم هست دارم اینجا میزارم. البته اونایی که واقعا +18 هستند رو سعی میکنم به کسی ندم. چه اینجا و چه ...
اما اینایی که میزارم بیشتر سک سی هستند تا +18. (اگه بازی کرده باشی میبینی که بیشتر خنده داره تا...);)
santa claus 3
java game
Download 156 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Duke Nukem Bikini Project
java game
download 124 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
java game
for S60V2
download 143 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز میشه دوباره لینکیتو چک کنی ایراد داره
Metalzadeh
02-01-2007, 01:08
Java Game
176X220
B O L O T
02-01-2007, 11:22
ببخشيد اين ها همه با پسفند jar هستند
ميشه همين بازي ها رو با پسفند jad بزاريد
M E T A L
02-01-2007, 14:01
kolang جان دستت درد نکنه.
مخصوصا به خاطر sims 2 عالیه.
mohammad99
03-01-2007, 00:15
خدایی دمت گرم. تو نمادی از پشتکار هستی
راستی اون قضیه مرتب کردن تاپیک (پاک کردن تشکرها)به کجا رسید
ولی از اون بازی بدا stacu naughy اجرا نشد؟
شاید اشکال از گوشون من بود
مرسی محمد جان
لطف داری
میثم گفت کارم خلاف قوانینه(این که همه بازیها رو یه جا میزارم) واسه همین در این مورد کاری برام نمیکنه.
اما خوب اگه میشد خیلی خوب بود
در مورد بازی هم نمیدوننم والا
بعضی از این بازیها روی یه تعداد کمی از گوشیها جواب میدن. شانسیه دیگه
من خودم نصب نمیکنم که ببینم چه جوریاس
Treasure Island
java game
Download 117 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
volkodav
java game
دوست عزیز میشه دوباره لینکیتو چک کنی ایراد داره
لینک اصلاح شد
arman_m100
03-01-2007, 02:30
سلام
آقا کمال خیلی عالیه.ممنون.
:rolleye:
M E T A L
03-01-2007, 10:37
metalzade جان بابت Brain Challenge دستت درد نکنه خیلی عالی بود.
doctor_apachi2
03-01-2007, 15:26
كمال جون ممكنه بازي 240x 320 بيشتر بذاريوبيشتر گوشيهاي جديد اين سايز رو دارند.ممنون از زحماتت
nhkARAMI
03-01-2007, 17:31
بازي بيليارد مي خواستم.كسي ميتونه كمك كنه
بازي بيليارد مي خواستم.كسي ميتونه كمك كنه
دوست من
درخواست بازی در اینجا
كمال جون ممكنه بازي 240x 320 بيشتر بذاريوبيشتر گوشيهاي جديد اين سايز رو دارند.ممنون از زحماتت
چشم:rolleye:
jagged alliance
java game
Download 261 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mario & lost level 2
java game
Download 149 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ocean Life
java game
Download 123 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Superman Returns
java game
Download 138 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DA.html)
ALI_PERS!@N
04-01-2007, 02:21
baba damet garm migam esme topik ra avaz kon bezar kolang chon faghat shoma dari bazi mizari
(tombraider)linkesh pak shode,dobare upload konin
shazdeh23
05-01-2007, 02:36
بابا این Froum همش شده بازیهای جاوا.
بازیهای سیمبیان هم معرفی کنید.
ممنون
arman_m100
05-01-2007, 02:39
:thumbsup: ممنون کمال جان:thumbsup:
(tombraider)linkesh pak shode,dobare upload konin
فردا پسفردا درستش میکنم
baba damet garm migam esme topik ra avaz kon bezar kolang chon faghat shoma dari bazi mizari
:thumbsup: ممنون کمال جان:thumbsup:
خواهش میکنم
لطف دارین شما:rolleye:
بابا این Froum همش شده بازیهای جاوا.
بازیهای سیمبیان هم معرفی کنید.
