ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با قطعی مداوم adsl

hno
25-03-2013, 08:31
باسلام خسته نباشید
من یک مودم adsl  tplink 8811 دارم که اخرین ورژن فریم ورک رو هم روش نصب کردم . 1 ماهی هست که مشکل مداوم قطعی اینترنت دارم . به خصوص در ساعات شبانه که هر 1 ساعت اینترنت قطع میشه . 
هربار هم به یک صورت هست . مثلا یک بار چراغ Adsl خاموش میشه ، یک بار دیگه چراغ ها روشن هست ولی اینترنت کار نمیکنه . شاید روی تا 10 بار این اتفاق بیفته و خیلی خیلی اذیت میکنه . 
شرکت adsl میگه مشکل از ما نیست . 
میخواستم ببینم چه طوری میتونم بفهمم مشکل از کجا هست و چه طوری باید مشکل رو برطرف کرد؟

با تشکر فراوان

EXTREME
31-03-2013, 14:47
باسلام خسته نباشید
من یک مودم adsl tplink 8811 دارم که اخرین ورژن فریم ورک رو هم روش نصب کردم . 1 ماهی هست که مشکل مداوم قطعی اینترنت دارم . به خصوص در ساعات شبانه که هر 1 ساعت اینترنت قطع میشه .
هربار هم به یک صورت هست . مثلا یک بار چراغ Adsl خاموش میشه ، یک بار دیگه چراغ ها روشن هست ولی اینترنت کار نمیکنه . شاید روی تا 10 بار این اتفاق بیفته و خیلی خیلی اذیت میکنه .
شرکت adsl میگه مشکل از ما نیست .
میخواستم ببینم چه طوری میتونم بفهمم مشکل از کجا هست و چه طوری باید مشکل رو برطرف کرد؟

با تشکر فراوان

برای اینکه بتونید مشکل رو بفهمید باید با یک مودم سالم تست کنید اگه بازم اینطوری شده مشکل میتونه از سیم تلف وصل شده به مودم خطوط تلفن خونه اسپیلیتر یا پورت باشه
بهتره مودم رو سرخط هم تست کنید
اگه با مودم دیگه اینطوری نشد مشکل از خود مودم است