مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی درباره این 3 مدل ال جی
سلام
دوستان بین این 3 مدل ال جی کدومشون بهترند؟
lm66100
lm62000
lm58000
htc_bazz
03-04-2013, 23:43
سلام
دوستان بین این 3 مدل ال جی کدومشون بهترند؟
lm66100
lm62000
lm58000
داداش من زياد تو كار LG نيستم اما يه بابايي نوشته بود كه از lm66100 راضي نيست و به نمايندگي زنگ زده و اونام گفتن درسته كيفيتش فوق العاده نيست اما امكانات داره. مگه انتظاري كه از يه تلويزيون ميره در درجه اول كيفيت نيست؟
به هر حال در حال حاظر كيفيت مطلوب رو تلويزيونهاي سامي دارند. البته اين نظر شخصي بنده هست. هر چند مدلهاي بالاي LG هم كيفيتشون تقريباً برابري ميكنه.
موفق باشيد.
مرسی.دوستان دیگه نظری تدارن؟:n10:
من خودم در مرحله تحقیقم :D ولی فک میکنم 62000 wifi نداره 58000 هم اسمارت نیست ولی 66100 فول کلن
parham511
04-04-2013, 00:17
lm66100 و lm67100 تصویرشون مثل همون lm6200 هست و کاملا معمولیه، اما امکانات فول در حد es6960، es6950 و es6980 سامسونگ دارن.
اما کیفیت تصویرشون پایینتره، فقط 3بعدی راحتی داره بواسطه تکنولوژی 3بعدیش.
ال جی از مدل lm76100 به بالا کنتراستش خوب میشه تقریبا.
lm66100 و lm67100 تصویرشون مثل همون lm6200 هست و کاملا معمولیه، اما امکانات فول در حد es6960، es6950 و es6980 سامسونگ دارن.
از کجا کنتراستاشو میشه فهمید نه تو کاتالوگاش هست نه سایتش .از مشخصات تصویر واسه همشون زده full hd . یعنی شما میگین برا 2 بعدی سامسونگ تصویر بهتری داره برا 3 بعدی ال جی ؟ برا 42 یا 32 اینچ چی پیشنهاد میدین برا فیلمو بازی . ممنون
سلام داش پرهام
پرهام جان من حدود یه هفته س که تو این تایپک تحقیق میکنم همه دوستان نظر دادن و نظرات شما رو هم من خیلی دنبال کردم بدنبال اجاد یه بحث جدید بودم که شما توش نظر بدین که خدا رو شکر به هدفم رسیدم
داداش من یه تلویزیون 40یا 42 اینچ میخوام هوشمند 3بعدی کیفیت تصویر هم خوب باشه هزینه نا 3 تومن ؟
اطلاعاتی که بدست آوردم میگن 3 بعدی ال جی بهتره درسته؟ من اهل فیلم 3 بعدی هستم
تو رو خدا کمکم کن و مدلی خوبی رو بهم معرفی کن
بازم ممنون :n16:
parham511
04-04-2013, 11:33
سلام داش پرهام
پرهام جان من حدود یه هفته س که تو این تایپک تحقیق میکنم همه دوستان نظر دادن و نظرات شما رو هم من خیلی دنبال کردم بدنبال اجاد یه بحث جدید بودم که شما توش نظر بدین که خدا رو شکر به هدفم رسیدم
داداش من یه تلویزیون 40یا 42 اینچ میخوام هوشمند 3بعدی کیفیت تصویر هم خوب باشه هزینه نا 3 تومن ؟
اطلاعاتی که بدست آوردم میگن 3 بعدی ال جی بهتره درسته؟ من اهل فیلم 3 بعدی هستم
تو رو خدا کمکم کن و مدلی خوبی رو بهم معرفی کن
بازم ممنون :n16:
خواهش میکنم
3بعدی ال جی سردرد و سرگیجه کمتر داره و واسه کسایی که میخوان مدت زیادی باهش 3بعدی ببینن راحت تره،
مثلا اگه ps3 داشته باشید و بازی 3 بعدی بخواید انجام بدید مطمنا ال جی بهتره، اما ال جی رزولوشن رو نصف میکنه موقع 3D، تصویرو بصورت خطهای افقی برش میزنه و وقتی از نزدیک تصویرو ببینین متوجه میشید، اما با حفظ فاصله 2-3 متر از TV تصاویر 3D رو با کیفیت قابل قبول نشون میده و علت تکنولوژی پسیو کمتر چشمو اذیت میکنه و تو وضعیت 3بعدی تصویر روشنتری ارائه میده.
