مشاهده نسخه کامل
: مشکل اپدیت کردن در ویندوز 8
mahdi12424
31-03-2013, 17:54
من در موقع اپدیت کردن ویتدوز 8 مشکل دارم اگه میتونید کمکم کنید وقتی که اپدیت میکنیم با این خطا روبرو میشم Code 8024402F
jafarian
02-04-2013, 00:20
این روش پایین برین رفع مشکل خودتون که سایت مایکروسافتم به اون اشاره داشته به اینصورت که:n01:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ابتدا به این مسیر پایین برین اول در کنترل پنل
بعد روی گزینه LOCAL AREA CONNECTION کلیک راست گزینه PROPERTIES انتخاب کنید بعد طبق شکل پایین عمل کنید
درمرحله بعدم گزینه INTERNET OPTIONS در کنترل پنل اجرا کنید بعد به سربرگ SECURITY برین بعد گزینه TRUSTED SITES روش یکبار کلیک کنیدبعد روی دکمه SITES کلیک کنید درکادری که برای شما باز میشه چکمارک گزینه پایین حذف کنید
بعدشم این سایتها پایین بترتیب ادد کنید بعد close بزنید بعدم تمامی پنجره ها رو تایید اکی از نوع تست کنید بصورت شکلم مشخص کردم پایین.
با سلام من هم موقع آپدیت کردن ویندوز 8 با پیغام خطا با این کد: 80240438مواجه میشم خواهشا کمک کنید:n03:
FerineFast
27-11-2013, 23:27
میتونه مشکل از آنتی ویروس یا فایروالتون باشه از پراکسی برای وصل شدن به اینترنت استفاده نمی کنید؟!
این فایل رو آپلود کنید ببینیم مشکل از کجاست ؟ c:\windows\windowsupdate.log
نه پراکسی استفاده نمیکنم دیروز ویندوز لپ تابو کلا برگردوندم به تنظیمات کارخانه ولی بازم همون error رو میده. اینم فایل windowsupdate.log خدمت شما: Windowsupdate.log ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آپدیتی رو برای کامپیوتر پیدا نمیکنه.از طریق یه حساب کاربری دیگه وارد شید و دوباره امتحان کنید.ببینید باز هم مشکل پابرجاست یا نه...
FerineFast
28-11-2013, 20:54
همونطور که گفتم و لاگ شما هم می گه یک برنامه مثل فایروال داره جلوی دسترسی به سرور مایکروسافت رو میگیره.
البته خود مایکروسافت پیشنهاد داده اول Windows Update troubleshooter رو اجرا کنید تا مشکل اتومات پیدا شه و حل شه دانلود کنید و امتحان کنید:
Windows Update Troubleshooter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر حل نشد، به صورت پیش فرض روی تنظیمات کارخانه ای هم ممکن هست فایروالی نصب باشه و مشکل ایجاد کنه بگردید و فایروال ها و آنتی ویروس ها رو پیدا کنید و برای مدتی خاموششون کنید بعد ببینید آپدیت میشه یا نه!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من کلا آنتی ویروسو uninstallکردم فایروال خود ویندوزم از کار انداختم ریستارت کردم اون Windows Update troubleshooter روهم اجرا کردم دو تا خطا پیدا میکنه مینویسه fixed شد ولی باز اروره موقع آپدیت میاد .یه نکته ی خیلی جالب وقتی برنامه ی س..ا...ی...ف...ون را اجرا میکنم دیگه این ارور رو نمیده ولی روی صفحه ی Checking for update میمونه و همینجور فقط نوار سبزه میاد و میره:n04:
آقا اصلاح میکنم وقتی از س...ا...ی...ف...ون استفاده میکنم کلا مشکل حل میشه فک کنم با ip ایران مشکل داره
FerineFast
29-11-2013, 02:09
شایدم با DNS مربوط ISP شما مشکل داره.
برید توی مسیر زیر :
Control panel ---> Network and Internet ---> Network and sharing center ---> Change adapter setting
کانکشنی که باهاش به اینترنت وصل شدید رو رایت کلیک کنید و Properties بگیرید.
از لیست گزینه TCP/IPv4 رو انتخاب کنید.
در قسمت پایین روی Use The Following DNS Server Address کلیک کنید و آدرس زیر رو در قسمت Preferred DNS وارد کنید :
4.2.2.4
Ok کنید و بار دیگر Update رو تست کنید.
