مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای پول در آوردن :)
diegoforlan
27-03-2013, 22:42
سلام من دنبال یه کار میگردم که وقت و زندگیمو صرفش کنم مهم برام درآمد بالاست
به نظرتون برم یه مهارت یاد بگیرم مث تراشکاری یا cnc , .... یا پولمو ببرم تو بازار بشم بازاری با یه سرمایه چند ملیونی ؟
میخوام برا آیندم تصمیم بگیرم
لطفا کمک کنید
من 24 سالمه لیسانس مکانیک در حال حاضر مشغول یه کارم 3 روز در هفته
وقت آزادم زیاده
یه دنیا ممنون
supermax15
27-03-2013, 23:20
من میگم همون جا که کار میکنی بگو 6 روز در هفته میمونم
+ حقوق بیشتر و اضافه کار
اگرم از کارت خوشت میاد برو همون کارو یه جا دیگه انجام بده
diegoforlan
27-03-2013, 23:38
مرسی ولی از کارم به شدت متنفرم میخوام یه کار دیگه پیدا کنم از اونجا بیام بیرون
میخوام تو یه کار اوستا باشم همیشه برام کار باشه
با درامد خوب
rafaelmehraban
27-03-2013, 23:50
سلام.منظورتون از درآمد بالا در حال حاضر چقدر هست؟ آیا در تهران هستید؟ دوست دارید چند ساعت در روز کار کنید؟ به این 3 سوال پاسخ بدید.من نظرم اینه که بازار بهتره ولی سرمایتون باید معلوم بشه تا بشه نظر داد مثلا با 20 تومن وارد بازار شدن مساوی شکست حتمیه.
diegoforlan
27-03-2013, 23:53
من نگفتم یه شبه میشه پولدار شد
میخوام برنامه ریزی کنم
تا 10 سال دیگه به جایی رسیده باشم
لطفا اگه جواب ندارید اسپم نکنید
diegoforlan
27-03-2013, 23:56
نه سرمایم 20 تومن که نیست
هدفم بیشتر یادگرفتن مهارته یه کاری که چند سال بدون دستمزد زیاد ید بگیرم بعدا بازده داشته باشه
درآمد 10 سال آینده عالی میخوام
تهران نیستم
8 تا 10 ساعت
ممنون
rafaelmehraban
28-03-2013, 00:00
تراشکاری کار جالبی هست ولی درآمدش به نسبت زحمت مناسب نیست و اینکه همیشه براش کار نیست.من cnc نمی دونم چیه دقیقا ولی اگه منظورتون اینه که یه قطعه مدل شده رو رو فلز یا هر قطعه کاری پیاده می کنید اون خوبه.
rafaelmehraban
28-03-2013, 00:05
نه سرمایم 20 تومن که نیست
هدفم بیشتر یادگرفتن مهارته یه کاری که چند سال بدون دستمزد زیاد ید بگیرم بعدا بازده داشته باشه
درآمد 10 سال آینده عالی میخوام
تهران نیستم
8 تا 10 ساعت
ممنون
این سوالم خیلی مهمه حتما جواب بده:در حال حاضر چقدر درآمد در ماه رو زیاد می دونید؟
کار اون مدلی هم که بعد یه مدت یاد بگیرید با بازده بالا می تونه هر کاری باشه از معلمی تا عکاسی و نوازندگی هر شغلی رو شما حرفه ای یاد بگیری درامدش خوبه.
diegoforlan
28-03-2013, 00:11
درآمد 2 ملیون به بالا خوبه اگه خرج قسط و اجاره مغازه و خونه نشه
خرج تفریح و خرید و پس انداز بشه
rafaelmehraban
28-03-2013, 00:14
ببخشید اینجا رو زیاد خط خطی کردم.
همون نوازندگی فکر کنم بازده بالاتری داره یکی از دوستان برای نوازندگی ویالون در مناسبت های مختلف درامد خوبی داره.درامدش از اکثر ما ها (من عکاسم) در ماه بیشتره تا حدود 1.5 تا 2 برابر.
rafaelmehraban
28-03-2013, 00:17
درآمد 2 ملیون به بالا خوبه اگه خرج قسط و اجاره مغازه و خونه نشه
خرج تفریح و خرید و پس انداز بشه
با این مقداری که مدنظر دارید دقیقا می تونم بگم پیرایشگری (سلمانی) هست از نوازندگی هم راحت تره و تو یه مدت کوتاه یاد می گیری.
