ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیشنهادخرید مانیتور led با کیفیت

hamidtamizkar
29-03-2013, 18:17
سلام در خرید مانیتور led برا سیستمم گیر افتادم چه برندی پیشنهاد میدید؟ سایز 22یا23 تصویر باکیفیت فول اچ دی انواع پورت برای گیم وفیلم و نت طولانی کنتراست و پاسخ دهی مناسب با دلیل لطفا! ممنون

aliaghil
29-03-2013, 18:24
اگه فول اچ دی بخوای بگیری باید ۲۳ بگیری چون ۲۲ فول اچ دی فکر نمیکنم باشن تا اونجایی که من دیدم رزولیشن ۲۲ ها فول اچ دی نیست. این از سایز و فول اچ دی.
از لحاظ برند هم سامسونگ دو مدل ۲۳ داره که اتفاقا دیروز قیمت گرفتم یکیش ۶۱۰ بود اون یکی ۶۴۰، تفاوت قیمتشونم بخاطر طراحی بود با سنسور چشمی
از asus هم میتونی بگیری ولی قیمت میره تو مایه های ۷۰۰ خورده ایی
من این دو برند بهت پیشنهاد میکنم برای خرید
جفتشون برای کارایی که میخوای عالین

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Ali*Reza
29-03-2013, 20:20
حداکثر بودجتون چقدره؟

hamidtamizkar
29-03-2013, 22:07
اگه فول اچ دی بخوای بگیری باید ۲۳ بگیری چون ۲۲ فول اچ دی فکر نمیکنم باشن تا اونجایی که من دیدم رزولیشن ۲۲ ها فول اچ دی نیست. این از سایز و فول اچ دی.
از لحاظ برند هم سامسونگ دو مدل ۲۳ داره که اتفاقا دیروز قیمت گرفتم یکیش ۶۱۰ بود اون یکی ۶۴۰، تفاوت قیمتشونم بخاطر طراحی بود با سنسور چشمی
از asus هم میتونی بگیری ولی قیمت میره تو مایه های ۷۰۰ خورده ایی
من این دو برند بهت پیشنهاد میکنم برای خرید
جفتشون برای کارایی که میخوای عالین

ممنون عزیز
مدلاشون چیه؟اسوس کیفیت خوبی داره؟
مدل های 23اینچی تیونر دیجیتیال داخلی دارند؟
سنسور چشمیه جریانش چیه؟
کیفیت مناسب باشه خیلی توفکر قیمت نیستم!بادلیل لطفا!

aliaghil
29-03-2013, 23:17
ممنون عزیز
مدلاشون چیه؟اسوس کیفیت خوبی داره؟
مدل های 23اینچی تیونر دیجیتیال داخلی دارند؟
سنسور چشمیه جریانش چیه؟
کیفیت مناسب باشه خیلی توفکر قیمت نیستم!بادلیل لطفا!

اونی که ۶۱۰ بود مدلش این بود
 S23A360H Plus
اون ۶۴۰ رو نمیدونم دقیقا مدلشو، سنسور چشمیش کارش اینه که مثلا از جلوی مانیتور رفتی کنار مانیتور رو خاموش کنه که مصرف بیاد پایین، به نظرم چیز مهمی نیست.
اگه مشکل بودجه ندارید که حتما asus بگیرید این مدلای ۲۳ اینچشن
ML238H
ML239H
PA238Q
VS239H

اولی کنتراستش 1 به 10000000
دومی کنتراستش 1 به 50000000
سومی و چهارمی هم همین کتراست دومی رو دارن
شدت نور همشون ۲۵۰، زمان پاسخگویی تصویر اولی ۲ میلی ثانیه، دومی ۵ میلی ثانیه، سومی ۶ میلی و چهارمی ۱۴، دو مانیتور اولی مدلای جدیدن طراحیشون شیکه پایه مانیتور دایره هلال ماننده ولی سومی و چهارمی طراحیشون ساده س، پیشنهاد من برای خرید اولی یا دومی هر کدومو بردارین خوبه، بستگی به کارتون داره اولی برای تصاویر ورزشی خوبه دومی برای کار با اینترنت بهتره همین طور بازی ولی پیشنهاد من دومی هستش چون کنتراستش بالاتره تو خیلی چیزاه بهتره حالا زمان پاسخگویی ۵ باشه زیاد با ۲ فرقی نداره
سامسونگ هم اون ۶۴۰ تومنیه پایه مانیتورش مثل این Asus هاس
ولی من قیمت این ایسوسا دستم نیست ممکنه دو مورد اولی ۸۰۰ خورده ایی باشن اون سومی و چهارمی ۷۰۰ خورده ایی
در مورد تیونر دیجیتالی صحبت کردین سامسونگا نداشتن، ایسوسا هم ندارن، اگه میخواین تیونر داشته باشن اون وقت باید برین سراغ ۲۴ اینچ و ۲۷ اینچ که اونم قیمتا میره بالای یک میلیون