ممنون
دوست عزیز
تمام بازیهای جدید سیمبین هم اینجا معرفی میشوند. اما به دلیل اینکه تعدادشون در مقابل بازیهای جاوا خیلی کمتره، به چشم نمیان
یه موقع که فرصت کردم،تصمیم دارم بازیهای سیمبین این تاپیک رو لیست کنم که دوستان راحتر بهشون دسترسی داشته باشند
سلام کسی نیست جواب بده بابا من بازی اویل می خوام ولی ای لینکش خرابه لطفا کمک
سلام کسی نیست جواب بده بابا من بازی اویل می خوام ولی ای لینکش خرابه لطفا کمک
رزیدنت اویل منظورته؟
فکر کنم یه باره دیگه جوابتو دادم!
fazanavard
06-01-2007, 09:02
سلام کمال جون.فکر کنم منظور nachia همونه که حجمش 3.8 مگا بایته و تو یه تایپیک دیگه گزاشتیش.اون باز نمیشه.
سلام کمال جون.فکر کنم منظور nachia همونه که حجمش 3.8 مگا بایته و تو یه تایپیک دیگه گزاشتیش.اون باز نمیشه.
آهان... اون؟
اونو من خودمم نتونستم نصبش کنم:sad:
بیخیالش بشین;)
shazdeh23
06-01-2007, 10:49
Kolang عزیز یک سوال از خدمتتون داشتم.
می خواستم ببینم این بازیهای جاوا رو گوشی N70 کار میکنه یا نه؟
ممنون
NINTENDO_DS
06-01-2007, 19:23
بله همشون کار میکنن
Coast Guard
Symbian game
OS8
download 1.98 mb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3d pool urban hustle 423
Java game
Age of Heroes 3
java game
Download for 176x208 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Download for ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])176x220 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Download for 240x320 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Novembers Doom
07-01-2007, 09:40
سلام بچه ها :
اگر کسی بازی ُSuper Miners را داره لطفا بزاره یا کد رجیستر بازی را ممنون ...
Coast Guard
Symbian game
download 1.98 mb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دستت درد نکنه کمال جون بابت این بازی سیمبیان قشنگ
vafa1353
07-01-2007, 18:17
Coast Guard
Symbian game
كمال جان روي OS7 اجرا نشد و روي 6630 هم تست كردم جواب نداد.
vafa1353
07-01-2007, 18:18
Coast Guard
Symbian game
كمال جان روي OS7 اجرا نشد و روي 6630 هم تست كردم جواب نداد.:blush:
DA ViNCi FLiGHT v1
Java game
Download 76 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] MSGPDA.html)
grazy boy RPG
Java game
Download 285 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Dribble
Java game
Download 97 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gotham Racing v1.04
Java game
Download 889 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mono poly Tycoon 2007
Java game
Download 270 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
super simon
Java game
Download 104 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
I-play NYC Urban Golf
Java game
Download 298 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
LOST Nokia S60v1
Java game
Download 260 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sponge Bob Crea
Java game
Download 141 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
super simon
Java game
Download 104 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
World Football 2006
Java game
Download 143 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خوب
اینم عیدیه من به شما دوست های خوبم
امیدوارم که از بازیهای این دفعه خوشتون اومده باشه
arman_m100
08-01-2007, 01:48
:thumbsup: کارت درسته آقا کمال ممنون 1000 تا:thumbsup:
كمال جان روي OS7 اجرا نشد و روي 6630 هم تست كردم جواب نداد.
