PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در خواست ساخت یک منوی خواص

Thor God
30-03-2013, 01:05
دوستان عزیز تو سایت پی سی دانلود گوشه چپ یه منو هست به اسم "نرم افزار های مورد نیاز" که یه سری نرم افزار مهم رو پیشنهاد داده برای دانلود ...

حالا من با مقدار html که بلد بودم یه چیزی طراحی کردم ولی به کیفیت این منو نبود
در واقع میخوام یه تب باشه که گوشش یه عکس وجود داشته باشه و جلوش ( دقیقا وسط ) یه نوشته قرار داشته باشه و وقتی که موس رو می بریم روش تغییر رنگ بده
دقیقا مثله عکس زیر :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر کسی بتونه کمکم کنه و این کد رو طراحی کنه برام ممنون میشم ممنون می شم ...

با تشکر

MrGee
30-03-2013, 12:09
خب شما چرا از همون کد html و css اون قسمت استفاده نمی کنی؟

Thor God
31-03-2013, 12:39
من سورس های پیج رو گرفتم اون قسمتشو برداشتم ولی متاسفانه قالب وبسایت خراب میشه ...
اگر کسی بتونه این کد رو از نو برام بنویسه یا یا حداقل سورسش رو از همون صفحه اول پی سی دانلود برداره برام بزاره ممنون میشم
نیاز هم نیست که پیشرفته باشه خودم دستی ویرایش می کنم ( ولی سنگین میشه قالب نه ؟ )

MrGee
31-03-2013, 13:44
من یه کاریش کردم، ولی اگه شما بیشتر روش کار کنی و کد css رو ساده تر کنی قالب سایت بهم نمی ریزه سنگین هم نمی شه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thor God
01-04-2013, 11:22
آقا خیلی ممنون ولی این همون کدی بود که خودم پیدا کرده بودم فقط من دستی با ویو پیج سورس رفتم شما با یه سایت
در هر صورت خیلی ممنون ولی بازم اونی نشد که میخواستم

دوستان برنامه نویس کسی نمی تونه کمک کنه ؟! به خدا سره جمع 5 خط کد بیشتر نیست که ...

MrGee
01-04-2013, 11:35
نه من اون کدها رو خودم از سایت درآوردم و دستکاری کارم، تو اون سایت فقط کدها رو پیست کردم، اینجا لینکاش خراب می شد.
این فایل دقیقا همون منو رو پیاده می کنه، کافیه فایل رو دانلود کنی و پسوندش رو html کنی.
دیگه نمی دونم اون چیزی که شما می خوای چیه.