مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در مورد لپ تاپ های فوجیتسو و مخصوصا مدل Fujitsu LifeBook AH 532 D
MESHKIPOSH
24-03-2013, 17:44
سلام دوستان
میخواستم سوال کنم برند فوجیتسو چطوره ؟
من این مدل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو قصد دارم بگیرم ولی موندم سر برندش ، راستش من زیاد از لپ تاپ سر در نمیارم .
برندی هست که فردا اگه خواستم بفروشمش مشتری پیدا بشه واسش ؟
تو این رنج قیمت 1800 حالا یه مقدار بالا پایین از این بهتر چیزی هست ؟ برند دیگه ای پیشنهاد میکنید یا این فوجیتسو با توجه به آلمانی بودنش خوبه ؟
نخرم فردا بخوام بفروشمش رو دستم بمونه !
نیازم هم بیشتر اینترنت و فیلم دیدن هستش . البته یه موقع ها بازی ، یه موقع ها فتوشاپ و ادیت فیلم هم انجام میدم .ولی کلا زیاد استفاده میکنم لپ تاپ و معمولا روشن هستش .
بسیار ممنون میشم ازتون یه راهنمایی بکنن دوستان و نظراتشونو بگن و همینطور تجربیاتشونو . با سپاس
MESHKIPOSH
24-03-2013, 18:32
دوستان عزیزم . این نمایشگر مات و براق هم لطفا بگید که فرقش چیه ؟! برای استفاده زیاد و مداوم در منزل مات بهتره یا براق ؟! چجوریاس اصلا ؟ مات بی کیفیت هستش یعنی ؟
سلام دوستان
میخواستم سوال کنم برند فوجیتسو چطوره ؟
من این مدل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو قصد دارم بگیرم ولی موندم سر برندش ، راستش من زیاد از لپ تاپ سر در نمیارم .
برندی هست که فردا اگه خواستم بفروشمش مشتری پیدا بشه واسش ؟
تو این رنج قیمت 1800 حالا یه مقدار بالا پایین از این بهتر چیزی هست ؟ برند دیگه ای پیشنهاد میکنید یا این فوجیتسو با توجه به آلمانی بودنش خوبه ؟
نخرم فردا بخوام بفروشمش رو دستم بمونه !
نیازم هم بیشتر اینترنت و فیلم دیدن هستش . البته یه موقع ها بازی ، یه موقع ها فتوشاپ و ادیت فیلم هم انجام میدم .ولی کلا زیاد استفاده میکنم لپ تاپ و معمولا روشن هستش .
بسیار ممنون میشم ازتون یه راهنمایی بکنن دوستان و نظراتشونو بگن و همینطور تجربیاتشونو . با سپاس
من باشم به جای این یه لنوو جی 580 می گرفتم !!
MESHKIPOSH
25-03-2013, 14:17
من باشم به جای این یه لنوو جی 580 می گرفتم !!
مرسی از اینکه مشورت میدی .
این Samsung NP350V5X-S04 هم میخواستم بدونم چجوریاس ! در کل کدوم برند بهتر هستش ؟ لنوو سامسونگ فوجیتسو !
راجع به صفحه نمایش براق و غیر براق چجوریاس ؟!
ممنون میشم دیگران هم مشورت بدن
مرسی از اینکه مشورت میدی .
این Samsung NP350V5X-S04 هم میخواستم بدونم چجوریاس ! در کل کدوم برند بهتر هستش ؟ لنوو سامسونگ فوجیتسو !
راجع به صفحه نمایش براق و غیر براق چجوریاس ؟!
ممنون میشم دیگران هم مشورت بدن
حقیقت من با فجیتسو با به صورت رسمی کار نکردم !! ولی هرچی دست مردم دیدم اصلا راضی کننده نبود (کیفیتش رو می گم)
از سامسونگ بگم که لب تاب های خوبی هستن ولی دو مشکل دارن اول اینکه ال سی دی خوبی ندارن
دوم که خیلی هم مهمه اینه که قیمت بالایی دارن !!
لنوو خدایی همه چیزش مناسب هس (سری جی رو می گم)
اگه بخوام مشکل رو بگم یکی وزن زیاده یکی هم گرافیک پایین هس !!
از خوبیش هم بدنه زیبا و آۀومینیوم قیمتش بد نیست و صفحه نمایش رازی کننده !!
