ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تشخیص سریع بوی بد دهان موقع بیرون رفتن از خانه

nikoo013
28-03-2013, 16:27
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و اعضای سایت
من تقریبا از 5 سال پیش بود که این اتفاق برام اتفاق افتاد
داشتم با یکی از دوستام حرف میزدم بعد برگشت بهم گفت دهنت بدجوری بو میده از اون لحظه به بعد اعتماد به نفسم رو از دست دادم از 5 سال پیش اگر ادامس نداشته باشم حتی نمی تونم برم بیرون حتی قادر به صحبت کردن نیستم چون فکر می کنم بدجوری دهنم بو میده
تا اینکه رفتم دکتر و دندونامو ترمیم کرد و گفت اگر دو بار مسواک کنی دیگه دهانت بو نمیده چون دندونات مشکل خاصی نداره تقریبا یک هفته از روی اون قضیه گذشته میخام یواش یواش ادامس رو بزارم کنار , اما اون اعتماد به نفس لازم رو ندارم فکر می کنم بازم بو میده ...
از ادامس خسته شدم ایا شما راه حلی دارین که مثلا وقتی میرم بیرون خودم بفهمم دهنم بو میده یا نه ...
یکی از دوستان میگوفت ها کن تو اینه میفهمی اما نشد شما چه راه حلی دارین
ممنون میشم کمک کنید مرسی ...

V E S T A
28-03-2013, 16:59
سلام

شما اگر روزی 2 بار مسواک بزنید و حداقل هفته ای 2-3 بار از دهان شویه استفاده کنید قبل از مسواک هم از نخ دندون استفاده کنید(صبح،ظهر،شب) هیچ وقت مجبور به استفاده از آدامس نمیشین

(زمان مسواک زدن روی زبان رو هم مسواک بزنید) اگر خیلی حساس هستین هم میتونید از اسپری خوشبو کننده دهان استفاده کنید (که به نظرم نیازی نیست)

nikoo013
28-03-2013, 17:14
اینارو میدونم ولی میخام قبل از اینکه بیرون برم بفهمم دهنم بو میده یا نه ؟
گفتم که اعتماد به نفسم رو از دست دادم حتی اگر یک ساعت پیش مسواک زده باشم بازم احساس می کنم دهنم بو میده هرزگاهی به یکی از اعضای خانه میگم کمکم کنه ها می کنم اونم میگه بو میده یا نه
که این روش خیلی بدو غیر نرمالیه باعث نارضایتی اطرافیان میشه ایا راهی وجود داره خودم قبل از اینکه بیرون برم تشخیص بدم ؟

Khan gholi
28-03-2013, 17:46
سعی کنید ادامس کم بخورید چون دندان ها رو نابود میکنه و اگر میخورید تا طعمش تموم شد بیرون بندازید هر چند رفتم دکتر میگه دنودن ها خرابیش از مسواکه ولی خودم دقت کردم دندون اسیابی که باهاش ادامس میجوم تا ریشه خراب شده و مجبور شدم پرش کنم
یکی از راه اینکه یک نفس عمیق بکشید و درون لباس باز دم رو بیرون بدید و با بینی بو بکشید که یک مقدار سخته
راه دیگه اینکه هر وقت احساس کردید دهان بسیار خشک هست یا یک حالت کف الودداره و ته گلتون وکامتون یک حالت داغی داره معمولا دهان بو خوب نمیده.این راهی که گفتم تجربی خودم هست
یک از علت هایی دهان بو میده بغیر از سیر و پیاز ,غذایی هایی هست که هضمش برای بعضی ها سخته و باعث میشه دهان بو بد بده مثل نخود و باقالی.حتی بعضی ها هستن وقتی شکم خالی دهانشون بو میده و بعضی چایی که میخورن بدش نیم ساعت بو میده.کلا وقتی میخواین بیرید بیرون یک میوه مثل سیب یا پرتقال بخورید هم فرایند طولانی مسواک زدن رو نداره و هم مطمئن باشید تا 3 ساعت دهانتون بو نمیده.

banii
17-04-2013, 14:28
منم فکر کنم این مشکلو دارم اما انگار از دندونام نیست شاید مشگل از معده ام باشه :n27:
در مورد مشگل شما هم من پیشنهاد میکنم دستت رو یجوری بگیری روی دهان و بینیت که به هم وصل بشه و بعد نفست رو از دهان بده بیرون و با بینی بو بکش ...

mohammadi_4u
17-04-2013, 15:34
سلام
بعضی وقتا بوی بد دهان از چرکی شدن سینوس ها هست و گاهی هم دیابت یه بویی ایجاد میکنه که بیشتر خود شخص اذیت میشه (سیب گندیده).یا باقی موندن غدا در مجاری تنفسی.
اما اگه میخاید دهن خودتون رو تست کنید. بهترین حالت اینکه یه قسمت از بدنتون مثلا مچ دست با بزاق دهن(یه زبون زدن) بسیار تابلو تابلو مشخص میشه. بهترین کیفیتت تست رو داره حتی در کمترین درصد بوی بد مشخص میشه.

#*....شرط سنجش اخلاق....*#