مشاهده نسخه کامل
: مشکل در شناختن درایورهای لپتاپ
سلام.
من Asus مدل X42DE دارم.دیروز ویندوزم رو عوض کردم(ویندوز 7 32 بیت(ویندوز قبلی هم همین بود)) ولی 4 تا از درایورها شاخته نمیشند.تویdevice manager سه تا به نام های Base system device و 1ی به نام Ethernet controler وجود داره.یه مورد دیگه اینکه rating سیستم رو 3.3 نشون میده در صورتی که قبلا فک کنم 5.5 بود.
راستی من هر گیمی رو هم که اجرا میکنم بعد از 20-30 دقیقه لپتاپ رو خاموش میکنه.خواهشا کمک کنید که الان 2 روزه خستم کرده.
ممنون
سلام . . .
بعد نصب ویندوز شما باید درایور کارت گرافیک رو بگیری و نصب کنی که این مهمترینشه. .
اسم لپتاپ رو بگو من برات میذارم لینکا رو :n06:
سلام . . .
بعد نصب ویندوز شما باید درایور کارت گرافیک رو بگیری و نصب کنی که این مهمترینشه. .
اسم لپتاپ رو بگو من برات میذارم لینکا رو :n06:
درایو کارت گرافیک رو که دانلود کردم و نصب کردم.مدل لپتاپ هم Asus X42DE هست.اگه میشه یه لیک کلی برای درایورها بهم بدید که 4 تا درایو که مونده رو نصب کنم.فک کنم یکیش ماله وب کمم باشه.
عزیز شما همونجا که تو سایت ایسوس مدل رو بنویس خودش لینک ها رو میاره بعدا شما درایور چیپ ست رو دان و نصب کن ببین حل میشه اون یکی دیگه هم مربوط به وایرلس هست به احتمال زیاد
عزیز شما همونجا که تو سایت ایسوس مدل رو بنویس خودش لینک ها رو میاره بعدا شما درایور چیپ ست رو دان و نصب کن ببین حل میشه اون یکی دیگه هم مربوط به وایرلس هست به احتمال زیاد
آره میدونم لینکهاش رو میاره ولی خب نمیدونم کدومش که دانلود کنم.حالا چیپ ست رو امتحان میکنم ببینم چی میشه.ممنون
چیپ ست رو نصب کردم ولی هنوز اون درایورهای قبلی رو نشناخته...
حدس میزنم درایور کارت گرافیکت درست نصب نباشه و واسه خودت نباشه . . .یه عکس میذاری؟
سایت ایسوس واسه من باز نمیشه ،
اون یکی دیگه هم مربوط به وایرلس هست به احتمال زیاد
:n15:
ببینید ethernet مربوط میشه به شناسوندن کابل شبکت ( لن ) .. .
----------------------------
اگه هم مشکلی داشتی از لینکهایی که واست تو سایت ایسوس میاد یه عکس بذار تا بهت بگم کدومو میخوای :n06:
حدس میزنم درایور کارت گرافیکت درست نصب نباشه و واسه خودت نباشه . . .یه عکس میذاری؟
سایت ایسوس واسه من باز نمیشه ،
:n15:
ببینید ethernet مربوط میشه به شناسوندن کابل شبکت ( لن ) .. .
----------------------------
اگه هم مشکلی داشتی از لینکهایی که واست تو سایت ایسوس میاد یه عکس بذار تا بهت بگم کدومو میخوای :n06:
این یه عکس از device manager
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] blog.com/images/v4v0q22fqakurwp0t1k.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم یه عکس از صفحه Asus:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] blog.com/images/wh8igm4d31hw5ohfrs48.jpg
فاصله ی بین Iran و Blog رو بردارید,نمیزاشت بزارم.
سلام
ببین شما برو درایور کارت ریدر تون رو دانلود کنید به احتمال زیاد درست میشه حجمش هم زیاد نیست
واسه خاموش شدن لب تاب هم رو هر بازی حتی بازی های سبک هم همینطور هست؟
یه تست دما بزارید وقتی لب تاب خاموش شد بلافاصله روشنش کنید و با برنامه های تست دما چک کنید نظیر gpu-z بخش سنسورش برید و hwinfo ... و نرم افزارهای زیادی هستند که میتونی دانلود کنی هم واسه تست گرافیک و حرارت
اون یکی هم یه کارت شبکه هست یا وایرلس مطمئن باش
سلام . .
یکیشو مشخص کردم . .
بقیه هم چون در راستای لن هستن باید یه سری چیزا نصب کنی که بهت میگم . .
فعلا اینو بگیر :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . .
یکیشو مشخص کردم . .
بقیه هم چون در راستای لن هستن باید یه سری چیزا نصب کنی که بهت میگم . .
فعلا اینو بگیر :
سلام
ببین شما برو درایور کارت ریدر تون رو دانلود کنید به احتمال زیاد درست میشه حجمش هم زیاد نیست
واسه خاموش شدن لب تاب هم رو هر بازی حتی بازی های سبک هم همینطور هست؟
یه تست دما بزارید وقتی لب تاب خاموش شد بلافاصله روشنش کنید و با برنامه های تست دما چک کنید نظیر gpu-z بخش سنسورش برید و hwinfo ... و نرم افزارهای زیادی هستند که میتونی دانلود کنی هم واسه تست گرافیک و حرارت
اون یکی هم یه کارت شبکه هست یا وایرلس مطمئن باش
کارت ریدر رو نصب کردم و بعدش لن رو نصب کردم و همش درست شده.ولی هنوز مشکل خاموش شدن رو دارم.توی بیشتر بازیها این مشکل برام پیش میاد تا یکم داع میکنه سریع خاموش میشه,با وجود اینکه قبلا اصلا اینطوری نمیشد.برنامه ی gpu-z رو هم نصب کردم ولی موقع استفاده ازش این اررور رو میده:
ATI OpenCL driver bug detected, skipping OpenCL detection
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون
خب حالا یه عکس از قسمت کنتر پنل کارت گرافیکت واسم بذار . . اینجا رو میگم :
رو دسکتاپ کلیک راست screen resolusion بعدش Advance رو بزن نشون بده. .
خب حالا یه عکس از قسمت کنتر پنل کارت گرافیکت واسم بذار . . اینجا رو میگم :
رو دسکتاپ کلیک راست screen resolusion بعدش Advance رو بزن نشون بده. .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] blog.com/images/h5h7dsb3483o3emmz62.jpg
کاملا اوکیه . .
کلا سیستمت واسه گیم های سنگین جواب نمیده و لپتاپی که فشار بهش بیاد ری استارت میشه.
میمونه این ارور :
ATI OpenCL driver bug detected, skipping OpenCL detection
معمولا سری 5000 ای تی ای با این روبه رو میشه . . . شما باید اخرین اپدیت درایور رو بگیری و یه دور پاک و نصب کی . . .
کاملا اوکیه . .
کلا سیستمت واسه گیم های سنگین جواب نمیده و لپتاپی که فشار بهش بیاد ری استارت میشه.
میمونه این ارور :
معمولا سری 5000 ای تی ای با این روبه رو میشه . . . شما باید اخرین اپدیت درایور رو بگیری و یه دور پاک و نصب کی . . .
ولی من قبل از تغییر ویندوز این مشکل خاموش شدن رو نداشتم.الان هم همون بازیهای قبلی دارم اجرا میکنم ولی خاموش میشه!
ببین سیستم ریستارت شد واسه نمایش دمای سی پی یو برو تو بایوس و بخش مانیتورینگ قطعات اونجا دمای سی پی یو و لب تاب رو گذاشته
یا برای همشون میتونی نرم افزار hwinfo رو دانلود کنی
اینم یه لینک دیگه از نرم افزار دیگه
شرمنده فقط شبها میتونم بیام تو سایت واسه این دیر جواب میدم
ببین سیستم ریستارت شد واسه نمایش دمای سی پی یو برو تو بایوس و بخش مانیتورینگ قطعات اونجا دمای سی پی یو و لب تاب رو گذاشته
یا برای همشون میتونی نرم افزار hwinfo رو دانلود کنی
اینم یه لینک دیگه از نرم افزار دیگه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شرمنده فقط شبها میتونم بیام تو سایت واسه این دیر جواب میدم
برنامه ی دوم میگه که cpuم رو ساپورت نمیکنه!
اولی هم نتونستم پیدا کنم که کجاش دما رومیزنه.
ممنون
عزیز اولی که اومد بالا run رو بزن بعد یه منو میاره که عکس دوتا از هسته ها رو میاره اون تب رو ببنید تب اصلی نوشته sensor اونج رو بزنی دما رو میبینی
یا این رو دان کن اصلا به نوع سی پی یو و سیستم ربط نداره فقط کارش مانیتورینگ قطعات هست
hwmonitor
من با این برنامه آخری گرفتم و اوضاع اینجوریه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] blog.com/images/05e8edrnwlqs1laj59.jpg
----
راستی توی ویدوز قبلی Rate سیستمم 5.5 بود ولی الان شده 4.9 . مشکل از چیه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.