PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل نصب ویندوز در ASUS K43S

TCG
01-04-2013, 13:13
سلام دوستان. یه لپ تاپ مدل ASUS K43S دارم. رفتم ویندوزشو عوض کنم با این مشکل مواجه شدم:

1) توی بوت تنظیمات رو گزاشتم از زوی DVD-ROM بوت بشه.
2) وقتی تغییرات رو ذخیره میکنم و لپ تاپ ریستارت میشه فقط صفحه ی اول (همون صفحه ای که لوگوی ایسوز داره) میاد و هیچ اتفاقی نمی افته. در حالی که DVD ویندوز 7 توی DVD-ROM هست!
متاسفانه ویندوز خودش پاک شده و کاری نمیتونم بکنم. سی دی بک آپ هم ازش ندارم.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

khelane
01-04-2013, 21:02
ببین شما تنظیمات بایوس رو دیفالت کنید
بعدا برید f12 یا کلیدهای دیگه رو تست کنید تا منو بوت رو بیاره بالا اینطوری میتونید مستقیم دیسک رو بوت کنید
ضمنا اگه لب تاب رو تازه خریدید یا درایو ریکاوری رو حذف نکردید وقتی دستگاه روشن میشه میتونید دکمه تب رو زده بعد یه سری اطلاعات پست که میاد رو دیده و ببینید کدوم دکمه روش نوشته ریکاوری اونجا همون کلید رو زده و بعدا باید درایور ریکاوری رو انتخاب کرده و تمام
موفق باشید

TCG
01-04-2013, 23:48
ببین شما تنظیمات بایوس رو دیفالت کنید
بعدا برید f12 یا کلیدهای دیگه رو تست کنید تا منو بوت رو بیاره بالا اینطوری میتونید مستقیم دیسک رو بوت کنید
ضمنا اگه لب تاب رو تازه خریدید یا درایو ریکاوری رو حذف نکردید وقتی دستگاه روشن میشه میتونید دکمه تب رو زده بعد یه سری اطلاعات پست که میاد رو دیده و ببینید کدوم دکمه روش نوشته ریکاوری اونجا همون کلید رو زده و بعدا باید درایور ریکاوری رو انتخاب کرده و تمام
موفق باشید

تنظیمات بایوس رو دیفالت کردم نشد؛
F12 هم کار نمیکنه فقط F1 یا F2 کار میکنه که اونم میره توی بایوس. با یکم تاخیر وارد میشه.
فلش رو از طریق DiskPart بوتیبل کردم ویندوز 7 ریختم روی فلش که شاید از طریق USB بتونم نصب کنم بازم نشد.
سی دی ریکاوری هم متاسفانه ندارم.
وقتی بوت رو روی هارد میزارم خیلی لطف کنه میره توی Boot Screen گیر میکنه.
راه دیگه ای نیست؟

kiuq
02-04-2013, 00:34
شاید 7نت مشکل داشته باشه .. .

وقتی بوت رو روی هارد میزارم خیلی لطف کنه میره توی Boot Screen گیر میکنه.
از هارد چیو بوت کنه اخه ؟

باید بوت شه . .
اپتیکال لپتاپها معمولا ضعیفه سعی کن دی وی دی در بهترین شرایط باشه و بچرخه. .

TCG
02-04-2013, 00:38
شاید 7نت مشکل داشته باشه .. .

از هارد چیو بوت کنه اخه ؟

باید بوت شه . .
اپتیکال لپتاپها معمولا ضعیفه سعی کن دی وی دی در بهترین شرایط باشه و بچرخه. .

7 مشکلی نداشت تست کردم روی لپتاپ و PC های دیگه.
هارد لپتاپ ویندوز داشته، خاموش میشه یه دفعه. دیگه بالا نمیاد.
6 تا دی وی دی مختلف (رایتی، اورجینال شرکتی) تست کردم هیچکدومشون بوت نمیشه.