ویرایش:من اشتباهی 2 تومن در ماه رو خوندم این پیشنهاد رو دادم.برای اینکه به جز خرج اجاره خونه و مغازه 2 تومن باقی بمونه من شغلی سراغ ندارم.فکر نکنم بشه همچین کاری کرد؟بهتره بقیه دوستان هم نظر بدن.
Amir Hossein
28-03-2013, 00:19
به نظرتون برم یه مهارت یاد بگیرم مث تراشکاری یا cnc , .... یا پولمو ببرم تو بازار بشم بازاری با یه سرمایه چند ملیونی ؟
لطفا کمک کنید
وقت آزادم زیاده
یه دنیا ممنون
سلام
میخواستم بدونم cnc اینجا چی هست.برام جالب شده
تا اونجایی که میدونم یه سری از بازی های استراتژیکه
diegoforlan
28-03-2013, 00:22
ممنون از دوستایی که جواب دادن و لطفا مدیرا نظارت کننن به اسپم ها
supermax15
28-03-2013, 00:30
سلام
میخواستم بدونم cnc اینجا چی هست.برام جالب شده
تا اونجایی که میدونم یه سری از بازی های استراتژیکه
cnc این هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ملا نصرالدین
28-03-2013, 09:44
cnc یک دستگاه تراش خیلی دقیق هست.پدر من استادتراش و cnc بود .الان متاسفانه تراشکاری کار زیادی براش نیست.
Mr_100_dolari
28-03-2013, 14:36
سلام
تراشکاری الان کارش مثل چند سال قبل نیستش خیلی از کسایی هم که توی تهران بودن الان بهشون گیر دادن و باید برن توی شهرک صنعتی که الان بیشترشون توی شهرک صنعتی عباس آباد رفتن و اونجا هم باز اگر کسی آشنا نداشته باشه و کارخونه دارهای بزرگ رو نشناسه نمیتونه خوب کار کنه در ضمن اجاره مغازه هم باید در نظر گرفت
به نظر من اگر وقت بزارید و یه رشته ای که خودتون هم علاقه داشته باشید یاد بگیرید (علاقه داشتن خیلی مهم هستش) میتونه براتون یه جور سرمایه گذاری برای آینده باشه البته اینکه بشه ماهی 2 تومن درآورد رو از الان نمیشه پیش بینی کردش شایدم بیشتر یا کمتر بشه این و آینده معلوم میکنه
در مورد نوع شغل هم میتونید تعمیرات موبایل یا سخت افزار کامپوتر یا دورهای نرم افزارهای مختلف کامپیوتر - زبان و ... هر چی که خودتون علاقه دارید توی همون کار مشغول بشید رو بگذرونید .
Shadow-Man
28-03-2013, 14:37
اگه منظورتون از اپراتوری سی ان اسی هست که باید بگم تو شش ماه استاد کار میشی خیلی هم درامدش بالا نیست.
خیلی خوبه
کار راحت تر پیدا میشه
سختی کار اصلا نداره.
در کل عالیه
ولی اینطوری نیست که 10 سال دیگه تو این کار درآمدت خیلی بیشتر بشه. درامدتون همین باقی میمونه
اگه منظورتون یه کارگاه سی ان سی هست که هیچی سرمایه نخواد 200 تومن می خواد. ولی چیزیه که بسته به عرضه خودتون محدودیتی برای درآمدش نیست. با این کارگاه به در آمد ماهی دو میلیون خیلی راحت میرسید. به نظر من دو میلیون در آمد از یه کار گاه سی ان سی به نظر من ضرر محضه.
من هم خودم 24 سالمه و رشته ام مکانیکه. سی ان سی هم دارم یاد میگیرم ولی شدیدا سعی دارم خودم رو به یه کارگاه قالب سازی بچسبونم. یه ده سالی طول میکشه تا قالب سازی درست حسابی بشید. که البته باز هم به عرضه اتون بر میگرده.
ولی اون موقع دیگه از بابت درآمد خیالتون راحته. در آمد و دست مزدتون رو خودتون معین میکنید.
تو رشته ما هیچی به اندازه قالب سازی نون نداره
و اندر احوالات CNC
Camputer Numerical Control
کنترل عددی کامپیوتری
یعنی هر دستگاهی (به معنی واقعی کلمه هر دستگاهی) که به وسیله کنترلر های سی ان سی کار میکنه، یه دستگاه سی ان سی هست.
مثلا دستگاه تراش یا فرز.
