PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کاهش سرعت دانلود در ویندوز8

amir2mahdi
27-03-2013, 01:44
سلام
دوستان (برای من) در ویندوز 8 سرعت دانلود فایل از اینترنت کاهش پیدا کرد نسبت به ویندوز 7
سرعت اینترنت من 3 مگ هست تقریبا 386 کیلوبیت بر ثانیه در حالی که در شرایط مناسب در ویندوز 8 یک فایل را با سرعت 120 کیلوبیت برثانیه دانلود میکند همان فایل در ویندوز 7 باسرعت 386 کیلوبیت بر ثانیه دانلود میشود مشکل کجاست؟؟
در ضمن وقتی چند فایل را همزمان دانلود میکنم سرعت دانلود در ویندوز 8 به 386 کیلوبیت بر ثانیه میرسد هیچ تنظیماتی هم در دانلود مننجر انجام ندادم که سبب این تعییر سرعت شده باشد.
لطفا راهنمایی کنید

hamidreza2010
27-03-2013, 02:38
سلام
دوستان (برای من) در ویندوز 8 سرعت دانلود فایل از اینترنت کاهش پیدا کرد نسبت به ویندوز 7
سرعت اینترنت من 3 مگ هست تقریبا 386 کیلوبیت بر ثانیه در حالی که در شرایط مناسب در ویندوز 8 یک فایل را با سرعت 120 کیلوبیت برثانیه دانلود میکند همان فایل در ویندوز 7 باسرعت 386 کیلوبیت بر ثانیه دانلود میشود مشکل کجاست؟؟
در ضمن وقتی چند فایل را همزمان دانلود میکنم سرعت دانلود در ویندوز 8 به 386 کیلوبیت بر ثانیه میرسد هیچ تنظیماتی هم در دانلود مننجر انجام ندادم که سبب این تعییر سرعت شده باشد.
لطفا راهنمایی کنید

داداش اون خطهایی که قرمز کردم رو بشتر توضیح میدی؟منظورم اینه که بالاخره سرعتت کم میشه یا نه؟

amir2mahdi
27-03-2013, 03:55
دوست عزیز وقتی ترافیک شبکه کاهش پیدا میکنه مثل صبحها سرعت دانلودم در ویندوز 7 تقربیا بیشترین حالت ممکنه در حالی که همون فایل در ویندوز 8 با یک سوم سرعت دانلود میشه
ولی وقتی چند تا فایل را همزمان دانلود میکنم سرعت در ویندوز 8 تقریبا همون مقدار 386 در سون میشه در حالی که در ویندوز سون یک فایل را با سرعت 386 دانلود میکنه

hamidreza2010
28-03-2013, 00:35
دوست عزیز وقتی ترافیک شبکه کاهش پیدا میکنه مثل صبحها سرعت دانلودم در ویندوز 7 تقربیا بیشترین حالت ممکنه در حالی که همون فایل در ویندوز 8 با یک سوم سرعت دانلود میشه ولی وقتی چند تا فایل را همزمان دانلود میکنم سرعت در ویندوز 8 تقریبا همون مقدار 386 در سون میشه در حالی که در ویندوز سون یک فایل را با سرعت 386 دانلود میکنه آهان آره ویندوز منم 8 هست و همین مشکل رو دارم ولی دیگه توی 7 تست نکردم ببینم چطوریه.اگه راه حلی پیدا شد ممنون میشم به ما هم بگی