PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نرم افزار Mobiluck کرک نمی خواهد!

shaahin18
05-08-2006, 03:02
سلام! نمیدونم بقیه هم میدونن یا فقط من کشف کردم! :puke:
برنامه موبیلاک رو که دانلود میکنین
تو همین سایت هم هست.دو قسمته.قسمت اول برنامه و دوم کرک.
من هر کاری کردم کرک کار نکرد.خیلی از بچه ها هم مثه من بودن.

برنامه هایی که مینویسن this version has expired مثه همين موبيلاك
با يك كار ساده گول ميخورن
اونم اينه كه
تاريخ گوشي رو بكشيم عقب.براي موبيلاك من تاريخ گوشيمو كردم 2004 و مشكل حل شد و من از اين برنامه لذت زيادي ميبرم.خيلي بدردم ميخوره

البته حدود 25 صفحه تاپيك در مورد موبيلاك هست كه من حوندم! :ohno:

حالا نميدونم كشف كردم يا الان شما داري به من ميخندي :blush:

:blush: خدافظ!

WooKMaN
05-08-2006, 19:52
عزیزدل به شما نمیخندیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط این رو میخوام بگم که تو اون تاپیکی که در مورد موبیلاک بود و حذف شد این موضوع بررسی شد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shela30000
12-09-2006, 12:45
من موبیلاک رو از کجا داونلود کنم این ادرس ارور میگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shela30000
12-09-2006, 12:47
:sad: سلام بچه ها اگه ميشه يه برنامه معرفي كنين كه واقعن بشه شماره كسي رو به دست اورد

MEMA
13-09-2006, 13:33
این برنامه به کفر ابلیس هم نمی ارزه.من که رو 6600 نصبش کردم بدون هیچ مشکلی ،ولی موضوع اینه که هیچی نشون نمیداد :angry: اونم تو بازار.(اونم شب پنج شنبه) نتیجه اینکه بیخود وقتت رو صرف این برنامه آشغال نکن.تجربه من که اینو ثابت کرد.حالا شما رو نمیدونم.ولی یه جایی خونده بودم که یه برنامه هست که وقتی نصبش کردی و یه موبایل رو که بلوتوث داره رو پیدا کرد(حالا حتی با اینکه بلوتوثش خاموشه) باعث ریست شدن موبایل طرف میشه. :evil: خیلی خفنه نه؟ :biggrin: من یکیش رو پیدا کرده بودم که میگفتن اینکارو میکنه.ولی اونم مثل همین برنامه تغلبی از آب در اومد.

shaahin18
17-09-2006, 00:51
این برنامه به کفر ابلیس هم نمی ارزه.من که رو 6600 نصبش کردم بدون هیچ مشکلی ،ولی موضوع اینه که هیچی نشون نمیداد :angry: اونم تو بازار.(اونم شب پنج شنبه) نتیجه اینکه بیخود وقتت رو صرف این برنامه آشغال نکن.تجربه من که اینو ثابت کرد.حالا شما رو نمیدونم.ولی یه جایی خونده بودم که یه برنامه هست که وقتی نصبش کردی و یه موبایل رو که بلوتوث داره رو پیدا کرد(حالا حتی با اینکه بلوتوثش خاموشه) باعث ریست شدن موبایل طرف میشه. :evil: خیلی خفنه نه؟ :biggrin: من یکیش رو پیدا کرده بودم که میگفتن اینکارو میکنه.ولی اونم مثل همین برنامه تغلبی از آب در اومد.

سلام.بايد بگم كه اين برنامه حرف نداره البته از نظر من.
چرا؟
چون من مثله شما ها انتظار هاي خيالي ازش ندارم.

موبيلاك برنامه اي هست كه وقتي روشنه
يكسره در حال سرچ هست و بلوتوس هاي اطرافتو پيدا ميكنه.و بوق ميزنه.اين باعث ميشه بفهمي كيا دورو برت بلوتوس دارن.
بعد ميتونه بهشون مسيج بده.نه با مخابرات.بلكه يك فايل تكست رو كه شما نوشتي ميفرسته.
اگر دو طرف هم داشته باشن كه چه بهتر! من خودم تو مترو تا حالا 100 نفر ديدم كه موبيلاك دارن.
تازه اين برنامه عكس گوشي هايي رو كه بلوتوسشون روشن هست رو نشوتن ميده و ميگه چه گوشي هست.چه اسمي داره و اين حرفا.اگه طرف موبيلاك داشته باشه ميتوني بفهمي چند سالشه چه كاره ست البته بايد خودش بنويسه.
خلاصه برنامه جالبي هست.من كه خيلي دوسش دارم/همين كه بوق ميزنه خيلي حال ميده!
امكان فرستادن عكس كنتاكت و غيره توي خود برنامه هست.
فقط پيدا كردن شماره تلفن افراد توش نيست! كه آرزوي محاليه به نظر من.
بوس! :puke:

NINTENDO_DS
17-09-2006, 13:10
دوستان تاپيك اون برنامه مال 6 ماه پيش بود لطفا موضوعات قديمي رو ديگه دنبال نكنيد

shela30000
17-09-2006, 15:45
كسي برنامه موبيلاك رو مخواد بياد اينجا رو كليك كونه........................................

