مشاهده نسخه کامل
: مشکل کارت گرافیک 8800GT iChill
amir_fahrenheit
01-04-2013, 10:59
با سلام خدمت اساتید و دوستان خودم
میرم سر اصل مطلب
مشکل این کارت اینه که روی سیستم دوستم (البته کارت برای ایشون هست) یک خط در میون بالا میاد! یعنی چی؟! الان توضیح میدم!
این کارت تا چند وقت پیش مشکل نداشت،اما این اواخر به مشکل ندادن تصویر! خورده
البته جالبتر اینجاست که وقتی یک کارت گرافیک دیگه روی PCI مادربوردش نصب میکنی و دوباره کارت گرافیک رو جابجا میکنی تصویر میاد اما بعد از نهایتا یکی دو روز دوباره تصویرش میره!!
روی سیستم خودم بالا میاد اما زیاد باهاش کار نکردم که ببینم باز تصویرش بعد از این مدت قطع میشه یا نه
دوستم حتی مادربوردش رو هم تست و تعویض کرد که PCI اون قبلی هم سالم بود! اما باز روی این جدیده هم همین آش و همین کاسه هست! مادربورد قبلیش MSI H61 بود (مدل کاملش یادم نیست) این جدیده هم ASUS P8H61LX Plus R2.0 هستمادربورد خودم هم که Asus P8Z68-V Pro هستش که میخوام ببینم اگرلازمه رو ماله خودم تست کنم!
به نظر شما اساتید بزرگوار مشکل از کجا آب میخوره؟ پاور، کارت گرافیک ، بایوس کارت گرافیک... کدوم؟؟؟؟؟؟:n13:
باید گرافیک دوستتون رو روی سیستم خودتون به مدت چند روز تست کنید اگر مشکلی نبود یعنی مشکل از طرف گرافیک نیست مشکل میتونه بیشتر از بایوس و پاور سیستم دوستتون باشه
amir_fahrenheit
01-04-2013, 11:59
پس با این تفاسیر باید رو سیستم خودم تستش کنم اول و آخر..درسته؟!
پس با این تفاسیر باید رو سیستم خودم تستش کنم اول و آخر..درسته؟!
برای اینکه زودتر مشکل رو بفهمید بهتره اینکارو بکنید یا اینکه با یک گرافیک سالم روی سیستم دوستتون تست کنید
amir_fahrenheit
02-04-2013, 00:11
برای اینکه زودتر مشکل رو بفهمید بهتره اینکارو بکنید یا اینکه با یک گرافیک سالم روی سیستم دوستتون تست کنید
مرسی از راهنماییتون...:n16:
amir_fahrenheit
02-04-2013, 13:23
متاسفانه یک چیز رو یادم رفت بگم!!
الان که نصبش کردم و رفتم توی بازی,همیشه یک هاله ی قرمز رنگ روی تصویر هست!! تو محیط ویندوز اینطوری نیست.(آخرین ورژن گرافیک نصب هست الان)
تو سیستم دوستم هم همینطوری بود و وقتی درایور گرافیک رو از روی CD خودش نصب کرد مشکل برطرف شد!!
مشکل از کجا آب میخوره؟!!! تمامی درایور ها و حتی بایوس مادربوردم آخرین ورژن هستند.
حتی از تو کنترل پنل انویدیا هم reset to default کردم و با نرم افزار (MSI Kombustor) هم از گرافیک تست گرفتم،مشکلی نبود فقط و فقط توی بازی اینطوریه:n03:
متاسفانه یک چیز رو یادم رفت بگم!!
الان که نصبش کردم و رفتم توی بازی,همیشه یک هاله ی قرمز رنگ روی تصویر هست!! تو محیط ویندوز اینطوری نیست.(آخرین ورژن گرافیک نصب هست الان)
تو سیستم دوستم هم همینطوری بود و وقتی درایور گرافیک رو از روی CD خودش نصب کرد مشکل برطرف شد!!
مشکل از کجا آب میخوره؟!!! تمامی درایور ها و حتی بایوس مادربوردم آخرین ورژن هستند.
حتی از تو کنترل پنل انویدیا هم reset to default کردم و با نرم افزار (MSI Kombustor) هم از گرافیک تست گرفتم،مشکلی نبود فقط و فقط توی بازی اینطوریه:n03:
تو همه بازی ها همینطوره ؟
amir_fahrenheit
02-04-2013, 13:51
تو همه بازی ها همینطوره ؟
با آخرین ورژن درایور توی ALAN WAKE و TombRaider 2013 که اینجوری بود..اما الان 3ورژن قبل تر (306.97) رو نصب کردم مشکل برطرف شد.