سلام وفا جان
روی OS7 که اصلا جواب نمیده(یادم رفته بود بنویسم) اما روی 6630 خودم که مشکلی نداشته! روی N70 هم تست شده
NINTENDO_DS
08-01-2007, 11:26
کمال جان اینها روی موتورولا اس ال وی ار هم جواب میدن؟
کمال جان اینها روی موتورولا اس ال وی ار هم جواب میدن؟
بله
اکثر بازیهای جاوا روش جواب میدن
و بازیهایی که 176x220 هستند کاملا با این گوشی فیت میشن
و بازیهای 176x208 (سری 60) هم خیلی خوبن(البته همشون اجرا نمیشنا. میتونی امتحان کنی خودت)
Metalzadeh
08-01-2007, 16:09
Dribble
Java game
Download 97 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام کمال جان
اولا به خاطر بازی هایی که گذاشتی تشکر می کنم :happy:
دوما وقتی وارد این بازی میشم این پیغام رو میده :
Expired License
Contact the Reseller
بعدش میاد بیرون
احتمالا می خواد Register بشه
اگه راه حلی داره ممنون میشم بگی ;)
موفق باشی
فعلا
shazdeh23
08-01-2007, 16:33
Kolang جان دستت درد نکنه.
ممنون
bazi fil ha ro ke dan mikonam aslan file setupe mobile dakhelesh nist help me pleas:sad:
vafa1353
08-01-2007, 18:55
سلام وفا جان
روی OS7 که اصلا جواب نمیده(یادم رفته بود بنویسم) اما روی 6630 خودم که مشکلی نداشته! روی N70 هم تست شده
من روي 6630 يكي از دوستان امتهان كردم نصب شد ولي وارد بازي نميشه.
امكان داره فايل ناقص باشه؟اگه بتوني فايلي كه گذاشتي داون كني و تست بگيري ممنون ميشم.
اگر كه وقتشو نداري بازم ممنون.:blush:
سلام کمال جان
اولا به خاطر بازی هایی که گذاشتی تشکر می کنم :happy:
دوما وقتی وارد این بازی میشم این پیغام رو میده :
Expired License
Contact the Reseller
بعدش میاد بیرون
احتمالا می خواد Register بشه
اگه راه حلی داره ممنون میشم بگی ;)
موفق باشی
فعلا
سلام پدرام جان
من امروز گوشیم یه مشکل حاد براش پیش اومده و نمیتونم الان چیزی رو امتحان کنم
باید ببرمش گارانتی. در اولین فرصت تستش میکنم
arman_m100
10-01-2007, 00:28
سلام.
کمال جان شما که تجربت بیشتره اگه میشه راهنمایی کنید چه جوری upload کنم بهتره؟
چه جوری از تکراری نبودن بازی مطمئن شم؟
ممنون.
سلام.
کمال جان شما که تجربت بیشتره اگه میشه راهنمایی کنید چه جوری upload کنم بهتره؟
چه جوری از تکراری نبودن بازی مطمئن شم؟
ممنون.
سلام
اگه فعالیتتون خیلی گسترده نیست و به تعدادی بازیه جاوا محدود میشه(مثلا روزی 2 یا 3 تا بازی)
بهتری سایت persiangig هستش. اما اگه فعالیت زیاده برین طرف 4shared
برای تشخیص بازیهای تکراری...
اگه بازی ماله 5 6 ماهی پیش به اینطرف باشه، کافیه که توی همین تاپیک یک کلمه از بازی رو سرچ کنید
مثلا میخواهیم ببینیم بازی true crime قبلا معرفی شده یا نه
گزینه جستجو در این تاپیک رو میزنیم و true یا crime رو سرچ میکنیم
مثلا برای crime نتیجه شده این
سومین گزینه رو ببینید...
arman_m100
10-01-2007, 12:36
اگه عضو persiangig هستید یه دعوت نامه برام بفرستید.
ممنون.
moein999
10-01-2007, 20:53
دستت درد نکنه
moein999
10-01-2007, 22:53
تشکر . بازهم تشکر
بی زحمت این رو یه جایی مثل سایت myopera.com آپلود کن که بشه ابا resume دانلود کرد
با این سرعت اینترنت عمرا نمی تونم دانلود کنم
دستت درد نکنه
موفق باشی
shazdeh23
12-01-2007, 02:28
Kolang عزیز اگه میشه لطف کن بازی های فکری بیشتر بزار.