آقا تست کردم با این روش بازم ارور میده:n27:
با استفاده از نرم افزارهایی که ip رو تغییر میدن ویندوزو به 8.1 آپدیت کردم ولی بازم تا اون نرم افزارو قطع میکنم ارور میده ممکنه بهم بگین چطوری میتونم کل مودم و شبکه ی وایرلس رو یبار ریست کنم؟شاید درست بشه
برای ریست تنظیمات وایرلس باید از طرق تنظیمات خود مودم اقدام کنید که معمولا با وارد کردن آی پی 192.168.1.1 در مرورگر امکان پذیره...
H_Shahab_S
09-12-2013, 23:51
منم همین مشکلا پیدا کردم. با هیچ کدوم از روشهای که گفتین هم درست نشد.
intellectual2009
11-12-2013, 16:32
سلام دوستان. هنگام آپدیت ویندوز 8.1 ، خطای 80072EFD رو میده. کل روشهای گفته شده رو هم امتحان کردم. بازم درست نشد. ممنون میشم راهنمایی کنید.
HADI ONLY
11-12-2013, 17:11
این خطا یعنی IP های شما بلاک شدن . شیوه جدید مایکروسافت برای اینکه کسی دیگه از کاربران ایرانی ، آپدیت نکنه . حتی با ویندوز سریال اورجینال هم این مشکل هست و ربطی به شرکت ADSL تون نداره .IP ایران با سریع ترین تشخیص سیستم ، بسته میشه ...
موفق باشید...
H_Shahab_S
12-12-2013, 23:34
این خطا یعنی IP های شما بلاک شدن . شیوه جدید مایکروسافت برای اینکه کسی دیگه از کاربران ایرانی ، آپدیت نکنه . حتی با ویندوز سریال اورجینال هم این مشکل هست و ربطی به شرکت ADSL تون نداره .IP ایران با سریع ترین تشخیص سیستم ، بسته میشه ...
موفق باشید...
منبعتون کجاست. چون فقط ویندوز 8 اینجوره. ویندوز 7 آپدیت میشه.
فکر نکنم مشکلی با آی پی در خصوص آپدیت داشته باشه.آپدیت ویندوز تحریم نیست و من هم که 8.1 دارم راحت آپدیت میکنم.ولی آپدیت از طریق استور نمیشه...
p30ASKER
13-12-2013, 18:44
درسته منم ویندوز 7 آپدیت میشه اما 8 نمیشه
کسی مشکلش حل نشد؟
chris1987
13-12-2013, 18:51
سلام .
من روی سیستمم یه ویندوز 7 دارم و خواستم که ویندوز 8 را درکنار ویندوز هفت نصب کنم.
بعد نصب ویندوز 8 و نصب مودم دیگه ویندوز 7 بالا نمیاد .
ولی در صورت حذف مودم مشکل حل میشه .
با ویندوز 8 ابدیت هم نمیشه در یافت کرد.
با تشکر.
p30ASKER
14-12-2013, 12:59
با سلام کانفلیکت ایجاد کرده مودمت مودمو عوض کن
ولی خب اصلا نصب دو تا سیستم عامل به هیچ کس توصیه نمیشه
Master Root
14-12-2013, 15:44
در صورتی که ویندوز روی دوپارتیشن مختلف نصب بشه و پیش نیاز ها رعایت بشه ایرادی در نصب 2 یا چند ویندوز با هم وجود نداره.
برای آپدیت ویندوز 8 یا 8.1 هم CHANGE SYSTEM LOCALE در تنظیمات REGIN AND LANGUAGE به ENGLISH تغییر بدید و تاریخ سیستم هم به روز باشه.
موفق باشید...
آقا اصلاح میکنم وقتی از س...ا...ی...ف...ون استفاده میکنم کلا مشکل حل میشه فک کنم با ip ایران مشکل داره
مرسی کاملا درست بود و آپدیت شد
mohammad_203
16-12-2013, 23:16
سلام
اگه ویندوز 8.1 رو آپدیت کنم مشکلی برای لایسنس پیش نمیاد؟!
hamidreza2010
16-12-2013, 23:51
سلام
اگه ویندوز 8.1 رو آپدیت کنم مشکلی برای لایسنس پیش نمیاد؟!
