مشاهده نسخه کامل
: Xperia L | گوشی اندرویدی سونی با صفحه 4.3 پیکسل و دوربین 8 مگاپیکسل و پردازنده دو هسته ای
Amir-Rainman
24-03-2013, 17:11
به تازگی سونی گوشی میان رده خود به نام Sony xperia L را معرفی کرده، که با ترکیبی از ویژگی های دقیق مهندسی، جانشین و ادامه دهنده راه Xperia U و Xperia P است.
Xperia L دارای دوربین 8 مگاپیکسلی با سنسور Exmor RS و ویژگی built-in HDR برای عکاسی و فیلم برداری است همچنین دارای دوربین ثانویه با کیفیت VGA نیز میباشد.
دارای وزن 137 گرم و صفحه نمایش 4.3 اینچی و مقاوم به خش است. دارای 8 گیگ حافظه داخلی که 5.8 گیگ در دسترس کاربر هست
این گوشی با سه رنگ سفید، قرمز و سیاه معرفی شده و سطح قیمت گوشی هم حدود 300 یورو (البته 229 دلار هم گفتن) تخمین زده شده است.
مشخصات و عکس ها:
دوربین 8 مگاپیکسلی با سنسور Exmor RS و ویژگی built-in HDR برای عکاسی و فیلم برداری
صفحه نمایش 4.3 اینچی با کیفیت 854×480 پیکسل و مقاوم به خش
پردازنده دو هستهای کوآلکام با سرعت 1 گیگاهرتز
حافظه داخلی 8 گیگابایت و پشتیبانی از کارت حافظه خارجی تا 32 گیگابایت
امکانات ارتباطی مانند Wi-Fi ، بلوتوث نسخه 4 و NFC
اندروید 4.1 آبنبات ژلهای
باتری 1750 میلی آمپری
رنگ مشکی، سفید و قرمز
وزن 137 گرم
یک LED نشانگر زیبا در قسمت پایین گوشی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
supermax15
25-03-2013, 15:40
واقعا سونی نشون داد که بینظیره
بنچمارک های این گوشی اومد
مشخصات
dual-core processor 1Ghz Snapdragon MSM8230
GPU Andreno 305
Ram 1GB,
4,3 inch 854*480px
Android 4.1.2
points Quadrant 6059 and 10,865 points Antutu Benchmark
که از وان ایکس و اس 3 هم جلو زده (Quadrant)
که هم امتیاز اکسپریا tx.v.t اورده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی ازدلایلش هم بخاطر lower resolution screen هست که 854*480px هست
واقعا سونی نشون داد که بینظیره
بنچمارک های این گوشی اومد
مشخصات
dual-core processor 1Ghz Snapdragon MSM8230
GPU Andreno 305
Ram 1GB,
4,3 inch 854*480px
Android 4.1.2
points Quadrant 6059 and 10,865 points Antutu Benchmark
که از وان ایکس و اس 3 هم جلو زده (Quadrant)
که هم امتیاز اکسپریا tx.v.t اورده
یکی ازدلایلش هم بخاطر lower resolution screen هست که 854*480px هست
البته این عکسا و پنچمارکا که گذاشتی مربوط به اکسپریا SP هستش که دوهسته ای کریت 1.7 گیگاهرتزیه
supermax15
25-03-2013, 21:06
توی این 2تا عکس L و SP کنار همن که L سمت راستی هست
توی این 2تا عکس L و SP کنار همن که L سمت راستی هست
فکر کنم اشتباه می کنید سمت راستی T نه L
Amir-Rainman
26-03-2013, 12:20
گوشی سمت راست L نیست!
L دوربین ثانویه ش بالا سمت چپِ ولی این بالا وسط ِ
تویه عکسای پست اول هم میتونین دوربین دومش رو ببینین
supermax15
26-03-2013, 13:49
فکر کنم اشتباه می کنید سمت راستی T نه L
گوشی سمت راست L نیست!
