PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید موبایل از 500 هزار تا 1 میلیون تومان

mehdi-ch
01-04-2013, 21:17
کلیه مباحث در زمینه های مشاوره خرید موبایل در قیمت های بین 500هزار الی 1میلیون تومان در این تاپیک ادامه پیدا خواهد کرد.

mehdi-ch
01-04-2013, 23:32
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sony Xperia P

قیمت : 885 هزارتومان

دیجی کالا امروز ( 13فروردین ) موبایل Sony Xpria P رو تو پیشنهاد های شگفت انیز خودش قرار داده .
یک سری توضیحات در مورد خرید این موبایل انجام میدم:

کانفیگ:
ابعاد : 122 × 59.5 × 10.5 mm
Dual-Core - 1GHz - رم 1024 مگابایت
پردازنده گرافیکی : Mali-400MP
حافظه داخلی : حافظه کلی 16384 مگابایت و حافظه در دسترس کاربر 13312 مگابایت
4G ندارد
NFC دارد
نسخه بلوتوث : 2.1
MicroUSB نسخه‌ی 2 با قابلیت پشتیبانی از USB On-The-Go
صفحه 4 اینچ - LED-Backli - با رزولیشن 540 × 960 -
مجهز به تکنولوژی وایت مجیک سونی (Sony WhiteMagic Technology) و موتور پردازشگر تصویر براویا سونی (Sony Mobile Bravia Engine)، ضدخش (Scratch-Resistant Surface)، مالتی تاچ با قابلیت دریافت چهار لمس همزمان (Multi-Touch up to 4 Fingers Input Method) ، تراکم پیکسلی 275ppi

دوربین 8مگا پیکسل - full HD فیلم برداری
قابلیت عکاسی پانورامای سه بعدی (3D Sweep Panorama)
مجهز به تثبیت کننده تصویر (Image Stabilization)
قابلیت فوکوس لمسی (Touch Focus)
دارای ردیاب خودکار چهره و لبخند (Face and Smile Detection)
قابلیت ثبت موقعیت مکانی و زمانی عکس گرفته شده بر روی آن (Geo-Tagging)

دوربین دوم با کیفیت VGA

v2.3 (Gingerbread), Planned Upgrade to v4.0

باتری 1305 میلی آمپر ساعت

توضیحات:
xperia P یکی از بهترین موبایل ها در قیمت زیر 1میلیون هست که با موبایل های خوبی مثل prada3 LG, samsung advance در رقابت خرید هست
از ضعف های بزرگ میشه به باتری و صفحه کوچیک و دوربین جلوی ضعیف این موبایل اشاره کرد. که با صفحه 4اینچی باتری بسیار بدی به حساب نمیاد

نقاط قدرت:
1. دوربين خئب فیلم و عکس برداری
2. داراي تراکم صفحه نمايش بالا
3. قابلیت NFC و DLNA
4. بلندگوی قوی و با کیفیت
5. رابط کاربری ساده و شکیل
6. رم و رام بالا و نصب و اجرای خوب نرم افزار
7. پشتيباني از microUSB v2.0, USB On-the-go support، Adobe Flash 11
8. داراي پردازنده قوي با عملکرد خوب نسبت به گوشي هاي هم قيمت :Dual-core 1 GHz Cortex-A9 CPU, 1 GB RAM, Mali-400 GPU, NovaThor U8500 chipset .
9. استفاده از پورت هاي micro HDMI portوdedicated TV launcher
10. بدنه ي الومينيمي بي نظير با کيفيت ساخت اعلا
11. صفحه نمايش Sony WhiteMagic technology
12. دکمه هاي آکرليکي زيبا با عملکرد خوب.

mehdi-ch
01-04-2013, 23:35
به نظر خودم بسیار موبایل بهتری نسبت به prada3 و advance و سایر موبایل ها در قیمت زیر 900هزار تومان هست

30vil
01-04-2013, 23:53
به نظر خودم بسیار موبایل بهتری نسبت به prada3 و advance و سایر موبایل ها در قیمت زیر 900هزار تومان هست

