ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تورم غددلنفاوی

artemiiis
29-03-2013, 01:27
سلام من 25 سال دارم
مدتی هست که متوجه تورم غدد لنفاوی گردنم شدم،
البته این توده ها کوچک هستند، من 7 تا از آنها را در اندازه های متفاوت درگردنم و زیر فک احساس میکنم، و گاه احساس خارش شدید بخصوص
درناحیه دست و پا دارم ،
به دکتر مراجعه کردم و آزمایش خون، عکس رادیولوژی از ریه ها
و سونوگرافی نوشت که همه نرمال بود،
و فقط هموگلوبین خونم 12 بود،
ایشان کپسول کلوکساسیلین تجویز کردند که هیچ تاثیری نداشت،
به دکتر دیگری مراجعه کردم که آن دکتر گفت چون بی کاری این توده ها
را پیدا کردی و اینها طبیعی است!
حالا بعد از گذشت چند هفته حس میکنم این توده ها اندکی بزرگتر شده
و مدتی است که زیربغلم نیز یک توده سفت و کوچک را احساس میکنم
که گاه همان سمت بدنم بشدت تیرمیکشد،
درضمن طی 2سال گذشته کاهش وزن هم داشته ام، از 48 به 41 کیلو.و تنگی نفس و خستگی شدیدی بعد از هر فعالیتی احساس می کنم،آزمایش تیروئید هم دادم که مشکل تیروئید نداشتم
من نگران نیستم و از هیچ بیماری ترسی ندارم، فقط بلاتکلیفی را دوست ندارم،
ممنون میشوم در این خصوص مرا راهنمایی کنید و اگر برایتان امکان دارد پاسخ شفافی بدهید
متاسفانه از مراجعه به پزشک نتیجه مطلوب را نگرفتم برای همین سوالم را اینجا مطرح کردم

Drug Man
29-03-2013, 10:27
سلام من 25 سال دارم
مدتی هست که متوجه تورم غدد لنفاوی گردنم شدم،
البته این توده ها کوچک هستند، من 7 تا از آنها را در اندازه های متفاوت درگردنم و زیر فک احساس میکنم، و گاه احساس خارش شدید بخصوص
درناحیه دست و پا دارم ،
به دکتر مراجعه کردم و آزمایش خون، عکس رادیولوژی از ریه ها
و سونوگرافی نوشت که همه نرمال بود،
و فقط هموگلوبین خونم 12 بود،
ایشان کپسول کلوکساسیلین تجویز کردند که هیچ تاثیری نداشت،
به دکتر دیگری مراجعه کردم که آن دکتر گفت چون بی کاری این توده ها
را پیدا کردی و اینها طبیعی است!
حالا بعد از گذشت چند هفته حس میکنم این توده ها اندکی بزرگتر شده
و مدتی است که زیربغلم نیز یک توده سفت و کوچک را احساس میکنم
که گاه همان سمت بدنم بشدت تیرمیکشد،
درضمن طی 2سال گذشته کاهش وزن هم داشته ام، از 48 به 41 کیلو.و تنگی نفس و خستگی شدیدی بعد از هر فعالیتی احساس می کنم،آزمایش تیروئید هم دادم که مشکل تیروئید نداشتم
من نگران نیستم و از هیچ بیماری ترسی ندارم، فقط بلاتکلیفی را دوست ندارم،
ممنون میشوم در این خصوص مرا راهنمایی کنید و اگر برایتان امکان دارد پاسخ شفافی بدهید
متاسفانه از مراجعه به پزشک نتیجه مطلوب را نگرفتم برای همین سوالم را اینجا مطرح کردم

بزرگ شدن غدهای لنفاوی نشونه ورود یه ویروس قوی یا واکنش سیستم ایمنی بدن هست شما هر چه سریعتر به یه متخصص مراجعه کنین
آیا در گذشته نزدیک رفتار پرخطری داشتید که منجر به ورود ویروسی به بدن شما بشه؟

artemiiis
29-03-2013, 11:18
بزرگ شدن غدهای لنفاوی نشونه ورود یه ویروس قوی یا واکنش سیستم ایمنی بدن هست شما هر چه سریعتر به یه متخصص مراجعه کنین
آیا در گذشته نزدیک رفتار پرخطری داشتید که منجر به ورود ویروسی به بدن شما بشه؟

نه رفتار پرخطری نداشتم، و بقیه علایم را چندسال است که دارم به غیر از تورم غدد لنفاوی که حدود 1ماه است متوجه آن شدم (شاید قبلا هم بوده و من نفهمیدم، البته مطمئنم غده لنفاوی زیربغلم جدیدا متورم شده).ضمنا من در کودکی بیماری PDA داشتم که در3سالگی قلبم را عمل کردم، که چندسال پیش دکتر تشخیص تنگی دریچه آئورت داد، و یک وسال نیم هرماه یک پنادر میزدم، که از 6ماه پیش با مشورت پزشک مصرف پنادررا قطع کردم البته پیش از اینکه متوجه تورم غدد لنفاویم شوم فکرمیکردم سایر علایم بعلاوه تپش قلبی که اکثر اوقات دارم مربوط به بیماری قلبی است. اینها را گفتم که بگویم این بار اول نیست که سیستم ایمنی بدنم واکنش نشان میدهد

Drug Man
29-03-2013, 11:37
نه رفتار پرخطری نداشتم، و بقیه علایم را چندسال است که دارم به غیر از تورم غدد لنفاوی که حدود 1ماه است متوجه آن شدم (شاید قبلا هم بوده و من نفهمیدم، البته مطمئنم غده لنفاوی زیربغلم جدیدا متورم شده).ضمنا من در کودکی بیماری PDA داشتم که در3سالگی قلبم را عمل کردم، که چندسال پیش دکتر تشخیص تنگی دریچه آئورت داد، و یک وسال نیم هرماه یک پنادر میزدم، که از 6ماه پیش با مشورت پزشک مصرف پنادررا قطع کردم البته پیش از اینکه متوجه تورم غدد لنفاویم شوم فکرمیکردم سایر علایم بعلاوه تپش قلبی که اکثر اوقات دارم مربوط به بیماری قلبی است. اینها را گفتم که بگویم این بار اول نیست که سیستم ایمنی بدنم واکنش نشان میدهد

به نظر من برید یه ازمایشگاه تخصصی و یه چکاپ کامل بدین
مخصوصا تست های hiv و لوسمی
انشلا که چیز مهمی نیست و به زودی خوب میشین:n12: