ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دیر بالا اومدن ویندوز

sh68_sari
30-03-2013, 20:58
سلام
یه مدتیه ویندوز که بخواد بیاد بالا تو قسمت صفحه آبی wellcome در حدود 30 - 40 ثانیه طول میده
مشکل از چیه؟
هاردمم پر نیست درایو ویندوز هم 40 گیگ پره 50 گیگ خالی
مشکل خاصی رهم نداره ویندوز تازه 1 ماهه عوض کردم

sh68_sari
01-04-2013, 11:28
کسی نمیخواد جواب بده؟؟؟

Thor God
01-04-2013, 11:44
مشخصات کامل سیستم رو بگو
من با Cpu i7 تا 30 و بلکم بیشتر صبر می کردم، هاردم پره پر بود ... این دیر بالا اومدنه ویندوز دلایل مختلفی داره مثلا همین پر بودن درایو C یا مثلا دو تا سیستم عامل بودن. ویروس هم به شدت مهمه
اگر مشکلت حل نشد یه دور ویندوز رو عوض کن. درایو های دیگت پر نیست ؟
منوی استارت آپ هم مهمه ببین چه نرم افزار هایی تو استارت آپ هستن. من سیستم رو روشن میکردم 5 نوع منسجر + آنتی ویروس کسپر+بابیلون و ... خیلی برنامه های دیگه یهو بالا میومدن

khelane
01-04-2013, 21:06
سلامش
شما بهتره یه دور سیستم رو ویروس کشی کنید بعد شما جواب نگرفتید برید تو ران و اونجا تایپ کنید msconfig
رفتی تو منو جدید اونجا برو بخش استارت اپ و در اونجا بجز انتی ویروس و برنامه های مخصوص لب تاب مثل کیبورد فیلترینگ و چندتای دیگه همشون رو غیرفعال کن اوکی رو بزن و ریست کن ببین بازم اینطوری ...
موفق باشی

sh68_sari
02-04-2013, 19:21
آنتی ویروس اورجینال نود نصبه هر روز خودش آپدیت میشه...اونا هم درسته
فک کنم چون وایرلس روشن خاموش میکنم دوباره روشن میکنم اول برای سرچ وایرلس و وصل کردن به اینترنت تو اون صفحه آبی طول میده!!

khelane
03-04-2013, 20:15
خب شما قبل از خاموش کردن لب تاب وایرلس رو خاموش کن دیگه اسکن نمیکنه وقتی روشنش میکنی من این مورد رو تو لب تاب 5010 دل داشتم که خیلی دیر میومد بالا تا بعد از یه روز سروکله زدن باهاش فهمیدم از اونه

xoxi
03-04-2013, 23:39
سلام
من چند ماهی هست که یه لپتاپ hp i7 hdd 1 tb vga 2 g ram 8 دارم باهاش هیچ مشکلی نداشتم تا اینکه یهویی از دو سه روز پیش روشن که میکنم حدود پنج تا ده دقیقه طول میکشه تا سیستم بوت بشه و وارد ویندوز بشه یعنی چند دقیقه روی صفحه سیاه اول ویندوز سون گیر میکنه بعد از اینکه پاسووردم و میزنم چند دقیقه طول میکشه تا وارد بشه و آیکونای ویندوز لود بشه . کارایی که تا الان کردم و درست نشد اینا بودن :تو msconfig تیکای start up و ورداشتم ، system restore به چند روز پیش برگردوندم،با چند تا نرم افزار بد سکتور هارد و چک کردم ، اول که کامپیوترو روشن میکنیم f2 رو زدم و گذاشتم هارد و مموری رو چک کنه که هیچ ایرادی نگرفت ، یه سری از آپدیتایی که خود hp support assistant داده رو انجام دادم ، با سایت hp بخش پشتیبانیش چت کردم گفت ریکاور کن که کردم و نشد اگه کسی میدونه دیگه چیکار میشه کرد ممنونش میشم راهنماییم ؟ :n16: فک نمیکنم مشکل پر بودن هارد یا ویروس باشه چون از یه ترا هارد فقط هفتاد گیگش پره و نورتونه خود لپ تاپ هم آپدیته

sh68_sari
04-04-2013, 01:07
acer v3 cpu i7 ram 8 vga gt460 hard 750
ویندوز و لپ تاپم پاکه پاکه!!! آنتی ویروس اورجینال نصبه ویروس نداره هیچ مشکلی هم نداره همه چی خوب اجرا میشه نرم افزار هم کم نصبه...فقط گفتم که موقع بالا اومدن تو صفحه آبی 30 - 40 ثانیه طول میده
وایرلس هم خاموش کردم موقع خاموش کردن مشکل از اون نیست

sh68_sari
04-04-2013, 01:13
یه روز اینترنتم مشکل داشت تنظیماتش که سیستم هنگ میکرد مجبور بودم چند بار لپ تاپو از جلو با دکمه خامش کنم پشت هم.... بعدش که تنظیماتشو درست کردم مشکلش حل شد
بعد از اون یه روز که چند بار پشت هم خاموش میکردم از جلو با دکمه، این مشکل پیش اومده که دیر بالا میاد یخورده
حالا نمیدونم مشکل از کجاست