سلام
خب اگه با اسکایپ اکتیو کرده باشید نه مشکلی پیش نمیاد ولی اگه کرک کرده باشید ممکنه ، کرکش بپره
که اونم مشکلی نیست دوباره کرک میکنید
p30ASKER
17-12-2013, 13:42
بلاخره کسی موفق به آپدیت ویندوز 8 شد ؟
hamidreza2010
17-12-2013, 14:59
بلاخره کسی موفق به آپدیت ویندوز 8 شد ؟
8 یا 8.1 ؟
اگه منظورت 8 هست که من خیلی وقته دارم آپ میکنم
ولی 8.1 رو نمیتونم
الان هم کلا فکر کنم سرورهای آپدیت مایکروسافت مشکل داره یا اینکه مشکل از isp های ماست که نمیشه آپ کرد
فکر نکنم مشکلی داشته باشه.من نه با ۸.۱ نه ۸ نه ۷ نه ایکس پی نه ۹۸، هیچ کدوم مشکلی ندارم...
p30ASKER
19-12-2013, 00:41
ویندوز هشت
اما کماکان به من ارور
80240438 میده
من ویندوزم رو عوض کردم بازم این ارور میده
خسته شدم:n27:
آنتی ویروستون چیه؟؟؟موقتاغیر فعال کنید.البته مطمئن نیستم بخاطر اون باشه.
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=windows-8) رو هم یه نگاه بیاندازید...
Master Root
19-12-2013, 12:10
ویندوز هشت
اما کماکان به من ارور
80240438
میده
من ویندوزم رو عوض کردم بازم این ارور میده
خسته شدم:n27:
یه جا خوندوم که از این روش استفاده کنید:
برای حل خطای 0x80240438 میتونید از این روش هم استفاده کنید:
1.کلید های windows و x را با هم فشرده و روی گزینه Command prompt Adminکلیک کنید.
2. دستور زیر را در صفحه باز شده command prompt وارد نمایید.
net stop wuauserv
rename c:windowsSoftwareDistribution softwaredistribution.old
net start wuauserv
در ضمن با استفاده از قند شکن هم میتونید این مشکل رو دور بزنید.
p30ASKER
19-12-2013, 15:24
نود 32
نه به انتی ویروس ربط نداره
ضمنا راهکار شما هم جواب نداد
مشکل فنیش چیه به نظر شما؟
FerineFast
20-12-2013, 08:05
یا مایکروسافت بسته که احتمالش زیاده و یا ISP !
با یک هیلترشکن به راحتی می تونید دانلود کنید.
p30ASKER
20-12-2013, 17:30
اخه کسی دلیل علمی نداره چرا فقط ویندوز هشت بسته شده؟؟!!!
ویندوز سون که بازه!!
hadi3162002
20-12-2013, 17:38
من هم همین مشکل رو دارم اینترنت هم از پارس انلاین گرفتم -یه دفعه بعد از اپدیت ارور 80072.... رو داد (ویندوز 8.1 original) بعد هم رفرش پی سی کردم برگشت به ویندوز 8 و ارور 80240438 داد ولی با س----ا--ی ----ف----و-----ن کار میکنه !!!!؟؟؟
p30ASKER
20-12-2013, 22:52
دمت گرم ولی کسی نمیدونه علتش چیه؟؟
اخه با چه نیتی مثلا سون کار میکنه ولی هشت کار نمیکنه؟؟ یه مرد نیست انگلیسیش خوب باشه بره چت مایکروسافت بپرسه چرا اینجور شد؟
آقا صلاح میکنم من خودم هم الان این مشکل رو دارم.تا الان که 8.1 داشتم مشکلی نبود ولی الان که 8 دارم میبینم نمیشه.ولی وقتی فکر میکنم قبلا یعنی حدود 3 ماه پیش این مشکل نبود...
منم تازه یه لپ تاپ خریدم که ویندوزش 8 اورجیناله و همش همین ارور رو میده ، اعصابم رو خورد کرده ، اگه کسی راه حلی براش پیدا کرد به ما هم بگه
hamidreza2010
21-12-2013, 22:55
منم تازه یه لپ تاپ خریدم که ویندوزش 8 اورجیناله و همش همین ارور رو میده ، اعصابم رو خورد کرده ، اگه کسی راه حلی براش پیدا کرد به ما هم بگه
راه حل که فعلا فقط با قند شکن میشه آپ کرد
جالبه هیچ قند شکنی هم ران نمیشه روش! ساکسیفون هم اجرا نمیشه ، ولی جالبترش اینه که تو فوروم های خارجی هم این مشکل گزارش شده ، به نظرم باید مشکل از تنظیمات شبکه باشه ولی اینکه میگی با قند شکن راه میفته عجیبه ، من که فعلا نتونستم کاری بکنم ، راستی با ف ر ی گ ی ت هم همون ارور رو میداد
hamidreza2010
22-12-2013, 02:09
جالبه هیچ قند شکنی هم ران نمیشه روش! ساکسیفون هم اجرا نمیشه ، ولی جالبترش اینه که تو فوروم های خارجی هم این مشکل گزارش شده ، به نظرم باید مشکل از تنظیمات شبکه باشه ولی اینکه میگی با قند شکن راه میفته عجیبه ، من که فعلا نتونستم کاری بکنم ، راستی با ف ر ی گ ی ت هم همون ارور رو میداد
چی بگم والله
من خودمم همین مشکل رو دارم.در واقع مشکل خیلی هاست ولی حدود 90 درصد کاربرا گفتن که با قند شکن آپ میشه
در نهایت به نظر من اگه برنامه خاصی ندارید ویندوزتون رو به ۸.۱ آبگرید کنید...