دیگه لازم نیست ساپورت دستگاه رو بچرخونی تا مثلا 10.25 میلی متر جا به جا بشه. کافیه مختصات بدی تا دستگاه با دقت هزارم میلی متر خودش همه کار ها رو انجام بده.
قطعه ای که یک هفته طول میکشه تا با چندین دستگاه مختلف تولیدش کرد رو می تونید با یک دستگاه سی ان سی تنها در عرض 6 دقیقه تولید کنید.
diegoforlan
28-03-2013, 17:16
ممنون من cnc رو محض مثال گفتم
علاقه ام هم به عمران و ساختمان سازی بوده همیشه ولی الان یه کارگر هم تنهایی ساختمونو میبره بالا !
من برم کارشو یاد بگیرم به نظرتون ؟
آخه میخوام از بعد عید برای شروع تو دوره ی فنی حرفه ای شرکت کنم
هر رشته ای هم داره موندم چی برم
مهارتی که الان دارم زبان انگلیسیمه و یه مقدار کامپیوتر
دوستان تاپیک رو به حاشیه نبرید ...........اگه میتونید راهنمایی کنید
Thor God
28-03-2013, 19:39
شما از کامپیوتر چه قدر سر در میارید ؟!
اگر به کامپیوتر وارد باشی در آمد خیلی بالایی میتونی داشته باشی ! مثلا اگه به مبحث شبکه وارد باشی میتونی راحت با شبکه کردن کامپیوتر های یک جا 1 یا 2 دو میلیون و شاید هم بیشتر یه جا بگیری ! یا هم برنامه نویسی. یه قالب وبسایت رو 500 تومن می فروشی. اگر هم اینقدر علم و تجربشو نداری میتونی یه مغازه خدماتی باز کنی که راحت با خدمات سخت افزار و اسمبل کردن و بستن یه سیستم در کنارش هم میتونی با سی دی فروشی و آپدیت آنتی ویروس و هزار تا کاره دیگه راحت در آمد زیادی کسب کی البته اولش که نمیشه ولی پیشرفت می کنی
البته توجه کن که میگم وارد باشی منظورم تجربه هست چون تو کامپیوتر هیچ وقت مدرک مهم نیست گرچه تو ایران مدرک گرایی خیلی مد شده
من خودم نظرم رو کامپیوتر هست جون واقعا پول توشه ! اگر هم نتونستی کامپیوتر کار کنی میتونی MDF ( اگه درست گفته باشم ) که کابینت می سازن... کار بکنی که واقعا درآمد بالایی داره ولی باید مغازه یا کارگاه داشته باشی اما اگر هم نداشتی میتونی زیر دست کسی کار کنی و بعد از اینکه در آمدت زیاد تر شد یه مغازه جور کنی برا خودت
کلا کار زیاده تو جامعه اگه زرنگ باشی راحت یه کاره خب میتونی جور کنی
Thor God
28-03-2013, 19:40
ببخشید اینجا رو زیاد خط خطی کردم.
همون نوازندگی فکر کنم بازده بالاتری داره یکی از دوستان برای نوازندگی ویالون در مناسبت های مختلف درامد خوبی داره.درامدش از اکثر ما ها (من عکاسم) در ماه بیشتره تا حدود 1.5 تا 2 برابر.
یاد گرفتن ویالون خیلی خیلی خیلی سخته ! از سن 10 سالگی اگه شروع کنی دیره چه برسه به 24 سالگی ... کیبرد خوبه
Shadow-Man
28-03-2013, 23:11
شما نگفتی الان کارت چیه؟
من خودم این ترم اگه خدا بخواد لیسانس مکانیکم رو میگیرم.
یه ساله که دارم فنی حرفه ای میرم. و پشیمونم که چرا زودتر نرفتم.
شما هم حتما برو ضرر نمیکنی. بیشتر از دانشگاه یادت میدن.
نمیدونم چرا دوستان کارایی پیشنهاد میدن که لازمه اش یاد گیری از صفره. در صورتی که ایشون لیسانس مکانیک دارن و بازار کارش هم خوبه.
به نظر من مدرکهای مناسب رشته ات رو تو فنی حرفه ای بگیر.
من خودم تراش و فرز و اسپارک و ابزار تیز کنی سی ان سی تراش و فرز و مستر کم رو رفتم هیدرولیک پنوماتیک هم وقت کنم میرم.
اگه فکر میکنی اینا رو بلدی برو دنبال برق چون خیلی به درد رشته ما میره. اینطوری خیلی بهتر پول در میاری.
