مشاهده نسخه کامل
: گرم شدن زیاد زیر لپ تاپ و سر و صدای نامتعارف فن
italy2006
31-03-2013, 23:08
دوستان لپتاپ سونی دارم که مدتی است فن آن یک خورده سر و صدا می کنه و به نظر میاد مثل سابق نیست و زیر لپ تاپ پس از 5 دقیقه کار کردن گرم میشه... با توجه به فصل گرما که در پیش است لطفا راه حل های مختلف برای این مشکل رو بفرمایید... هر نظری دارید اعم از تعمیر یا خرید نحوه تعمیر و خنک کردن زیر لپ تاپ ارایه کنید که کمال تشکر رو اعلام دارم از شما.
hasanoooooooo
01-04-2013, 09:38
فن به احتمال زیاد باید سرویس بشه... بهترین کار هم بعد از سرویس اینه که زیرش کول پد بزارید و در زمانی که زیاد با لپتاپ کار سنگین انحام نمیدی باید از high performance برش داری...
Thor God
01-04-2013, 11:50
اونجا هم جوابت رو دادم ولی اینجا ازت میپرسم که دما دقیقا تا چند میره ؟ با HWMonitor ِه عکس بگیر دما رو بگو
بهترین روش ها همون هایی بود که بهت گفتم اما بهتره که بدی یه وارد این کارا رو برات انجام بده
amirsirish
06-04-2013, 20:51
سلام، من مشکل همین آقارو دارم علاوه بر اینکه وسط گیم بازی کزدن، CPU یهو میشه 100! ویندوز هم عوض کردم فرقی نکرد، نمره CPU تو ویندوز شده 5.8 که قبلا 7.1 بود، مدل لپ تاپم vaio f13 QFX هستش، راهنماییم کنین تورو خدا، عکس ازHWMonitor هم گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیت سینک لپ تاپ باید تمیزکاری و نظافت بشه
در آخر هم باید به تعمیرکار مراجعه کنید تا خسارتی وارد نشده
amirsirish
06-04-2013, 22:52
agha ozash kheili kharabe iani? momkene be cpu asib reside bashe? rahi hast befahmam?
soheil192
14-05-2013, 22:56
سلام دوست من. من هم چند وقت پیش همین مشکلو پیدا کردم. تو سرچم به این وبسایت رسیدم. فن لپ تاپم کار می کرد. بردمش بیرون که درستش کنن یکی می گفتن 60 تومن خرج داره تازه ممکنه فنو عوض کنیم مشکل برطرف نشه. خودم لپ تاپو باز کردم کلی خاک و کرک فرش گرفته بود. با یه فرچه نرم و پنبه کل لپ تاپو تمیز کردم مخصوصا پره های فن و اون صفحات فلزی خنک کننده. باور کن از همون روز به بعد تا الآن هیچ مشکلی باش ندارم و کاملا سالم شد! لپ تاپم هر 7-8 دقیقه داغ می شد و خاموش می شد از اون موقع به بعد هیچ وقت خاموش نشده. وظیفم بود اینو اینجا بگم البته شاید تا الآن یه فکری برای لپ تاپ خودت کرده باشی ولی اینو برای دیگران نوشتم. راستی باز کردن لپ تاپ قلق داره من که بار اولم بود یه کم اذیت شدم و طول کشید تا قلقشو فهمیدم. سوالی داشتید در خدمتم. موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.