مشاهده نسخه کامل
: کدوم نوع دی وی دی رایتر بهتره ؟ Plextor OR Pioneer
درود.
دوستان من یه هفته پیش خواستم یه دی وی دی رایتر بخرم و دوستام بهم Plextor رو پیشنهاد دادن.ولی فروشنده ای که من ازش خرید کردم مدل Pioneer رو داشت و من هم دیگه یه Pioneer رو گرفتم .
خواستم بپرسم کدوم مدل کارایش بهتره Plextor یا Pioneer ؟؟؟؟
Ali*Reza
28-03-2013, 10:56
هردو برند خوب و با کیفیت هستند و پایونییر هم انتخاب خبلی خوبیه و مشکلی نخواهید داشت
هردو برند خوب و با کیفیت هستند و پایونییر هم انتخاب خبلی خوبیه و مشکلی نخواهید داشت
ممنون از پاسختون.
راستش یه ابهامی که من در مورد خرید دی وی دی رایتر دارم اینه که تغریبا بیشتر دوستام و بخصوص شما و 775e ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و خیلی های دیگه پایونییر رو بهتر از بقیه برند ها میدونن .ولی اگه اینطوره چرا قیمت دی وی دی رایتر های plextor حدودایه 10 هزار تومان از پایونییر گرانتره ؟دلیل این اختلاف قیمت چیه؟بنظرتون این بهتر بودن plextor رو تایید نمیکند !؟
"
pioneer شک نکن
ممنون از پاسختون.
راستش یه ابهامی که من در مورد خرید دی وی دی رایتر دارم اینه که تغریبا بیشتر دوستام و بخصوص شما و 775e ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و خیلی های دیگه پایونییر رو بهتر از بقیه برند ها میدونن .ولی اگه اینطوره چرا قیمت دی وی دی رایتر های plextor حدودایه 10 هزار تومان از پایونییر گرانتره ؟دلیل این اختلاف قیمت چیه؟بنظرتون این بهتر بودن plextor رو تایید نمیکند !؟
"
saeed_136915
11-04-2013, 20:27
صد درصد Plextor بهتره. البته اگه اصل باشه. من از هر دو برند استفاده کردم و بدون شک Plextor بهتره
AmirMomtaz
11-04-2013, 21:06
درایو نوری گفتی و کردی کبابم ... همشون یه پخن! :n02:
در اصل پلکستور بهتره .. ولی الان که همشون چینی مینی اند تفاوت آنچنانی ندارن
این اختلاف قیمت هم بخاطر اسمش باید باشه ولی عیب نداره
من که از زمانی که اسوس و ام اس آی دیگه اون کیفیت افسانه ای شونو از دست دادن ( هفت هشت ده سال پیش) دیگه هرچی گرفتم مفت نمی ارزیدن
از پایونیر هم که اصن متنفرم! اسمشو خراب کرد فکر کنم گارانتی سریر بود ؛ سوزوکی هم گارانتی سریر بود اون که از همه زودتر خراب شد!
گیگا - ان ای سی - لایت آن - سامسونگ مشکی (آخرین درایوی که گرفتم) ... هیچکدوم !!!
فقط ال جی و فراسو رو تست نکردم !!!
درایو نوری گفتی و کردی کبابم ... همشون یه پخن! :n02:
در اصل پلکستور بهتره .. ولی الان که همشون چینی مینی اند تفاوت آنچنانی ندارن
این اختلاف قیمت هم بخاطر اسمش باید باشه ولی عیب نداره
من که از زمانی که اسوس و ام اس آی دیگه اون کیفیت افسانه ای شونو از دست دادن ( هفت هشت ده سال پیش) دیگه هرچی گرفتم مفت نمی ارزیدن
از پایونیر هم که اصن متنفرم! اسمشو خراب کرد فکر کنم گارانتی سریر بود ؛ سوزوکی هم گارانتی سریر بود اون که از همه زودتر خراب شد!
گیگا - ان ای سی - لایت آن - سامسونگ مشکی (آخرین درایوی که گرفتم) ... هیچکدوم !!!
فقط ال جی و فراسو رو تست نکردم !!!
مرسی از پاسخت.
ال جی رو هم من امتحان کردم به درد نمیخوره .
با این حساب بجز پلکستور دیگه همه به درد نمیخورن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.