مشاهده نسخه کامل
: پیاده سازی حملات DOS و DDOS
سلام به همه
ما باید حملات DOS و DDOS را با زبان برنامه نویسی سی شارپ طراحی و پیاده کنیم.
کسی میتونه کمکی کنه :n29:
خیلی دوست دارم بدونم چرا (باید) ؟
خیلی دوست دارم بدونم چرا (باید) ؟
چون استاد گفته :n02:
نمیدونم کار بکنه یا نه! :)
ولی یه حلقه....
داخل حلقه یه ترد....
ترد یه حلقه رو اجرا بکنه!!!
حلقهی دوم پینگ بکنه به ادرس دریافتی...!!!!
حالا شما حلقهی اول رو که اجرا میکنی، حلقه مثلا میاد هر بار (به ازای تعداد دفعات اجراش! :) ) ترد میسازه برامون...!!!
ترد مورد نظر یه حلقه رو اجرا میکنه که در اون به تعدادی مشخص، پینگ میکنه....
نتیجه میشه مثلا هر ثانیه، ۱۰۰ عدد ترد که هر کدوم در ثانیه ۵۰۰ بار پینگ میکنن! :)....
نمیدونم کار بکنه یا نه! :)
ولی یه حلقه....
داخل حلقه یه ترد....
ترد یه حلقه رو اجرا بکنه!!!
حلقهی دوم پینگ بکنه به ادرس دریافتی...!!!!
حالا شما حلقهی اول رو که اجرا میکنی، حلقه مثلا میاد هر بار (به ازای تعداد دفعات اجراش! :) ) ترد میسازه برامون...!!!
ترد مورد نظر یه حلقه رو اجرا میکنه که در اون به تعدادی مشخص، پینگ میکنه....
نتیجه میشه مثلا هر ثانیه، ۱۰۰ عدد ترد که هر کدوم در ثانیه ۵۰۰ بار پینگ میکنن! :)....
سلام
بعید میدونم جواب بده
بعید میدونم جواب بده
راستش اینو من برا استادی که پروژهای ازم بخواد که قبلا هیچی در موردش نگفته باشه میدادم!! تو صفحهی کنسول عین برق و باد کلی مطلب میاد و میره و طرف فک میکنه حالا خبریه! :)....!!!
ولی در حقیقت، حملات دیداس فک کنم همین پینک کردن زیادی و یا دادن درخواستهای الکی باشن دیگه! :)....
سلام
به نظرم باید تعداد بالای بسته اونم با Rate خیلی بالا به سمت اون IP ارسال کنیم.
مثلا بسته icmp مورد مصرف در ping میتونه خوب باشه. اما چطوری این کار میشه کرد خیلی دوست دارم منم بدونم :n16:
یه برنامه هستش به اسم slowlaris یا یه همچین چیزی...
نسخهی ویندوزش، تحت کنسول و تمیز میگه چیکار داره میکنه و همون پینگ میکنه...
مثلا میاد در ثانیه 300 تا ترد میزنه که هر ترد ان! تا پینگ میزنه و بعدش 30 ثانیه یا کمتر یا بیشتر میخوابه(sleep) و بعد دوباره....
با دستکاری تنظیمات میشه کارهای جالبی باهاش کرد...
به وضوح هم بلعیدن منابع اینترنت و سیستمی رو توسط این برنامه میشه دید! بنابراین، از مثلا 7000 ترد استفاده نکنین که چند ثانیهی بعد، نفستون رو میگیره تا متوقفش کنین! :)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.