الان با 314.07 تست میکنم.. اگر بازم مشکل نداشت پس 100% آخرین نسخه درایور(314.22) مشکل داره!
با آخرین ورژن درایور توی ALAN WAKE و TombRaider 2013 که اینجوری بود..اما الان 3ورژن قبل تر (306.97) رو نصب کردم مشکل برطرف شد.
الان با 314.07 تست میکنم.. اگر بازم مشکل نداشت پس 100% آخرین نسخه درایور(314.22) مشکل داره!
اگه آخرین نسخه بتا باشد ممکنه مشکل ایجاد کنه با همون ورژن قبلی تست کنید
amir_fahrenheit
02-04-2013, 14:37
اگه آخرین نسخه بتا باشد ممکنه مشکل ایجاد کنه با همون ورژن قبلی تست کنید
متاسفانه وقتی 314.07 رو نصب کردم مرتب کرش میکرد سیستمم و نتونستم درست تست کنم..!!
الان دوباره 314.22 هستش..با 306.97 که اصلا مشکل نداشت هیچ،تازه فریم بالاتری هم میداد نسبت به 314.22!! (با 314.22 33فریم و با 306.97 44فریم ثبت کردم!)
من اصلا نسخه ی بتا نصب نمیکنم!
الان اگر بشه دوباره با همین آخرین ورژن تست میکنم و خبر میدم..
amir_fahrenheit
02-04-2013, 14:44
عجب حکایتی!! مشکل هاله ی قرمزش با 314.22 هم برطرف شد!!! ایراد نرم افزاری بوده یعنی؟!! پس چرا روی سیستم دوستم هم اینجوری بود؟!!:n13:
حالا یک سوال تخصصی:
اگر این گرافیک روی سیستم من همینجور درست کار کنه،اونوقت تکلیف چیه؟ اگر مشکل از پاور باشه،احتمال داره که بزنه گرافیک رو خراب کنه؟ (حتی برای تست 24ساعته)
منظورم اینه که گرافیک خودم رو بدم بهش!! (میترسم پاورش گرافیک منو (GTX 460 Sonic Platinum) رو به فنا بده:n02: )
نظرتون چیه؟
عجب حکایتی!! مشکل هاله ی قرمزش با 314.22 هم برطرف شد!!! ایراد نرم افزاری بوده یعنی؟!! پس چرا روی سیستم دوستم هم اینجوری بود؟!!:n13:
حالا یک سوال تخصصی:
اگر این گرافیک روی سیستم من همینجور درست کار کنه،اونوقت تکلیف چیه؟ اگر مشکل از پاور باشه،احتمال داره که بزنه گرافیک رو خراب کنه؟ (حتی برای تست 24ساعته)
منظورم اینه که گرافیک خودم رو بدم بهش!! (میترسم پاورش گرافیک منو (GTX 460 Sonic Platinum) رو به فنا بده:n02: )
نظرتون چیه؟
اگه گرافیک دوستتون روی سیستم شما بدون هیچ مشکلی کار کنه یعنی سالمه اگه چند روزی باهاش کار کنید
و ممکنه مشکل از پاورش باشه یا مین سیستمش
اگر پاور مشکل داشته باشه ممکنه روی گرافیک اثر بزاره
amir_fahrenheit
02-04-2013, 22:45
اگه گرافیک دوستتون روی سیستم شما بدون هیچ مشکلی کار کنه یعنی سالمه اگه چند روزی باهاش کار کنید
و ممکنه مشکل از پاورش باشه یا مین سیستمش
اگر پاور مشکل داشته باشه ممکنه روی گرافیک اثر بزاره
مین رو هم تعویض کرد بنده خدا!! اما مشکلش همچنان سر جاشه! به احتمال خیلی قوی همون پاورش باشه
فعلا که از امروز صبح دارم با کارتش کار میکنم و مورد مشکوکی فعلا ندیدم از گرافیکش!
مرسی از اینکه اینقدر با حوصله جوابم رو دادید دوست/ناظم عزیز ... :n16:
اگر دوباره مشکلی بود مزاحمتون میشم:n01:
بازم مرسی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.