در نهایت به نظر من اگه برنامه خاصی ندارید ویندوزتون رو به ۸.۱ آبگرید کنید...
مسئله اینه که نمیتونم اپدیت کنم چه جوری به 8.1 ارتقا بدم
جاسم کدخدایی بنت
22-12-2013, 14:07
سلام دوستان
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان run رو باز کنید inetcpl.cpl رو اینتر کنید . از تب connections وارد lan setting بشید و use a proxy server for lan را تیکش رو بردارید.
اگه بالایی جواب نداد دوتا کمک ابزار کوچک پاین رو تست کنید.
1- اول Update Error 80072efd Repair Tool رو دانلود و نصب کنید لینک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- اگه بالایی کار نداد اینو تست کنید لینک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hadi3162002
22-12-2013, 15:06
این دو تا برنامه رو من قبلا تست کردم اونی که مایکرو سافت هست در آخر ارور میده not fixed - اون یکی هم نرم افزار رجیستری هست که بعد از اسکن میگه باید سریال برنامه رو بخری البته من کرکش رو هم پیدا کردم بعد از اینکه رجیستری رو مثلا تعمییر کرد ری استارت شد وقتی دوباره ویندوز روشن شد نه تنها چیزی درست نشده بود بلکه چند تا ارور دیگه هم اضافه شد مجبور شدم ویندوز رفرش کردم و چون ویندوزم رو قبلا از 8 به 8.1 اپ کرده بودم دوباره برگشت به ویندوز 8 - ولی باز هم ارور اپدیت میده ولی با ساکسیفون کار میکنه-
با قند شکن داره اپدیت میشه!
خودش به 8.1 اپدیت میشه یا من باید کاره خاصی انجام بدم؟
hadi3162002
23-12-2013, 12:24
قبل از اینکه فیلتر بشه با ip changer آپدیت میشد از ویندوز استور البته قبلش باید تمام اپدیت های ویندوز 8 رو نصب کنید -بعد از فیلتر من امتحان نکردم -یه چیز دیگه اینکه وقتی به ویندوز 8.1 اپ کردم دیدم که هنوز خیلی باگ داره-همون 8 بهتره.خودش اپدیت میشه.
p30ASKER
23-12-2013, 16:07
فدات بشم فیل ++ شکن هیچ ربطی به ران آپدیت نداره شما حتما در برخی ساعات روز میتونی اون رو اجرا کنی
هیچ دلیل علمی در استفاده از سرور آپدیت و فیل + شکن نیست چون سرور آپدیت الان بازه ولی پورت هاش بسته شده
پس تاکید میکنم استفاده از فیل +شکن هیچ ربطی به نحوه آپدیت نداره
H_Shahab_S
23-12-2013, 16:15
منم آخرش نفهمیدم چشه. ولی برای آپدیت کافیه با ... شکن چند دقیقه وصل شید تا لیست آپدیتهای جدید را پیدا کنه. بعد میتونید ... شکن را قطع کنید آپدیتهای پیدا شده به راحتی دانلود و نصب میشن.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
p30ASKER
23-12-2013, 16:29
من با شخصی بنام شرریم تو مایکروسافت چت کردم ایشون این پیجو به من داد
و هرچی بهش گفتم علت چیه گفت نمیدونم من امکاناتم بعنوان پشتیبان محدوده گفت با نمایندگی ما در ایران یا عراق تماس بگیر!!
جالبه فقط ویندوز8 این مشکل رو داره ، من رو پی سی وین 7 دارم بی هیچ مشکلی اپدیت میشه ولی این 8 اینقدر اذیت میکنه
من دوباره برگشتم 8.1.اصلا مشکلی نیست...
من دوباره برگشتم 8.1.اصلا مشکلی نیست...