ممنون از زحماتت.
Kolang عزیز اگه میشه لطف کن بازی های فکری بیشتر بزار.
ممنون از زحماتت.
دوست عزیز
من بازیهای جدید رو میزارم
برام فرقی نمیکنه که سبک بازی چی باشه
فقط سعی میکنم بازیهایی که به نظرم خیلی ضایع مید رو سانسور کنم. بقیه رو همه رو میزارم
دقت کنید...
بازیهای جدید
دوستان باید ببخشید که چند روزی نمیتونم اینجا فعالیت کنم:sad:
ALI_PERS!@N
12-01-2007, 03:42
kolang jan dar safeye ghabl gofti ke resident evil 3.8 mb ra download kardi vali natoonesti nasb koni mishe link be man bedi shayad man toonestam nasb konam lotfan
3D Worms
java game
Download 295 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Art Of War
java game 176x208
bowling 3D
java game
Download 167 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Catapults
java game
Download 128 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Dakar 2007
java game
Download 147 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gameloft Block Breaker Holidays
java game
geopoddc
java game
Download 686 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Pat Cash Tennis
java game
Download 118 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Penalty Cup
java game
Download 150 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Star Marine
java game
Download 181 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Super Moto Extreme
java game
Download 260 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hossein_dig
13-01-2007, 11:29
از بازی های که گذاشتی ممنون
arman_m100
13-01-2007, 13:22
کمال جان ممنون.
سلام آقا کمال.متاسفانه سایت 4share اجازه دانلود بازیهاتون رو نمیده و ارور میده.
سلام آقا کمال.متاسفانه سایت 4share اجازه دانلود بازیهاتون رو نمیده و ارور میده.
تست کردم
هیچ مشکلی نداشت!
Metalzadeh
13-01-2007, 20:31
Super Moto Extreme
java game
سلام کمال جان
از بازی هایی که گذاشتی مثل همیشه تشکر می کنم :happy:
این بازی اجرا نمیشه :blush:
میشه کمک کنی :biggrin:
M E T A L
13-01-2007, 20:34
Art Of War
java game
Download 182 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آقا بابت بازیا تشکر میکنم.
فقط این بازیو زبان انگلیسیشو نداری؟
kolang جان حرفی که زدی درست ولی من او تاپیکو دیدم و هیچ کسی نه توش می ره و نه پستی میزاره یعنی مردست بعد اول کاره کیفیت کارو مطمئن باش بالا می برم فقط به کمی فرصت احتیاج دارم!:) :biggrin:
YOUSRY ABDEL WAHID
14-01-2007, 09:36
THANKS MY BROTHER
YOU R THE BEST
khore mobile
14-01-2007, 10:09
این همه بازی!!!!!!!!!!بابا ایول.کارتون درسته.
عزت مزید.
دوست عزیز
من بازیهای جدید رو میزارم
برام فرقی نمیکنه که سبک بازی چی باشه
فقط سعی میکنم بازیهایی که به نظرم خیلی ضایع مید رو سانسور کنم. بقیه رو همه رو میزارم
دقت کنید...
