مشاهده نسخه کامل
: راه اندازی سوپرمارکت کوچک
Drug Man
29-03-2013, 10:31
سلام
من میخواستم یه سوپر مارکت کوچک تو محلمون راه بندازم حدودا چقدر سرمایه میخواد لطفا همه جوره راهنمایم کنین در ضمن میخوام جواز رو به اسم مادرم بگیرم چون خودم جواز یه شغل دیگه ای دارم بعد مغازه هم هست نیازی به اجاره کردن ندارم همه جوره راهنماییم کنین:n12:
سلام
من میخواستم یه سوپر مارکت کوچک تو محلمون راه بندازم حدودا چقدر سرمایه میخواد لطفا همه جوره راهنمایم کنین در ضمن میخوام جواز رو به اسم مادرم بگیرم چون خودم جواز یه شغل دیگه ای دارم بعد مغازه هم هست نیازی به اجاره کردن ندارم همه جوره راهنماییم کنین:n12:
خب اینکه مشکلی نداره !
اگر جا داری تقریبا همه چی حله !
در مورد سرمایه هم ، هرچقدر که خودت بخوای می تونی جنس بریزی ولی کمتر از 5 تومن میشه بقالی !
یه چیزی که خیلی مهمه دکور و بخجال و لوازمه ! اونها رو باید هزینه ی خوبی بکنی که بهترین رو بگیری ! می تونی کار کرده بخری که اصلا توصیه نمی کنم. می تونی هم نو بخری !
البته با گارانتی !
چکی کار کردن رو هم حسابی یاد بگیر چون خیلی به کارت میاد !
Drug Man
06-05-2013, 22:10
کسی هست که اینجا سوپرمارکت داشته باشه منو بیشتر راهنمایی کنه؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
08-05-2013, 02:41
سلام .
یه سر به چند تا سوپری بزنین ببینین جنسها و یخچالها رو چطوری چیدند ؟
کدوم جنسها پست سر خود فروشنده هست ؟
چه جنسهائی دارند ؟
معمولاً جنسهای سبک و گران پشت سر فروشنده هست .
گاوصندوق کوچیک مخفی که دیده نشه هم لازمه یا یه صندوق مخفی برای پنهان کردن پول و کارتهای شارژ .
اگه بتونین دو یا سه تا دوربین هم بذارین با یه تابلو کوچیک که روش نوشته این سوپرمارکت مجهز به دوربین مدار بسته میباشد .
اگر بعضی جاها تو دیدِ فروشنده نیست بهتره آینه دیواری نصب کنه تا از پشت میزش همه جا رو خوب ببینه .
بیشتر جنسها رو دیگه میارن در مغازه تحویل میدن و از رفتن برای خرید راحتید .
سی سال پیش صبح زود باید میرفتند بازار عمده فروشها واسه خرید .
قبل از آوردن قفسه ها و یخچالها جای پریزهای برق رو مشخص کنین و اصولی سیم کشی کنید ( لوله ی رو کار با سیم برق ضخیم تا سیمها گرم نشه )
حتماً همه چیز با کف زمین کمی فاصله داشته باشه که نظافت و احیاناً شستشو راحت باشه .
واسه تابلو هم که بیشتر شرکتهای بزرگ براتون تابلو مجانی درست میکنند . ( تابلوهای سوپرمارکتها رو ببینین و یه خوبش رو انتخاب کنیت و به شرکتش زنگ بزنین ( پپسی , کولا , لیپتون و غیره )
از خود سوپریها هم میتونین بپرسین در مورد همه چیز برای راهنمائی .
بگین میخوام تو فلان خیابون ( یه جای دور ) سوپری بزنم , کارش خوبه ؟
به نظرتون چکار کنم بهتر باشه ؟
آدم بامعرفت زیاده و تجربه هاش رو بهتون میگه .
اما بهتره یه آبمیوه ای چیزی ازشون بخرید اول و اگه مشتری داره صبر کنین تا برن .
Drug Man
08-05-2013, 13:59
سلام .
یه سر به چند تا سوپری بزنین ببینین جنسها و یخچالها رو چطوری چیدند ؟
کدوم جنسها پست سر خود فروشنده هست ؟
چه جنسهائی دارند ؟
معمولاً جنسهای سبک و گران پشت سر فروشنده هست .
گاوصندوق کوچیک مخفی که دیده نشه هم لازمه یا یه صندوق مخفی برای پنهان کردن پول و کارتهای شارژ .
اگه بتونین دو یا سه تا دوربین هم بذارین با یه تابلو کوچیک که روش نوشته این سوپرمارکت مجهز به دوربین مدار بسته میباشد .
اگر بعضی جاها تو دیدِ فروشنده نیست بهتره آینه دیواری نصب کنه تا از پشت میزش همه جا رو خوب ببینه .
بیشتر جنسها رو دیگه میارن در مغازه تحویل میدن و از رفتن برای خرید راحتید .
سی سال پیش صبح زود باید میرفتند بازار عمده فروشها واسه خرید .
قبل از آوردن قفسه ها و یخچالها جای پریزهای برق رو مشخص کنین و اصولی سیم کشی کنید ( لوله ی رو کار با سیم برق ضخیم تا سیمها گرم نشه )
حتماً همه چیز با کف زمین کمی فاصله داشته باشه که نظافت و احیاناً شستشو راحت باشه .