والا هر کاری مینیم به 8.1 اپدیت نمیشه ، میره تو حالت اپدیت ولی اتفاقی نمیفته
p30ASKER
24-12-2013, 14:47
دوستانی که موفق به آپدیت " ویندوز هشت " نشدن لطفا شهر خودشون رو بنویسن
پیگیریش با من
ای خدا!!!:angry:
تو 8.1 هم مشکل داره!!!ولی این بار یه ارور کد دیگه!!!80072EFD
hamidreza2010
24-12-2013, 21:21
آقا اینو یکی توی یه فروم دیگه با فونت 72 و با خط قرمز نوشته بود منم اینجا با یه فونت کوچیکتر ولی با همون رنگ قرمز می نویسم:
تحریمیم تحریم
با کریو امتحان کنید
mohammad_203
24-12-2013, 22:02
یک راه حل :
پیش نیاز ها :
1 - شیلتر شکن( تونل )
2- نرم افزار fiddler2.com
برنامه فیدلر رو دانلود ، نصب کنید.داخل برنامه یک دکمه هست نوشته win8 config .اولین دکمه بالا هست.
حالا همه گزینه ها رو تیک بزنید
شیلتر شکن (تونل ) رو روشن کنید
حالا می تونید آپدیت کنید
(با این برنامه می تونید به استور هم دسترسی داشته باشید)
-
راه حل کریو فکر نکم نیازی به فیدلر داشته باشه چون وی پی ان هست ولی تونل فرق داره
H_Shahab_S
24-12-2013, 22:21
با نرم افزار Mask My IP هم میشه آپدیت کرد. استور هم باز میشه اما نمیشه نرم افزاری دانلود و نصب کرد.
کسی راهی برای دسترسی به استور برای آپدیت ویندوز هشت اورجینال لپتاب به هشت و یک سراغ نداره. .... شکن سرعتش کمه واسه دانلود سه و نیم گیگ.
sajjad1973
24-12-2013, 22:50
اقا من یه ویندور vista رو کامپیوتر خونگیم دارم که هیج مشکلی نداره و الان چندین سال هم هست که راحت همه چیزش اپدیت میشه
اما
رو لپ تابم یه ویندوز ۸ گذاشتم که اصلا اپدیت نمیشه - همش error میده - مشکل چی هست - چطوری میشه حلش کرد
p30ASKER
24-12-2013, 22:51
بچه ها من منظورم اینه میدونم با فیلتر شکن میشه
اخه دوستان نکته اینجاست بعضی افراد عادی دارن دانلود میکننش
بعضیا به مشکل خوردن
ربطی به تحریم نداره اگه تحریم بود سون و هشت و یک هم تحریم میبود
قضیه باید بررسی تخصصی تر شه
بچه ها لطفا همه به ISP های خودشون زنگ بزنن و مشکل رو بگن
ربطی به تحریم نداره
sajjad1973
24-12-2013, 22:55
بچه ها من منظورم اینه میدونم با فیلتر شکن میشه
اخه دوستان نکته اینجاست بعضی افراد عادی دارن دانلود میکننش
بعضیا به مشکل خوردن
ربطی به تحریم نداره اگه تحریم بود سون و هشت و یک هم تحریم میبود
قضیه باید بررسی تخصصی تر شه
بچه ها لطفا همه به ISP های خودشون زنگ بزنن و مشکل رو بگن
ربطی به تحریم نداره
صد در صد به تحریم ربطی نداره
من بالا هم گفتم از یه خط اینترنت کامپیوتر خونگیم با vista داره هروز اپدیت میشه ولی مال لپ تابم که ۸ هست نمیشه - با همون خط اینترنت
p30ASKER
24-12-2013, 23:16
سجاد جون اره منم هفت رو آپدیت میکنم
امروز یکی از بچه ها میگفت بعضی آی اس پی ها قاط زدن!! مشکل از کجاست؟؟ خدا میدونه ....
سجاد جون اره منم هفت رو آپدیت میکنم
امروز یکی از بچه ها میگفت بعضی آی اس پی ها قاط زدن!! مشکل از کجاست؟؟ خدا میدونه ....
همونطور که قبلا هم گفتم این مشکل برای بعضی ها تو خارج ایران هم وجود داره و تو فوروم های خارجی زیاد راجع بهش بحث شده ، منم فک نمیکنم به تحریم ربط داشته باشه چون من وین 7 رو پی سی خونه دارم و داره اپدیت میشه ، فک کنم مشکل از ssl باشه
آخ جون مشکل من حل شد!!!:n20:
با ****** آپدیت ها رو چک کردم و وقتی پیداشون کرد ****** رو قطع کردم و نصب رو زدم تا دانلود کنه!!!
آی اس پی:پارس آنلاین...