بازیهای جدید
دوستان باید ببخشید که چند روزی نمیتونم اینجا فعالیت کنم:sad:
سلام کمال جان با تشکر از تاپیک خوب شما می خواستم اول بگم که اگه تاپیکت بهترین نباشه یکی از بهترین های انجمن هست
اگه از دستم ناراحت نمی شی می خوام یه چیزی بگم هدف از ایجاد تاپیکت فکر می کنم که لذت بردن بقیه از بازی هایی باشه که می ذاری
همونطور که خودت انتخاب کردی در کنار بازی جدید بازی زیبا رو هم نوشتی
و هر کسی یه زیبایی رو قبول داره پس فکر می کنم اگه به درخواست ها توجه کنی خیلی خوبه البته قبول دارم به درخواست هایی
که یه بازی خاص رو می خوان نباید جواب بدی چون اصلا جاش اینجا نیست منظورم از درخواست , درخواست های عمومی هستش مثلا اینکه بازی ها چه سبکی باشن
فکر نمی کنم اشتباه باشه نظرم
امیدوارم موفق باشی و تاپیکتم خیلی عالیه من که هر روز حداقل 5 بار چکش می کنم
موفق باشید
سلام کمال جان با تشکر از تاپیک خوب شما می خواستم اول بگم که اگه تاپیکت بهترین نباشه یکی از بهترین های انجمن هست
اگه از دستم ناراحت نمی شی می خوام یه چیزی بگم هدف از ایجاد تاپیکت فکر می کنم که لذت بردن بقیه از بازی هایی باشه که می ذاری
همونطور که خودت انتخاب کردی در کنار بازی جدید بازی زیبا رو هم نوشتی
و هر کسی یه زیبایی رو قبول داره پس فکر می کنم اگه به درخواست ها توجه کنی خیلی خوبه البته قبول دارم به درخواست هایی
که یه بازی خاص رو می خوان نباید جواب بدی چون اصلا جاش اینجا نیست منظورم از درخواست , درخواست های عمومی هستش مثلا اینکه بازی ها چه سبکی باشن
فکر نمی کنم اشتباه باشه نظرم
امیدوارم موفق باشی و تاپیکتم خیلی عالیه من که هر روز حداقل 5 بار چکش می کنم
موفق باشید
سلام به روی ماهت
بله، درسته...
من حرف شما رو قبول دارم
اما مسئله اینجاس که الان من جندین ماهه اینجا دارم فعالیت میکنم...
به همین خاطر تمام بازیهاای که این 4 ماهه اومدن رو معرفی کردم(به جز اون بی خودی ها)
خوب... الان من چکار میتونم بکنم جز اینکه بازیهای جدید رو معرفی کنم؟ من که نمیخوام بازی بسازم که نظر دوستان رو در ساختشون اعمال کنم!!!
اما چشم... از این به بعد بازیهای فکری رو توجه بیشتری بهشون میکنم...;)
خوب...
دوستان از این به بعد بازیها ای که یه جواریی تک هستن رو در تاپیک های مجزا هم معرفی میکنم
مثل بازیهای شرکت gameloft ، ماشین سواری ، فوتبال ، بازیهایی که نسخه کامپیوتری موفقی داشتن ، بازیهای 3 بعدی ، و کلا بازیهایی که به نظرم سرتر از بقیه هستن(نه حتما در روند بازی)
مخلص همه دوستان که زحمت میکشن و بازی میذارن برامون تا حوصله مون تو تاکسی و مترو و توی صف نون و غیره سر نره
dark fear
16-01-2007, 17:09
آقا کمال (ببخشید خودمونی شدم)شما بیشتر بازی ها رو از چه سایت های دانلود میکنید وبه نظر شما بهترین و پر
سرعت ترین سایت برای آپلود چیست
سلام
خواهش میکنم
بابا این چه حرفیه؟ مگه قراره کلاس بزارم واسه کسی؟ خیلی هم خوشحال میشم با اسم کوچیک صدام کنین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه گرفتن بازیها... معمولا سایت ها نمیتونن این بازیهای رو بزارن. من اینا رو از فروم ها پیدا میکنم
بهترین و منظم ترین فروم symbiangalaxy است
برای آپلود هم...
اگه سرعت و سادگی معیار باشه که رپید حرف اول رو میزنه
اما بهترین سایت... 4shared
محیط بسیار زیبا(در مقابل محیط خیلی ضایع سایت های دیگه)
سرعت آپلود مناسب!
