PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با اپلیکیشن های ویندوز

OMiD.1080p
31-03-2013, 08:31
دوستان اخیرا نمیتونه از برنامه های ماکروسافت مثل Map,Travel,Weather استفاده کنم.
ارورمیده : There was a Problem-Pleaese Try Again
ویندوز اکتیو و آپدیت هم هست.
البته از موقعی که ویندوز تازه عوض کردم اینجوری شده.ولی خوب هواشناسیش درست بود.
ولی الان هیچ کدومش کار نمیکنه.
مشکل از چیه‌؟

Beta
31-03-2013, 14:28
Windows Key + C
Settings
Chnage PC Settings
قسمت General بعد میای پایینRefresh your PC without affecting your files, click Get started.

SioleNz
31-03-2013, 17:04
من خیلی اینطوری می شم ! نمیشه که هردفعه این کارو کنم ! راه حل دیگه ؟

alireza_hsi
10-04-2013, 20:43
من هم مشکل خطلا در هوا شناسی داشتم الان پاکش کردم دیگه پیدا نمیکنم از کجا باید نصب کنم چندتا از برنامه های دیگه خود ویندوز هم آن اینستال کردم الان دیگه جایی پیدا نمیکنم نصب داشته باشه.

لطفا بگید از کجا باید نصب بشه این برنامه ای خود ویندوز.

Beta
10-04-2013, 20:59
من هم مشکل خطلا در هوا شناسی داشتم الان پاکش کردم دیگه پیدا نمیکنم از کجا باید نصب کنم چندتا از برنامه های دیگه خود ویندوز هم آن اینستال کردم الان دیگه جایی پیدا نمیکنم نصب داشته باشه.

لطفا بگید از کجا باید نصب بشه این برنامه ای خود ویندوز.
با شکر شکنی چیزی میری توی Store.
اسم اون برنامه ای که حذف کردیو تایپ کن بعد وایسا برات پیدا کنه،بعد روش کلیک راست و Install.

Kurosh
11-04-2013, 02:16
دوستان من هم دقیقاً همین مشکل برام پیش اومده
راهی نیست که بدون Refresh کردن اپ ها دوباره کار کنن ؟!
ریشه مشکل کجاست ؟!

OMiD.1080p
11-04-2013, 02:45
راستش من یادمه اول که ویندوز رو نصب کردم درست بود.
بعد رفتم طبق عکس زیر اون قسمت مشخص شده رو از حالت آنلاین ( یه آی دی هاتمیل داده بودم بهش بعد هر وقت ویندوز می اومد بالا هی ازم رمز میخواست. ) منم حوصله رمز رو نداشتم و بنابراین اومدم اونو Sign out کردم و تبدیل به Local Account کردمش.
فکر کنم هر چی هست زیر سر همون باشه. الان هم هر کار میکنم که دوباره Sign in بشم نمیشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jafarian
11-04-2013, 15:49
عین همین مشکل شما رو داخل سایت مایکروسافت داشتن که چند تا راه حل گفته شده :n01:

روش اول

که گفته شده برنامه Modern UI App troubleshooter از پایین دانلود کنید بعد با این برنامه برنامه های قسمت Modern UI تعمیر کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یا که گفته شده طبق لینک پایین برای درست کردن برنامه های شما که در این صفحه کار نمیکنن پیش برین گزینه هایی که بصورت build مشخص شده رو باید در سایت پایین برین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

روش دوم

به قسمت Internet Options برین بعدشم به سربرگ Connections بعد LAN settings بعد اون قسمت گزینه proxy server for your LAN چکمارک نداشته باشد

روش سوم

کلیدهای win + x بزنید بعدشم در منویی که باز میشه گزینه command prompt انتخاب کنید بعد در کادری که بازمیشه این دستور

وارد اینتر کنید در کادر آخری که باز میشه به این شماره رزولیشن 1366*768 سیستم چنج کنید بعد تست کنید

روش چهارم

برنامه Complete Internet Repair از پایین دانلود تمامی چکمارکهای این برنامه رو بزنید روی گزینه Go کلیک کنید کارش که به اتمام رسید سیستم ریستارت شد بالا که اومد از نوع تست کنید.

Complete Internet Repair ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

OMiD.1080p
07-08-2013, 18:12
متاسفانه همچنان این مشکل وجود داره.
حتی الان 8.1 رو هم نصب کردم. همینجوریست.
فقط یه چیزی که هست اون اول که ویندوز رو تازه نصب میکنید همه چیز اوکی هست و کار میکنه ولی بعد از چند بار استفاده خراب میشه.
یه چیزی که یادم هست موقعی که از Map استفاده میکردم یه سوال میکرد که آیا میخوای از موقعیت اصلی " Use Your Location " استفاده کنی یا نه ! منم Yes میزدم و دیگه Map بی Map :n02:
شایدم به خاطر اینکه تحریم هستیم باعث میشه آی پی ما توسط اون برنامه شناسایی و بلاک بشه ! شاید !