راستی کار آزاد میخوای شروع کنی و کار تو شرکت ها و کارخونه ها رو هم بهش فکر می کنی؟ چون تو رشته ما از همین اول نمی تونی کارگاه بزنی.
فنی حرفه ای رو دست کم نگیر
Abdolreza2012
28-03-2013, 23:32
به نظرم برو تو کارای پیمانکاری مثلا یه ساختمون چندین طبقه رو بردار برق کشی شو که انجام بدی ( خودت پیمانکارش باشی) درآمد زیادی داره برق رو مثال زدم اینکار تو تهران خیلی جواب میده
diegoforlan
28-03-2013, 23:46
من الان مشغول تدریسم از کارم متنفرم از همه چیزش ....
رشته مکانیک رو هم دوست نداشتم و ندارم بنا به دلایلی مجبور شدم برم
عشق عمران بودم و هستم
اگه به کار گارگاهی فک میکنم(که دوس ندارم) واسه آیندشه
در مورد اون دوستی که گفتن خدمات کامپیوتری خودم خیلی بهش فک کردم
هم علاقه دارم هم استعداد اما متاسفانه هیچ آینده ای نداره 10 سال دیگه هم تو یه سطح ثابتی میمونه درآمدش
تعمیر موبایل و لپ تاپ و مکانیک خودرو چطوره ؟
دایره فکرم وسیعه چون به قول دوستم آدم به کاری علاقمند میشه که ازش پول دربیاد اگه عاشق یه کاری هم باشی و در پول نیاری ازش بیزار میشی
الان دوستم که تو بازاره درآمدش از من خیلی بیشتره
اونم واسه خودش یه مهارته کار تو بازار
سوالم اینه کدوم مهارتو یاد بگیرم
rafaelmehraban
29-03-2013, 00:39
دوباره سلام.
گفتی که به کار ساختمان سازی و عمران علاقه مندی که باید بهتون بگم که با توجه به شرایط ارزی اکثر کارها خوابیده و به نسبت قیمت فروش خونه ساختن سودی نداره حداقل این طور که من از 6 ماه پیش تا الان از مشتری های مهندس ساختمان و فعال در بنگاه مسکن شنیدم.کلا خرید و فروش مسکن حالا حالا تعطیله و بی رونق.دقیقا تو محل خودمونم 3 تا ساختمان که نیمه کاره رها شده من هر روز می بینم پس گفته این دوستام قابل قبوله.
کارهای خدمات کامپیوتر خیلی خوبه هم مسئولیت کمتر داره و هم درآمد خوب.به نظرم شما طراحی سایت یاد بگیر.ما برای طراحی سایتمون تازه به یکی از دوستام 3 تومن دادیم.تازه سایت چندان دینامیکی و خیلی پیشرفته ای هم نبود تو 3 روز هم کار رو انجام داد.
diegoforlan
29-03-2013, 13:43
ممنون از دوستانی که در تایپیک شرکت کردند
دوست عزیز من گفتم که سرمایه ندارم برای ساخنمون سازی وگرنه که علاقم همون بود
تازه الان خوابیده بازار با این قیمتا
شاید فروش مصالح خوب باشه ولی سرمایه ....
کارشم یاد گرفتن نداره وقتی مهندسا ساختمونو میسپرن به کارگر که ببره بالا
طراحی سایت هم تو فکرم هست
البته خیلی بستگی به مشتری داره که گیرت بیاد یا نه
دوستان دیگه هم نظر بدن
به نظرم تو نت کار سراغ اوردن باحالتره.
من دنبالشم کسی سراغ داشت بگه :n02:
Xx Hossein xX
30-03-2013, 21:37
سلام.
اگه به کارای کامپیوتری علاقه داشته باشی و چند سال خودتو روی یک موضوع وقف(!) کنی میتونی در آمد خوبی داشته باشی.
1- طراحی وب - بسیار شغل فان ی هستش درآمد خوبی هم داره. باید خوش سلیقه باشید و صبور پیش نیازش هم php,html,css و فوتو شاپ در ابتدای کار هستش.
2 - برنامه نویسی - برنامه نویسی صبر و حوصله ی زیادی میخواد، معمولا افراد آروم و یکم گوشه گیر خیلی خوششون میاد از برنامه نویسی - پیشنهاد من JAVA برای شروع هستش.
3 - تولید نرم افزار برای تلفن های هوشمند به خصوص اندروید (چون نفوذش در ایران بالا هستش) که پیش نیازش JAVA و HTML هستش. ( برای مثال کسی رو میشناسم که یک اپلیکیشن نوشت به قیمت 2000 تومن برای هر یوزر به فروش گذاشت در کمتر از 72 ساعت 6000 نسخه فروخت که برای تولید برنامه 1 ماه به صورت تفریحی روش وقت گذاشته بود).
