مشاهده نسخه کامل
: مشکل خیلی عجیب در دانلود منجر!!!
سلام
من هر چیزی که به دانلود منجرم اضافه میکنم بعد از راستارت شدن سیستم خود بخود حذف میشه! سعی کردم محل تمپوراری فایل رو عوض کنم نشد....!
حتی دوباره نصب کردم درست نشد. یعنی حتی اگر دانلودم به 99 درصد برسه بعد سیستم راستارت بشه همه قبلیها پاک میشه... ترا خدا بگین چی کار کنم؟؟!:n28:
احمد1379
27-03-2013, 07:51
احتمالا دانلود منیجرتون کرک نشده است. فکر کنم اگه فول نباشه این مشکلات رخ میده.
چرا کرکش کردم من روی لپتاتم هم دارم ولی همچین مشکلی نداره
farzan311
27-03-2013, 19:24
سلام
اگر از idm استفاده میکنید باید بگم باگ ها زیادی داره این نرم افزار که برای من زیاد پیش اومده
اینکار هایی که میگم بکن احتمالا درست میشه
اول به صورت فول idm رو پاک کن بعد اخرین ورژن رو بگیر و با این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) روش رجیسترش کن
اگه نشد با یه نسخه قدیمی تر امتحان کن احتمالا حل میشه
سلام
اگر از idm استفاده میکنید باید بگم باگ ها زیادی داره این نرم افزار که برای من زیاد پیش اومده
اینکار هایی که میگم بکن احتمالا درست میشه
اول به صورت فول idm رو پاک کن بعد اخرین ورژن رو بگیر و با این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) روش رجیسترش کن
اگه نشد با یه نسخه قدیمی تر امتحان کن احتمالا حل میشه
روی فایا hosف نتونستم ذخیره کنم
farzan311
27-03-2013, 20:34
روی فایا hosف نتونستم ذخیره کنم
فایل رو اول move کنید یه جای دیگه بعد از تغییر برش گردونید سر جاش
فایل رو اول move کنید یه جای دیگه بعد از تغییر برش گردونید سر جاش
همه کارها رو انجام دادم حل نشد
اصلا انگار دانلودمنجر کامل پاک نمیشه چون همه فایلها داخلش میمونه. با وجودیکه پاک کردن کامل رو انتخاب میکنم:n27:
همه کارها رو انجام دادم حل نشد
اصلا انگار دانلودمنجر کامل پاک نمیشه چون همه فایلها داخلش میمونه. با وجودیکه پاک کردن کامل رو انتخاب میکنم:n27:
با نرم افزار your unistaller کامل از رجیستری پاک کنید دانلود منیجر رو بعدش آخرین ورژن رو نصب کنید
ویندوز رو هم چک کنید سالم باشه و سیستم ویروسی نباشه
dvb595959
03-04-2013, 14:26
سلام
من هر چیزی که به دانلود منجرم اضافه میکنم بعد از راستارت شدن سیستم خود بخود حذف میشه! سعی کردم محل تمپوراری فایل رو عوض کنم نشد....!
حتی دوباره نصب کردم درست نشد. یعنی حتی اگر دانلودم به 99 درصد برسه بعد سیستم راستارت بشه همه قبلیها پاک میشه... ترا خدا بگین چی کار کنم؟؟!:n28:
این حالت برای من هم اتفاق افتاده ...بعد فهمیدم مشکل از کجاست...احیانا شما از انتی ویروس کومودو استفاده نمیکنید؟یا از انتی ویروسی که کیوسک مجازی داشته باشه؟
نه از eset smart security 5 استفاده میکنم
نه از eset smart security 5 استفاده میکنم
کسی نیست کمک کنه؟:n03:
خیلی از چیزها رو نمیتونم عوض کنم برمیگرده به حالت قبلش
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.