مشاهده نسخه کامل
: چطور میشه از اینترنت خونه در جای دیگه استفاده کرد؟
سلام
چطور میشه از اینترنت خونه که از مخابرات گرفتم در یه جای دیگه که اونجا هم اینترنت مخابرات داره استفاده کنم ولی از حجم ترافیک اینترنت خونه خودم استفاده بشه. من مودم محل دوم رو با یوزر پس محل اول کانفیگ کردم ولی جواب نداد فک کنم تنظیمات دیگه ای هم داشته باشه
قبلا یه نفر این کارو میکرد ولی الان بهش دسترسی ندارم
یه راه وایرس هست که شما با استفاده از وایرلس اگه بهم نزدیک باشن میتونین اینکارو انجام بدین(در این صورت هر 2 محل میتونن همزمان کاکنکت بشن)
یه راه استفاده از یوزر و پسورد شماره محل اولی در محل دومی هست که تعجب کردم که شما فرمودین جواب نمیده چون من همین الان با همین کار کاکنتکت هستم(البته دو محل توی این روش همزمان نمیتونن کانکت بشن!)(پس حواستون باشه مودم محل اولی دیسکانکت شده باشه)
احتمال زیاد باید بشه فقط شما باید آدرس mac سیستم فعلی رو به آدرس mac مودم یا کامپیوتر خونه تغییر بدین
همین الآن امتحان کردم نشد باید آدرس mac رو هم که دوستمون گفتن امتحان کنم ممنون که جواب دادین
hermione
05-04-2013, 11:50
توجه داشته باشید هر دو خط تلفن باید رانژه 1 شرکت باشن تا از یوزر و پسورد در هر دوجا بشه استفاده کرد .
من احتمال میدم محل دوم اصلا رانژه جایی نیست .
وقتی هر دو جا رانژه یک شرکت بودن اونوقت اگه با یوزر و پسورد یکسان وصل نشد احتمال MAC Filtering وجود داره .
هر دو محل از مخابرات اینترنت دارن ولی با یوزر پسورد همدیگه وصل نمیشن
من با تنظیمات mac زیاد آشنا نیستم ولی آدرس mac محل اول رو در جای دوم وارد کردم (یه جایی آدرس مک میشد وارد کنی منم کردم) بازم نشد
اگه تنظیمات خاصی داره لطفا بگید. ممنون
hermione
05-04-2013, 18:21
هر دو محل از مخابرات اینترنت دارن ولی با یوزر پسورد همدیگه وصل نمیشن
من با تنظیمات mac زیاد آشنا نیستم ولی آدرس mac محل اول رو در جای دوم وارد کردم (یه جایی آدرس مک میشد وارد کنی منم کردم) بازم نشد
اگه تنظیمات خاصی داره لطفا بگید. ممنون
نه اونجایی که شما وارد کردی احتمالا MAC filter Wireless بوده که اعمال کردی . اونجا نیست .
شما باید MAC مودم اول رو در بیارید و بعد توی سیستم دوم با نرم افزار TMAC مک رو تغییر بدید به مک اولی .
همه این کارها رو کردم نشد
بالاخره وقتی ترافیک محل اول تموم شد(اما مهلت اینترنت تموم نشده) با یوزر و پسورد محل دوم وارد شدم جواب داد و به اینترنت وصل شد الانم داره از ترافیک محل دوم در محل اول استفاده میکنه
پس تنها راهش اینه که یه کاری کنیم که مودم فک کنه ترافیک محل اول تموم شده چجوریشو نمیدونم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.