هرکاری که تو این تاپیک گفت شد رو انجام دادم با قند شکنم تست کردم بازم نشد هون ارور رو میده:|
چه کنیم؟
کسی راه حلی نداره؟
هرکاری که تو این تاپیک گفت شد رو انجام دادم با قند شکنم تست کردم بازم نشد هون ارور رو میده:|
چه کنیم؟
کسی راه حلی نداره؟
با قند شكن هاي مختلف امتحان كن ، من با ف ر ي گ ي ت تونستم
Sent from my iPad using Tapatalk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چه نمونه قند شکنی استفاده کردی؟؟؟
من خودم معمولا استفادهکنم چون تو کار خلاف نیستم ولی با س.ا.ی.ف.و.ن وصل شدم...
ولیالان که امتحان میکنم میبینم بدونقندشکن هم درست کار میکنه...
p30ASKER
27-12-2013, 14:42
یعنی درست شده آرن جان؟؟
یعنی بدون فند شکن هم حله ویندوز هشت؟
بله.الان من ویندوز 8.1 بدون هیلتر شکن هم چک میکنم هم آپدیت.همین امروز صبح آپدیت کردم...
آخ جون مشکل من حل شد!!!:n20:
با ****** آپدیت ها رو چک کردم و وقتی پیداشون کرد ****** رو قطع کردم و نصب رو زدم تا دانلود کنه!!!
آی اس پی:پارس آنلاین...
سلام
من هم به همین روش تست کردم و ویندوز با موفقیت آپدیت شد.
ابتدا کله قند شکن رو باز کنید بعد از اینکه آپدیت ها پیدا شدن می تونید کله قند شکن رو ببندید و روی آپدیت کلیک کنید.
p30ASKER
27-12-2013, 22:28
بچه ها من هشت رو میگم :n28::n28: هشت و یک نه
میگم بدون قند شکن :n28::n28:
بدون قند شکن درست شده یا نه؟
اقا من با قند شکن فری گیت وU امتحان کردم فرقی نداره همون کد رو میزنه سی.....ا.......ی...فون دارین کار میکنه لینک دانلود پخ کنید ما تستت کنیم
چه نمونه قند شکنی استفاده کردی؟؟؟
من خودم معمولا استفادهکنم چون تو کار خلاف نیستم ولی با س.ا.ی.ف.و.ن وصل شدم...
ولیالان که امتحان میکنم میبینم بدونقندشکن هم درست کار میکنه...
با س ا ی ف و ن نمیشه ، با ف ر ی گ ی ت امتحان کن میشه ، منم با همین اپدیت کردم
p30ASKER
28-12-2013, 12:26
با ک ر ی ومیشه؟؟
با س ا ی ف و ن نمیشه ، با ف ر ی گ ی ت امتحان کن میشه ، منم با همین اپدیت کردم
با س ا ی ف و ن میشه ، تست کردم کار می کنه.
دوستان دقت کنید فقط برای چک کردن از قند شکن استفاده کنید و بعد از اینکه آپدیت ها پیدا شدن می تونید قند شکن رو ببندید.
p30ASKER
28-12-2013, 23:07
دوستان ویندوز 8.1 بدون هیتلر آپدیت میشه؟؟
hamidreza2010
29-12-2013, 02:14
دوستان ویندوز 8.1 بدون هیتلر آپدیت میشه؟؟
برای من آره ولی قبلش یه سری ادیت میخواد تنظمیاتش
ولی بازم گیر داره ولی بعد از چند بار سعی میشه
nima snr
30-12-2013, 23:35
شایدم با DNS مربوط ISP شما مشکل داره.
برید توی مسیر زیر :
Control panel ---> Network and Internet ---> Network and sharing center ---> Change adapter setting
کانکشنی که باهاش به اینترنت وصل شدید رو رایت کلیک کنید و Properties بگیرید.
از لیست گزینه TCP/IPv4 رو انتخاب کنید.
در قسمت پایین روی Use The Following DNS Server Address کلیک کنید و آدرس زیر رو در قسمت Preferred DNS وارد کنید :
4.2.2.4
Ok کنید و بار دیگر Update رو تست کنید.
سلام دوست عزیز، من در ابتدا با خطای با کد 80240438 مواجه میشدم، این کار بالایی ک شما گفتید رو کردم،
الان کد خطام تغییر کرده شده 8024401c ... چیکار کنم؟با خطای اون دوستمون هم ک 8024402 بود تو عدد آخر تفاوت داره..