khelane
04-04-2013, 20:19
سلام
من چند ماهی هست که یه لپتاپ hp i7 hdd 1 tb vga 2 g ram 8 دارم باهاش هیچ مشکلی نداشتم تا اینکه یهویی از دو سه روز پیش روشن که میکنم حدود پنج تا ده دقیقه طول میکشه تا سیستم بوت بشه و وارد ویندوز بشه یعنی چند دقیقه روی صفحه سیاه اول ویندوز سون گیر میکنه بعد از اینکه پاسووردم و میزنم چند دقیقه طول میکشه تا وارد بشه و آیکونای ویندوز لود بشه . کارایی که تا الان کردم و درست نشد اینا بودن :تو msconfig تیکای start up و ورداشتم ، system restore به چند روز پیش برگردوندم،با چند تا نرم افزار بد سکتور هارد و چک کردم ، اول که کامپیوترو روشن میکنیم f2 رو زدم و گذاشتم هارد و مموری رو چک کنه که هیچ ایرادی نگرفت ، یه سری از آپدیتایی که خود hp support assistant داده رو انجام دادم ، با سایت hp بخش پشتیبانیش چت کردم گفت ریکاور کن که کردم و نشد اگه کسی میدونه دیگه چیکار میشه کرد ممنونش میشم راهنماییم ؟ :n16: فک نمیکنم مشکل پر بودن هارد یا ویروس باشه چون از یه ترا هارد فقط هفتاد گیگش پره و نورتونه خود لپ تاپ هم آپدیته

عزیز اگه همینها رو انجام دادی بازم همینطوری هست سیستم رو یه دور دفرگمنت کن بازم اینطوری بود یه دور ویندوز رو فرمت کن
ولی قبل از نصب ویندوز این رو انجام بده
برو رو برنامه داس راست کلیک و در حالت ادمین اجراش کن بعد تایپ کن
chkdsk /f
ازتون یه no or yes میخواد شما بله رو بزن و دفعه بعد سیستم رو ریست کردید خودش فایل ها رو چک و عیب ها رو برطرف میکنه
نتیجه رو هم اعلام کن

یه روز اینترنتم مشکل داشت تنظیماتش که سیستم هنگ میکرد مجبور بودم چند بار لپ تاپو از جلو با دکمه خامش کنم پشت هم.... بعدش که تنظیماتشو درست کردم مشکلش حل شد
بعد از اون یه روز که چند بار پشت هم خاموش میکردم از جلو با دکمه، این مشکل پیش اومده که دیر بالا میاد یخورده
حالا نمیدونم مشکل از کجاست
عزیز اینو هم از اول میگفتی بهتر بود چون مشا یه دفعه نه چندبار اینارو انجام دادی برای ویندوزو فایلهای سیستمی مشکل درست شده شما ویندوز رو ده بار عوض کنی ولی چندبار همینطوری خاموشش کنی بازم همینطور میشه
شما برو رو حالت همین که در بالا برای دوست عزیزمون گذاشتم انجام بده و سیستم رو ریست کن ببین بازم برای بار بعدی اینجوری میشه یه چند بار ریست کن

xoxi
05-04-2013, 11:37
عزیز اگه همینها رو انجام دادی بازم همینطوری هست سیستم رو یه دور دفرگمنت کن بازم اینطوری بود یه دور ویندوز رو فرمت کن
chkdsk /f
ازتون یه no or yes میخواد شما بله رو بزن و دفعه بعد سیستم رو ریست کردید خودش فایل ها رو چک و عیب ها رو برطرف میکنه
نتیجه رو هم اعلام کن

عزیز اینو هم از اول میگفتی بهتر بود چون مشا یه دفعه نه چندبار اینارو انجام دادی برای ویندوزو فایلهای سیستمی مشکل درست شده شما ویندوز رو ده بار عوض کنی ولی چندبار همینطوری خاموشش کنی بازم همینطور میشه
شما برو رو حالت همین که در بالا برای دوست عزیزمون گذاشتم انجام بده و سیستم رو ریست کن ببین بازم برای بار بعدی اینجوری میشه یه چند بار ریست کن
سلام ممنون از راهنماییت فرمت کردم و ویندوز عوض کردم درست شدممنون

sh68_sari
05-04-2013, 17:35
chkdsk /f
نتیجه رو هم اعلام کن

حوصله دوباره ویندوز عوض کردن و نصب برنامه ها ندارم!!!
اگه repair کنم یعنی فرمت نکنم درست میشه؟؟؟

khelane
05-04-2013, 21:43
حوصله دوباره ویندوز عوض کردن و نصب برنامه ها ندارم!!!
اگه repair کنم یعنی فرمت نکنم درست میشه؟؟؟

باید انجامش بدی شاید درست شه
به نظر من اگه حوصله فرمت کردن و ... این چیزا رو ندارید بهتره یه بار ویندوز رو فرمت کنید بعد با یه انتی ویروس خوب سیستم رو کامل اسکن کنید هرچی نرم افزار که لازمه نصب و.. خلاصه کاملش کنید بعد بایه نرم افزار بکاپ از ویندوز بکاپ بگیرید بعد تحت داس ویندوز رو ریستور کنید همش 5 دقیقه وقت میبره
الان تو شهرمون دوتا عکاسی هستند با این روش که به شما توصیه کردم دارن کار میکنن بعضی مواقع سیستمشون واقعا داغون میشه این کار رو میکنن در عرض 10 دقیقه سیتسم خوب میشه و انتی ویروس رو اپ میکنن همه چیز به روال عادی بر میگرده