مشاهده نسخه کامل
: مشکل-- ویندوزم کانکشن اتصال به اینترنت وایمکس رو نشون نمی ده؟؟
سلام بچه ها من اینترنت وایمکس دارم و به اینترنت وصلم و استفاده می کنم ولی ویندوز اون کانکشن ابی رنگ ک کنار ساعت ویندوز هست رو نشون نمی ده ! مودم از طریق کابل lan ب کیس وصل شده .لطفا بگید چجوری براش کانکشن بسازم یا چکار کنم که اون کانکشن ابی رنگ اون گوشه بیاد .
ویندوزم xp هست
jafarian
01-04-2013, 15:03
این روشهای پایین برای رفع مشکلتون برین:n01:
روش اول
روی تسکبار کلیک راست گزینه properties انتخاب کنید بعدشم طبق شکل پایین بترتیب شماره عمل کنید فقط در قسمت شماره 3 باید ابتدا آیکن کانکشن خودتون اگر داخل همون پنجره دیدین انتخاب کنید بعدشم گزینه شماره 4 انتخاب کنید ازآخرم کلا تایید اکی کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روش دوم
به Control Panel برین بعدشم طبق شکل پایین بترتیب شماره عمل کنید در Control Panel ابتدا گزینه شماره 1 انتخاب کنید درکادری که باز میشه روی کانشکن خودتون کلیک راست گزینه properties انتخاب کنید در کادری که باز میشه طبق شماره 3 با 4 عمل کنید یعنی چکمارم گزینه مورد نظر بزنید
روش سوم
باز به Control Panel برین اونجا گزینه Add or Remove Programs انتخاب کنید در کادری که بازمیشه روی گزینه Networking Services کلیک کنید بعد گزینه Details در کادری که بازمیشه چکمارک گزینه UPnP User Interface بردارین کلا تایید اکی کنید بعد درخواست سیدی میکنه که شما سیدی xp رو بزارین بزارین ادامه کار پیش رود بعد که سیستم ریست شد بالا اومد از نوع تست کنید
روش چهارم
روی My Computer کلیک راست گزینه Manage انتخاب کنید درکادری که باز میشه گزینه Services and Applications انتخاب کنید بعدشم روی گزینه Services دبل کلیک کنید بعد یک پنجره باز میشه که باید روی گزینه SSDP Discovery Service از این پنجره کلیک راست کنید بعد گزینه Properties انتخاب کنید بعدشم گزینه disabled فعال کنید بعد تایید اکی از نوع تست کنید.
این روشهای پایین برای رفع مشکلتون برین:n01:
روش اول
روی تسکبار کلیک راست گزینه properties انتخاب کنید بعدشم طبق شکل پایین بترتیب شماره عمل کنید فقط در قسمت شماره 3 باید ابتدا آیکن کانکشن خودتون اگر داخل همون پنجره دیدین انتخاب کنید بعدشم گزینه شماره 4 انتخاب کنید ازآخرم کلا تایید اکی کنید
روش دوم
به Control Panel برین بعدشم طبق شکل پایین بترتیب شماره عمل کنید در Control Panel ابتدا گزینه شماره 1 انتخاب کنید درکادری که باز میشه روی کانشکن خودتون کلیک راست گزینه properties انتخاب کنید در کادری که باز میشه طبق شماره 3 با 4 عمل کنید یعنی چکمارم گزینه مورد نظر بزنید
روش سوم
باز به Control Panel برین اونجا گزینه Add or Remove Programs انتخاب کنید در کادری که بازمیشه روی گزینه Networking Services کلیک کنید بعد گزینه Details در کادری که بازمیشه چکمارک گزینه UPnP User Interface بردارین کلا تایید اکی کنید بعد درخواست سیدی میکنه که شما سیدی xp رو بزارین بزارین ادامه کار پیش رود بعد که سیستم ریست شد بالا اومد از نوع تست کنید
روش چهارم
روی My Computer کلیک راست گزینه Manage انتخاب کنید درکادری که باز میشه گزینه Services and Applications انتخاب کنید بعدشم روی گزینه Services دبل کلیک کنید بعد یک پنجره باز میشه که باید روی گزینه SSDP Discovery Service از این پنجره کلیک راست کنید بعد گزینه Properties انتخاب کنید بعدشم گزینه disabled فعال کنید بعد تایید اکی از نوع تست کنید.
دوست عزیز چقدر زحمت کشیدی یک دنیا ممنون بابت اپلود عکس ها.
مورد یک و دو متاسفانه اصلا کانکشنی نبود مورد سوم با سی دی ویندوز و 4 ام مو به مو انجام دادم متاسفانه بازم نشد. در مورد ویندوز هم تازه نصب شده ایرادی ازش نمی تونه باشه. چیزی ک ب ذهن خودم می رسه اینه که کارت شبکه و سی دی شو نصب کنم و یا سرچ کنم ببینم نرم افزار کانکشنی هست جایگزین کنم ...
واقعا ممنون اگه روش دیگه ای هم می دونستید بگید می تونه خیلی کمک کنه
ادیت : تو کنترل پنل قسمت network setup wizard یا network connection از این دو قسمت نمی شه کانکشنش رو creat کرد ؟
بالاخره درست شد ممنون ازت .کارهایی ک گفتیدو کردم اخر سر گفتم ی بار اتصالات جدا کنم دوباره بزنم کابل شبکه رو کشیدم بیرون و تا کشیدم بیرون کانکشنه خودشو نشون داد ک دیس شد و زدم تو درست شد!!:n04: کانکشن هم اون پایین اومد هم تو کنترل پنل .ممنون دوست عزیز :n16:
Slim_shady
15-07-2013, 11:24
;کمک ویندوزم لن نشون نمی ده
sarahhasanlo
08-08-2013, 11:04
آقای جعفریان دست شما درد نکنه
تشکر فراوان
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.