سوالی دیگه بود بپرس امو مهدی همیشه جواب می ده :n02:
MESHKIPOSH
26-03-2013, 15:35
حقیقت من با فجیتسو با به صورت رسمی کار نکردم !! ولی هرچی دست مردم دیدم اصلا راضی کننده نبود (کیفیتش رو می گم)
از سامسونگ بگم که لب تاب های خوبی هستن ولی دو مشکل دارن اول اینکه ال سی دی خوبی ندارن
دوم که خیلی هم مهمه اینه که قیمت بالایی دارن !!
لنوو خدایی همه چیزش مناسب هس (سری جی رو می گم)
اگه بخوام مشکل رو بگم یکی وزن زیاده یکی هم گرافیک پایین هس !!
از خوبیش هم بدنه زیبا و آۀومینیوم قیمتش بد نیست و صفحه نمایش رازی کننده !!
سوالی دیگه بود بپرس امو مهدی همیشه جواب می ده :n02:
مرسی مهدی جان .
دوستان دیگه هم اگه راهنمایی کنن و مشورت بدن ممنون میشم . با سپاس
مرسی مهدی جان .
دوستان دیگه هم اگه راهنمایی کنن و مشورت بدن ممنون میشم . با سپاس
این چه طرز صحبت کردن با آموت هستش ؟
امو مهدی نه مهدی جان اوکی !
MESHKIPOSH
28-03-2013, 00:00
همچنان منتظر نظرات دیگر دوستان هم هستم
NANOTABLET.IR
28-03-2013, 00:38
دوستان خواهشا یا راهنمایی نفرمایید یا اینکه دقیق و تخصصی راهنمایی بفرمایید.آخه دوست عزیز G580 شش مدل از سلرون گرفته تا I7 داره.کدوم G580 ?
وقتی یه مدل چندین کانفیگ داره خواهشا کانفیکی که مد نظرتون هست رو بفرمایید.
اگر نظر من رو میخواید تو این رنج قیمت بهترین انتخابتون MSI CX41B و MSI CX61B خواهد بود .هم مارک خوبیه .هم خوش فروشه اگه خواستید بفروشید. هم مشخصات خیلی خوبی داره به نسبت قیمتش.
مشخصات:
CPU B950
RAM 4
HARD 500
VGA ATI 7670 2GB در CX41B
VGA GEFORCE 540 2GB در CX 61B
گارانتی ماتریکس
دوستان خواهشا یا راهنمایی نفرمایید یا اینکه دقیق و تخصصی راهنمایی بفرمایید.آخه دوست عزیز G580 شش مدل از سلرون گرفته تا I7 داره.کدوم G580 ?
وقتی یه مدل چندین کانفیگ داره خواهشا کانفیکی که مد نظرتون هست رو بفرمایید..
پسر خوب ای تو ضیح های که من دادم واسه همه مدل های موجود هس به نظر من ایفدر تابو هس که توضیح دادن این موضوع رو احتیاج به گفتن نداره
مثلا درباره بدنه آلومین می خوای تو ای سون ای تریش فرق کنه
یا ال سی دی کیفیت خ.به می خوای ای تری با سری بی با هم فرق کنه خواهشن برا رضا خدا یکم توجه کن به مطالب نوشته شده !!
NANOTABLET.IR
28-03-2013, 01:02
پسر خوب ای تو ضیح های که من دادم واسه همه مدل های موجود هس به نظر من ایفدر تابو هس که توضیح دادن این موضوع رو احتیاج به گفتن نداره
مثلا درباره بدنه آلومین می خوای تو ای سون ای تریش فرق کنه
یا ال سی دی کیفیت خ.به می خوای ای تری با سری بی با هم فرق کنه خواهشن برا رضا خدا یکم توجه کن به مطالب نوشته شده !!