4- کار شبکه، با هزینه ی حدود 3-5 میلیون میتونی کامل یاد بگیریش و مدرک معتبر (حتی بین المللی) هم دریافت کنی. (کار شبکه به شدت فرار هستش اگه یه مدت کار نکید تقریبا کلا فراموشش میکنید که چی یاد گرفته بودید، تمرین کردن کارای شبکه ای هم راحت نیست و تجهیزات میخواد که فقط در محیط آموزشگاه و محل کار میتونید تمرینش کنید).
امیدوارم کمک کرده باشم و به یاد داشته باشید که به کارای بالا واقعا باید علاقه داشته باشید چون ممکنه وسط کار به شدت زده بشید . گزینه های 1.2.3 رو هم میتونید به صورت رایگان توی خونه یاد بگیرید، فقط یکم پیگیری میخواد.
:n16:
Thor God
31-03-2013, 12:04
2 - برنامه نویسی - برنامه نویسی صبر و حوصله ی زیادی میخواد، معمولا افراد آروم و یکم گوشه گیر خیلی خوششون میاد از برنامه نویسی - پیشنهاد من JAVA برای شروع هستش.
من نظرم رو پایتون هست ! چون خیلی ساده تر و قوی تره ...
در کل با حرفای این دوستمون به شدت موافقم چون الان پول تو کامپیوترِ.
سلام
رشته مکانیک رو هم دوست نداشتم و ندارم بنا به دلایلی مجبور شدم برم
عشق عمران بودم و هستم
از اونجا که علاقه خیلی اهمیت داره بجز خدمات کامپیوتری که الان خیلی زیاد شده
به نظرم فوق شرکت کنید و عمران رو که دوست دارید ادامه بدین و در آینده یک شغل با پشتوانه قوی تر
پیدا کنید و تا زمان اتمام درستون میتونید به کار خدمات کامپیوتری هم مشغول باشید...
:n16:
به نظر من خدمات کامپیوتری که گفته شد، فقط جاهایی خوبه که به دلایلی مردم اون منطقه از امکانات و سواد پائین تری برخوردارن ! وگرنه جایی که امکانات و سطح سواد و آگاهی مردم بالاست ، چه نیازی به خدمات کامپیوتری هست ؟
Mohammad-Hashemi
09-04-2013, 17:23
سلام .
اگر میخواید فنی حرفه ای یاد بگیرید کاری رو یاد بگیرید که آیندش مبهم نباشه . مثلا خیلی از کارا الان شاید خوب باشه ولی ده ساله دیگه مشخص نیست . مبهمه . تراشکاری و نجاری و خیلی چیزای دیگه آینده مبهمی داره . ولی در مقابل عکاسی و فیلمبرداری و این چیزا مشخصا تا چندین ساله دیگه هم رو بورسه .
کارای طراحی وب سایت رو اگر میخواید انجام بدید باید بدونید طراحی سایتای زردی که الان زیاد شده اصلا فایده نداره . باید سایتای نو طراحی کرد . من خودم طراحی وب سایت میکردم هیچوقت هم با امثال ورد پرس و جوملا و ....... سایت نساختم چون فایده ای نداره . ولی در آخر از اینکار اومدم بیرون چون نمیتونید به عنوان شغل بهش نگاه کنید . برنامه نویسی هم که تو این سن اصلا صلاح نیست.
خدمات کامپیوتری هم همین الان بازارش زیاد جالب نیست وای به حال ده سال دیگه . اون موقع اصلا کسی نیاز به خدمات نداره خودشون همه یه پا مهندسن ماشالا.
کار تعمیرات موبایل و کامپیوتر و لپ تاپ عالیه . در امدش بستگی به تلاش خودتون داره.
Shadow-Man
10-04-2013, 00:10
[حذف شد]
من نمی خوام تراشکاری رو توصیه کنم ولی به شما هر ضمانتی که بخواید میدم که تا دنیا به پاست تراشکاری هم لازمه. تراش کاری از اعضای حیاتی صنعت هست که بدون اون صنعت می خوابه.
شاید روزی برسه که بازارش اشباع بشه ولی هیچوقت اهمیتش رو از دست نمیده و تراشکار خوب (و نه عالی) همیشه کار مناسب پیدا میکنه.