چیکار کنم؟؟؟
sajjad1973
31-12-2013, 07:23
من که مشکلم حل شد یه بار با فری گیت وصل شدم اپدیت کرد. از اون موقع به بعد بدونه فری گیت هم خودش اپدیت میکنه
Sent from my MT15i using Tapatalk
p30ASKER
31-12-2013, 16:20
دوستان 8.1 با کریو میشه آپدیت کرد؟
712:فکر کنم در کل با فیلتر شکن حل شه.فرق نداره چی باشه.من خیلی با این ها آشنا نیستم...
hadi3162002
31-12-2013, 22:50
من با فری ---گیت امتحان کردم نشد فقط با سایفو.... اپ میشه و همینطور با تغییر ip هم کار میکنه برای همین من فکر میکنم دوستانی که گفتن تحریم درست باشه ومشکل به خاطر تحریم هاست .
sajjad1973
31-12-2013, 23:24
اخه اگه به خاطر تحریم بود که مال همه و همه ویندوز ها اینطوری بود من لان کامپیوتر خونگیم ویستا هست و راحت اپدیت میشه. لپ تاب م هشت هست نمیکنه. بردارم خونگیش هفت هست نمیکنه . لپ تابش هشت هست میکنه
Sent from my MT15i using Tapatalk
hadi3162002
01-01-2014, 00:07
سایفو...و change ip سیستمشون با هم فرق میکنه . توی سایت مایکروسافت گفتن اشکال از پرکسی هست که باید ریست شه تا درست شه شاید بشه گفت واسه همین با قند شکن اپ میشه چون پرکسی را عوض میکنه ولی اینکه با change ip کار میکنه دلیلش چیه؟
p30ASKER
03-01-2014, 00:29
دوستانیکه ویندوز 8.1 خودشونو آپدیت کردن
میشه یه عکس از لیست آپدیتهای نصب شدشون بگیرن بذارن اینجا
میخوام با مال خودم تست کنم
اگه مقدوره مرسی
8رو هرکار کردم با فریگیت اپدذیت هاروپیدا نکرد
ویندوز8.1 نسخه اینتر پرایز نصب کردم
با فری گیت تست کردم اپدیت هاش روپیدا کرد و قطعش کردم و درحال دانلوده اپدیت ها
alinasrollahi
05-01-2014, 00:45
با سلام
منم موقع آپدیت با این پیغام مواجه میشم البته یه چیزی که عجیبه اینه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] UlEQVR4nO1aWZatIAx0XSyI9bAaNuNibn+okKGCA6jtOamv+xx CiqSgsN/0czgc38H0dgIOh+MEXLEOx5fginU4vgRXrMPxJbhiHY4vwRXrc HwJtyo2x6kipHl08Msht3fnFK4HmVNYqcXMY/MLHejhaGJOYU1wq48ag447p7AQYtUcxRCNiG7yPMvUlzRyHJ5S GxdL01/RuxVb0stxcJ1HKLYvgbywqQpYmjuOa55GnlcpzCms75Um16HqF XKP/KyUj+fTfqDNVOSZY8lu+TGn8KxeO0pTC3ANjykWlnlc8OfehdE or4HL/XjFAsGCJlqD84qJ9dcU+XkuzbsgT6HYF/TaVZq+BnlQsbQBqqOs6+fGgq/lqx8LKQlrJJZ86daqhyuXtsdCSnW1pj/kEPAVxFLaYl0Q2O45TiHlMkRrUE6HGFSyuzf+TUqwBmQqBRQ0Y 77dqpOAMf5yQT6gqmN2OcyTuuKmXtU8gFZhVVgCgk6TZYLtF/N+aXp32VcUS4565SRJvE8IoZid7R5RtvZIOhrIoT42pzABxcIh 9CsVay1kv5xS7Ba1Zt4eNKu15ie0FNJsr+L1xp5iNTN6jt0lqC sCNQnpMDTzLIQhdDdYiU36p2gDVCaV+ZpLszQGjeN4WLHlew8z WzFzx5OX36VY9gZlRfvRBtseY5W3551GBq8gluzWyT1WdKM1qK BjWAy6TaB0jyt22VUELzqi7YpxRfgENuhwtBVbbDFYSPQpbD+x w2Vi7ccnv10axeks3jjH4olbaJCTCTtynVQs+xp0s2JlI11T7J YxHFTTsRVSsHSL2ieJGdw7x9I9CWcLCe4Ko01Hz5yVZzk0lT6B ls64ckmx1CeC9mtPBaB0Ho9+KybNQs0JWXmIH46RuojGPKJo5e aO22ybzKZB3T4Vq26D9SA8655Mdmf+Jxc5KKbD5hb2u5IiucBG NDdMspse3mNxfblfaNGxZk5btnKOQordd8U6rNkGqEzqrjEVkt j/PscWqM7R1+kMs9neW/lAtPL1JsZAGmV9yPjypIcDr2gK9j4GJyNGOmiMytGBQQGdTM+a 1H2xzx8yE7mF41Op9IFTSHOjmjSYzEeNtlkgTofs6jo2ypMSwa 6YTbr+8tTurp/oDVUmw/rS72qwNL/OLdb/z9NBGM6zDy2nfRf6Fvi70dfMN2FsmXoL4Io9BNN39kZ9QT23LD 5j8C8FO7RM7MvAJbhiG9CGZizeUazjJP5XmVyxDseX4Ip1OL4E V6zD8SW4Yh2OL+EP76kjf2cWHjMAAAAASUVORK5CYII=
همینطور که میبینید 31 آپدیت ولی 0 کیلو بایت
اینم از پیغام خطا
800703F1
و عجیب اینکه موقع آپدیت سرعت بطرز واضحی میاد پایین
این مشکل دیشب کاملا رفع شد من با چند تا سیستم تست کردم:)
ghasem.sh
04-05-2014, 00:02
سلام دوستان
من ی لپ تاپ x550 با وین 8 اورجینال دارم هرکار میکنم ویندوز اپدیت نمیشه.به سایت مایکروسافت رفتم سه تا از اپدیت ها رو پیدا نمیکنم.
خواستم ببینم کسی میتونه این اپدیت ها رو به من بده.مرسی
(update for microsoft .net framework 3.5 on windows 8 and windows server 2012 for x64 based system (kb2769166 به حجم 73.4mb
(update for microsoft 8 for 64-based system(kb2772501 به حجم 33kb
(update for microsoft 8for 64-based system(kb2855336 به حجم 544kb
ghasem.sh
04-05-2014, 00:11
سلام دوستان
دوستانی که نمیتونن ویندوز 8 رو اپدیت کنن میتونید بیشتر اپدیت هاتون رو از طریق خود سایت مایکروسافت دانلود کنید و بعد نصب کنید.این طوری ویندوزتون هم زودتر اپدیت میشه
eliotore
19-03-2015, 22:24
ویندوز من 8 بود و مدت ها پیغام میداد بیا آپدیت کن به 8.1 و من ایگنور می کردم(چون یه بار از خود استور آپدیت کردم و نابود شد:( ) امروز بدون اینکه قابلیت ایگنور به من بده گفت ظرف چهار ساعت آینده خودم 8.1 رو نصب می کنم، منم اوکی کردم و خاموش کردم لپ تاپ رو...همین یک ساعت پیش برای کاری دوباره روشن کردم و دیدم داره آپدیت می کنه. مسخره ش اینه که آپدیت به اون سنگینی فقط نیم ساعت طول کشید نصب و دانلودش! الان از یه صفحه خاکستری با شما صحبت می کنم که با ترفند task manager تونستم وارد درایو هام شده و گوگل کروم رو بالا بیارم:دی<br>طبق گفته سایت مایکروسافت(اگر می فهمه؟) هنوز ویندوز روی کامپیوتر 8 عه. با این حال یه سری آپشن تو کنترل پنل دارم که مال ویندوز 8.1 عه و اسم مای کامپیوتر هم شده this pc که ظاهرا این ویژگی مال 8.1 هست.<br>الان من چه کنم که os داشته باشم؟ 8 یا 8.1 خیلی مهم نیست، یه چی باشه!:(
mshantiayei
14-07-2015, 09:29
سلام اساتید و دوستان
من یک لب تاپ وایو دارم مشکلی که دارم در موقع آپدیت به ویندوز 8.1 ایراد میگیره که باید ویندوزت آپدیت کامل بشه ولی ویندوز 4 مورد رو نمی تونه آپدیت کنه و همیشه در موقع ریستارت کردن تا 96درصد می ره و دوباره ارور می ده
این 4 مورد بصورت زیز می باشد:
Security Update for Internet Explorer Flash Player for Windows 8 for X64-based Systems (KB3065823)
Update for Windows 8 for x64-based Systems (KB2756872)
Update for Windows 8 for x64-based Systems (KB2855336)
Update for Windows 8 for x64-based Systems (KB2928678)
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
mohsentl
05-10-2015, 14:17
سلام خسته نباشید ...
من در آپدیت ویندوز 8 به 10 مشکل ارور 80080005 دارم و نمیتونم ویندوزم رو آپدیت کنم ...
لطفا راهنمایی کنید و مراحل آپدیت ویندوز رو هم اشاره کنید مرسی .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.