ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پاک نشدن یه سری برنامه ها از ویندوز 7

Pessimist
28-03-2013, 18:33
سلام

دوستان مشکلی که من دارم اینه که یه سری برنامه ها رو نمیتونم پاک کنم مثل فتوشاپ و یاهو مسنجر و Xilisoft .
داخل control panel که میرم وقتی روی Uninstall میزنم هیچ اتفاقی نمیافته و برنامه پاک نمیشه از داخل درایو هم که زیاد جالب نیست پاک کردنش چون کلا میخوام برنامه پاک بشه و هیچ اثری ازش باقی نمونه!
اینم اضافه کنم که همه ی برنامه ها اینطوری نیست و فقط یه چندتایی هستن که پاک نمیشن!

omid-p30
28-03-2013, 18:38
برنامه هایی مثل your unistaller رو امتحان کردید ؟

jafarian
28-03-2013, 23:46
این روشهای پایین برین:n01:

روش اول

که طبق سایت پایین بصورت شکل توضیح داده شده چکارانجام دهید به اینصورت که منوی استارت ابتدا اجرا بعددرقسمت سرچش تایپ کنید cmd روی گزینه مورد نظر کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید درکادری که باز میشه دستورات پایین بترتیب وارد اینتر کنید برای هرکدوم جدا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد از تایپ این دو تا دستور یک لیست از برنامه های نصب شده روی سیستم برای شما به نمایش در میاد که اگر بین این برنامه ها برنامه مورد نظر شما بود باید با استفاده ازوارد کردن دستور پایین داخل پنجره cmd اقدام به پاک کردن برنامه مورد نظر کنید

نکته: بجای VMware Tools باید شما اسم برنامه خودتون که داخل همین پنرج cmd به نمایش در میاد وارد اینتر کنید در ضمن همین دستور بالا رو با موس میتونید از روش کپی بگیرین داخل پنجره cmd با موس pste کنید بعد بجای اون قسمت که با رنگ سبز مشخص کردم اسم برنامه خودتون بجای برنامه مورد نظر وارد اینتر کنیدیک پیغام دریافت میکنید که باید کلید Y از صفحه کلید بزنید تا برنامه مورد نظرپاک شود

روش دوم

منوی run اجرا بعد داخلش تایپ کنید regedit اینتر کنید درکادری که باز میشه به این مسیرپایین از رجیستری برین اول

بعد داخل پنجره سمت چپ وقتی روی گزینه Uninstall کلیک کردین اسم برنامه های نصب شده شماروی سیستم به نمایش در میاد که روی پوشه برنامه مورد نظر خودتون کلیک کنید بعد در پنجره سمت راست گزینه های DisplayName بهمراه UninstallString پاک کنید

باز به این مسیر از رجیستری برین

اگر برنامه مورد نظر باز در این مسیر بود طبق روش بالا از این مسیرم پاک کنید بعدشم رجیستری رو ببنیدین سیستم ریستارت کنید تا برنامه مورد نظر از کنترل پنل پاک شود

روش سوم

از برنامه Revo Uninstaller Pro استفاده کنید با استفاده از این برنامه اقدام به پاک کردن برنامه مورد نظرکنید.

flashdesign
01-04-2013, 10:32
سلام

دوستان مشکلی که من دارم اینه که یه سری برنامه ها رو نمیتونم پاک کنم مثل فتوشاپ و یاهو مسنجر و Xilisoft .
داخل control panel که میرم وقتی روی Uninstall میزنم هیچ اتفاقی نمیافته و برنامه پاک نمیشه از داخل درایو هم که زیاد جالب نیست پاک کردنش چون کلا میخوام برنامه پاک بشه و هیچ اثری ازش باقی نمونه!
اینم اضافه کنم که همه ی برنامه ها اینطوری نیست و فقط یه چندتایی هستن که پاک نمیشن!

از نرم افزار Ashampoo UnInstall یا Cleanse Uninstaller یا بقیه نرم افزار های Uninstaller میتونید به راحتی برای حذف نرم افزار از روی سیستمتون استفاده کنید