hamidtamizkar
31-03-2013, 13:45
اونی که ۶۱۰ بود مدلش این بود  S23A360H Plus اون ۶۴۰ رو نمیدونم دقیقا مدلشو، سنسور چشمیش کارش اینه که مثلا از جلوی مانیتور رفتی کنار مانیتور رو خاموش کنه که مصرف بیاد پایین، به نظرم چیز مهمی نیست. اگه مشکل بودجه ندارید که حتما asus بگیرید این مدلای ۲۳ اینچشن ML238H ML239H PA238Q VS239H اولی کنتراستش 1 به 10000000 دومی کنتراستش 1 به 50000000 سومی و چهارمی هم همین کتراست دومی رو دارن شدت نور همشون ۲۵۰، زمان پاسخگویی تصویر اولی ۲ میلی ثانیه، دومی ۵ میلی ثانیه، سومی ۶ میلی و چهارمی ۱۴، دو مانیتور اولی مدلای جدیدن طراحیشون شیکه پایه مانیتور دایره هلال ماننده ولی سومی و چهارمی طراحیشون ساده س، پیشنهاد من برای خرید اولی یا دومی هر کدومو بردارین خوبه، بستگی به کارتون داره اولی برای تصاویر ورزشی خوبه دومی برای کار با اینترنت بهتره همین طور بازی ولی پیشنهاد من دومی هستش چون کنتراستش بالاتره تو خیلی چیزاه بهتره حالا زمان پاسخگویی ۵ باشه زیاد با ۲ فرقی نداره سامسونگ هم اون ۶۴۰ تومنیه پایه مانیتورش مثل این Asus هاس ولی من قیمت این ایسوسا دستم نیست ممکنه دو مورد اولی ۸۰۰ خورده ایی باشن اون سومی و چهارمی ۷۰۰ خورده ایی در مورد تیونر دیجیتالی صحبت کردین سامسونگا نداشتن، ایسوسا هم ندارن، اگه میخواین تیونر داشته باشن اون وقت باید برین سراغ ۲۴ اینچ و ۲۷ اینچ که اونم قیمتا میره بالای یک میلیون Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 مانتور های asus نمایندگیشون کدوم شرکته؟ قاب پاینش ضایع نیست؟

aliaghil
31-03-2013, 15:08
مانتور های asus نمایندگیشون کدوم شرکته؟ قاب پاینش ضایع نیست؟

قابش دیگه سلیقه اییه ولی کیفیتشون خوبه،
نمایندگیش ایسوس ایران هست، یه شرکتی هم هست به نام آوات که اون فقط لپ تاپ ایسوس کار میکنه، یه شرکت هم هست به نام ایران ایسوس که اونم لپ تاپ و تبلت ایسوس کار میکنه.
ولی اون اولی که گفتم ایسوس ایران اون نمایندگیه تمام محصولات ایسوسه
اگه با قابش حال نمیکنی سامسونگم خوبه همون مدل ۶۴۰ تومنیه که گفتم ولی مدلشو یادم نمیاد چیه ولی پایه نگهدارنده صفحش مثل ایسوسا س ولی قابش اون طوری نیست

hamidtamizkar
31-03-2013, 20:06
اگه تاییدش کنی حله.نظر منطقی قابل قبوله.ن میدونم شیراز گیر بیاد یا نه تهران سفارش بدم/ راستی عزیزml229h دیدم نوشته فول اچ دی داره! الان مونیتورم 2031 bx سامسونگه! 22یا 23 ایسوس رو بگیرم اذیت نمیشم چون سایزش بزرگتر میشه؟

hamidtamizkar
31-03-2013, 20:27
حروف ml,pa,ms,vg,vs اول مدلاشون هست تو چی تفاوت دارن!ممنون

aliaghil
01-04-2013, 12:39
اگه تاییدش کنی حله.نظر منطقی قابل قبوله.ن میدونم شیراز گیر بیاد یا نه تهران سفارش بدم/ راستی عزیزml229h دیدم نوشته فول اچ دی داره! الان مونیتورم 2031 bx سامسونگه! 22یا 23 ایسوس رو بگیرم اذیت نمیشم چون سایزش بزرگتر میشه؟

حروف ml,pa,ms,vg,vs اول مدلاشون هست تو چی تفاوت دارن!ممنون

تو شیراز هم احتمال زیاد هست، ولی اگه نباشه جای نگرانی نیست سفارش میدی برات میارن، سایز ۲۳ بزرگ هست ولی برای فول اچ دی بهتره.
اون mg و vs مدلای ساده هستن از لحاظ طراحی و همینطور مشخصاتشون از لحاظ زمان پاسخ گویی تصویر، شدت روشنایی، کنتراست، امکانات جانبی دیگه، ولی اون مدل ml مدل های اند ایسوس به حساب میاد، همه چیشون عالیه، گفتم از سامی بگیرین یا ایسوس پشیمون نمیشین خیالتون راحت
در مورد فول اچ دی تو سایز ۲۲ یا ۲۳ عرض کردم خدمتتون تو سایز ۲۲ هم فول اچ دی هست ولی بستگی به کمپانی سازنده داره، مثلا سامی ۲۲ هاش اکثرا فول اچ دی نیستن ولی ایسوس برعکسه سامی فول اچ دی هاش هم ۲۲ هستن هم ۲۳ اینچن