مشاهده نسخه کامل
: دیدن فیلم 3d با سامسونگ سری7 و 8
amirrezamirzaei
26-03-2013, 16:31
سلام دوستان
احتمالا سولم تکراری هست ولی متاسفانه هرچی گشتم جوابی براش ندیدم برای همین قبل از بیان سوالم عذرخواهی میکنم
والا من چند تا بلوری 3d خریدم و با بلوری رام و برنامه power dvd 12 اونو پخش کردم و pc رو با کابل hdmi به تلویزیونم وصل کردم البته با رابط dvi به hdmi چون گرافیکم که 9500gt هست خروجی hdmi نداره (توی تاپیکهایی که دیدم دوستان نوشته بودن کابل 1.4 ولی من نمیدونم ورژن کابلم چنده؟) ولی فیلم ها بصورت 2d پخش شدن و با دستکاری تنظیمات تلویزیون هم درست نشد ممنون میشم کسی راهنمایی کنه و عید منو 3d کنه
با تشکر
parham511
26-03-2013, 16:49
فیلمهای توی TVبصورت 2 تصویر چپ و راست یا بالا و پایین هستند؟
اگه اینطوره دکمه ی 3D روی کنترل TV رو بزنید، بعد یک منو باز میشه، 3 تا حالت تصویر داره،
1.تبدیل 2بعدی به 3بعدی
2. سه بعدی چپ و راست و
3. سه بعدی بالاو پایین
باید یکیشو بنابر تصویری که توی TV هست انتخاب کنید، بعد عینکو روشن کنید و استفاده کنید.
amirrezamirzaei
26-03-2013, 18:16
سلام دوست عزیز
فیلمها کلا 2d هستند و گزینه ای هم توی power dvd نیست که بشه بین حالت 2d و 3d انتخاب بشه
درست مثل اینکه داری یه فیلم full hd نگاه میکنی
amin_g_p
26-03-2013, 18:33
فیلم های بلوری تا جایی که اطلاع دارم به صورت دو تصویر کنار هم نیستند. باز هم تا جایی که اطلاع دارم برای پخش 3D کامل (نه SBS یا OU) علاوه بر بلوری و نرم افزار مناسب نیاز به کارت گرافیک با خروجی HDMI 1.4 و پشتیبانی 3D دارید.
دوتاپیک در فروم های انگلیسی در این رابطه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزار پیشنهادی برای اینکه آیا کامپیوتر شما قابلیت پخش بلوری و سه بعدی را دارد (توی یکی از همین تاپیک های بالا پیشنهاد شده):
CyberLink BD & 3D Advisor
amirrezamirzaei
26-03-2013, 19:46
فیلم های بلوری تا جایی که اطلاع دارم به صورت دو تصویر کنار هم نیستند. باز هم تا جایی که اطلاع دارم برای پخش 3D کامل (نه SBS یا OU) علاوه بر بلوری و نرم افزار مناسب نیاز به کارت گرافیک با خروجی HDMI 1.4 و پشتیبانی 3D دارید.
دوتاپیک در فروم های انگلیسی در این رابطه:
نرم افزار پیشنهادی برای اینکه آیا کامپیوتر شما قابلیت پخش بلوری و سه بعدی را دارد (توی یکی از همین تاپیک های بالا پیشنهاد شده):
CyberLink BD & 3D Advisor
سلام
اول اینکه چجوری بفهمم که کابلم 1.4 هست؟
دوم اینکه این نرم افزار رو دانلود کردم و بعد از چک کردن نوشت که نمایشگرت 3d نیست!!!
و سوم اینکه پلیرم مناسبه یا total medi رو دانلود کنم؟
ممنون
amin_g_p
26-03-2013, 22:48
سلام
اول اینکه چجوری بفهمم که کابلم 1.4 هست؟
دوم اینکه این نرم افزار رو دانلود کردم و بعد از چک کردن نوشت که نمایشگرت 3d نیست!!!
و سوم اینکه پلیرم مناسبه یا total medi رو دانلود کنم؟
ممنون
معمولا روی جعبه کابل hdmi نوشته شده 3D یا ARC) Audio Return Channel) یا Ethernet channel و یا 4K ساپورت. اگر جعبه نداره یه جور دیگه هم می شه تست کرد که نیاز به سینما خانگی با ساپورت arc داره.
وقتی که متصل به تلویزیون بود گفت نیست پس احتمالا قابلیت پخش ندارد چون تاجایی که یادم هست من با hdmi کامپیوتر را که وصل می کنم توی تنظیمات خود اسکرین می نوشت تلویزون سه بعدی سامسونگ.
من دقیق نمی دونم از طریق dvi به hdmi می شه 3D دید یا نه! پاور دی وی دی نباید مشکلی داشته باشه. اگر امکانش را دارید با یک pc دیگه یا کارت گرافیک دیگر با ساپورت hdmi و 3D تست کنید.
amirrezamirzaei
26-03-2013, 23:36
توی اون فرومایی که گفته بودین نوشته بود که dvi به hdmi نمیتونه 3d پخش کنه با یه لپ تاپ تست میکنم ببینم چی میشه
بسیار ممنون بابت کمکتون
smhsh121
27-03-2013, 00:24
اگر کارت گرافیک خروجی HDMI نداشته باشه نمیشه با خروجی های دیگه مثل VGA و کامپوزیت و کامپوننت تصویر سه بعدی رو روی تلویزیون پخش کرد و با تبدیل هم نمیشه علتش هم پهنای باند پایین کابل های دیگه هست. ورژن 1.4 هم گفته شده مخصوص کابل HDMI هست وگرنه کابل های دیگه ورژن ندارند.
amirrezamirzaei
27-03-2013, 07:25
اگر کارت گرافیک خروجی HDMI نداشته باشه نمیشه با خروجی های دیگه مثل VGA و کامپوزیت و کامپوننت تصویر سه بعدی رو روی تلویزیون پخش کرد و با تبدیل هم نمیشه علتش هم پهنای باند پایین کابل های دیگه هست. ورژن 1.4 هم گفته شده مخصوص کابل HDMI هست وگرنه کابل های دیگه ورژن ندارند.
یعنی همه کابلهای HDMI ورژنشون اینه؟
پس این تفاوت بسیار زیاد قیمت بین کابلهای مختلف برای چیه؟
smhsh121
27-03-2013, 08:32
یعنی همه کابلهای HDMI ورژنشون اینه؟
پس این تفاوت بسیار زیاد قیمت بین کابلهای مختلف برای چیه؟
نه. ورژن های دیگه هم هست مثل 1.3 ولی الان دیگه فکر کنم اکثرا 1.4 باشند. تفاوت زیاد به خاطر کیفیت مواد به کار برده شده توی کابل هست.
karbar200
27-03-2013, 12:09
نخیر اینطور نیست تفاوت قیمت hdmi در این است که اگر یک فرد ناوارد به خرید برورد حتی ورژن 1.2 به طر می ندازند و قیمت بالا میگیرند
تفاوت ورژن 1.4 با بقیه کابل ها در این است که بر روی خود کابل ورژن 1.4 نوشته شده و کابل آن کلفت تر از بقیه کابل هاست و اینکه درگاه اتصال آن در هر دو طرف به رنگ طلاایی می باسد مثل یکسری کابل ها نیست که به رنگ سفید باشد.
amin_g_p
27-03-2013, 12:33
نخیر اینطور نیست تفاوت قیمت hdmi در این است که اگر یک فرد ناوارد به خرید برورد حتی ورژن 1.2 به طر می ندازند و قیمت بالا میگیرند
تفاوت ورژن 1.4 با بقیه کابل ها در این است که بر روی خود کابل ورژن 1.4 نوشته شده و کابل آن کلفت تر از بقیه کابل هاست و اینکه درگاه اتصال آن در هر دو طرف به رنگ طلاایی می باسد مثل یکسری کابل ها نیست که به رنگ سفید باشد.
شما فروشنده های متقلب را کنار بگذارید کابل ها در ورژن مختلف تفاوت ظاهری ندارند. من هر دو نوع کابل ارزان و گران را دارم. تفاوت بارز نویز هست. کابل گران قیمت وقتی می خواهید خرید کنید حتما مارک شناخته شده باشد (پاناسونیک، دایو، مانستر و ...). البته لزوما گرانتر بودن بهتر نیست شاید یه کابل 5 پوندی از 60 پوندی هم بهتر باشه البته معمولا این کابل ها توی ایران پیدا نمی شوند و کابل های قیمت پایین کیفیت کمتر دارند.
اینم سایت برای ریویو کابل ها:
san_felip
27-03-2013, 13:18
اقا این کابل رو خصوصا تو نسل جدید تی وی ها خیلی خیلی جدی بگیرید. تفاوت بسیار محسوس و قابل درک هستش. کابلهای خوب و خیلی خوب هم پیدا میشه.
راحتترین راهش هم خرید از chare.ir هستش.
amirrezamirzaei
31-03-2013, 10:39
سلام من یه لپ تاپ سونی مدل z750d رو با کابل HDMI 1.4 (که هم روی جعبش نوشته بود و هم درگاهش طلایی رنگه) به تلویزیونم وصل کردم ولی بازم Cyberlynk BD & 3D advisor میگه نمایشگرت 3D نیست البته توی برنامه نمایشگرمو سامسونگ میشناسه!!! والا دیگه نباید گیری باشه ممنون میشم کمکم کنید
amin_g_p
31-03-2013, 11:24
فقط کابل HDMI 1.4 کافی نیست کارت گرافیک هم باید 1.4 را ساپورت کنه. همه کارت های گرافیک از nvidia سه بعدی ساپورت نمی کنند معمولا مدل های جدید و اینکه توی مشخصاتشون نوشته 3D یا 3D over HDMI. این لیست که البته 3Dtv play را ساپورت می کنند که البته بلوری سه بعدی هم ساپورت می کنند.
(نیاز به محدودیت شکن هست)
amirrezamirzaei
31-03-2013, 12:37
آخه اگه گرافیکم ساپورت نمیکرد که تو برنامه گرافیکمم fail میزد ولی الان فقط TV رو fail میزنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.