ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوزش چشم و سردرد صبحگاهی

SaMsUnG
04-04-2013, 06:19
سلام، دوستان من نزدیک 2 ساله که عمل لیزیک چشم کرده ام ولی الان مدتی هست صبحها که بیدار میشم هر دو چشمم مخصوصا چشم چپم به شدت خشک هستش و میسوزه و یه احساس فشار تو چشمم پیدا میکنم، حتی سر درد هم توی مغزم دارم یعنی جاهای به خصوصی توی مغزم درد میگیره یا میسوزه ( همون سمت چپ)
چون با کامپیوتر زیاد کار میکنم فکر میکردم به خاطر استفاده بیش از حد از کامپیوتر هستش که چشمام میسوزه ولی متاسفانه روزهایی هم که اصلا با کامپیوتر کار نمیکنم فردا صبحش هم همین مشکل را دارم و چشمم به شدت میسوزه و سخت بازش میکنم، از قطره اشک مصنوعی هم استفاده میکنم ولی خیلی اثرگذار نیست
میترسم خدای نکرده مشکل مغزی باشه
خواهشا منو راهنمایی کنید

A M ! N
04-04-2013, 10:30
سلام.

این احساس سردرد تقریبن نزدیک به ناحیه ی چشماتون باید باشه ، درسته ؟ یعنی وقتی این درد رو دارین دوست دارین ناحیه ی چشمتون و اطراف ( مثلن پیشونی و گیجگاه ) رو ماساژ بدین
اینطوره ؟

منم روزهایی که زیاد با کامپیوتر کار میکنم این حالت پیش میاد برام و خیلی اذیت کنندس.. یک شب که کل قسمتهای سرم درد گرفته بود خیلی دردناک بود که حتا با خوردن یک ژلوفن 400 حدوده
2 ساعت بعدش درد متوقف شد..!! بهتون پیشنهاد میکنم زیاد از کامپیوتر استفاده نکنید ، چشمتون به مانیتور حساس شده... و احیانن چشمتون به نور هم حساس شده..

becareful
26-04-2013, 14:24
سلام.

این احساس سردرد تقریبن نزدیک به ناحیه ی چشماتون باید باشه ، درسته ؟ یعنی وقتی این درد رو دارین دوست دارین ناحیه ی چشمتون و اطراف ( مثلن پیشونی و گیجگاه ) رو ماساژ بدین
اینطوره ؟

منم روزهایی که زیاد با کامپیوتر کار میکنم این حالت پیش میاد برام و خیلی اذیت کنندس.. یک شب که کل قسمتهای سرم درد گرفته بود خیلی دردناک بود که حتا با خوردن یک ژلوفن 400 حدوده
2 ساعت بعدش درد متوقف شد..!! بهتون پیشنهاد میکنم زیاد از کامپیوتر استفاده نکنید ، چشمتون به مانیتور حساس شده... و احیانن چشمتون به نور هم حساس شده..
سلام دوستان تاپیک مال چند هفته پیش هست ولی منم این مشکل رو دارم. با کامپیوتر که کار میکنم بدتر میشه . و واقعا به نور حساسه. دوست دارم همش چشم هام رو ببندم. صبح ها که بیدار میشم اینطوریه و تا شب کمتر میشه. احساس سردی و خنکی چشم(انگار در معرض باد بودم) و سوزش چشم و قزمز شدن گاهی و کمی سردرد ملایم همراهش هست. دقیقا دوس دارم گیج گاه و دور پلک و پیشانی رو ماساژ بدم. خیلی کمتر از کامپیوتر استفاده میکنم ولی هستش همیشه بام بوده الان 3-4 ساله اینطوری شدم بار ها lcd عوض کردم. همیشه نور مانیتورو دوس دارم روی کمترین حالت بگذارم. کمک کنید.
یکسال پیش رفتم چشم پزشکی یه مشت اراجیف گفت و گفت سالمه چشمت.بیناییت هم خوبه . مشکلی نداری. جدیدا بدتر شده.

SaMsUnG
27-04-2013, 19:59
سلام دوستان تاپیک مال چند هفته پیش هست ولی منم این مشکل رو دارم. با کامپیوتر که کار میکنم بدتر میشه . و واقعا به نور حساسه. دوست دارم همش چشم هام رو ببندم. صبح ها که بیدار میشم اینطوریه و تا شب کمتر میشه. احساس سردی و خنکی چشم(انگار در معرض باد بودم) و سوزش چشم و قزمز شدن گاهی و کمی سردرد ملایم همراهش هست. دقیقا دوس دارم گیج گاه و دور پلک و پیشانی رو ماساژ بدم. خیلی کمتر از کامپیوتر استفاده میکنم ولی هستش همیشه بام بوده الان 3-4 ساله اینطوری شدم بار ها lcd عوض کردم. همیشه نور مانیتورو دوس دارم روی کمترین حالت بگذارم. کمک کنید.
یکسال پیش رفتم چشم پزشکی یه مشت اراجیف گفت و گفت سالمه چشمت.بیناییت هم خوبه . مشکلی نداری. جدیدا بدتر شده.

دوست عزیز انشالله که چیزی نیست
در مورد خودم بگم که به یه متخصص مغز و اعصاب مراجعه کردم و برام MRI مغزی نوشت که دیروز گرفتم و قراره 5 روز دیگه جوابش بیاد و ببرم پیش دکترپ
خدا کنه چیز خاصی نباشه

در مورد شما سابقه ی میگرن ندارید؟
حتما اگه سرت تیر میکشه پیش متخصص مغز و اعصاب برو

becareful
30-04-2013, 23:15
دوست عزیز انشالله که چیزی نیست
در مورد خودم بگم که به یه متخصص مغز و اعصاب مراجعه کردم و برام MRI مغزی نوشت که دیروز گرفتم و قراره 5 روز دیگه جوابش بیاد و ببرم پیش دکترپ
خدا کنه چیز خاصی نباشه

در مورد شما سابقه ی میگرن ندارید؟
حتما اگه سرت تیر میکشه پیش متخصص مغز و اعصاب برو
نه من تیر نمیکشه سرم. درد اونطور شدید ندارم . همیشه حساسیته باهامه.
شما جواب رو گرفتی اینجا برامون توضیح بده. ممنون. دوستان دیگه هم کسی اگه تجربه درمان یا... داره دریغ نکنه...

becareful
20-09-2013, 18:31
دوستان کسی نیست بتونه راهنمایی بکنه؟