PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید لپتاپ تا 2700

sadeghbb
03-04-2013, 16:19
سلام
دوستان من قصد خرید یه لپتاپ جدید دارم...
که صد البته کیفیت مانیتور و کلا مولتی مدیاش برام خیلی مهمه !

من الان یه اچ پی 6170 دارم که کلا 3روز نیست کارکرده الان 9ماه هست دارمش ولی دارم ردش میکنم ! کانفیگش عالیه ولی من از کیفیت صفحش راضی نیستم ! دلیل فروشم هم فقط همین هست !

بیشتر برا گیم و صوتی تصویری میخوامش...

ارادت...

Persian-swag
03-04-2013, 16:51
صفحه مدل های سری 6100 مشکلی نداره ولی چون ایران تحریمه و نمیشه کانفیگ رو Custom کرد کلا مدل هایی که صورت غیر قانونی از امارات میاد همگی صفحه HD دارن شما کافیه با یه نوت بوک FHD از اچ پی کار کنین تا متوجه کیفیتش بشین .

sadeghbb
03-04-2013, 16:55
صفحه مدل های سری 6100 مشکلی نداره ولی چون ایران تحریمه و نمیشه کانفیگ رو Custom کرد کلا مدل هایی که صورت غیر قانونی از امارات میاد همگی صفحه HD دارن شما کافیه با یه نوت بوک FHD از اچ پی کار کنین تا متوجه کیفیتش بشین .

بله منم الان دنبال یه فول اچ دی هستم...
این جنسش یجوری براق هست مانیتورش و یکم اذیت میکنه... تا الان نتونستم باش ارتباط برقرار کنم...

Persian-swag
03-04-2013, 17:00
FHD از اچ پی خیلی سخت گیر میاد یا باید کسی بیاره یا اینکه یک سری چیزها رو باید قیدشو زد مثل کانفیگ ...
از اسوس و البته سونی راحت گیر میاد ولی سونی قیمت فضایی و بی منطق داره که حتی نمیشه براش دلیلی پیدا کرد چون کیفیت و تکنولوژی خاصی نداره به جزء صفحه خوب .
در کل من تصور می کنم شما باتوجه به نیاز 6170 نخریدین مثلا ممکن کار گرافیک داشته باشین اما رفتین و یه نوت بوک مالتی مدیا خریدین که مخصوص فیلم و بازی هست ..
سری Pavilion اچ پی Essentialy multimedia هست ذاتش رو فیلم / موزیک و بازی زیاد طراحی شده .

sadeghbb
03-04-2013, 17:13
منم نیازم بیشتر برا گیم و مالتی مدیاست که صد البته کیفیت تصویر هم خیلی مهمه تو این مورد... ولی شد دیگه...

میخوام این سری دیگه اچ پی نگیرم و دنبال این دو مارکم بیشتر: لنوو و ایسوز

Persian-swag
03-04-2013, 17:21
اشتباهه رد کردن این نوت بوک چون با این بودجه هیچ مدل جالبی نمیشه خرید مطمئن اگر این صفحه بد باشه صفحه بدتری برای شما در راهه ..
این رو در حالی میگم که از سیستم صوتی Beats , بدنه عالی , و ...صرف نظر بشه وگرنه ضرر بیشترم میشه .
برای صفحه FHD خیلی باکیفیت بالای 4-3.5 نیاز هست .

sadeghbb
04-04-2013, 09:58
دوستان این مدل چطوره ؟

Notebook-Asus-K55VD-J

Dr.know
04-04-2013, 10:28
دوستان این مدل چطوره ؟

Notebook-Asus-K55VD-J

کیفیت ال سی دیش آدم رو یاد فیلم گل های داوودی می ندازه !!!

sadeghbb
09-06-2013, 18:01
دوستان بهترین انتخاب برا صفحه نمایش خوب تا 2.300 چی میتونه باشه ؟!

زیاد فیلم میبینم ...

Notebook-Samsung-NP350V5X-S04

NOR-1
09-06-2013, 18:10
وزن برات مهمه؟

sadeghbb
10-06-2013, 12:27
وزن برات مهمه؟

نه داداش ... مهم کیفیت تصویر هست ...

NOR-1
10-06-2013, 20:48
ببین کانفیگ های مختلفی تو بازار هست. مشخصات خاصی مد نظر داری ؟ حد اکثر چقدر می تونی هزینه کنی بگو تا پیشنهاد بدم

sadeghbb
11-06-2013, 11:47
ببین کانفیگ های مختلفی تو بازار هست. مشخصات خاصی مد نظر داری ؟ حد اکثر چقدر می تونی هزینه کنی بگو تا پیشنهاد بدم

من الان 6170 اچ پی دارم ! ولی از کیفیت تصویرش راضی نیستم ... دارم ردش میکنم با اینکه کلا 1هفته هم استفاده نشده !

یه چیزی میخوام که کیفیت تصویرش خوب باشه ... با سی پی یو i5 یا i3 هم باشه مشکلی نیست ... گرافیک ترجیحا ati نباشه ولی اگر بود هم np
حداکثر هم تا 2500 !

بیشتر برا دیدن فیلم استفاده میشه و وبگردی و بعضی مواقع گیم ...
مالتی مدیا !

Persian-swag
11-06-2013, 12:04
منم یکی از لپ تاپام 6080 هست که کیفیتش واقعا خوبه در این سطح !
شما با این قیمت انتظارت خیلی بالاس توقع نداشته باش اچ پی بیاد تو کانفیگ عادی و غیرسفارشی پارت خاورمینه FHD بزاره !
چون ما نمی تونیم از ایران سفرشی کنیم کانفیگ رو این مسائل رو داریم وگرنه 99 درصد خریداران اچ پی همه شون صفحه FHD دارن !
منم باهاش فیلم دیدمواقعا خوبه دیگه اونجوری نیست که بگم ضعیفه کاملا عادیه ولی رنگهارو عالی نشون میده !
ضمن اینکه احتمال زیاد صفحه شما کالیبره نیست !
ااگرکالیبره شه عالی میشه !

sadeghbb
11-06-2013, 14:56
منم یکی از لپ تاپام 6080 هست که کیفیتش واقعا خوبه در این سطح !
شما با این قیمت انتظارت خیلی بالاس توقع نداشته باش اچ پی بیاد تو کانفیگ عادی و غیرسفارشی پارت خاورمینه FHD بزاره !
چون ما نمی تونیم از ایران سفرشی کنیم کانفیگ رو این مسائل رو داریم وگرنه 99 درصد خریداران اچ پی همه شون صفحه FHD دارن !
منم باهاش فیلم دیدمواقعا خوبه دیگه اونجوری نیست که بگم ضعیفه کاملا عادیه ولی رنگهارو عالی نشون میده !
ضمن اینکه احتمال زیاد صفحه شما کالیبره نیست !
ااگرکالیبره شه عالی میشه !

کالیبره؟ چطوری داداش

Persian-swag
11-06-2013, 15:20
کالیبره کردن تو هرچیزی هست چه مونیتور / صفحه لمسی / باطری گوشی و لپ تاپ / دستگاه های کنترل و ...
هرچیزی بعد از مدتی کار اون دقتش رو از دست میده که با تنظیم مجدد یا کالیبره کردن نیاز داره !
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو بخون !