مشاهده نسخه کامل
: یه شرکت با سرمایه گذاری مطمئن
amir 777
31-03-2013, 14:44
سلام دوستان میخواستم ببینم کسی شرکتی را میشناسه که بشه سرمایه گذاری مطمئن کرد اخه با این تورم پول گذاشتن تو بانک اشتباهه خرید سکه و دلار هم که ریسکه
شنیدم شرکت های عربی سود خوبی میدن کسی میدونه روند سرمایه گذاری تو این شرکت ها چطوره
rafaelmehraban
02-04-2013, 01:20
سلام.من نمی دونم منظرتون از شرکت عربی چیه؟ ولی شرکت هایی در خارج از ایران هستند که این سرمایه گذاری ها رو انجام می دن ولی میزان سرمایه باید از یه حدی بیشتر باشه و مقدار سود هم به مقدار سرمایه گذاری بستگی داره.یه مقدار واضح تر توضیح بدید من می تونم بیشتر راهنمایی تون کنم.من این طور برداشت کردم که شرکت هایی توسط عرب ها در ایران در زمینه سرمایه گذاری تاسیس شده که من تا حالا نشنیده بودم.
amir 777
03-04-2013, 10:06
سلام.من نمی دونم منظرتون از شرکت عربی چیه؟ ولی شرکت هایی در خارج از ایران هستند که این سرمایه گذاری ها رو انجام می دن ولی میزان سرمایه باید از یه حدی بیشتر باشه و مقدار سود هم به مقدار سرمایه گذاری بستگی داره.یه مقدار واضح تر توضیح بدید من می تونم بیشتر راهنمایی تون کنم.من این طور برداشت کردم که شرکت هایی توسط عرب ها در ایران در زمینه سرمایه گذاری تاسیس شده که من تا حالا نشنیده بودم.
مرسی از پاسختون
منظور من از شرکت های عربی همون شرکت هایی که تو کشور خودشون فعالیت میکنند نه تو ایران یه جورایی مثل پیشگامان خودمون تو ایران
rafaelmehraban
03-04-2013, 23:13
ممنون.
من اطلاع دقیقی از این نوع شرکت های عربی ندارم ولی کلا به این مساله اعتماد ندارم .کلا سرمایه گذاری در کشور های عربی به نظرم غلطه از لحاظ امنیت سرمایه.
من هم با این دوستمون موافقم. سرمایه گذاری اونجاها خیلی کار درستی نیست !
توی همین ایران هم می تونی به همون اندازه از سرمایه گذاریت پول بدست بیاری فقط باید راهش رو پیدا کنی. یعنی باید راه مخصوص به خودت رو پیدا کنی.
برای اینکار می تونی از شرکتهای مشاور اقتصادی سرمایه گذاری راهنمایی بگیری ! می تونی بصورت اینترنتی یه وقت ملاقات بگیری و بری و ببینی تا چه آدمهایی از همین طریق بار خودشونو بستن و صداش رو هم درنمیارن.
مشاوره در هر چیزی ضروریه ! مخصوصا توی عصر فعلی ! زمانهای قدیم ارتباطات و سرعت تغییرات کم بود ولی فضا، فضای باز بود و همه چی دیده میشد و صدا همه جا می پیچید ولی الان ارتباطات کسترده شده و سرعت تغییرات بالا رفته ولی سوراخ سمبه ها هم زیاد شده. جا برای مخفی کردن و مخفی نگه داشتن و پنهان شدن هست. باید همیشه هشیار بود. و این آگاهی و هوشیاری جز با کمک گرفتن از تحارب و علم کاردانها ممکن نیست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.