ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استفاده از پهنای باند اکانت adsl دیگران

Lockheed
31-03-2013, 19:09
سلام
بنده از adsl مخابرات استفاده میکنم و از سرویس 256 کیلو با سرعت دانلود 32 ( ماکس) استفاده میکنم

حالا با توجه به اینکه رمز اکانتهای دیگری از کاربران مخابرات که پهنای باند مثلا 1024 یا 512 دارند رو در مودمم وارد میکنم اما هم در تنظیمات مودم و هم عملا در دانلود افزایش سرعتی ندارم و همون 256 هست !

کسی میتونه توضیحی بده ؟ تا اونجایی که من حدس زدم باند رو روی خط تلفن ست میکنند نه اکانت ؟ درسته ؟
و یا هر حالتی .... آیا امکان افزایش باند با استفاده از اکانت پرسرعت افراد دیگر هست ؟ ( مخابرات )

mohammadi_4u
31-03-2013, 19:46
سلام
بنده از adsl مخابرات استفاده میکنم و از سرویس 256 کیلو با سرعت دانلود 32 ( ماکس) استفاده میکنم

حالا با توجه به اینکه رمز اکانتهای دیگری از کاربران مخابرات که پهنای باند مثلا 1024 یا 512 دارند رو در مودمم وارد میکنم اما هم در تنظیمات مودم و هم عملا در دانلود افزایش سرعتی ندارم و همون 256 هست !

کسی میتونه توضیحی بده ؟ تا اونجایی که من حدس زدم باند رو روی خط تلفن ست میکنند نه اکانت ؟ درسته ؟
و یا هر حالتی .... آیا امکان افزایش باند با استفاده از اکانت پرسرعت افراد دیگر هست ؟ ( مخابرات )
سلام
در صورتی که یک فرد با استفاده از اکانت دیگران سرعت بالاتری رو داشته باشه و فردی از اکانت مصرفی ناراضی باشد پورت رو محدود میکنند یعنی اگه اینترنت سرعت خور هم وصل بشید پورت اجازه افزایش سرعت نمیده.
اما همینکه از محدودیت 256 به 1024. کوچ کنید قضیه برعکس میشه!!!!
اگه پورت محدود باشه هیییییییچ راهی ندارید

Tapatalk HD

javad.zidane
31-08-2013, 12:05
من و دوستم هردوتامون پیشگامان بود مال من محدود با سرعت شبانه بالا و ماله اون نامحدود با سرعت شبانه پایین باهم توافق کرده بودیم گاهی شبا من مودمو خاموش می کردم اون با اکانت من وارد می شد و برعکس ولی الان همارا داریم که نمیشه این کارو کرد