نظر شما محترم اما باتری این گوشی خیلی ضعیفه ، اسلات مموری هم نداره ، صفحه نمایششم نسبت به دو گزینه ای که گفتید ضعیفتره

ol.mansoor
02-04-2013, 00:02
همینطور کیفیت فیلمبرداری و عکسبرداریش نسبت به پرادا 3

mehdi-ch
02-04-2013, 00:19
:n13: به نظرتون 12 گیگ قابل استفاده کمه که حرف از مموری می زنید!!! البته قابلیت USB On-the-go رو فراموش نکنید
از نکات جالب این موبایل میشه به مدت زیادتر زمان انتظار و زمان مکالمه نسبته به سایر موبایل های این قیمتش اشاره کرد .. و دوربین با کیفیت آن !
اگر میخوایم مقایسه ی عادلانه ای داشته باشیم تنها ضعف گنده ی موبایل صفحه ی کوچیکش هست که در وبگردی و سایگردی کمی دچار مشکل میشید و سپس باتری ! ولی برتری های زیادی همانند:
کیفیت صفحه و
کیفیت فیلم و عکس همراه با لرزشگیر دست و پانوراما
رزولیشن صفحه
و رم خوب و رام بهتر
و حافظه داخلی
و سایز مناسبت

USB On-The-Go و
پردازشگر تصویر براویا
و زمان انتظار و زمان مکالمه
و ... نسبت به prada3 و تولید سامسوگ اشاره کرد.

30vil
02-04-2013, 00:36
:n13: به نظرتون 12 گیگ قابل استفاده کمه که حرف از مموری می زنید!!! البته قابلیت USB On-the-go رو فراموش نکنید
از نکات جالب این موبایل میشه به مدت زیادتر زمان انتظار و زمان مکالمه نسبته به سایر موبایل های این قیمتش اشاره کرد .. و دوربین با کیفیت آن !
اگر میخوایم مقایسه ی عادلانه ای داشته باشیم تنها ضعف گنده ی موبایل صفحه ی کوچیکش هست که در وبگردی و سایگردی کمی دچار مشکل میشید و سپس باتری ! ولی برتری های زیادی همانند:
کیفیت صفحه و
کیفیت فیلم و عکس همراه با لرزشگیر دست و پانوراما
رزولیشن صفحه
و رم خوب و رام بهتر
و حافظه داخلی
و سایز مناسبت

USB On-The-Go و
پردازشگر تصویر براویا
و زمان انتظار و زمان مکالمه
و ... نسبت به prada3 و تولید سامسوگ اشاره کرد.

بله 12 گیگ برای آندروید خیلی کمه!

مطمئنا صفحه نمایش سونی در مقابل IPS و Amoled خیلی ضعیفتره Z حرفی برای گفتن نداره حالا P که هیچ!

نسبت به پرادا باتری ضعیفتر و کیفیت عکس ضعیفتر و باتری غیر قابل تعویض! صفحه گوریلا نداره و فاقد اسلات مموری دوربین دوم خیلی ضعیف

mehdi-ch
02-04-2013, 02:35
بله 12 گیگ برای آندروید خیلی کمه!

مطمئنا صفحه نمایش سونی در مقابل IPS و Amoled خیلی ضعیفتره Z حرفی برای گفتن نداره حالا P که هیچ!

نسبت به پرادا باتری ضعیفتر و کیفیت عکس ضعیفتر و باتری غیر قابل تعویض! صفحه گوریلا نداره و فاقد اسلات مموری دوربین دوم خیلی ضعیف

:n13: فکر کنم دچار سوء برداشت شدید... من گفتنتون رو قبول دارم ولی بحث سرِ چندتا موبایل به صورت کل تا 900 هست و به نظر من prada 3 موبایل قدیمی،با رام بسیار مسخره ی 512 و بسیار پایینش اصلاً کار رو برای نصب بازی و نرم افزار برای استفاده کننده میبنده !حالا شما بگید 12-13 گیگ کمه!مگه میخواید چیکار کنید! و حتی باتریش هم نسبت به صفحه نمایشش کمه و زود خالی میکنه هر روز باید شارژ بشه و تنها ظاهر خوبی داره و فیلم برداریش اصلاً به p نمیرسه
ولی در کل 3انتخاب خوبه این 3موبایل ... advance - p - prada بین قیمت 750-900