وقتی شما میفرمایید g580 طرف میره میگه یه g580 بده.طرف هم هر g580 که رو دستش مونده میده به مشتریش .حالا 580 با cpu b830 رم 2 هارد 320 گرافیک اینتل چه ربطی داره به خواسته های این بنده خدا؟ خواهشا مسئولیت نوشته هاتون رو به عهده بگیرید و توجیه نفرمایید
Thor God
28-03-2013, 11:41
وقتی شما میفرمایید g580 طرف میره میگه یه g580 بده.طرف هم هر g580 که رو دستش مونده میده به مشتریش .حالا 580 با cpu b830 رم 2 هارد 320 گرافیک اینتل چه ربطی داره به خواسته های این بنده خدا؟ خواهشا مسئولیت نوشته هاتون رو به عهده بگیرید و توجیه نفرمایید
دوست عزیز حرف شما هم درسته ولی توجه کن که خریدار هم ( عذر میخوام ) شاسکول نیست که همون رو برداره ! اولا که کناره لپ تاپ کانفیگ هست دوما که فوقش یه cpu-z نصب می کنه میبینه کانفیگ رو ! یعنی یه سیستم اینفورمیشن رو هم نمیبینه ؟!
داره بحث می یاد رو حرف زدن من و بقیه ی بچه ها ازین به بعد واسه خاتمه ای بحث پست نمی دم !!!
خوشکل پسر کسی که می گه فلان لب تاب رو نقد و برسی کن حتما اینقدر از سیستم سر در می یاره !!
گاهی هم بد نی به شعور کسی که داره ازت مشورت می خواد احترام بزاری :n11:
من تازه Samsung NP350V5X-S04 رو خریدم در کل راضیم ....اکثر بازیا رو رحت میکشه ...هنگی نداره فعلا......کیفیت صفحه نمایشش هم خوبه (نه بد نه عالی)..!
MESHKIPOSH
31-03-2013, 04:07
دوستان مرسی از نظراتتون .
nano tablet , thor god ممنون ازتون . هردوی دوستان حس نیت دارن و ممنون ازشون ولی من راضی نیستم واسه کمک به من بحثتون بشه
من به ایسوس رسیدم
میخواستم نظرتون رو راجع به ایسوس بدونم .
k53sd core i5 - 2450 - 2/5
k55vd - core i5 - 3210 m - 2/5
از بین این دوتا کدوم بهتره از لحاظ پردازنده ؟ مدل پردازنده 3210 بالاتر و بهتر از 2450 هستش ؟ گرافیکاشون یکیه
از لحاظ باطری و داغ کردن چطورن ؟
k56cm- core i5 - 3317U - 1/7
این نسبت به اون دوتا چطوره ؟ قویتره با توجه به مدل پردازندش ؟ سرعتش که 1/7 هست چطور ؟ کارت گرافیک این هم GeForce GT 635M هست که از اونا بهتره ولی پردازنده رو نمیدونم .
از لحاظ باطری و داغ کردن چطوره؟
k56cm رنگ سفید هم داره ؟ کسی اگه میدونه ممنو میشم بگه
در کل سری k ایسوس خوبه ؟
ایسوس نسبت به فوجیتسو و لنوو برند بهتری تو لپ تاپ هستش یا ضعیفتر ؟!
با تشکر
بهتره پردازنده آیویبریج برداری همون ۳۲۱۰ خوبه. من مدلهای جدیدو به قدیمیترها که سندیبریج بودن مثل ۲۴۵۰ ترجیح میدم!
3317U یه پردازنده کم مصرفه ULV مخفف اولترا لاو ولتاژ هست. معمولا تو اولترابوکها استفاده میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایسوس برند خوبیه در کل الان برند چندان مهم نیست شما بهتره مدلهای انتخابی رو بررسی کنی.یه برند ممکنه یه مدل عالی داشته باشی و یه مدل نه چندان خوب
Thor God
31-03-2013, 12:58
دوستان مرسی از نظراتتون .
nano tablet , thor god ممنون ازتون . هردوی دوستان حس نیت دارن و ممنون ازشون ولی من راضی نیستم واسه کمک به من بحثتون بشه
من به ایسوس رسیدم
میخواستم نظرتون رو راجع به ایسوس بدونم .
k53sd core i5 - 2450 - 2/5
k55vd - core i5 - 3210 m - 2/5
از بین این دوتا کدوم بهتره از لحاظ پردازنده ؟ مدل پردازنده 3210 بالاتر و بهتر از 2450 هستش ؟ گرافیکاشون یکیه
از لحاظ باطری و داغ کردن چطورن ؟
k56cm- core i5 - 3317U - 1/7
این نسبت به اون دوتا چطوره ؟ قویتره با توجه به مدل پردازندش ؟ سرعتش که 1/7 هست چطور ؟ کارت گرافیک این هم GeForce GT 635M هست که از اونا بهتره ولی پردازنده رو نمیدونم .
