ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک!!! نداشتن صدا............

jojo_2000
26-03-2013, 11:31
سلام!!
من یه ویندوز xp sp3 نصب کردم !! الان اصلا صدا درنمیاد!! صدای انبرد رو هم امتحان کردم بازنم نشد!!:n03:
کارت صدا creative 1938 هستش!! اپدیت هم کردم!!مادربرد هم قدیمیه مدلش shuttle mv42v1 هستش!!
وقتی فیش رو به کارت صدا وصل میکنم صدای خش خش و بادو طوفان ازش بیرون میاد:n13:
این عکس از divace manager که قبل اپدیت در حین اپدیت و بعد از اپدیته!! اگه بازم لازمه از کنترل پنل هم عکس بزارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

chown
27-03-2013, 15:45
سیستم عامله قبلیت چی بوده؟ این اولین باره که ویندوز XP نصب می کنی و صداش در نمیاد؟ یه وقت درایورهای اشتباه ی نصب نکرده باشی . بعضی شرکتای مادربرد سازی دو سی دی درایور ارائه میدن که یکیش برای XP هست و یکی برای vista و 7 . مطمئن باشید که از XP استفاده کرده باشید.

supermax15
27-03-2013, 15:50
نرم افزار driver genius رو بگیر بعد دیرایور رو میشناسه از اینترنت خودش دانلود میکنه

EXTREME
31-03-2013, 14:45
اگه با نصب درایور درست نشد با یک ویندوز دیگه هم تست کنید درست نشد مشکل بیشتر میتونه سخت افزاری باشه
بایوس مین رو آپدیت کنید مشکل میتونه از جک صدا و قطعات smd روی برد و کنترلر صدا باشه یا میتونه از پاور سیستم باشه

الان در عکس درایور درست نصب نشده دوباره ویندوز رو نصب کنید و فقط درایور صدای آنبورد رو نصب کنید و با اون تست کنید چک کنید صدای آنبورد از بایوس فعال باشه