mehdi-ch
02-04-2013, 02:40
یک چیز دیکه من هیچی گیرم نمیاد از فروش این محصول در سایتی و یا جایی:n02::n08:... فقط دارم میگم قیمتش بد نیس... بازم سبک سنگیم کنید ...
advance هم موبایلیه که تمام نیازهاتون رو برآورده میکنه و به نظر خودم که خیلی عکس واسم مهمه جز ضعف نداشتن لرزشگیردست برای عکسبرداری ضعف بزرگی نداره... راستی آپشم فکر کنم هنو نیومده واسه خاورمیانه !

30vil
02-04-2013, 10:11
:n13: فکر کنم دچار سوء برداشت شدید... من گفتنتون رو قبول دارم ولی بحث سرِ چندتا موبایل به صورت کل تا 900 هست و به نظر من prada 3 موبایل قدیمی،با رام بسیار مسخره ی 512 و بسیار پایینش اصلاً کار رو برای نصب بازی و نرم افزار برای استفاده کننده میبنده !حالا شما بگید 12-13 گیگ کمه!مگه میخواید چیکار کنید! و حتی باتریش هم نسبت به صفحه نمایشش کمه و زود خالی میکنه هر روز باید شارژ بشه و تنها ظاهر خوبی داره و فیلم برداریش اصلاً به p نمیرسه
ولی در کل 3انتخاب خوبه این 3موبایل ... advance - p - prada بین قیمت 750-900

نه دوست عزیز نظر شما محترمه اما پرادا قدیمی نیست:n02: پرادا دسامبر 2011 اومده ، P فوریه 2012 این یعنی این دو گوشی 2 ماه با هم اختلاف دارند درضمن اگر از قدیمی بودن حرف بزنیم بلوتوث P نسخه 2 هستش و پرادا 3 پس تکنولوژی پرادا جدیدتره!

P امکان پخش Divx نداره!

دوربین پرادا در تست ها نشون داده که بعد از آیفون 4 بهترین هستش

نمیدونم منظورتون از رام مسخره 512 چیه! :n04: چون هر دو گوشی رمشون 1 گیگ هستش!

پردازنده گرفیکی پرادا خیلی قویتر از P هستش !

و خیلی برتری های دیگه

ol.mansoor
02-04-2013, 20:54
در جواب دوستمون 12 گیگ که هیچی من الان رم 64 گذاشتم بازم کم میارم ، البته حافظه خود گوشی یه چیز دیگست : سرعت بالاتر + کیفیت بهتر

mehdi-ch
02-04-2013, 23:35
خوبه خودمون هم میدونم Xperia P بهتره فقط دارین اذیبت می کنین:n02: .
یک نصیحت بهتر نیست همه چیتون رو تو موبایل نگه ندارید ... البته گاهی لبتاب 500گیگ منم پر میشه به فکر هارد اکسترنالم:n02: پس مطمئنن 13گیگ کم نیست .. و راه حل هم گذاشته usb on the go
من بازم میگم .. این 3موبایل دارای اختلاف قیمت هایی هستن و هر 3شون تو این قیمت ها خیلی خوبن:n01: به نظر من اول p بعدش ادونس و بعدش prada ... اینو تنها من نمیگم برید تو فروم ها و سایت های دیگه هم ببینید:n06:

mehdi-ch
08-05-2013, 14:48
LG Optimus L9 P768 با کمترین قیمت بزرگترین صفحه نمایش :n01:
موبایل بسیار فوق العاده ایه شک نکنید تو خریدش

maziarzar
12-05-2013, 22:19
LG Optimus L9

mehdi-ch
28-07-2013, 13:41
:n08:وای Tx اومده زیر 1تومن

Iloveu-ALL
28-07-2013, 14:15
:n08:وای Tx اومده زیر 1تومن

گوشی های اچ تی سی و مخصوصا سونی (و اگه اشتباه نکنم Huawei) چند وقت پیش افت قیمت داشتن. خیلی از مدل های میان رده سونی یه دفعه قیمت هاشون اومد پایین.