مشاهده نسخه کامل
: سری کردن تعداد زیادی ال ای دی با هم
Drug Man
26-03-2013, 22:37
سری کردن تعداد زیادی ال ای دی با هم
چجوری میشه تعداد زیادی ال ای دی رو باهم سری کرد و به برق 220 ولت وصل کرد تا همه با هم ثابت روشن بشن؟
Drug Man
27-03-2013, 12:14
سری کردن تعداد زیادی ال ای دی با هم
چجوری میشه تعداد زیادی ال ای دی رو باهم سری کرد و به برق 220 ولت وصل کرد تا همه با هم ثابت روشن بشن؟
upppppppppp
khafan8288
27-03-2013, 21:12
سلام
بسته گی به نوع ال ای دی داره
مثلا ولتاژ کاری قرمز 2 ولت هست
اول باید شما یه پل دیود و یه خازن تهیه کنی تا ولتاژ رو به مستقیم تبدیل کنی
بعدش مثلا 120 تا ال ای دی قرمز رو سری میکنی و به برق میزنی
ولی این روش اصلا پیشنهاد نمیشه چون اگه یه ال ای دی بسوزه بقیه هم از کار می افتن
Drug Man
28-03-2013, 12:42
سلام
بسته گی به نوع ال ای دی داره
مثلا ولتاژ کاری قرمز 2 ولت هست
اول باید شما یه پل دیود و یه خازن تهیه کنی تا ولتاژ رو به مستقیم تبدیل کنی
بعدش مثلا 120 تا ال ای دی قرمز رو سری میکنی و به برق میزنی
ولی این روش اصلا پیشنهاد نمیشه چون اگه یه ال ای دی بسوزه بقیه هم از کار می افتن
خوب با یکسو سازی مشکلی ندارم
فقط میخوام بدونم یعنی ای ای دی قرمز 120 تا دو ولت سری بشه میشه 220 ولت؟بعد میتونم یه مقاومت هم جلوی راهش بذارم لطفا بیشتر راهنمایمم کنین:n12:
ببینید دوست عزیز این ال ای دی ها یک افت ولتاژ ثابت دارند و نیازمند ولتاژ دی سی ثابت هستند مثلا اگر افت ولتاژ هر کدوم دو ولته شما نمی تونید 110 تا شون رو با هم بزنید به برق 220 یکسو شده اونم با پل دیودی که دی سی ش خیلی کمتر از 220 است
اگر اومدید و با پل دیودی و صافی خازنی یکسو کردید میشه ولی بازم 110 تا نمیشه شما باید کمتر از 110 تا بزارید و حتما باهاش مقاومت سری کنید که نسوزه
بعد ببینید این برق شهر که میگن 220 ولت منظورشون ولتاژ موثرش هست نه پیک ولتاژش
شما به نظر من بهترین کار اینه که اول یکسو سازتون رو بسازید بعد وصلش کنید به یک ولت متر و ولت متر رو در حالت دی سی قرار بدهید و VDC منبع را یادداشت کنید از طرفی یک مدار ساده با یک باتری و مقاومت و دیود افت دو سر دیود را بخوانید بعد VDC را تقسیم بر افت دو سر دیود کنید و ببینید حدودا چندتا دیود میشه به این یکسوسازی که ساختید وصل کرد
ولی تاکید میکنم حدودا چون شما باید کمتر وصل کنید به خاطر اثرات بارگذاری و ...
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
Drug Man
28-03-2013, 18:23
ببینید دوست عزیز این ال ای دی ها یک افت ولتاژ ثابت دارند و نیازمند ولتاژ دی سی ثابت هستند مثلا اگر افت ولتاژ هر کدوم دو ولته شما نمی تونید 110 تا شون رو با هم بزنید به برق 220 یکسو شده اونم با پل دیودی که دی سی ش خیلی کمتر از 220 است
اگر اومدید و با پل دیودی و صافی خازنی یکسو کردید میشه ولی بازم 110 تا نمیشه شما باید کمتر از 110 تا بزارید و حتما باهاش مقاومت سری کنید که نسوزه
بعد ببینید این برق شهر که میگن 220 ولت منظورشون ولتاژ موثرش هست نه پیک ولتاژش
شما به نظر من بهترین کار اینه که اول یکسو سازتون رو بسازید بعد وصلش کنید به یک ولت متر و ولت متر رو در حالت دی سی قرار بدهید و VDC منبع را یادداشت کنید از طرفی یک مدار ساده با یک باتری و مقاومت و دیود افت دو سر دیود را بخوانید بعد VDC را تقسیم بر افت دو سر دیود کنید و ببینید حدودا چندتا دیود میشه به این یکسوسازی که ساختید وصل کرد
ولی تاکید میکنم حدودا چون شما باید کمتر وصل کنید به خاطر اثرات بارگذاری و ...
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
حالا مشکلی نیست من ولتاژ یکسو شده 12 ولت هم در دسترسم هست
سلام دوستان
میخوام نحوه استفاده از LED و مقاومت هارو یاد بگیرم...یعنی نحوه بستنشون کنار هم...
مطمئنا چیز ساده ایه ولی خوب یه مرجعی باشه انگلیسی هم بشه خیلی خوبه که بتونم اصولی جلو برم.
دسترسی راحت به انواع LED و انواع مقاومت دارم....
حالا موضوع اینه اینارو چطوری باید سوار کرد...حتما باید روی برد باشن؟ چه نوع بردی؟ و چه نوع جریان و ولتاژی نیازه (البته با نوع LED و نوع مقاومت).
در رابطه با برد های قبل انعطاف هم لطفا توضیحی بدید.
اگر هم کتابی هستش که بتونه بستن اینارو روی برد یا به هر طریقی آموزش بده لطفا معرفی کنید... یا کلا نحوه جمع آوری یک برد برای کاربرد های مختلف و ساده...
میخوام مثلا یه تعدادی LED رو کنار هم بذارم و با برق ماشین روشن کنم.
مرسی.
ببينيد دوست عزيز LED يك ديود نيمه هادي هست و مانند بقيه نيمه هادي ها تابع مشخصه هايي وابسته به نوع ناخالصي ، روش و تكنولوژي ساخت و.. كه بر مبناي اين مشخصه ها شما بايد يك درايور براش طراحي بشه و....
اينكه ما فقط ولتاژ فوروارد يك LED رو ملاك كنيم و با تقسيم اون بر ولتاژ ورودي مثلا برق شهر كه 220 هست ، وبا يك مقاومت محدود كننده جريان بيايم و سرتهشو بهم وصل كنيم و روشن بشن...خير ، اين يك درايور مناسب نخواهد بود
متاسفانه تو بازار پر شده از LEDچيني كه به اين طريق بسته شدند و توسط افرادي كاملا غيرحرفه اي و...كه متاسفانه باعث شده هم طول عمر كم داشته باشند، هم توان مصرفيشون بمراتب از يك CFL بيشتر است (بدليل تلفات و انواع اتلاف حرارتي رو مقاومت و...) و به هيچ عنوان ارزش افزوده اي نخواهند داشت
موارد بسيار زيادي بايد ملاك باشد...مثلا نويز فركانس بالا در اثر سوئيچ ادوات سلفي مثل يخچال و....باعث ميشوند كه درزمان خيلي كوتاهي يك ولتاژ بسيار بالا با فركانس بسيار بالا بر سر ديودها وارد شده و موجب سوختن آنها ميگردد كه با درايورهاي معمولي قادر به حذف آنها نيستيم
يا مباحثي مثل طراحي مناسب براي رادياتورها و يا طراحي لنز متناسب با نياز و كاربرد....
توصيه ميشه پله پله با رعايت تمام موارد فوق ، به يك طراحي مناسب برسيد و مطمئن باشيد در طولاني مدت پاسخ بهتري هم خواهيد گرفت
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.