مشاهده نسخه کامل
: گرم شدن زیاد زیر لپ تاپ و سر و صدای نامتعارف فن
italy2006
31-03-2013, 20:55
دوستان لپتاپ سونی دارم که مدتی است فن آن یک خورده سر و صدا می کنه و به نظر میاد مثل سابق نیست و زیر لپ تاپ پس از 5 دقیقه کار کردن گرم میشه... با توجه به فصل گرما که در پیش است لطفا راه حل های مختلف برای این مشکل رو بفرمایید... هر نظری دارید اعم از تعمیر یا خرید نحوه تعمیر و خنک کردن زیر لپ تاپ ارایه کنید که کمال تشکر رو اعلام دارم از شما.
ata.royalfalcon
31-03-2013, 21:51
دوستان لپتاپ سونی دارم که مدتی است فن آن یک خورده سر و صدا می کنه و به نظر میاد مثل سابق نیست و زیر لپ تاپ پس از 5 دقیقه کار کردن گرم میشه... با توجه به فصل گرما که در پیش است لطفا راه حل های مختلف برای این مشکل رو بفرمایید... هر نظری دارید اعم از تعمیر یا خرید نحوه تعمیر و خنک کردن زیر لپ تاپ ارایه کنید که کمال تشکر رو اعلام دارم از شما.
سلام .
در قسمت مشکلات سخت افزاری لپتاپها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح میکردید بهتر بود . اگر لپتاپ گارانتی داره بهتره که برای تمیز کردن فن و همچنین هیت سینک از گرد و خاکها به گارانتی مراجعه کنید . اگر فن خوب کار نمیکنه یا صدا میده شاید نیاز به تعویض داشته باشه . استفاده از کولپد خوب در کاهش دمای لپتاپ موثر هست .
Thor God
31-03-2013, 23:08
به احتمال زیاد باید جلوی فن رو یه چیز گرفته باشه و به همین جهت هم خوب سیستم رو خنک نمی کنه ... با یه نی و از راه اون سوراخ های گوشه لپ تاپ فوت کن مواظب باش مایعی از دهن وارد لپ تاپ نشه اگه باز هم مشکلی پیش اومد یعنی مشکل حل نشد ببرش گارانتی
italy2006
01-04-2013, 01:49
نمیشه بازش کرد و روغن کاری کرد؟
Thor God
01-04-2013, 11:27
چرا نمیشه ؟ ولی دقت کن که اگه مشکلی پیش بیاد دیگه گارانتی جواب گو نیست بهتره ببری همون جا گارانتی برات حلش می کنن ...
italy2006
01-04-2013, 13:56
گارامنی نداره چند ساله دارم استفاده می کنم..
آموزش روغن کاری کسی بلده؟
گارامنی نداره چند ساله دارم استفاده می کنم..
آموزش روغن کاری کسی بلده؟
باید لپ تاب رو باز کنید فن رو دربیارین یا رو به روش یا پشتش جا برای روغن ریختن داره میتونید روغن بریزین قبل روغنکاری فن رو خاک گیری کنید اگه با اینکارها درست نشد باید برید فنش رو گیر بیارین و عوضش کنید
hasanoooooooo
24-04-2013, 18:00
بعد از تمیز کاری لپتاپ کافیه خودت با وسیله هایی که دورو برت هست کول پد مخصوص لپتاپ خودتو بسازی .... با چند تا فن 8 سانت یا 12 سانت کیس و یک اداپتور میتونی کاری کنی که کلا سیستمت قندیل ببنده! من الان i7 رو از 54 درجه اوردم رو 24 درجه سانتیگراد... در حالت بازی هم حتی به 50 نمیرسه!!!!!!! این کول پد های بازار بهترینشون 4 درجه هم خنک نمیکنن سیستم رو... از ما گفتن بود.
Legacy's
24-04-2013, 18:10
نمیشه بازش کرد و روغن کاری کرد؟
روغنکاری فن اگه درست و دقیق و به میزان خیلی اندک انجام نشه خودش باعث خاک گرفتن بیشتر فن میشه
همیشه سیستم رو روی سطوح تمیز و بدون گرد و خاک یا پرز و... قرار بده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.