از لحاظ باطری و داغ کردن چطوره؟
k56cm رنگ سفید هم داره ؟ کسی اگه میدونه ممنو میشم بگه
در کل سری k ایسوس خوبه ؟
ایسوس نسبت به فوجیتسو و لنوو برند بهتری تو لپ تاپ هستش یا ضعیفتر ؟!
با تشکر
چاکرتیم . نه بابا این حرفا چیه ؟ آخه بعضی وقتی به شعور آدم توهین میشه ...
k55vd که 2 و 300 در میاد برات ؟ k56c هم که 2 و 600 قیمت داره ؟! شما گفتی تا 1 و 800 ؟
مدل هایی که گفتی خیلی گرونن نسبت به کانفیگشون ( ما که آخر نفهمیدیم بودجت چه قدره ) ولی تا 2 و 300 ، 700 میتونی Z500 از لنوو بخری که دقیقا کانفیگ k56c رو داره + تو بعضی از چیز ها هم قوی تره و اینکه ارزون تر هم هست دیزاینش هم عالیه
k55vd و k53sd به دردت نمیخورن چون گرافیکشون ضعیفه ... حداقل برای گیم باید 640 داشته باشی
سری k ایسوس مخصوصا این مدل هایی که گفتی بر گشتی داشتن سری n بهتره ...
ایسوس تو کانفیگ یکسان قیمت بالاتری داره .
MESHKIPOSH
04-04-2013, 23:18
بهتره پردازنده آیویبریج برداری همون ۳۲۱۰ خوبه. من مدلهای جدیدو به قدیمیترها که سندیبریج بودن مثل ۲۴۵۰ ترجیح میدم!
3317U یه پردازنده کم مصرفه ULV مخفف اولترا لاو ولتاژ هست. معمولا تو اولترابوکها استفاده میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایسوس برند خوبیه در کل الان برند چندان مهم نیست شما بهتره مدلهای انتخابی رو بررسی کنی.یه برند ممکنه یه مدل عالی داشته باشی و یه مدل نه چندان خوب
مرسی از اینکه راهنمایی کردی دوست عزیز . ممنون
چاکرتیم . نه بابا این حرفا چیه ؟ آخه بعضی وقتی به شعور آدم توهین میشه ...
k55vd که 2 و 300 در میاد برات ؟ k56c هم که 2 و 600 قیمت داره ؟! شما گفتی تا 1 و 800 ؟
مدل هایی که گفتی خیلی گرونن نسبت به کانفیگشون ( ما که آخر نفهمیدیم بودجت چه قدره ) ولی تا 2 و 300 ، 700 میتونی Z500 از لنوو بخری که دقیقا کانفیگ k56c رو داره + تو بعضی از چیز ها هم قوی تره و اینکه ارزون تر هم هست دیزاینش هم عالیه
k55vd و k53sd به دردت نمیخورن چون گرافیکشون ضعیفه ... حداقل برای گیم باید 640 داشته باشی
سری k ایسوس مخصوصا این مدل هایی که گفتی بر گشتی داشتن سری n بهتره ...
ایسوس تو کانفیگ یکسان قیمت بالاتری داره .
مرسی از راهنماییت دوست عزیز . متاسفانه آدمای دوروبر برند میشناسن ، برند معروف نباشه میگن این چیه بابا :))
بهرحال ممنون ازتون .
MESHKIPOSH
19-04-2013, 16:12
مرسی از راهنمایی و نظر دوستان عزیز
من به مدل Dell Inspiron 5520 رسیدم .
میخواستم بپرسم این سری از دل خوب در اومده یا نه ؟
5521 Dell Inspiron چطوره ؟ کدوم بهتره ؟ 5521 پردازندش 1.7 هست اما5520 پردازنده 2.5 داره اما مدل پردازنده5521 بالاتره ، کدوم بهتره از لحاظ پردازنده ؟
با تشکر و عذ خواهی از اینکه تاپیک رو دوباره بالا آوردم
MESHKIPOSH
19-04-2013, 16:26
یه سوال دیگه هم اینکه گرافیک 5520 من آخر نفهمیدم ddr5 هستش یا ddr3 ?
یه جا نوشته ddr3 یه جا نوشته ddr5 !
یا اینکه با هردو کانفیگ موجوده ؟! ممنون میشم در این زمینه هم راهنمایی کنن دوستان
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.