TCG
02-04-2013, 13:00
بالاخره موفق به بوت کردن از روی سی دی و فلش شدم.
بوت که میشه اینجا گیر میکنه و اتفاقی نمی افته:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

khelane
03-04-2013, 20:17
عزیز مطمئنی از هاردت نیست؟!
با نرم افزار های hdd regenrator و hdat یه تست بگیر ببین چطوریه و برات ممکنه کل اطلاعات هارد رو تخلیه کن و یه بار فرمت سطح پایین رو انجام بده ببین درست میشه

TCG
05-04-2013, 01:20
عزیز مطمئنی از هاردت نیست؟!
با نرم افزار های hdd regenrator و hdat یه تست بگیر ببین چطوریه و برات ممکنه کل اطلاعات هارد رو تخلیه کن و یه بار فرمت سطح پایین رو انجام بده ببین درست میشه

هارد فرمت نمیشه. درایوها Delete نمیشن. اعصابمو به هم ریخته.

kiuq
05-04-2013, 01:53
شما یه بار با یه بوت منیجر ( یه جور ویندوزی که با سی دی میاد ) معمولا اسیستنتها دارن ، بیار بالا ویندوزو و هاردو فرمت کن
بله وقتی به این مرحله برسی هارد رو نمیشه با خود سی دی ویندوز و حالت عادی فرمت کرد

khelane
05-04-2013, 21:39
هارد فرمت نمیشه. درایوها Delete نمیشن. اعصابمو به هم ریخته.

عزیز بهتره شما مجموعه کاربردی هایرن بوت دیسک رو گیر بیارید بعدا تحت بوت دیسک رو اجرا کنید اونجا تو بخش پارتیشن بندی برو با یه نرم افزار درایو ها رو پاک کن یا برو تو مینی ویندوز اونجا میتونی حذفشون کنی
به نظر من بعد از پاک کردن یه تست بدسکتور انجام بده و با نرم افزار Partition table doctor یه بار mbr هاردتون و تیبلش رو هم پاک و دوباره بسازید
اگه واستون سخت هست میتونی یه نرم افزار فرمت سطح پایین گیر بیارید بعدا تحت بوت اجراش کنید خیلی مفیده
موفق باشید

TCG
06-04-2013, 01:55
شما یه بار با یه بوت منیجر ( یه جور ویندوزی که با سی دی میاد ) معمولا اسیستنتها دارن ، بیار بالا ویندوزو و هاردو فرمت کن
بله وقتی به این مرحله برسی هارد رو نمیشه با خود سی دی ویندوز و حالت عادی فرمت کرد

با بوت ویندوز همیشه هاردو FDISK میکردم. ولی این بار واقعاً برام عجیبه! درایوی که ویندوز توش نیست هم فرمت یا Delete نمیشه. سر خوندن هارد دیسک خیلی طول میکشه. همچنین وقتی میخوام فرمتش کنم یا پاکش کنم. آخرشم اررور میده که قابل فرمت نیست. یا قابل پاک کردن نیست. از تاریخ گارانتی لپتاپ 3 هفته بیشتر نمونده. به نظرتون شامل گارانتی میشه؟ اگه نمیشه هارد 740 بخوام برام تعویض کنن چقدر هزینه داره؟

TCG
06-04-2013, 02:00
عزیز بهتره شما مجموعه کاربردی هایرن بوت دیسک رو گیر بیارید بعدا تحت بوت دیسک رو اجرا کنید اونجا تو بخش پارتیشن بندی برو با یه نرم افزار درایو ها رو پاک کن یا برو تو مینی ویندوز اونجا میتونی حذفشون کنی
به نظر من بعد از پاک کردن یه تست بدسکتور انجام بده و با نرم افزار Partition table doctor یه بار mbr هاردتون و تیبلش رو هم پاک و دوباره بسازید
اگه واستون سخت هست میتونی یه نرم افزار فرمت سطح پایین گیر بیارید بعدا تحت بوت اجراش کنید خیلی مفیده
موفق باشید

اگه هارد سخت افزاری مشکل داشته باشه، با این نرم افزار هم که درستش کنم دوباره همین میشه درسته؟

khelane
06-04-2013, 20:50
ببین من بارها دیدم مشکل از تیبل ویندوز ...بوده با این نرم افزار ها درستش کردم ولی شما میگید چند هفته مونده بهتره بهشون زنگ بزنید ببینید ساپورت میکنن که باید هم بکنن چون هنوز تاریخش مونده

-----------------------ببین شما بهتره مجموعه هایرن بوت دیسک رو گیر بیارید نسخه 15 ورژن ریستور ادیشن که بهترینش هست با نرم افزار های داخل اون میتونید درستش کنید .....
موفق باشید

cina30
13-11-2013, 14:02
منم همین مشکل رو دارم...
بوت نمیشه دی وی دی ویندوز...

باید چکار کرد ؟!