ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونه میشه wifi لب تاب رو به wifi direct ارتقا داد؟

davodsat
31-03-2013, 13:34
با سلام خدمت دوستان تا الان کسی نبوده که بین لب تاب و led lg smart فایلی رو شیر کنه ؟ اخه مطالبی که من خوندم باید wifi direct داشته باشه دوستان اگه کسی میتونه کمک کنه دریغ نکنه من لب تابم acer5335 میخوام بدونم چگونه میشه wifi لب تاب رو به wifi direct ارتقا داد؟

matinpour
03-04-2013, 13:43
با سلام خدمت دوستان تا الان کسی نبوده که بین لب تاب و led lg smart فایلی رو شیر کنه ؟ اخه مطالبی که من خوندم باید wifi direct داشته باشه دوستان اگه کسی میتونه کمک کنه دریغ نکنه من لب تابم acer5335 میخوام بدونم چگونه میشه wifi لب تاب رو به wifi direct ارتقا داد؟

دوست عزیز
امیدوارم این مطلب شما را یاری کند .موفق باشی

شیر کردن تلویزیون و کامپیوتر
به وسیله این نرمافزار و wifi متوانید کامپیو تر و تلویزیونتان با هم شیر کنید
راههای بسیار متعددی برای دسترسی به اینترنت وجود دارد و شما به صورت معمول فقط توسط یکی از راهکارهای معمول می توانید به اینترنت متصل شود , حال ما در این پست برایتان نرم افزار Connectify Dispatch را آماده کرده ایم , این نرم افزار با به کارگیری تمامی راهکارهای ممکن برای اتصال به اینترنت این امکان را فراهم می کند که با سرعت بسیار بالایی به اینترنت متصل شوید.
از دیگر ویژگیهای این نرم افزار می توان به ویژگی ایجاد یک شبکه بین چندین کامپیوتر اشاره کرد که در این صورت می توانید با سرعت خیره کننده ای فایلهایتان را به کامپیوترهای مختلف انتقال دهید.
آخرین ورژن از این نرم افزار را می توانید از سایت آریادانلود دریافت نمایید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و یا از این تایپیک استفاده کنید

shahpasand1
03-04-2013, 17:31
اگه تلوزیونت ال جی 2012 هست برو به این تاپیک:

davodsat
03-04-2013, 23:31
من که هر کاری کردم نشد فکر کنم توی این سایت به عظمت کسی این کارو نکرده که اموزشو بزاره این نرم افزار هم اکتیو نمیشه Connectify Dispatch

davodsat
07-04-2013, 23:44
سلام دوستان من به روش خودم بین لبتاب و ال ای دی ارتباط بر قرار کردم در ضمن بدون هیچ نرم افزاری به همین زودی اموزشو براتون میزارم

shahpasand1
08-04-2013, 20:04
بچه ها من تونستم اونم با km player !کافیه روی ای نرم افزار راست کلیک کرده وارد قسمت widi control شوید :n09:

davodsat
14-04-2013, 18:55
سلام دوستان میخواستم بدونم وقتی یک فایلی رو به شیِِیرمیزارم ایا از حجم دانلود کم میکنه ؟ در ضمن امنیت این کار چقدر هستش ؟ممنون