امکان انتخاب multi فایل ها و آپلود همزمان (در این مورد بهترینه)
مهمترین نکته مثبش هم نداشتن محدودیت پهنای بانده
برای کسایی مثل من که روزی 1 یاعت توی این سایت ها باید گردند، تمام گزینه های بالا از احمیت بسیار زیادی برخورداره
مثلا سایت eggdisk هم هست که 6 گیگ فضا میده و لینک مستقیم با رزیوم اما محیط افتضاح و پهنای باند 30 گیگش به هیچ وجه نیاز منو بر آورده نمیکنه
سلام
kolang بابا به ما w900 دارها هم نظري افكن
240x320 لطف ميكني
سلام
kolang بابا به ما w900 دارها هم نظري افكن
240x320 لطف ميكني
چشم دوست من
البته اگه ورژن 240x320 رو پیدا کنم حتما میزارم. ولی فرصت نیکنم که به طور اختصاصی دنبال این سایز بگردم:)
Conquest Acts
java game
Download 208 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Million Dollars
java game
Download 146 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Lost Planet Trag Zero
java game
Download 179 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Namco Time Crisis Mobile 3D
java game
128x160
Download 425 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Oops The Elf
java game
Download 78 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Towers Of Maya 3D
java game
Download 176x208 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Download 240x320 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
War Monster s60
java game
Download 73 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Hassan_aku
17-01-2007, 17:31
آقا kolang دستت درد نکنه باحال است تمام بازي ها
Hassan_aku
17-01-2007, 17:38
آقا kolang دستت درد نکنه باحال است تمام بازي ها
Million Dollars
java game
Download 146 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
كمال جان سلام خسته نباشيد
اين بازي براي من كار نكرد نه با نرم افزارم توي كامپيوتر نه توي گوشيمw700
براي دوستان ديگه رو نميدونم
Namco Time Crisis Mobile 3D
java game
128x160
Download 425 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اين هم براي من كار نكرد
فقط يه صفحه سياه بود بايه نوار روشن انتهاي صفحه
كسي بازي قوي و حرفه اي براي جاوا داره؟
كسي بازي قوي و حرفه اي شطرنج براي جاوا داره؟
vafa1353
17-01-2007, 20:54
اقا كمال خسته نباشي.ميشه خاهش كنم نسخه سالمه اين بازي رو برام پيدا كنيد؟من نسخه فارسيشو دارو و ميزارم ولي اين نسخه ايراد داره و منوهاش كار نميكنه.ممنون
NINTENDO_DS
17-01-2007, 22:10
كسي بازي قوي و حرفه اي براي جاوا داره؟
دوست خوبم لطفا اینجا درخواست ندین تاپیک درخواست داریم ممنون
M E T A L
17-01-2007, 23:12
اقا كمال خسته نباشي.ميشه خاهش كنم نسخه سالمه اين بازي رو برام پيدا كنيد؟من نسخه فارسيشو دارو و ميزارم ولي اين نسخه ايراد داره و منوهاش كار نميكنه.ممنون
وای
بازیه آتاری
ما بچه بودیم بهش میگفتیم عمود پرواز.
آقا منم به شدت طالب این بازیم.
یاد کودکیمون به خیر.
Geeksboy
18-01-2007, 13:14
Fatal Chaos
خیلی توپه.........
Geeksboy
18-01-2007, 13:25
Roboros
Download 208 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Geeksboy
18-01-2007, 13:30
Majic & Might
java game
Geeksboy
18-01-2007, 13:31
Snowed Under
java game
Download 179 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Geeksboy
18-01-2007, 13:32
Sub Way
java game
Download 78 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Geeksboy
18-01-2007, 13:32
Skate & Slam
java game
[
Geeksboy
18-01-2007, 13:34
Towns Men
java game
128x160
Geeksboy
18-01-2007, 13:35
Jumper Jim
java game
Download 73 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
return of evil
18-01-2007, 13:37
Geeksboy بازیهاتو از چه سایتی دانلود میکنی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.