ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 2 مشکل عجیب در ویندوز 8

piter1000
04-04-2013, 10:11
با سلام به همه دوستان.
مدت زیادی است که از ویندوز 8 استفاده می کنم و اخیراً با دو مشکل عجیب در آن روبه رو شده ام که تا این لحظه نتونستم حلش کنم.
مشکل اول مربوط به تغییر نام فایل هاست هر بار که این کار را انجام می دهم با پیغام زیر رو به رو میشم که بسته به درایوی که فولدر رو در اون تغییر میدم آدرس خطا تغییر میکنه بطورمثال تصویر زیر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و اما مشکل دوم که اخیراً پیدا شده اینه که وقتی سیستم رو روشن می کنم در بار اول پیغام Hi مربوط به اولین تنظیمات پس از نصب ویندوز 8 و آموزش منوهای کشویی سمت چپ و ... دریافت می کنم و پس از مدتی انتظار منوی مترو بدون هیچ آیکونی (حتی آیکن دسترسی به دسکتاپ) لود می شود. اما وقتی کامپیوتر را یکبار دیگر ریستارت می کنم همه چیز به حالت طبیعی بر می گردد.

با اطمینان میگم که سیستم ویروسی نیست چون آنتی ویروسم به صورت روزانه آپدیت میشه (نود 32) و از ابزارهای امنیتی کاملی استفاده می کنم و ویندوزم نسخه profesional است و کرک شده است.
:n13: :n13::n13:
ضمن تشکر پیشاپیش از اساتید خواستار راهنمایی هستم.

saeed_136915
04-04-2013, 11:08
سلام
شما ویندوز رو آپدیت کردین؟؟

piter1000
04-04-2013, 11:13
سلام
شما ویندوز رو آپدیت کردین؟؟

نه دوست عزیز.معمولاً هیچ وقت آپدیت نمی کنم و منتظر می مونم تا نسخه های آپدیت شده وارد بازار بشه.

saeed_136915
04-04-2013, 11:56
نه دوست عزیز.معمولاً هیچ وقت آپدیت نمی کنم و منتظر می مونم تا نسخه های آپدیت شده وارد بازار بشه.

من این مشکل دومتون رو توی نسخه های آپدیت نشده دیدم.
بهتره آپدیت کنین ویندوز رو

piter1000
04-04-2013, 13:17
سپاسگذارم دوست عزیز. اما آپدیت ها بسیار حجیم هستند و یهو می بینی کل حجم اینترنت رو مصرف کردند به هر حال اگه چاره ای نباشه فکر می کنم یا باید از یه ورژن جدیدتر استفاده کنم یا به قول شما آپدیت کنم. حالا مدتی جست و جو می کنم شاید سایر دوستان راه حل دیگه ای داشته باشند.
بازهم بسیار از پاسخ دهی سریع شما تشکر می کنم :n16:

kaveh2nd
08-04-2013, 08:54
منم مشکل اولی رو داشتم ! ویندوز جدید نصب کن حل میشه !
ویندوز من 8 pro آپدیت مارچ 2013 البته 64 بیتی استفاده می کنم