مشاهده نسخه کامل
: درخواست کمک وراهنمایی در مورید LED
سلام دوستان من از تلویزیون سر در نمیارم میخوام یه ال ای دی بگیرم تنها راهنمایی که میتونم کنم اینه که بودجه م حداکثر 2.5 میلیون هستش
اصلا از تلویزیون های جدید سردر نمیارم که قابلیتشون چی هستش مثلا وای فای دارن یا نه
خلاصه چه مدلب بخرم واز کدوم برند باشه بهتره؟ ترجیحا 3 بعدی باشه
ممنوم از راهنمایتون
amir_t6262
02-04-2013, 14:06
یک تفاوت مهم بین تلویزیونهای شارپ و سامسونگ و LG با بقیه برندها مثل سونی و پاناسونیک و ... در پشتیبانی از فرمتهای مختلف فیلم و زیرنویس فارسی است.
یعنی اگر اهل فیلم دیدن هستی و میخواهی فیلم روی فلش بریزی و با تلویزیون ببینی، حواست به این نکته باشه که مثلا تلویزیون سونی نه فرمت MKV را نشان میدهد و نه زیرنویس فارسی را!
نکته بعدی در سه بعدی بودن، تکنولوژی سه بعدی LG با سامسونگ متفاوت است و خلاصه بگویم اگر میخواهی زیاد فیلم سه بعدی ببینی، سراغ LG برو.
من خودم بین LG و سامسونگ بدون در نظر گرفتن 3 بعدی، سامسونگ را با کیفیت تر میدانم. ( در مدلهای با قیمت و مشخصات مشابه)
در مورد شارپ زیاد اطلاع ندارم.
اگر کمی بودجه ات را افزایش دهی، مدل es 6950 سامسونگ را توصیه میکنم. 40 اینچ است با گیرنده WIFI داخلی، اسمارت 3D.
سری های es سامسونگ ضخامت بدنه شان کم است، ولی سری eh که ارزانتر است، ضخامتشان زیاد است.
ولی خودت باید از نزدیک ببینی و کیفیت تصویر را مقایسه کنی.
مرسی عزیز
پس بین 3بعدی ال جی بهتره؟ خب یه مدل سه بعدی ال جی رو معرفی کن لطفا
اگه 3 بعدی نخوام چی برند و جه مدلی بگیرم
بازم ممنون
amir_t6262
02-04-2013, 20:04
مرسی عزیز
پس بین 3بعدی ال جی بهتره؟ خب یه مدل سه بعدی ال جی رو معرفی کن لطفا
اگه 3 بعدی نخوام چی برند و جه مدلی بگیرم
بازم ممنون
بحث بهتر و بدتری نیست.
تکنولوژی LG و سامسونگ کاملا متفاوته.
عینکهای سامسونگ سنگین تر است و باتری میخورند، در حالیکه عینکهای LG بدون باتری هستند و سبکتر و همین که یک عینک سنگین به چشمت نباشه، مزیت است.
غیر سه بعدی هم که گفتم، من بین LG و samsung، سامسونگ را ترجیح میدهم. چون بنظرم در مدلهای هم قیمت، کیفیت تصویر بهتری دارد. نمونه اش را هم که همان مدل es6950 مثال زدم.
البته واقعا باید تصویر هر دو را ببینی و قضاوت کنی که کدامیک را بیشتر میپسندی.
بحث بهتر و بدتری نیست.
تکنولوژی LG و سامسونگ کاملا متفاوته.
عینکهای سامسونگ سنگین تر است و باتری میخورند، در حالیکه عینکهای LG بدون باتری هستند و سبکتر و همین که یک عینک سنگین به چشمت نباشه، مزیت است.
غیر سه بعدی هم که گفتم، من بین LG و samsung، سامسونگ را ترجیح میدهم. چون بنظرم در مدلهای هم قیمت، کیفیت تصویر بهتری دارد. نمونه اش را هم که همان مدل es6950 مثال زدم.
البته واقعا باید تصویر هر دو را ببینی و قضاوت کنی که کدامیک را بیشتر میپسندی.
مرسی امیر جان ببخش که اینقدر سوال می پرسم
خب مدل 3 بعدی ال جی تا 2700 چی پیشنهاد میدی؟
:n05:
سلام
با 2.700 انتخاب خوبی تو ال جی ندارید به نظر من 40 اینچ 6960 بخرید از سامسونگ بهتره تو مدل های 3D ال جی از 76100 به بعد خوبه که اون هم قیمتش 3.500 البته با تخفیف 200 تومانی کارت هدیه میشه 3.300
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.