نجاری هم کما بیش همین طوریه. اینکه یه روزی از چوب استفاده نکنیم خیلی دور از ذهنه. نهایتا اسمش عوض بشه
diegoforlan
14-04-2013, 20:52
با تشکر از دوستان
من هنوز سر در گمم !!!
یکی میگه فلان کار خوبه بعدی میگه آشغاله
حالا من کدومو قبول کنم !؟
Eblis 2011
14-04-2013, 20:54
با تشکر از دوستان
من هنوز سر در گمم !!!
یکی میگه فلان کار خوبه بعدی میگه آشغاله
حالا من کدومو قبول کنم !؟
شما برو سراغ مهارتی که داری به آیندشم فکر نکن
اینجا اکثرا تعصبی حرف میزنن .....
secretman
14-04-2013, 23:01
اکثرا بچه ها یی که کار خوب سراغ دارن اینجا بیان نمیکنم ، دلیلشم بیشتر اینه که دست تو اون کار زیاد میشه و نون خودشون آجر میشه
ولی سراغ کاری برو که اول بهش علاقه داشته باشی و بعد اینکه توش سر رشته داشته باشی ، سعی کن کاری کنی که توش پیشرفت داشته باشی حتی اگه درآمد اولیه کمی داشته باشه
ممنون
rafaelmehraban
20-04-2013, 11:35
اکثرا بچه ها یی که کار خوب سراغ دارن اینجا بیان نمیکنم ، دلیلشم بیشتر اینه که دست تو اون کار زیاد میشه و نون خودشون آجر میشه
ولی سراغ کاری برو که اول بهش علاقه داشته باشی و بعد اینکه توش سر رشته داشته باشی ، سعی کن کاری کنی که توش پیشرفت داشته باشی حتی اگه درآمد اولیه کمی داشته باشه
ممنون
نه واقعا این طور نیست.من عکاسم و دارم میگم شغل خوبیه و بسیار متنوع تو پست های قبلیم هم گفتم.
از جمله شغل های خوب دیگه هم نوازندگی ساز های عروسی هست مثل کیبرد و ویالون که خیلی درآمد بالایی داره.
وب سایت نویسی__فروش ویروس کش اصل__فیلم برداری___یراق آلات_
من این ها رو مطمئنم درآمد بالایی داره.و اگرم کسی بیاد عکاس بشه تازه خوشحالم میشم چون هنر گسترده تر میشه و نه تنها نون من آجر نمیشه بلکه با یک عکس زیبا هنر شغل ما بیشتر نمایان میشه و بقیه بهش ارج میدن.
لطفا کمک کنید
وقت آزادم زیاده
یه دنیا ممنون
به نظر من روی علم و تحصیلاتت کار کن.
برو تا دکترا !
اون وقت می بینی که کار و پول و آدمها و شرکتها و دانشگاهها می افتن دنبالت !
متأسفانه پول و موقعیت دست کسانیه که خیلی علم و دانش ندارن.
و جالب اینجاست که برای حفظ سرمایه شون به چیزی که خودشون ندارن نیاز دارن.
تازه اونجاست که انبوه موقعیت های عالی و بی نظیر رو جلوی خودت می بینی !
شما دقت کن چند درصد صاحبان صنعت و کسب و کار و شرکتها خودشون علم کافی برای اداره کردن دارن ؟
در هر مقوله ای که بگی احتیاج به مهارت و دانش افراد دارن.
با لیسانس فقط براشون یه مهارتی که امورات کارشون رو بگذرونن
ولی با دکترا و دانش عالی (تاکید می کنم دانش و علم بالا) میری توی رده های بالای اون کار.
مثلا دیگه صرفا یه مهندس کامپیوتر نیست که بذارنش پای کامپیوتر تا یه سری کار انجام بده
حقوق و کارشو مشخص کنن و بگن بشین اینجا و سرت به کارت باشه خیلی هم حرف بزنی یکی دیگه عین اون مهندس زیاده و جایگزین می کنن
با اون علم به جایگاهی میرسی که وجودت لازمه و مجبورن بهت امتیاز بدن وگرنه میری با شرکت رقیب و مشاوره و علمت در اختیار اونها قرار میگیره.
زرنگ هم که باشی می تونی از موقعیتت استفاده عالی بکنی و شرکت و تجارت خودت رو هم داشته باشی. مشاوره هم به شرکتهای دیگه هم بدی ، تدریس هم بکنی ، آموزشگاه هم داشته باشی ، و کلی چیز دیگه !
این نظر من بود .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.