ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در فیسبوک

arazboy
28-03-2013, 15:19
با سلام در فیسبوک عضو شده ام وچند نفری من add کرده اند چه طور می تونم آن ها را از add لیتم در بیاورم

javadsm1370
02-04-2013, 19:15
با سلام در فیسبوک عضو شده ام وچند نفری من add کرده اند چه طور می تونم آن ها را از add لیتم در بیاورم
سلام اگر بخوای از ادلیست خودت حذفشون باید رو پرفایلشون و نشانگر را روی گزینه دوستان که تیک خورده نگه دارین بعد یه منو ظاهر میشه گزینه آخر یعنی زدودن دوستی رو بزن بعد حله.

panther99
06-04-2013, 14:23
دوستان اگه میشه به سوال منم جواب بدید . ممنون میشم .
چطوری میتونم لیست فرندهامو از دیدِ بقیه مخفی کنم . کسی ندونه چند تا رفیق دارم ؟؟؟؟ میشه آیا ؟؟؟؟؟

asefzzz
06-04-2013, 14:43
دوستان اگه میشه به سوال منم جواب بدید . ممنون میشم .
چطوری میتونم لیست فرندهامو از دیدِ بقیه مخفی کنم . کسی ندونه چند تا رفیق دارم ؟؟؟؟ میشه آیا ؟؟؟؟؟

روی منوی Account کلیک کنید و از زیر منوهای موجود ، گزینه Privacy Settings رو انتخاب کنید .
در صفحه ای که باز میشه ، قسمتی به نام Connecting on facebook وجود داره و لینکی به نام View Settings در یه خط پایین تر از اون هست که باید بازش کنید .
داخل صفحه جدید ، قسمتی هست به نام See your friend list که باید در این قسمت تنظیمات مورد نظرمون رو اعمال کنیم .
این تنظیمات با استفاده از یه دکمه انجام میشه و در مواردی که نیازی به اعمال تغییرات بیشتری باشه ، ادامه کار از یه باکس انجام خواهد شد .
این دکمه دقیقا در سمت راست آیتم See your friend list وجود داره

Alcatel.
07-04-2013, 13:56
سلام
1 هفته ای هست نمیتونم وارد FB بشم کسی میدونه مشکل از چیه؟
اخرین ورژن فایرفاکس رو هم نصب کردم فرقی نکرد با اکسپلورر هم همینطوره.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

panther99
07-04-2013, 16:33
روی منوی Account کلیک کنید و از زیر منوهای موجود ، گزینه Privacy Settings رو انتخاب کنید .
در صفحه ای که باز میشه ، قسمتی به نام Connecting on facebook وجود داره و لینکی به نام View Settings در یه خط پایین تر از اون هست که باید بازش کنید .
داخل صفحه جدید ، قسمتی هست به نام See your friend list که باید در این قسمت تنظیمات مورد نظرمون رو اعمال کنیم .
این تنظیمات با استفاده از یه دکمه انجام میشه و در مواردی که نیازی به اعمال تغییرات بیشتری باشه ، ادامه کار از یه باکس انجام خواهد شد .
این دکمه دقیقا در سمت راست آیتم See your friend list وجود داره
دوست عزیز من کلا تو قسمت privacy این منو ها رو نمیبینم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mohsen_1363
08-04-2013, 20:02
این چه وضعشه
الان چند وقتیه کلی پیج لایک دارم ولی اپدیتاشونو رو والم نمیاره
هی باید برم تو اون پیج ببینم چی جدید گذاشتن
راه حلش چیه ؟

devil_ebs
13-04-2013, 03:22
سلام من با لایک مشکل دارم هرچی لایک می کنم تو وال دوستام هم میره چطور می تونم کاری کنم این اتفاق نیوفته تنظیمات جدید فیسبوک خیلی افتضاحه !!!!!!!هرچی گشتم راهی پیدا نکردم اگه کسی می دونه لطفا راهنمایی کنه ممنون

9vin
18-04-2013, 10:14
سلام دوستان ...

ممنون میشم جواب بدید ....

من اگر اکانت فیسبوکمو deactive کنم اولا بعدا میتونم باز اکتیوش کنم یا نه ؟

بعدش آیا در صورت deactive بودن اد لیستهای من پاک میشن ؟؟؟ کلا چه اتفاقی میوفته ؟؟؟ ممنونم :n16:

*IN*
25-04-2013, 00:26
یه چند وقته بالا و کنار صفحه تو فیس بوک یه همچین تبلیغاتی میاد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه همه اینجوریه؟
چی کار کنم اینا دیگه نیان خیلی رو مخن...

Mehrdad092000
25-04-2013, 22:35
این fb بازم بلوکم کرد
چیکارش کنم اخه چیکار میشه کرد زیاد ادد کرد
30 روز بلوک ادد کرد
چیکار کنم از بلوک در بیام
بگم کسی اددم کنه در میاد؟