تا 2 هفته پیش اگه میگفتین من میگفتم سامسونگ مقرون به صرفه تره، اما الان بعد افرایش قیمت سامسونگ و حذف هدایاش انتخاب گزینه اقتصادی یکمی سخت شده،
تو سایتهایی مثل چاره میتونید مدلهارو ببینید بهمراه قیمتها، در کل یک سامسونگ هم قیمت با یک مدل ال جی معمولا سامسونگه تصویر شفاف تر و رنگهای زنده تری داره و تصاویرش نرم تره،
اما تو تصاویر SD صدا و سیما من از سامسونگ خودمون زیاد راضی نیستم، هم کانالهارو با مکس 4 ثانیه ای باز میکنه هم کیفیتش زیاد خوب نیست نسبت به مثلا سونی.
ال جی هم دوستانی که دارن بعضیا تو تاپیکها نوشتن کانالها گاها جابجا شده تو لیستشون که اگه اشکال از فرستنده شهرشون نباشه اینم یه اشکاله.
خواهش میکنم
3بعدی ال جی سردرد و سرگیجه کمتر داره و واسه کسایی که میخوان مدت زیادی باهش 3بعدی ببینن راحت تره،
مثلا اگه ps3 داشته باشید و بازی 3 بعدی بخواید انجام بدید مطمنا ال جی بهتره، اما ال جی رزولوشن رو نصف میکنه موقع 3D، تصویرو بصورت خطهای افقی برش میزنه و وقتی از نزدیک تصویرو ببینین متوجه میشید، اما با حفظ فاصله 2-3 متر از TV تصاویر 3D رو با کیفیت قابل قبول نشون میده و علت تکنولوژی پسیو کمتر چشمو اذیت میکنه و تو وضعیت 3بعدی تصویر روشنتری ارائه میده.
تا 2 هفته پیش اگه میگفتین من میگفتم سامسونگ مقرون به صرفه تره، اما الان بعد افرایش قیمت سامسونگ و حذف هدایاش انتخاب گزینه اقتصادی یکمی سخت شده،
تو سایتهایی مثل چاره میتونید مدلهارو ببینید بهمراه قیمتها، در کل یک سامسونگ هم قیمت با یک مدل ال جی معمولا سامسونگه تصویر شفاف تر و رنگهای زنده تری داره و تصاویرش نرم تره،
اما تو تصاویر SD صدا و سیما من از سامسونگ خودمون زیاد راضی نیستم، هم کانالهارو با مکس 4 ثانیه ای باز میکنه هم کیفیتش زیاد خوب نیست نسبت به مثلا سونی.
ال جی هم دوستانی که دارن بعضیا تو تاپیکها نوشتن کانالها گاها جابجا شده تو لیستشون که اگه اشکال از فرستنده شهرشون نباشه اینم یه اشکاله.
مرسی که جواب دادی
حال میگی من چکار کنم؟ بالاخره ال جی یا سامسونگ؟
کدوم مدل از هرکدومشون؟
ممنون داداش
parham511
04-04-2013, 11:51
از کجا کنتراستاشو میشه فهمید نه تو کاتالوگاش هست نه سایتش .از مشخصات تصویر واسه همشون زده full hd . یعنی شما میگین برا 2 بعدی سامسونگ تصویر بهتری داره برا 3 بعدی ال جی ؟ برا 42 یا 32 اینچ چی پیشنهاد میدین برا فیلمو بازی . ممنون
تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تو مشخصات TV هاش نوشته،
اون پیغام خصوصی که دادید خوندم، اگه برای اتاق میخواید و فیلم دیدن و بازی کردن من اگه جاتون بودم 3تومن پول نمیزاشتم و مثلا با 1850 یه پلاسمای سامسونگ 43 اینچ مدل e4950 برمیداشتم
که هم 3بعدیه هم واسه جاهای کم نور مثل اتاق تصویر خیلی خوبی ارائه میده، فقط مصرف برقش 3 برابر LED هست. و رزولوشنش HD هست، البته واسه TV ایران و وبازیهای PS3 کیفیت HD کافیه،
این مدل تو اکثر نمایندگیهای سامسونگ دیدم هست، یه نگاه برید کنید این TV رو، و البته عجله هم نکنید چون سامسونگ تازه افرایش قیمت داده، خیلی بعیده طی یک ماه آینده باز گرون کنه.
parham511
04-04-2013, 12:01
مرسی که جواب دادی
حال میگی من چکار کنم؟ بالاخره ال جی یا سامسونگ؟
کدوم مدل از هرکدومشون؟
ممنون داداش
6960 از سامسونگ فرقش با 6950 قابلیت انطباق هست و رنگ پتیه هاشون فرق داره،
6960 هست 3
و
6950 هست 2800
ال جی هم جدیدا 2 تا مدل داده بیرون 64100 و 69100 این 2 مدلشو نمیشناسم، کلا سامسونگارو بیشتر میشناسم، ال جی رو از یکی دیگه بپرسی بهتر میتونه راهنماییت کنه.
6960 از سامسونگ فرقش با 6950 قابلیت انطباق هست و رنگ پتیه هاشون فرق داره،
6960 هست 3
و
6950 هست 2800
ال جی هم جدیدا 2 تا مدل داده بیرون 64100 و 69100 این 2 مدلشو نمیشناسم، کلا سامسونگارو بیشتر میشناسم، ال جی رو از یکی دیگه بپرسی بهتر میتونه راهنماییت کنه.
پرهام جام من بجز شما کسی رو نمیشناسم کسی تو انجمن هستش که از ال جی سر در بیاره؟ من بخاطر اینکه میگن 3 بعدی ال جی بهتره سراغش رفتم وکرنه خودمم سامی رو دوس دارم اونموقع میتونستم از راهنماییت نهایت استفاده رو بکنم
san_felip
04-04-2013, 14:44
اقا اگر دنبال سه بعدی هستی بدون شک ال جی پیشنهاد میشه. سیستم اکتیو که در تی وی های سامسونگ و سونی داره استفاده میشه رو به انقضا هستش. این شرکتها هم بزودی روی به سیستم پسیو خواهند آورد.
اما در مورد کیفیت خود تصویر. اینکه میگند تو سه بعدی ال جی کیفیت نصف میشه والا ما همچین چیزی ندیدیم. یهنی فیلمی که فول اچ دی بود با عینک و بصورت سه بعدی تنها کمی تیره تر میشه. من از یه متری هم نشستم جلوی 47 اینچ سه بعدی دیدم. اون خطهای افقی معلوم نیست. زاویه دید هم تو ال جی خیلی بهتر. آدم همیشه مستقیما رو به تی وی نیست. خود من عادت دارم دراز بکشم فیلم ببینم:D
اما یه اشکال بسیار مهم هم وجود داره. در قسمت تنظیمات تصویر استاندارد isf وجود داره که برای کالیبراسیون پیشرفته تلویزیون هستش. این یه مزیت بزرگی واسه ال جیه. اما اشکالش اینه در تصاویر تند در حرکات افقی جا موندگی وحشتناکی وجود داره. این اشکال حتی در گرونترین پنل ال جی هم هست. من بیخیال این مورد شدم. خانواده هم اصلا همچین مشکلی رو نفهمیدند:D ولی بهرحال وجود داره.
یه چیز دیگه هم اینکه اگر خونتون وای فای داری حتما مدل وای فای دار 66100 به بالا بگیر. امکانات خوبی واسه استفاده داره. فرمتهای مختلف تصویری هم که ساپورت میکنه. اینشم خوبه.
یه چیز بدیم که کلا واسه ال ای دی ها هست بازتاب نوره. من یکی رو کلافه کرده. خونه ما هم نورش زیاده اصلا یه وضعی میشه:D
اقا اگر دنبال سه بعدی هستی بدون شک ال جی پیشنهاد میشه. سیستم اکتیو که در تی وی های سامسونگ و سونی داره استفاده میشه رو به انقضا هستش. این شرکتها هم بزودی روی به سیستم پسیو خواهند آورد.
اما در مورد کیفیت خود تصویر. اینکه میگند تو سه بعدی ال جی کیفیت نصف میشه والا ما همچین چیزی ندیدیم. یهنی فیلمی که فول اچ دی بود با عینک و بصورت سه بعدی تنها کمی تیره تر میشه. من از یه متری هم نشستم جلوی 47 اینچ سه بعدی دیدم. اون خطهای افقی معلوم نیست. زاویه دید هم تو ال جی خیلی بهتر. آدم همیشه مستقیما رو به تی وی نیست. خود من عادت دارم دراز بکشم فیلم ببینم:D
اما یه اشکال بسیار مهم هم وجود داره. در قسمت تنظیمات تصویر استاندارد isf وجود داره که برای کالیبراسیون پیشرفته تلویزیون هستش. این یه مزیت بزرگی واسه ال جیه. اما اشکالش اینه در تصاویر تند در حرکات افقی جا موندگی وحشتناکی وجود داره. این اشکال حتی در گرونترین پنل ال جی هم هست. من بیخیال این مورد شدم. خانواده هم اصلا همچین مشکلی رو نفهمیدند:D ولی بهرحال وجود داره.
یه چیز دیگه هم اینکه اگر خونتون وای فای داری حتما مدل وای فای دار 66100 به بالا بگیر. امکانات خوبی واسه استفاده داره. فرمتهای مختلف تصویری هم که ساپورت میکنه. اینشم خوبه.
یه چیز بدیم که کلا واسه ال ای دی ها هست بازتاب نوره. من یکی رو کلافه کرده. خونه ما هم نورش زیاده اصلا یه وضعی میشه:D
آقا مرسی دست گلت درد نکنه
parham511
04-04-2013, 15:28
این تاپیک زیاد هستن کسایی که ال جی سری lm دارن میتونی سوالتو بپرسی.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تاپیک زیاد هستن کسایی که ال جی سری lm دارن میتونی سوالتو بپرسی.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرس پرهام جان
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.