برنامه ای برای ارتباط از طریق BlueTooth با گوشي های دیگه و مبادله عکس٬ پیام٬ اطلاعات و...
» قبل از نصب برنامه حتما ٿایل راهنما رو بخونید تا نحوه Crack کردن این برنامه رو ببینید.
» این نسخه از این برنامه٬ آخرین نسخه Crack شده اون هست!

اينم مشخصاتش:
Mobiluck.v4.01.S60.SymbianOS
Send messages for free and meet people with your mobile phone
Today, with MobiLuck you can already:
-Detect all nearby Bluetooth devices. Your cell phone rings or vibrates when it finds one.
-Send messages and photos for free to friends or strangers with no need of their phone numbers.
-Hear when you receive a Bluetooth message and reply to the sender!
-Send your profile and receive profiles from other MobiLuckers including their photo.
-Send MobiLuck to other people so you'll meet more and more MobiLuckers.
P.s Mobiluck trial version will expire after 3 days
[this means without this patch all features will be disabled after 3 days of use]
so plz be4 u reply to dis topic look @ screenshots posted here & compare them wiz ur own!!
also ignore that message which says "end 01.01.2004

MobiLuck - Ver: 4.01
كد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].v4.01.S60.SymbianOS-SarNet.zip

MobiLuck - Patch File
كد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].v4.01.S60.SymbianOS-_-PATCH-_-SarNet.zip

خوش باشيد................................

shela30000
17-09-2006, 16:10
توجه.................توجه................. .......توجه...............................تو جه...................................توجه

روي آدرسها كليك نكنيد

روی آدرسها کلیک نکنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].v4.01.S60.SymbianOS-SarNet.zip

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].v4.01.S60.SymbianOS-_-PATCH-_-SarNet.zip

اين 2تا آدرس كه دادم رو كامل تايپ كنيد...............................

shela30000
17-09-2006, 16:18
اين برنامه به صورت اتوماتيك داونلود ميشه

پس لطفا صفحه رو نبنديد

ممنون...................................

MEMA
19-09-2006, 03:10
چون من مثله شما ها انتظار هاي خيالي ازش ندارم.
موبيلاك برنامه اي هست كه وقتي روشنه بلوتوس هاي اطرافتو پيدا ميكنه.و بوق ميزنه..
من كه خيلي دوسش دارم/همين كه بوق ميزنه خيلي حال ميده!
بوس! :puke:
این همه تعریف به خاطر یه بوق زدن.نه پسرم یه کمی دامنه دیدت رو گسترش بده ،اونوقت متوجه میشی چیزای بزرگتری از بوق زدن هم وجود داره.منم بوس

shaahin18
21-09-2006, 00:32
این همه تعریف به خاطر یه بوق زدن.نه پسرم یه کمی دامنه دیدت رو گسترش بده ،اونوقت متوجه میشی چیزای بزرگتری از بوق زدن هم وجود داره.منم بوس

اولا اين همه تعريف كه ميگي فقط يه خط بود.چون دامنه ديد جناب آلو زياد هست خيلي ديديش!
دوما قبل از اين كه چيزاي بزرگتر ساخته بشه بايد كوچيكاش رو بسازند بعدا با دامنه ديد جناب آلو ميشه توقع بزرگاش رو داشت!
چيزاي بزرگتري رو كه ميگي چه چيزايي هستن؟؟!!! اگه داري بزار ما هم ببينيم!

اين برنامه براي من مفيد بوده.شايد براي شما كه ديدت وسيعه به درد نخوره.
همين كه توي دانشگاه اوقات بي كاري با اين برنامه حال ميكنم مارا بس است.چيزهاي گنده تر حواله ي گنده خواهان.
اين برنامه فقط و فقط جنبه ي سرگرمي داره.همين و بس.

-__-
از اين كه اينجوري حرف زدم خيلي خيلي پوزش ميخوام.
تو هم جاي بچه ي مني.
غمگين مباش! بخند ... :biggrin: