مشاهده نسخه کامل
: فوری : هواوی یا جی ال ایکس
mohsen_gh1991
26-03-2013, 12:17
سلام دوستان
میخوام یه گوشی در حد 700 نهایتا 750 بخرم.
اول نظرم روی گوشیای هواوی بود که بگیرم.
الان که بیشتر گشتم دیدم جی ال ایکس هم گوشی G4 و G4nfc رو معرفی کرده.
میخوام بدونم واقعا چطور گوشی هست G4 نسبت به گوشی هواویG600
تنها چیزی که برام مهمه قدرت سخت افزاری و کیفیت گوشیه تو موقعیتهای مختلف.خیلی کشور سازنده گوشی برام مهم نیست فقط میخوام بدونم گوشی خوبیه و ارزش خریدن داره یا نه؟ چون خیلی جزئیات زیادی در موردش جایی ننوشته
البته اینا ها رو یه نفر با نرم افزار تست کرده و به این نتایج رسیده :
CPU: MediaTek MTK6577 dual core 1001MHz البته تو سایتا فقط dual core 1.2GHz (این چیپست تو گوشی G4nfc بود.تنها تفاوت G4 و G4nfc تو چیپست nfc هست یا بقیه مشخصاتم فرق میکنه؟)
GPU: PowerVR SGX 530/531 single core 200 MHz در مورد گرافیکش چیزی ننوشته
RAM: 512 (479 real
ROM: 1.1gh (for app)
Internal Storage Memory: 1.1gh ولی زده تو سایت 4 گیگ
resolution: 540-960 (540-922 real تو سایت زده 560*960
دوربین 8مگاپیکسل فیلم برداری رو چیزی ننوشته ولی میگن 720p دوربین دوم هم 2 مگاپیکسل
اولا میخوام بدونم این مشخصاتی که به دست اوردن واقعا درسته یا نه.
و چنتا سوال دیگه هم دارم :
1) این گوشی ژیروسکوپ داره؟ تو سایت جی اس ام اریا زده حفظ کننده جهت(ژیرو) البته تو سایتای دیگه بهش اشاره نشده.
2) سرعت وای فای گوشی چقده؟ چون استفاده از اینترنتش برام خیلی مهمه.
3) آنتن دهی گوشی چطوره؟ چون توی خونه مون خیلی خوب همراه اول انتن نمیده.
4) رزولوشن دقیق دوربین و فیلمبرداریش هم میخوام بدونم چقده و اینکه hdr هم میتونه عکس بگیره؟
5) تو گوشی G3 میگن فیلمبرداری به صورت وارون گرفته میشه یعنی موقع پخش فیلم گرفته شده تصویر برعکس دیده میشه. تو این مدل هم این مشکل هست؟
6) تو مدل G3 میگن اگه اون حالت امضا رو برای قفل گوشی بزاریم گوشی هنگ میکنه. واقعا همینطوره یا نه؟ و اگه اینطوریه تو این گوشی هم دیده میشه؟
7) باتری گوشی چطوره؟ چند ساعت جوابگو هست؟ نیاز به شارژ هر روز نداره؟
8) کیفیت صداش چطوره؟ تو صدای بالا شفافیت داره یا خش خش میکنه؟
9) گوشی داغ نمیکنه مثلا باهاش بازی کنیم یا هم زمان چند کارو باهاش انجام بدیم.(حالا داغ داغ هم نه فقط گرمای بیشتر از حد متعارف)
10) جنس بدنه چطوره؟ پلاستیک فشرده هست ولی کیفیتش چطوره؟ و اینکه رنگ گوشی بعد مدتی از بین نمیره؟
11) تو مشخصات زده حافظه گوشی 4 گیگ ولی یک گیگش فک کنم در دسترس باشه برای 3 گیگ بقیه چکار باید کرد؟
12) جی پی اس گوشی چطوره؟
13) چه فرمتای تصویری رو ساپورت میکنه؟
14) تاچ گوشی چطوره؟ و اینکه همزمان چند تا انگشت رو میتونه رو صفحه حس کنه؟
15) این mediatek چطوره سازنده ای هست؟ با توجه به اینکه سی پی یو دستگاه از این شرکته.و اینکه به جز جی ال ایک دیگه چه مارکهایی از این نوع پردازنده استفاده میکنن؟
16) کیفیت هندزفری گوشی در چه حدیه؟ خوب هست؟
17) زاویه دید گوشی چطوره؟ تو زوایای مختلف و در زیر نور خورشید چطوره کیفیت صفحه؟
در کلکسی تجربه کار با این گوشی رو داشته که بتونه نقاط ضعف و قوتشو بگه؟
ممنون.
mohsen_gh1991
26-03-2013, 17:24
دوستان نظرتون در مورد LG prada چیه؟
ol.mansoor
26-03-2013, 18:42
سلام دوستان
تنها چیزی که برام مهمه قدرت سخت افزاری و کیفیت گوشیه تو موقعیتهای مختلف.خیلی کشور سازنده گوشی برام مهم نیست فقط میخوام بدونم گوشی خوبیه و ارزش خریدن داره یا نه؟ چون خیلی جزئیات زیادی در موردش جایی ننوشته
CPU: MediaTek MTK6577 dual core 1001MHz البته تو سایتا فقط dual core 1.2GHz (این چیپست تو گوشی G4nfc بود.تنها تفاوت G4 و G4nfc تو چیپست nfc هست یا بقیه مشخصاتم فرق میکنه؟)
دوربین 8مگاپیکسل فیلم برداری رو چیزی ننوشته ولی میگن 720p دوربین دوم هم 2 مگاپیکسل
1) این گوشی ژیروسکوپ داره؟ تو سایت جی اس ام اریا زده حفظ کننده جهت(ژیرو) البته تو سایتای دیگه بهش اشاره نشده.
4) رزولوشن دقیق دوربین و فیلمبرداریش هم میخوام بدونم چقده و اینکه hdr هم میتونه عکس بگیره؟
5) تو گوشی G3 میگن فیلمبرداری به صورت وارون گرفته میشه یعنی موقع پخش فیلم گرفته شده تصویر برعکس دیده میشه. تو این مدل هم این مشکل هست؟
6) تو مدل G3 میگن اگه اون حالت امضا رو برای قفل گوشی بزاریم گوشی هنگ میکنه. واقعا همینطوره یا نه؟ و اگه اینطوریه تو این گوشی هم دیده میشه؟
9) گوشی داغ نمیکنه مثلا باهاش بازی کنیم یا هم زمان چند کارو باهاش انجام بدیم.(حالا داغ داغ هم نه فقط گرمای بیشتر از حد متعارف)
10) جنس بدنه چطوره؟ پلاستیک فشرده هست ولی کیفیتش چطوره؟ و اینکه رنگ گوشی بعد مدتی از بین نمیره؟
11) تو مشخصات زده حافظه گوشی 4 گیگ ولی یک گیگش فک کنم در دسترس باشه برای 3 گیگ بقیه چکار باید کرد؟
12) جی پی اس گوشی چطوره؟
15) این mediatek چطوره سازنده ای هست؟ با توجه به اینکه سی پی یو دستگاه از این شرکته.و اینکه به جز جی ال ایک دیگه چه مارکهایی از این نوع پردازنده استفاده میکنن؟
ممنون.
با این قیمت میتونید چیزی بهتر از هواوی و جی ال ایکس بگیرید مثل
xperia u
xperia ray
optimus black
htc rhyme
mohsen_gh1991
26-03-2013, 22:44
صفحه نمایش برام خیلی مهمه. میخوام حداقل 4.3 باشه
MOHAMMAD2010
26-03-2013, 23:05
دوست عزیز درجه اول چینی رو با درجه چندم چینی مقایسه میکنی !؟
mohsen_gh1991
26-03-2013, 23:24
درجه چینی بودنش خیلی مهم نیست. فقط میخوام بدونم کسی هست که بتونه این سوالا رو جواب بده؟
سلام دوستان
12) جی پی اس گوشی چطوره؟
ممنون.
شما به Prada فکر کن
گوشی های جی ال ایکس مفتشون هم گرونه!
بر اساس پرادا به سوالاتون جواب میدم ، با کمی افزایش بودجه میشه Xperia P هم تهیه کرد که از پرادا بهتره
یا Galaxy S advance
1-بله ، اکثر تلفن ها دارند و نداشتنشون هم چیزی رو عوض نمیکنه
2-سرعت وایفای برای نت ایران کافیه، سرعت وایفای برای کسی فرق میکنه که پورت 1گیگ داره
3-آنتن سه تایی که معرفی کردم خوبه ، بهترینشون فکر کنم ادونس باشه
4-P میتونه Full HD بگیره ، بقیشون HD فیلم برداری میکنن ، فکر کنم تو آپدیت HDR هم اضافه بشه ، اگر نشد میتونید خودتون اضافه کتید
5-تو مدل هایی که گفتم نیست، ولی جی ال ایکس هنوزم میگم آشغاله
6-...بالایی
7-یک روز،اکثر اندرویدی ها در آخر روز نیاز به شارژ و دچارژ دارن
8-صدای سه مدل گفته شده به جز پرادا خوبه ، پرادا معمولیه
9-گرمای بیش از حد توی هیچ گوشی نیست ، اصولا تا 40 درجه طبیعیه و آسیبی نمیزنه
10-پرادا شبیه به چرم،ادونس پلاستیک فشرده و پی آلومینیوم
11-اینو بیخیال شید،گوشی هایی که گفتم همشون اسلات مموری میخورن، اون 3گیگ هم خود سیستم عامل بر میداره و یک قسمتیش نیز فضای نصب برنامه هاست
12-جی پی اس ها همه خوبه .
13-با پلیر همش درست میشه
14-تاچ ها همه خازنی و خوبن .
15-سازنده خوبیه،ولی چینیه ، کلا هم ساپورتری نداره ، توی ساپورت سه گوشی که گفتم ،از همه بهتر Xperia P هست
16-خوب
17-زاویه دید سونی و پرادا بد،زاویه دید سامسونگ عالی
کلا در مورد اون 2 گوشی نگفتم،یعنی جی ال اکس و هواوی چون داغونن!
mohsen_gh1991
27-03-2013, 00:03
ممنون. پرادا به اندروید 4 اپدیت میشه؟
دوستان دیگه ای که تجربه کار با هواوی و جی ال ایکس دارن هم ممنون میشم یه دستی برسونن:n06:
ol.mansoor
27-03-2013, 01:49
ممنون. پرادا به اندروید 4 اپدیت میشه؟
دوستان دیگه ای که تجربه کار با هواوی و جی ال ایکس دارن هم ممنون میشم یه دستی برسونن:n06:
بله پرادا به 4.0 آپدیت میشه
پرادا گوشی خوبیه و حتی بهتز از اونایی هستن که گفتم اما پرادا که قیمتش خیلی بیشتر 750 هست مگرنه من همون اول اینو پیشنهاد میکردم
mohsen_gh1991
27-03-2013, 10:23
بله پرادا به 4.0 آپدیت میشه
پرادا گوشی خوبیه و حتی بهتز از اونایی هستن که گفتم اما پرادا که قیمتش خیلی بیشتر 750 هست مگرنه من همون اول اینو پیشنهاد میکردم
الان تقریبا قیمتش چنده؟
الان تقریبا قیمتش چنده؟
دیجی کالا فروش نوروزی گذاشته 828 تومان
mey 2009
27-03-2013, 11:28
الان تقریبا قیمتش چنده؟
من 24 اسفند از طبقه 4 علاالدین خریدم با گترانتی 2 ساله یاس به قیمت 775 هزارتومن با لوازم اصلی:)
Sent from my LG-P940 using Tapatalk 2
mohsen_gh1991
27-03-2013, 23:51
من 24 اسفند از طبقه 4 علاالدین خریدم با گترانتی 2 ساله یاس به قیمت 775 هزارتومن با لوازم اصلی:)
ممنون .امکانش هست قیمتش پایین تر بیاد تا یک ماه اینده؟
mey 2009
27-03-2013, 23:59
ممنون .امکانش هست قیمتش پایین تر بیاد تا یک ماه اینده؟
معلوم نیست! به قیمت ا ر ز بستگی داره! احتمالش هست! با این قیمت اگه گیر بیارین واقعا گوشی خوبیه! حافظه داخلیش جواب کارتون رو میده، فقط تنها مشکلی که داره به نظر من اندرویدش هست که 2.3 هست!ان شاالله ورژن 4 برای خاورمیانه بیاد!
POROMA2008
31-03-2013, 17:46
بردار
LG Prada 3
mohsen_gh1991
31-03-2013, 19:53
دوستان پرادا به 4 اپدیت میشه؟
دوستان پرادا به 4 اپدیت میشه؟
بله دوست عزیز آندروید 4 رسمی براش اومده
اینم لینک دانلود آندروید 4 برای پرادا:n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Pessimist
31-03-2013, 20:19
من خودم هوواوی g600 دارم تقریبا یه ماه قبل از عید خریدم به قسمت 800 تومن الان واقعا راضی هستم درسته که مارک شناخته شده ای تو ایران نیست اما واقعا کارشون درسته!
mohsen_gh1991
31-03-2013, 22:48
من خودم هوواوی g600 دارم تقریبا یه ماه قبل از عید خریدم به قسمت 800 تومن الان واقعا راضی هستم درسته که مارک شناخته شده ای تو ایران نیست اما واقعا کارشون درسته!
دقیقا الان مشکل من سر انتخاب یکی از این دوتاس. کلا ادمی نیستم که بخوام بر اساس برند خرید کنم. فقط میخوام نیازام برطرف بشه.
رو بحث فول اچ دی بودن خیلی تاکید ندارم چون فیلم روی گوشی نمیبینم چه برسه به فول اچ دی بودن. بازی هم خیلی اهلش نیستم ولی خب اینکه بتونه بازیا رو خوب اجرا کنه برام مهمه. مثلا g600 میتونه بازیای اچ دی رو مث اسفالت 7 یا ماست وانتد رو اجرا کنه؟ چون پردازنده گرافیکی پرادا خیلی بهتره.
و اینکه رم G600 پایین تره ولی سی پی یو دستگاه بالاتره. خواستم بدونم تو اجرای برنامه ها کندی نداره؟
دوربین کدوم یکی قوی تره؟ بعضیا میگن پرادا عکس برداریش خیلی تعریفی نداره نسبت به 8مگاپیکسل بودنش بعضیا هم میگن G600 اینطوره.
و اینکه صفحه نمایشش چطوره؟ چون استفاده از اینترنت برام یکی از کاربریای اصلی به حساب میاد خواستم ببینم این 0.2 تفاوت صفحه ها تاثیرش چقده تو این موضوع.
صفحه نمایش کدوم با کیفیت تره؟ هواوی رزولوشن بالاتری ارائه میده اما پرادا رو میگن از تکنولوژی NOVA (اگه درست گفته باشم) استفاده میکنه که کیفیتش بالاتره.
و اینکه اگه پرادا رو اپدیت کنم کندی به وجود نمیاره تو گوشی؟
ممنون میشم اینا رو جواب بدی دوست عزیز. البته منظورم سوالاییه که مربوط به هواوی هست.
دوستان دیگه هم لطفا یه کمکی بکنن.
mohsen_gh1991
31-03-2013, 22:49
بله دوست عزیز آندروید 4 رسمی براش اومده
اینم لینک دانلود آندروید 4 برای پرادا:n02:
پس این قضیه رام اروپا و خاور میانه قضیه ش چیه؟ میگن اگه با رام های غیر از خاور میانه اپدیت بشه از گارانتی در میاد :n02:
پس این قضیه رام اروپا و خاور میانه قضیه ش چیه؟ میگن اگه با رام های غیر از خاور میانه اپدیت بشه از گارانتی در میاد :n02:
دوست عزیز من خودم OB دارم اپتیموس بلک پیشنهاد میکنم پرادا را بگیر چون خودمم میخوام بعد عید گوشی را بفروشم و پرادا بگیرم چون دیزاین فوق العاده داره
الان با OB هیچ مشکلی ندارم تا حالا 5 تا رام مختلف هم روش امتحان کردم و گارانتی هم اصلا باطل نمیشه!
در ضمن پرادا نوا نیست و تنها گوشی ال جی که نوا هست OB خودمه:n02: که یکی از دلایل خریدش همین صفحه نمایشه واقعا عالیه این صفحه نمایش
صفحه نمایش پرادا IPS هستش صفحه نمایش هواوی هم ال جی میزنه پس از این نظر فرقی ندارند اما
دوربین دوم پرادا از G600 بهتره
رم بیشتر و مموری داخلی بیشتری داره
تنها برتری G600 باتریه که به دلیل صفحه نمایش بزرگترش زیاد باهم فرقی ندارند
mohsen_gh1991
31-03-2013, 23:48
مرسی سیویل جان. : دی
کامل بود توضیحاتت فقط بگو ببینم دوربینش در چه حدیه؟ HDR میتونه عکس بگیره؟
mohsen_gh1991
31-03-2013, 23:49
کماکان منتظر جواب اقای Pessimist هم هستیم.
بازم مچکرم
خواهش میکنم
توضیح معتبر در مورد دوربین این گوشی
Overall, the photos from the LG Prada 3.0 are among the best 8MP performers in our chart tests. The Apple iPhone 4S did a tad better, but the Prada 3.0 still does greater than most 8MP droids out there.
شک نکن که دوربین خوبی داره اینجا هم گفته که یکی از بهترین 8 مگاپیکسلی هاست
Pessimist
01-04-2013, 19:10
دقیقا الان مشکل من سر انتخاب یکی از این دوتاس. کلا ادمی نیستم که بخوام بر اساس برند خرید کنم. فقط میخوام نیازام برطرف بشه.
رو بحث فول اچ دی بودن خیلی تاکید ندارم چون فیلم روی گوشی نمیبینم چه برسه به فول اچ دی بودن. بازی هم خیلی اهلش نیستم ولی خب اینکه بتونه بازیا رو خوب اجرا کنه برام مهمه. مثلا g600 میتونه بازیای اچ دی رو مث اسفالت 7 یا ماست وانتد رو اجرا کنه؟ چون پردازنده گرافیکی پرادا خیلی بهتره.
و اینکه رم G600 پایین تره ولی سی پی یو دستگاه بالاتره. خواستم بدونم تو اجرای برنامه ها کندی نداره؟
دوربین کدوم یکی قوی تره؟ بعضیا میگن پرادا عکس برداریش خیلی تعریفی نداره نسبت به 8مگاپیکسل بودنش بعضیا هم میگن G600 اینطوره.
و اینکه صفحه نمایشش چطوره؟ چون استفاده از اینترنت برام یکی از کاربریای اصلی به حساب میاد خواستم ببینم این 0.2 تفاوت صفحه ها تاثیرش چقده تو این موضوع.
صفحه نمایش کدوم با کیفیت تره؟ هواوی رزولوشن بالاتری ارائه میده اما پرادا رو میگن از تکنولوژی NOVA (اگه درست گفته باشم) استفاده میکنه که کیفیتش بالاتره.
و اینکه اگه پرادا رو اپدیت کنم کندی به وجود نمیاره تو گوشی؟
ممنون میشم اینا رو جواب بدی دوست عزیز. البته منظورم سوالاییه که مربوط به هواوی هست.
دوستان دیگه هم لطفا یه کمکی بکنن.
سلام رفیق
درسته برند نباید زیاد مهم باشه این گوشی هوواوی فیلم های اچ دی رو خوب پخش میکنه اما واسه فیلم های فول اچ دی مشکل داره و در توانش نیست!
بازی رو خوب اجرا میکنه من که تا حالا هر بازی رو امتحان کردم مشکلی نداشتم حالا اگه بازی خیلی واست مهمه میتونی همون پرادا رو ورداری اما اگه اینترنت واست مهمه باید بگم که هوواوی صفحه 4.5 اینچی داره و واسه وبگردی واقعا مناسبه و منم از نت زیاد استفاده میکنم و تا حالا راضی بودم!
این گوشی هوواوی یه خوبی دیگه داره اینکه طراحی نسبتا خوبی داره و هر کسی که تا حالا دیدم از شکل ظاهریش خوشش اومده!
حالا باز انتخاب با خودته و سعی کن عجولانه تصمیم نگیری منم اولش نمیخواستم اینو بگیرم و قصد داشتم یکی از مدل های سونی رو بگیرم اما بعدا با کلی تحقیق به این نتیجه رسیدم این گوشی نسبت به اون مدل سونی که میخواستم بگیرم بهتره!
Reza_994
01-04-2013, 20:31
اینا رو یه نگا بنداز :
~ 4.0 Inch :
GooPhone/yophone i5 (5s pro): 830
GooPhone/yophone i5+ (5s+ pro): 860
~ 4.5 Inch
Star B94M : 685
Miz z1 : 692
Lenovo a820 : 720
Amoi n828 : 790
isa a19Q : 755
UMI x1s : 825
~ 4.7 Inch :
Flying F600 : 675
isa a19Q : 755
K-touch U90 : 850
Cubot A890/m6689 : 872
Cubot A6589 : 965
$$$$ Freelander I20 / Newman N2 : 1,100,000 $$$$
5Inch
Star X920 Butterfly : 800
HDC Galaxy N9500 : 800
Star S5 Butterfly : 815
Legend x920 : 815
ThL w8 : 850
Zoppo Zp810 / ZP800h : 910
Iocean X7 (Youth) : 935 -Presell-
5.3 or 5.5Inch
Star N9389 / N9330 : 720
Star N7189 / s7189 : 725
Hero a9600 : 800
Zoppo ZP900 : 895
ZP910 Leader : 935
5.7Inch
iNew i2000 : 850
Star n9589 : 920
Zoppo ZP950+ : 1,035,000
اگه از چینی خوشت نمیاد lenovo a820 رو یه نگا بنداز
MTK6589, Cortex A7 quad core, 1.2GHz;
GPU: PowerVR SGX 544
mohsen_gh1991
01-04-2013, 23:53
سلام رفیق
درسته برند نباید زیاد مهم باشه این گوشی هوواوی فیلم های اچ دی رو خوب پخش میکنه اما واسه فیلم های فول اچ دی مشکل داره و در توانش نیست!
بازی رو خوب اجرا میکنه من که تا حالا هر بازی رو امتحان کردم مشکلی نداشتم حالا اگه بازی خیلی واست مهمه میتونی همون پرادا رو ورداری اما اگه اینترنت واست مهمه باید بگم که هوواوی صفحه 4.5 اینچی داره و واسه وبگردی واقعا مناسبه و منم از نت زیاد استفاده میکنم و تا حالا راضی بودم!
این گوشی هوواوی یه خوبی دیگه داره اینکه طراحی نسبتا خوبی داره و هر کسی که تا حالا دیدم از شکل ظاهریش خوشش اومده!
حالا باز انتخاب با خودته و سعی کن عجولانه تصمیم نگیری منم اولش نمیخواستم اینو بگیرم و قصد داشتم یکی از مدل های سونی رو بگیرم اما بعدا با کلی تحقیق به این نتیجه رسیدم این گوشی نسبت به اون مدل سونی که میخواستم بگیرم بهتره!
ممنون از راهنماییت
دقیقا من الان همین مشکل رو دارم که دودلم بین این دو مدل. انتخاب خیلی برام سخت شده. واقعا نمیدونم کدومش بهتره. از یه طرف صفحه بزرگ و با کیفیت هواوی و صدای قوی و از طرف دیگه سخت افزار قویتر و وجود nfc(که البته کاربردی تو ایران نداره تا چند سال اینده) و ژیروسکوپ و سخت افزار قوی تر پرادا.
دوربین های دو گوشی رو نمیدونم کدومش بهتره. یه عده میگن هواوی یه عده دیگه میگن پرادا. اخرش نفهمیدم کدوم بهتره؟
شما میتونی یه لطفی بکنی یکی دوتا نمونه عکس بگیری بزاری؟ مخصوصا hdr شو میخوام ببینم.
اگه امکانش نیست که عکساتو اپ کنی میتونی فقط بگی کیفیت عکسا در چه حدیه و این فیلتر HDR چه تاثیری رو عکس داره؟
ممنون
دوستان هوای ساخت کدام کشور هست
Reza_994
02-04-2013, 10:59
china................
moslem47
02-04-2013, 18:56
اگه از چینی خوشت نمیاد lenovo a820 رو یه نگا بنداز
MTK6589, Cortex A7 quad core, 1.2GHz;
GPU: PowerVR SGX 544
این لنوو تو ایران نمایندگی داره؟ اگه مشکل سخت افزاری پیدا کنه جایی هست که بشه پیداش کرد ؟ توسط شرکت رام براش عرضه میشه ؟
Reza_994
02-04-2013, 19:16
رام که صد در صد عرضه میشه
ولی نمایندگی فک نکنم داشته باشه
از چین باید سفارش بدین
لنوو نمایندگی داره ،ولی برا لپ تاپ هاش
خیر جایی نیست چون مدل معروفی نیست
توسط شرکت شاید، ولی کاستوم رام و ... دلتون رو صابون نزنید
در مورد سوال دوست عزیزمون
HDR تاثیر زیادی داره ، ولی نباید خود گوشی رو بر اساس HDR انتخاب کنید
یک سری مزایا و معایب هست ،مثلا پرادا ساپورتش توی ICS استاپ شده و فعلا معلوم نیست جلی بین بیاد یا نه
از اون طرف هواوی کلا نمیدونه ساپورت چیه
صفحه نمایش ها هم جفتشون شارپ و خوب هستند .
از طرفی صفحه نمایش S amoled توی Advance هست به علاوه اندروید 4.1.2که در حال حاضر نیز براش عرضه شده. ولی مشکلی که داره مقدار رم کمترشه. دوربین هم کاملا در یک سطح هستند و تنها تفاوت به خاطر رزولوشن عکسشون هست ، مثلا اینجارو نگاه کنید
یک دوربین 5-8-13مگا ، نویز خاصی ندارند و همشون در یک رنج هستند،فقط تنها فرق به خاطر مگاپیکسل هستو هر سه لنز های خوبی دارند.
به نظرم چیزی که تو این رنج همه چی تمام باشه ، Xperia P هست. بعدش ادونس و بعد پرادا که البته قیمت هاشون نیز تفاوت داره. پرادا اقتصادی تره ولی توی ریویو ها از باتریش بد گفتن و گفتن از باتریش انتظار زیادی نداشته باشید.
mohsen_gh1991
02-04-2013, 20:15
دوستان الان قیمت پرادا و هواوی جی 600 چنده؟ بگین اگه بشه شاید همین امروز و فردا برم تو کارش
mohsen_gh1991
02-04-2013, 20:54
اقایون اساتید یه سوال فنی در مورد پرادا :
دوست من آپدیت آندروید این گوشی تا 4.0.4 اومده ولی فقط برا اروپا،برای خاورمیانه هنوز نیومده.اگر گوشیتون ورژن اروپاست (نمیدونم چجوری میشه فهمید) میتونید با برنامه آپدیت سرویس ال جی (یا همچین برنامه ای) گوشیتونو آپدیت کنید اگر گوشیتون ورژن خاورمیانه هست یا باید منتظر آپدیت باشید یا اینکه با روت کردن گوشیتون رام 4.0.4 ورژن اروپا رو روی گوشیتون فلش بزنید.
این بابا چی میگه؟(البته تو یه سایت دیگه). یعنی اگه ورژن اروپا نباشه گوشی بدون روت کردن نمیشه اپدیتش کرد؟
Reza_994
02-04-2013, 21:11
هوای گرافبک ضعیفی داره adreno 203
بنظرم xperia p > lg prada 3 > huawei ascend g600
قیمت دیجیکالا
849 g600
prada 828
پی رو آف گذاشته:n29:
ولی باز نظرم رو lenovo a820 که گارانتی نداره 720 درمیاد
4 هسته ای و گرافیگش همون sgx544 که تو اس4 استفاده شده البته 1 هسته:n02:
moslem47
03-04-2013, 00:28
چند تا رام برای lenovo a820
اقایون اساتید یه سوال فنی در مورد پرادا :
دوست من آپدیت آندروید این گوشی تا 4.0.4 اومده ولی فقط برا اروپا،برای خاورمیانه هنوز نیومده.اگر گوشیتون ورژن اروپاست (نمیدونم چجوری میشه فهمید) میتونید با برنامه آپدیت سرویس ال جی (یا همچین برنامه ای) گوشیتونو آپدیت کنید اگر گوشیتون ورژن خاورمیانه هست یا باید منتظر آپدیت باشید یا اینکه با روت کردن گوشیتون رام 4.0.4 ورژن اروپا رو روی گوشیتون فلش بزنید.
این بابا چی میگه؟(البته تو یه سایت دیگه). یعنی اگه ورژن اروپا نباشه گوشی بدون روت کردن نمیشه اپدیتش کرد؟
نه این حرف درست نیست اصلا فلش زدن رام ربطی به روت کردن گوشی نداره!
به نظرم چیزی که تو این رنج همه چی تمام باشه ، Xperia P هست. بعدش ادونس و بعد پرادا که البته قیمت هاشون نیز تفاوت داره. پرادا اقتصادی تره ولی توی ریویو ها از باتریش بد گفتن و گفتن از باتریش انتظار زیادی نداشته باشید.
عزیز جون مطمئنی P همه چی تمامه !:n04: اگر تو ریویو پرادا از باتری بد گفتن پس ریویو P از باتری چی میگن؟
mohsen_gh1991
03-04-2013, 10:33
هوای گرافبک ضعیفی داره adreno 203
بنظرم xperia p > lg prada 3 > huawei ascend g600
قیمت دیجیکالا
849 g600
prada 828
پی رو آف گذاشته:n29:
ولی باز نظرم رو lenovo a820 که گارانتی نداره 720 درمیاد
4 هسته ای و گرافیگش همون sgx544 که تو اس4 استفاده شده البته 1 هسته:n02: این لنوو هم برند چینیه تا جایی که میدونم. پردازنده شم از همون پردازنده هاییه که تو جی ال ایکس به کار رفته. الان این مدل تو بازار هست برای خرید؟
نه این حرف درست نیست اصلا فلش زدن رام ربطی به روت کردن گوشی نداره!
عزیز جون مطمئنی P همه چی تمامه !:n04: اگر تو ریویو پرادا از باتری بد گفتن پس ریویو P از باتری چی میگن؟
بلی. باتری تی هم ضعیفه . اون هم حداکثر شارژ دهی یک روزه و البته! از پرادا بهتر عمل کرده
ولی لنز دوربین بهتر
صفحه نمایش با تراکم پیکسل بیشتر
ساپورت یکم بهتر
حافظه داخلی بیشتر
سخت افزار جدید تر و کمی قوی تر
بیشتر از این میخوان آخه؟!
بلی. باتری تی هم ضعیفه . اون هم حداکثر شارژ دهی یک روزه و البته! از پرادا بهتر عمل کرده
ولی لنز دوربین بهتر
صفحه نمایش با تراکم پیکسل بیشتر
ساپورت یکم بهتر
حافظه داخلی بیشتر
سخت افزار جدید تر و کمی قوی تر
بیشتر از این میخوان آخه؟!
از شما که کاربر فعالی بعیده اطلاعات غلط بدی! حالا خودت سونی داری و با ال جی مشکل داری دلیل نمیشه کسی را گمراه کنی!( به آرمان میگما:n02:)
دوربین پرادا مطمئنا بهتره !
باتری P هم مطمئنا ضعیفتره کلا همه از باتری این گوشی شاکی هستند
حافظه P بیشتره اما اسلات مموری نداره!( چطور برای نکسوس 4 این مشکله اما برای سونی برتریه! واقعا که
سخت افزار بهتر! این دیگه از اون حرفها بود رم پرادا Dual هستش و GPU به مراتب قوی تری داره :n02:
تراکم پیکسلی سونی تو حلقم با اون رنگهای غیر طبیعی گوشی هاش!
بازم بگم
Reza_994
03-04-2013, 12:21
مالی 400 قوی تر از 540
این لنوو هم برند چینیه تا جایی که میدونم.
زیر مجموعه برند ibm امریکایی که خودس مالزی هست ولی کارخونه تو چینه:n09: پس برند چینی نیست مثل اون یکی ها
پردازنده شم از همون پردازنده هاییه که تو جی ال ایکس به کار رفته.
آره مال همون شرکت هست ولی قدرتش زمین تا آسون فرق داره
PowerVR SGX 530 فوق العاده ضعیفه 820 544 همونی که تو اس4 استفاده شده
رم 512 < رم 1گیگ
الان این مدل تو بازار هست برای خرید؟
خیر. باید یه ماه صبر کنین تا از چین براتون بیارن
این مدل اگه تو بازار بیارن این دلال های گرامی بالای یه میلیون اگه لطف کنن میارن
از شما که کاربر فعالی بعیده اطلاعات غلط بدی! حالا خودت سونی داری و با ال جی مشکل داری دلیل نمیشه کسی را گمراه کنی!( به آرمان میگما:n02:)
دوربین پرادا مطمئنا بهتره !
باتری P هم مطمئنا ضعیفتره کلا همه از باتری این گوشی شاکی هستند
حافظه P بیشتره اما اسلات مموری نداره!( چطور برای نکسوس 4 این مشکله اما برای سونی برتریه! واقعا که
سخت افزار بهتر! این دیگه از اون حرفها بود رم پرادا Dual هستش و GPU به مراتب قوی تری داره :n02:
تراکم پیکسلی سونی تو حلقم با اون رنگهای غیر طبیعی گوشی هاش!
بازم بگم
عزیزم من از برند خاصی طرفداری نمیکنم ، شما به طرز عجیبی رو ال جی غیرت داری! من به هیچ گوشی هم دلبستگی نداشتم و تنها دلیلی که Xperia T رو فعلا نگه داشتم ، خوردن به پیسی ه :دی وگرنه سونی همیشه یک جور ایراد تو گوشی هاش داره، مثلا توی همین T دوربینش اونطور که میگن نیست، سنسورش بیش از حد نور میگیره و هرچقدر هم تنظیم کنیم بازم همینه.
اما در مورد این دو گوشی
دوربین :
نویز عکس توی پرادا اینطور نشون نمیده که دوربین بهتری داشته باشه
باتری پرادا از P ضعیف تره، هر ریویویی که میخوای بخون ،
همینطور تاک تایم ها رو مقایسه کن .
حافظه هم خیر برتری نیست عزیزم، مشکله . ولی حافظه داخلی بیشتر ،دقت کنید توی پستم اشاره کردم.
سخت افزار هم در حد هستند اما چیپ نواتور کم مصرف تر و همینطور جدید تره ، با یک کرنل کوچیک ، میشه مالی 400 رو اورکلاک کرد، در مورد صحت حرفام لینک نیازه ؟
تراکم پیکسلی هم ربط زیادی به متن نداره ، طبیعتا وضوح متون و وبگردی توی گوشی با تراکم پیکسلی 270 بهتر از 210 هست ! سونی هم رنگ غیر طبیعی نداره ، اون سامسونگه :p
موفق باشی
moslem47
03-04-2013, 14:22
بالاخره خرید لنوو پیشنهاد میشه؟
این مدل A820 را الان با قیمت 720 وارد میکنند. 4 هسته ای با این قیمت عالیه . هم قیمت تک هسته ای برند مثل sony j - lg l7هست
عزیزم من از برند خاصی طرفداری نمیکنم ، شما به طرز عجیبی رو ال جی غیرت داری! من به هیچ گوشی هم دلبستگی نداشتم و تنها دلیلی که Xperia T رو فعلا نگه داشتم ، خوردن به پیسی ه :دی وگرنه سونی همیشه یک جور ایراد تو گوشی هاش داره، مثلا توی همین T دوربینش اونطور که میگن نیست، سنسورش بیش از حد نور میگیره و هرچقدر هم تنظیم کنیم بازم همینه.
کاملا مشخصه :n02: مخصوصا از امضاتون و پست های شما!
اما در مورد این دو گوشی
دوربین :
نویز عکس توی پرادا اینطور نشون نمیده که دوربین بهتری داشته باشه
نویز زیاد فرقی نداره توضیح همین سایتی که بهش استناد کردی در مورد دوربین پرادا!
Overall, the photos from the LG Prada 3.0 are among the best 8MP performers in our chart tests. The Apple iPhone 4S did a tad better, but the Prada 3.0 still does greater than most 8MP droids out there.
باتری پرادا از P ضعیف تره، هر ریویویی که میخوای بخون ،
همینطور تاک تایم ها رو مقایسه کن .
اینایی که گذاشتی اعدادیه که کمپانی داده اما در عمل تست باتری اینو نشون میده:n02:
حافظه هم خیر برتری نیست عزیزم، مشکله . ولی حافظه داخلی بیشتر ،دقت کنید توی پستم اشاره کردم.
سخت افزار هم در حد هستند اما چیپ نواتور کم مصرف تر و همینطور جدید تره ، با یک کرنل کوچیک ، میشه مالی 400 رو اورکلاک کرد، در مورد صحت حرفام لینک نیازه ؟
موفق باشی
این جمله شما دیگه حرفی را باقی نمیذاره :n02: کرنل!! اور!!
در تمام تست ها OMAP4 برتر از Novathor هستش
در ضمن تراکم پرادا 216 نه 210 :n02: این اختلاف هم به دلیل 0.3 اینچ بزرگتر بودن صفحه پرادا هستش( اینو نمیدونستی شما)!!
mohsen_gh1991
03-04-2013, 15:30
دوستان در کل در مور پرادا سه چهار تا مورد برام یه مقدار نگران کننده س :
اول از همه باتری گوشیه که میگن خیلی ضعیفه. میخوام بدونم برای استفاده از اینترنت و اهنگ گوش دادن و فیلم دیدن و... (به جز بازی کردن) چند ساعت باتری جوابگو هست؟ با بازی کردن چند ساعت؟
صدای گوشی چطوره؟ میگن صدای ضعیفی داره نسبت به همرده های خودش.
سیستم عاملش چطور؟ کیگن با اپدیت کردن تو فونتای فارسی مشکل پیدا میکنه. و با روت کردن میشه درستش کرد فقط. اگه راه دیگه ای داره میشه بگین؟
دوربینش هم نظرات ضد و نقیضی داره تو سایتای بررسی کننده گوشی نوشته دوربینش خیلی خوبه ولی کاربرایی که دارن میگن خیلی جالب نیست.
در ضمن هواوی ژیروسکوپ داره؟
mohsen_gh1991
03-04-2013, 15:35
خیر. باید یه ماه صبر کنین تا از چین براتون بیارن
این مدل اگه تو بازار بیارن این دلال های گرامی بالای یه میلیون اگه لطف کنن میارن
یعنی چطوری؟ باید اینترنتی سفارش بدم؟
moslem47
03-04-2013, 17:06
یعنی چطوری؟ باید اینترنتی سفارش بدم؟
اره. قیمتش هم دوروبر 720 تومنه
mohsen_gh1991
04-04-2013, 10:48
دوستان در کل در مور پرادا سه چهار تا مورد برام یه مقدار نگران کننده س :
اول از همه باتری گوشیه که میگن خیلی ضعیفه. میخوام بدونم برای استفاده از اینترنت و اهنگ گوش دادن و فیلم دیدن و... (به جز بازی کردن) چند ساعت باتری جوابگو هست؟ با بازی کردن چند ساعت؟
صدای گوشی چطوره؟ میگن صدای ضعیفی داره نسبت به همرده های خودش. صداش نسبت به یه گوشی مث گلکسی ایس یا ارک اس چطوره؟
سیستم عاملش چطور؟ کیگن با اپدیت کردن تو فونتای فارسی مشکل پیدا میکنه. و با روت کردن میشه درستش کرد فقط. اگه راه دیگه ای داره میشه بگین؟
دوربینش هم نظرات ضد و نقیضی داره تو سایتای بررسی کننده گوشی نوشته دوربینش خیلی خوبه ولی کاربرایی که دارن میگن خیلی جالب نیست.دوربینش نسبت به دیزایر اچ دی چطوره؟
در ضمن هواوی ژیروسکوپ داره؟
کسی اینا رو جواب نمیده؟
POROMA2008
05-04-2013, 15:18
پردا: 4.3 inches (~217 ppi pixel density
glx بخر از تولید داخلی حمایت کن جفتش چینیه فرقی نداره
moslem47
05-04-2013, 17:33
glx بخر از تولید داخلی حمایت کن جفتش چینیه فرقی نداره
اگه چینیه که دیگه تولید داخلی نمیشه
Soroush-S
05-04-2013, 19:25
اگه چینیه که دیگه تولید داخلی نمیشه
همه قطعات که داخل نمیزنه - شاید 30 یا 40 درصد تولید داخل باشه. ولی مونتاژ داخل هستند یعنی چندنفری با خرید ما نون میخورن:n02:
کسی با گوشی اسنووی کار کرده ؟ دوربینش در چه حده ؟
mohsen_gh1991
19-04-2013, 00:26
دوستان امروز یه قیمت گرفتم از گوشیا دیدم گوشی gl optimus l7II اومده قیمتش 730 و هواویg600 هم بین 820 تا 850 بود. کانفیگ دوتا گوشی تقریبا یکیه. به جز سایز گوشیا که ال جی 4.3 و هواوی4.5. و اینکه سی پی یو ال جی 1گیگاهرتزه و مال هواوی 1.2 گیگاهرتز و البته هر دو از نوع a5 هستن. از نظر نرم افزاری سیستم عامل ال جی اندروید 4.1 هست. و اینکه قابلیت ساپورت فایلای صوتی و تصویری بیشتری هم داره نسبت به هواوی.
میخواستم بدونم این تفاوت .2 گیگاهرتزی چقد میتونه تاثیر گذار باشه تو سرعت گوشی و اینکه تو اجرای بازی طوری نیست که نسبت به هواوی کم بیاره؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
maziarzar
19-04-2013, 17:17
دوستان امروز یه قیمت گرفتم از گوشیا دیدم گوشی gl optimus l7II اومده قیمتش 730 و هواویg600 هم بین 820 تا 850 بود. کانفیگ دوتا گوشی تقریبا یکیه. به جز سایز گوشیا که ال جی 4.3 و هواوی4.5. و اینکه سی پی یو ال جی 1گیگاهرتزه و مال هواوی 1.2 گیگاهرتز و البته هر دو از نوع a5 هستن. از نظر نرم افزاری سیستم عامل ال جی اندروید 4.1 هست. و اینکه قابلیت ساپورت فایلای صوتی و تصویری بیشتری هم داره نسبت به هواوی.
میخواستم بدونم این تفاوت .2 گیگاهرتزی چقد میتونه تاثیر گذار باشه تو سرعت گوشی و اینکه تو اجرای بازی طوری نیست که نسبت به هواوی کم بیاره؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
از کجا قیمت گرفتی ؟؟
mohsen_gh1991
19-04-2013, 19:59
از کجا قیمت گرفتی ؟؟
از مشهد بازار "موبایل و کامپیوتر مشهد".
ممنون میشم راهنمایی کنین
تفاوت خیلی جزییه
سلام دوستان
12) جی پی اس گوشی چطوره؟
ممنون.
الآن جی ال ایکس جی 5 اومده که بسیار پیشرفته و بسیار ارزنده است نسبت به قیمتش 680 هزار ت و از طرفی با تولید در ایران و در کارخانه مدرنی در شهر اهواز با بیش از 1500 نفر نیروی متخصص بهترین گزینه خواهد بود.(دوربین 8 - رم 1 گیگ - صفحه نمایش 5.7 اینچ - و... تو سایت جی ال ایکس بری مشخصاتشو پیدا می کنی.
این هایی هم که گوشی ایرانی رو می کوبند یا اطلاعاتشون ضعیفه یا با تولید ایرانی و اشتغال جوون های ایرانی مشکل دارن.
آخه بی دلیل چرا می گید گوشی جی ال ایکس فلانه و و...در مجموع فکر می کنم با خدماتش بعد از فروش وگارانتی معتبرش بهترین گزینه زیر 1 میلیونی باشه که تا گوشی های 1 میلیو ن و500 هزار تومانی هم به پاش نرسند.
شما به Prada فکر کن
گوشی های جی ال ایکس مفتشون هم گرونه!
بر اساس پرادا به سوالاتون جواب میدم ، با کمی افزایش بودجه میشه Xperia P هم تهیه کرد که از پرادا بهتره
یا Galaxy S advance
1-بله ، اکثر تلفن ها دارند و نداشتنشون هم چیزی رو عوض نمیکنه
2-سرعت وایفای برای نت ایران کافیه، سرعت وایفای برای کسی فرق میکنه که پورت 1گیگ داره
3-آنتن سه تایی که معرفی کردم خوبه ، بهترینشون فکر کنم ادونس باشه
4-P میتونه Full HD بگیره ، بقیشون HD فیلم برداری میکنن ، فکر کنم تو آپدیت HDR هم اضافه بشه ، اگر نشد میتونید خودتون اضافه کتید
5-تو مدل هایی که گفتم نیست، ولی جی ال ایکس هنوزم میگم آشغاله
6-...بالایی
7-یک روز،اکثر اندرویدی ها در آخر روز نیاز به شارژ و دچارژ دارن
8-صدای سه مدل گفته شده به جز پرادا خوبه ، پرادا معمولیه
9-گرمای بیش از حد توی هیچ گوشی نیست ، اصولا تا 40 درجه طبیعیه و آسیبی نمیزنه
10-پرادا شبیه به چرم،ادونس پلاستیک فشرده و پی آلومینیوم
11-اینو بیخیال شید،گوشی هایی که گفتم همشون اسلات مموری میخورن، اون 3گیگ هم خود سیستم عامل بر میداره و یک قسمتیش نیز فضای نصب برنامه هاست
12-جی پی اس ها همه خوبه .
13-با پلیر همش درست میشه
14-تاچ ها همه خازنی و خوبن .
15-سازنده خوبیه،ولی چینیه ، کلا هم ساپورتری نداره ، توی ساپورت سه گوشی که گفتم ،از همه بهتر Xperia P هست
16-خوب
17-زاویه دید سونی و پرادا بد،زاویه دید سامسونگ عالی
کلا در مورد اون 2 گوشی نگفتم،یعنی جی ال اکس و هواوی چون داغونن!
چرا حرف بی ارزش و بی تحقیق می زنی...
تو که در مورد جی ال ایکس اطلاعات نداری و حتی به خودت زحمت بررسیش رو هم نمی دی!بی خود در موردش نظر میدی.
مدل های کلاسیک جی ال ایکس چون اوایل تولید این کارخونه بوده یک سری ایراداتی داشته ولی در مدل های هوشمند با برندهای برتر رقابت می کنه و الحق هم خواهی دید که پیروز خواهد بود.
جی 5 جی ال ایکس رو برو ببین چه امکاناتی داره و با چه قیمتی عرضه میشه بعد بیا تولید و اشتغال ایرانی رو بکوب.(سایت جی ال ایکس- گوشی هوشمند جی 5 2014)
کارخونه مدرن و پیشرفته جی ال ایکس تو شهر - خرمشهر-اهواز با تولید بسیاری از قطعاتش تو داخل کشور داره فعالیت می کنه نزدیک 1500 نفر هم سر کارند اون وقت تو گوشی چینی رو پیشنهاد می دی.گوشی های دیگه رو زیر سوال نمی برم ولی به امثال شما بی کیفیت ترین جنس چینی رو هم بدن به جنس با کیفیت ایرانی ترجیح می دید.
جی ال ایکس ممکنه بعضی از قطعاتش ایرانی نباشه و هیچ گوشی یا جنس بین المللی هم تو پیدا نمی کنی که همه قطعات و مواداولیه اش ساخت یک کشور خاص باشه .
تو بدون منطق گوشی و صنعت کشور خودت رو داری زیر سوال می بری.
برو توی اینترنت ویدئو های برنامه پایش رو در مورد کارخونه و کارآفرینی جی ال ایکس ببین با مهندس زارعی مصاحبه مفصلی انجام شده و همه چیز رو گفتن.
ببینم دوباره جی ال ایکس رو بی دلیل زیر سوال می بری !
بدونید:
حمایت از تولید داخل با کیفیت = مبارزه با فقر وبیکاری و فساد جوانان ایرانی
mohammadreza91
13-05-2014, 07:18
من بهت اینو پیشنهاد می کنم
خودمم اینو دارم
Alcatel One Touch Snap 7025D
alli1600
13-05-2014, 08:57
سلام دوست عزیز به نظر من xperia sp بهترین گزینه است
دلایل
1.سخت افزار بسیار قوی که (بنچمارک گرفته شده ازgalaxy s3قوی تره)
2. کیفیت صفحه نمایشhdبا تراکم پیکسلی بالا
3.دوربین خوب
4.ساپورتotg
5.ساپرتnfc
6.باتری بسیار قوی
7.بسیار زیباست (مخصوصا ال ای دی پایین صفحه)
8.تمام بازی های hdرو روی بالاترین حد گرافیک بدون لگ اجرا میکنه
9.قیمت مناسب(الان تو دیجی کالا با گارانتی طلایی زده810تومان)
10.در ضمن اینارو از روی تعصب نگفتم چون من خودم سامسونگ دارم ولی به نظر من این بهتر
alli1600
13-05-2014, 09:14
در ضمن سراغglxنرو (از من به تو نصیحت )
من قبلا داشتم میدونم چه کوفتیه (گوشی از لحاظ قدرت خوبه (اونم فقطG5)ولی یکبار مصرفه)
من یه بار گوشی از دستم خورد زمین وتاچش منهدم شد بردم نمایندگی گفتن که تاچش گیر نمیاد باید یه ماه صبر کنی بعد از یک ماه صبر کردن(البته گوشیم تو نمایندگی بود تو این مدت) گفتن هفته دیگه بعدشم به سلامتی نصف پول گوشی رو دادم تا فقط تاچشو عوض کردن
alli1600
13-05-2014, 09:21
درضمنg5درسته که چهار هسته اییه ولی به لطف چیپست مسخره چینیش از یه دو هست ای جا میمونه
چیپست گرافیکشم که بدک نیست ولی دیگه داره قدیمی میشه
ولی در عوضxperia spبه لطف چیپست قوی وپردازنده قوی کول ال کام تمام 4 هسته ای های نسل اول رو جمع میکنه
چیپست گرافیکیشمaderon320هست که درgalaxy s4هم از این پردازنده استفاده شده و خدای بازیه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.