مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد اتومات کردن پراید 111
سلام...
قصد گرفتن 206 تیپ 6 داشتم...که با قیمت های الان...و ریسک مدل پایین ( که خرجش بالا ست)
تصیمیم دارم...پراید 111 بگیرم و اتوماتش کنم...
نظر دوستان می خواستم ببینم آیا ارزششو داره؟ و موقع فروش تو سر ماشین می خوره یا نه...کلا مثل 206 میشه یا خیر...
سلام به شما منظورتون از اتومات کردن چیه؟؟دقیقا میخواین چه کاری انجام بدید؟؟
قصدم تبدیل دنده معمولی پراید ( دستی ) به اتوماتیک هست...
shabe.saket
27-03-2013, 23:09
یه پراید جدید زده سایپا دنده اتوماته...
در جریان باش...
درسته...ولی اون پراید برای مهر و آبان میاد بیرون....ولی در کل فکر می کنم اگه پراید دندشو اتومات کنم باز هم به 206 نمیرسه....
Pourya-pc
28-03-2013, 10:16
درسته...ولی اون پراید برای مهر و آبان میاد بیرون....ولی در کل فکر می کنم اگه پراید دندشو اتومات کنم باز هم به 206 نمیرسه....
امکان تبدیل گیرباکس دستی به اتومات و بلعکس به هیچ وجه میسر نیست ، شکل اتاق در زیر ماشین ، سیستم برق و اطلاع رسانی خودرو ، کامپیوتر و خیلی مسایل دیگه خودروی اتومات با دستی فرق میکند و نمیشود در آن تغییری ایجاد نمود
در ضمن موتور پراید برای اتومات بودن بسیار ضعیف است و من فکر میکنم اتومات کارخونه دنده های ریز بخوره تا بتونه ماشین رو حرکت بده و این موضوع میتونه کاهش سرعت نهایی پراید رو به همراه داشته باشه
در مورد نشد گیربکس دنده به اتومات شدن میشه..چون بعضی مراکز انجام میدهند...و خودم به عینه هم تیبا -405-پرشیا -پراید و PK دیدم ولی سوالم در مورد شتابش بود و مشکلات بعدیش که چطوریاست....که جواب مشخصا معلوم بود...ولی الان خود گیربکس 206 تیپ 6 هم دارای نواقص و مشکلات زیادی هست..که به صورت پیشفرض سالی 400-500 تومان هزینه داره...
shadows_funeral
28-03-2013, 19:40
این بخش انجمن مربوط به مشاوره خرید خودرو هست. در مورد اتومات کردن در قسمت مشاوره فنی و تخصصی مطرح کنید. با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.