واسه تابلو هم که بیشتر شرکتهای بزرگ براتون تابلو مجانی درست میکنند . ( تابلوهای سوپرمارکتها رو ببینین و یه خوبش رو انتخاب کنیت و به شرکتش زنگ بزنین ( پپسی , کولا , لیپتون و غیره )
از خود سوپریها هم میتونین بپرسین در مورد همه چیز برای راهنمائی .
بگین میخوام تو فلان خیابون ( یه جای دور ) سوپری بزنم , کارش خوبه ؟
به نظرتون چکار کنم بهتر باشه ؟
آدم بامعرفت زیاده و تجربه هاش رو بهتون میگه .
اما بهتره یه آبمیوه ای چیزی ازشون بخرید اول و اگه مشتری داره صبر کنین تا برن .
خیلی ممنون در مورد گرفتن جواز چجوری باید عمل کنیم؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
08-05-2013, 14:28
سلام . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86 %D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%87 %DA%A9%D8%B3%D8%A8 %D8%A7%D8%A8%D8%AA%D8%AF%D8%A7 %D8%B3%D9%88%D9%BE%D8%B1%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D 8%AA[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86 %D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%87 %DA%A9%D8%B3%D8%A8 %D8%A7%D8%A8%D8%AA%D8%AF%D8%A7&client=ms-opera-mini&channel=new
MOHAMMAD_ASEMOONI
08-05-2013, 15:13
اگه لینکها باز نمیشه , تو گوگل بنویسید [ برای پروانه کسب ابتدا ] .
Drug Man
08-05-2013, 21:12
'گرفتن جواز کسب اجباریه؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
08-05-2013, 21:58
'گرفتن جواز کسب اجباریه؟سلام . هیچ کسی بهتر از ارگانی که پروانه کسب صادر میکنه جواب سوالتون رو نمیدونه . البته ممکنه دوستانی هم باشند که جواب کامل رو بدونند .توی google image بنویسید پروانه کسب . عکس دهها پروانه کسب هست که اسم ارگان صادر کننده بالاش نوشته شده . با زنگ زدن بهشون همه ی اطلاعاتی رو که بخواین بهتون میدن . احتمالا همون ارگان توی نت هم سایت داره .
سلام
من تو يه شركتي كار ميكنم الان امسلل 700 ميده بهم 11 ساله كار مكنيم اين خراب شده عين چي
ميخوام برم سوپري بزنم به نظرتونون درامدش از اينجا بهتر ميشه؟ 20 تومنم سرمايه دارم لطفا راهنماييم كنين چيكار كنم
سلام
من تو يه شركتي كار ميكنم الان امسلل 700 ميده بهم 11 ساله كار مكنيم اين خراب شده عين چي
ميخوام برم سوپري بزنم به نظرتونون درامدش از اينجا بهتر ميشه؟ 20 تومنم سرمايه دارم لطفا راهنماييم كنين چيكار كنم
سلام.
تضمینی برای میزان درامد شما وجود نداره و به عوامل مختلف بستگی داره. امّا بهنظرم عامل «قیمت» خیلی میتونه تأثیر داشته باشه.
پسردایی من یه مغازهی کوچیک زده بود (زیر 10 متر بود. دقیق نمیدونم.) و درامد بسیار خوبی داشت (با اینکه تو اون خیابون 3 تا مغازهی دیگه هم وجود داشت.). علّتش این بود که قیمتش نسبت به مغازههای اطرافش بهمقدار قابل توجّهی کمتر بود. به اینجور مغازهها میگن «ارزانکده». البته بستگی به مردم اون محلّه هم داره. محلّههای پائین شهر اینجور مغازهها بیشتر جواب میده.
اشتباهی که انجام داده بود این بود که وقتی کارش گرفت زیاد سر مغازه نبود و شاگرد گذاشته بود. که شاگردها هم دست تو دخل میبردن! اشتباه دیگهاش هم این بود که بعدش رفت یه مغازهی بزرگتر اجاره کرد که نمیتونست اجارهاش رو بده. واسه همین قیمتاشو بالا برد که باعث شد مشتریهاش خیلی کم بشن.
خوبی «ارزانکده» اینه که مردم وقتی میبینن قیمتهاتون پائینه، بیشتر خرید میکنن. حتّی بیشتر از مقداری که نیاز دارن.
یه نکتهای هم باید در نظر داشته باشید که سعی کنید اکثر جنسا رو تو مغازه داشته باشید تا مشتری مجبور نشه برای تهیّهی جنسهایی که ندارید به مغازههای دیگه بره. این مورد باعث نارضایتی مشتری میشه. (تأثیر این عامل از تأثیر قیمت کمتره. یعنی شما اگه قیمتهاتون پائین باشه ولی همهی اجناس رو نداشته باشید باز هم مشتری و درامد مناسب و خوبی خواهید داشت.)
اینها اطّلاعاتی بود که من از کسب پسرداییم بهدست آوردم و تجربهی شخصی تو این زمینه ندارم. تصمیم نهایی با خودتون.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.