مشاهده نسخه کامل
: مشکل با آپدیت کردن برنامه
hamidreza2010
25-03-2013, 23:45
سلام دوستان خوبین شما؟عیدتون مبارک
دوستان ببخشید من یه برنامه رو میخوام آپدیت کنم هرکاری میکنم وقتی آپدیتش تموم میشه و میخواد آپدیتها رو نصب کنه این پیام خطا رو میده.میخواستم ببینم کسی میدونه مشکلش چیه.اگه دوستان کمک کنن ممنون میشم
( توی عکس چیزی که معلومه واسه net framework هست ولی من از ورژن 1 تا 4 رو نصب کردم ولی درست نشده) حالا کسی میدونه کمک کنه خواهشا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از جزئیات پیام خطا
hamidreza2010
28-03-2013, 00:44
دوستان کسی کمک نمیکنه؟
شاید آپدیتش برا سیستم شما ج نمیده. اگه اپدیتش کمه برو رو یه سیستم دیگه یا یه ویندوز دیگه اپدیت کن جواب بگیری شاید.
hamidreza2010
28-03-2013, 12:56
دوست عزیز روی سیستم های دیگه هم همینطوریه.راستش قضیه یکم طولانی و گفتنش سخته ولی به هر حال باید راه حلی برای رفع این مشکل باشه.اگه کسی میتونه راهنمایی کنه. ممنون
به شرکت نرم افزار مشکل رو بگو. حالا تو فرومش یا ایمیلش :n02:
انگلیسیت هم خوب نبود به یکی بگو جور کنه ماشالله برو بچ انگلیش زیاده تو فروم :n02:
hamidreza2010
08-05-2013, 12:03
دوستان من مشکلم حل نشده
کسی راه حله دیگه ایی به ذهنش نمیرسه
antbadell
14-05-2013, 14:45
سلام دوستان خوبین شما؟عیدتون مبارک
دوستان ببخشید من یه برنامه رو میخوام آپدیت کنم هرکاری میکنم وقتی آپدیتش تموم میشه و میخواد آپدیتها رو نصب کنه این پیام خطا رو میده.میخواستم ببینم کسی میدونه مشکلش چیه.اگه دوستان کمک کنن ممنون میشم
( توی عکس چیزی که معلومه واسه net framework هست ولی من از ورژن 1 تا 4 رو نصب کردم ولی درست نشده) حالا کسی میدونه کمک کنه خواهشا:
اینم از جزئیات پیام خطا
سلام خدمتتون
نمیتونید اسم برنامه رو بگین؟اینطوری زودتر به نتیجه میرسید
ممکنه این برنامه با این ویندوزی که دارید مشکل داشته باشه و بعضی از دستوراتش اجراء نشه یا ممکنه باگ خود نرم افزار باشه.
با ویندوز 7 هم تست کنید.
hamidreza2010
14-05-2013, 17:58
سلام خدمتتون
نمیتونید اسم برنامه رو بگین؟اینطوری زودتر به نتیجه میرسید
ممکنه این برنامه با این ویندوزی که دارید مشکل داشته باشه و بعضی از دستوراتش اجراء نشه یا ممکنه باگ خود نرم افزار باشه.
با ویندوز 7 هم تست کنید.
سلام
اسم برنامه که توصیفی هست.
برای مدرسه هست.دست من نیست.یعنی خود اداره روی تمامی سیستم ها همین برنامه رو با ویندوز ایکس پی نصب کرده.برای همین نمیشه وین 7 نصب کرد.ستاپ برنامه هم پیدا نمیشه چون فقط دست مسئول اینکار هست.
جالب اینه که خود مسئوال هم نمیتونه حلش کنه.می خوام ببینم کسی میدونه این مشکل بخاطر چی هست و چطوری درست میشه؟
antbadell
14-05-2013, 18:45
سلام
اسم برنامه که توصیفی هست.
برای مدرسه هست.دست من نیست.یعنی خود اداره روی تمامی سیستم ها همین برنامه رو با ویندوز ایکس پی نصب کرده.برای همین نمیشه وین 7 نصب کرد.ستاپ برنامه هم پیدا نمیشه چون فقط دست مسئول اینکار هست.
جالب اینه که خود مسئوال هم نمیتونه حلش کنه.می خوام ببینم کسی میدونه این مشکل بخاطر چی هست و چطوری درست میشه؟
روی همه ی ویندوز ها برنامه توصیفی اجرا میشه؟ یا فقط با آپدیت کردنش مشکل دارید؟
لینک برنامه توصیفی ورژن 5.5 توی اینترنت موجود هست البته مربوط به مرداد سال 91 هست، ولی خوب شاید با این ورژنش مشکل آپدیت هم براتون حل بشه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
hamidreza2010
14-05-2013, 21:09
روی همه ی ویندوز ها برنامه توصیفی اجرا میشه؟ یا فقط با آپدیت کردنش مشکل دارید؟
لینک برنامه توصیفی ورژن 5.5 توی اینترنت موجود هست البته مربوط به مرداد سال 91 هست، ولی خوب شاید با این ورژنش مشکل آپدیت هم براتون حل بشه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا دمت گرم.
راستش گفتم که مسئول این کار بر روی تمام سیستم ها وین xp نصب کرده حدود 100 تا سیستم هست جالب اینه که همشون مشکل آپدیت دارن.البته قبلا اینطوری نبودا ولی حدود 3 ماهی اینطوری شده.سیدی برنامه هم دست خودشه و به کسی نمیده.اصلا فکر نمیکردم بشه تو اینترنت پیداش کرد.
حالا تست میکنم خبر میدم امیدوارم مشکل حل شه ( که اگه بشه عالی میشه)
حالا شما که زحمت کشیدی جواب دادی اگه شد این سایت رو یه نگاه بنداز ببین چیزی دست گیرت میشه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.