PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد چگونگی استفاده از کارت گرافیک اصلی Lnovo g580 .

marsdl
27-03-2013, 09:59
سلام .
همین طور که دوستان می دونن لنوو دارای 2 کارت گرافبک هست .
لب تاب من یکی اینتل 4000 هست . اون یکی جی فورس 610 ام .4من می خوام بدونم چطوری میشه جی فورس رو فعال کرد . توی بازی ها و البته کار های گرافیکی همون اینتل فعاله متاسفانه .
آیا کلیدی ، تنظیمی برنامه ای برای این ماجرا هست یا خیر .
ممنون میشم

Thor God
27-03-2013, 10:59
یعنی کارت گرافیک اصلی اصلا کار نمی کنه ؟!
خب درایور رو نصب کردی ؟ اگه نصبه آپدیت کن.

وقتی نصب کردی میتونی با راست کلیک کردن روی نرم افزار مورد نظر و بعدش هم گزینه... hight perfomenc از تب ... run with میتونی از گرافیک اصلی استفاده کنی
اگر هم میخوای تنظیم کنی که گرافیک اصلی کدوم کارت باشه گزینه change defult ... یعنی گزینه آخری رو انتخاب کن

حلا من دقیقا نفهمیدم نمی تونی از گرافیک اصلیت استفاده کنی یا گرافیک اصلیت کار نمی کنه ؟ :n13:

marsdl
27-03-2013, 11:09
یعنی کارت گرافیک اصلی اصلا کار نمی کنه ؟!
خب درایور رو نصب کردی ؟ اگه نصبه آپدیت کن.

وقتی نصب کردی میتونی با راست کلیک کردن روی نرم افزار مورد نظر و بعدش هم گزینه... hight perfomenc از تب ... run with میتونی از گرافیک اصلی استفاده کنی
اگر هم میخوای تنظیم کنی که گرافیک اصلی کدوم کارت باشه گزینه change defult ... یعنی گزینه آخری رو انتخاب کن

حلا من دقیقا نفهمیدم نمی تونی از گرافیک اصلیت استفاده کنی یا گرافیک اصلیت کار نمی کنه ؟ :n13:

سلام .ممنون از توجهت .
دریاور هر دو نصب هست .
ببین الان دئ تا کارت گرافیک دارن اینا . یکی اش تو cpu هستش و یکی ام کارت گرافیک نصب شده روی لب تاب .
الان اونی که توی cpu هست اینتل 4000 فعاله . اصلا مناسب گرافیک نیست . من میخام اون جیفورس فعال باشه . البته هر وقت خواستم .
اون High P که گفتین توی پاوره ؟ دقیقا کجا میشه؟ من ویندوزم 8 هستش