L دوربین ثانویه ش بالا سمت چپِ ولی این بالا وسط ِ
تویه عکسای پست اول هم میتونین دوربین دومش رو ببینین
اره منم الان ویدئو بررسی همین عکس رو دیدم گفتشt هست ولی من از این سایت گرفته بودم اوردم نمی دونستم
badboys_87
14-07-2013, 20:27
با توجه به اینکه این گوشی قیمت خیلی مناسبی داره و یک انتخاب عالی توی رنج قیمت زیر 900 هزار تومن هستش چند تا ایراد من توش دیدم
1- تو جعبه اش هندس فری نداره که اگه بخرید 30-40 تومن اضافه باید بدید
2-فیلمبرداری 1080 نداره ولی اکسپریا p که ارزونتره فول اچ دی میگیره
3-صفحه نمایش معمولی در حالی که تو اکثر مدل های سونی از تکنولوژی وایت مجیک و براویا انجین استفاده شده تازه این مدل tft هست که در مقایسه با led , ips ضعیفتره
4-قابلیت usb on the go نداره باهاش میشه از طریق کابل هارد یا فلش به گوشی زد
5- پورت hdmi نداره
vahidsport
21-07-2013, 01:25
با توجه به اینکه این گوشی قیمت خیلی مناسبی داره و یک انتخاب عالی توی رنج قیمت زیر 900 هزار تومن هستش چند تا ایراد من توش دیدم
1- تو جعبه اش هندس فری نداره که اگه بخرید 30-40 تومن اضافه باید بدید
2-فیلمبرداری 1080 نداره ولی اکسپریا p که ارزونتره فول اچ دی میگیره
3-صفحه نمایش معمولی در حالی که تو اکثر مدل های سونی از تکنولوژی وایت مجیک و براویا انجین استفاده شده تازه این مدل tft هست که در مقایسه با led , ips ضعیفتره
4-قابلیت usb on the go نداره باهاش میشه از طریق کابل هارد یا فلش به گوشی زد
5- پورت hdmi نداره
اگه این امکانات رو داشت که دیگه قیمت ش این نمیشد
بنظر من به غیر از مورد 3 بقیه رو میشه یه کاری کرد ولی مورد 3 تو 95 درصد کارها ازش استفاده میشه.... ولی خوب قیمت خوبی داره...
badboys_87
28-07-2013, 10:02
قیمتش پایین اومده...
Extreme-Forces
13-10-2013, 13:52
این گوشی رو هفته پیش خریداری کردم. به نسبت قیمتش گوشی خوبیه . کیفیت صفحش ناراحت کننده نیست اصلا. درسته TFT هست و رزولشنش پایینه ولی تصویر خوبی ارائه میده.
ویدئو های 720 p رو راحت نشون میده ولی ویدئو با کیفیت 1080 رو نمیتونه پخش کنه. ( هماهنگی صدا و تصویر نداره رو کیفیت 1080 )
امتیاز بنچمارکش با نرم افزار Antutu هم شد 9500
در کل خوش دست و خوش استیل هست و مهم اینه که بالای گوشی نوشته SONY :n12::n02:
Pedram_mrn
14-10-2013, 15:32
این گوشی رو هفته پیش خریداری کردم. به نسبت قیمتش گوشی خوبیه . کیفیت صفحش ناراحت کننده نیست اصلا. درسته TFT هست و رزولشنش پایینه ولی تصویر خوبی ارائه میده.
ویدئو های 720 p رو راحت نشون میده ولی ویدئو با کیفیت 1080 رو نمیتونه پخش کنه. ( هماهنگی صدا و تصویر نداره رو کیفیت 1080 )
در کل خوش دست و خوش استیل هست و مهم اینه که بالای گوشی نوشته SONY :n12::n02:
از MX player برای پخش فایل های 1080 استفاده کنید و نتیجه رو اعلام کنید... اوصولا باید پخش کنه
Extreme-Forces
14-10-2013, 21:14
از MX player برای پخش فایل های 1080 استفاده کنید و نتیجه رو اعلام کنید... اوصولا باید پخش کنه
از همون استفاده کردم ولی سرعت پخش تصویر پایینه و صدا و تصویر همزمان نمیشن. ولی کیفیت 720 رو نشون میده.
حتی 2 تا کدک از MX Player نصب کردم ولی در هیچ حالتی 1080 رو روون پخش نکرد.:n04::n03:
hamed1297
14-10-2013, 21:16
از همون استفاده کردم ولی سرعت پخش تصویر پایینه و صدا و تصویر همزمان نمیشن. ولی کیفیت 720 رو نشون میده.
حتی 2 تا کدک از MX Player نصب کردم ولی در هیچ حالتی 1080 رو روون پخش نکرد.:n04::n03:
گزینه H/W هم تیک بزنید
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
Extreme-Forces
17-10-2013, 00:45
گزینه H/W هم تیک بزنید
بازم اجرا نمیکنه. کلا توان پخشش رو نداره. فقط باید تبدیل کنی به کیفیت پایین تر تا بتونه پخش کنه
adrenalin
17-10-2013, 11:18
درسته این مدل توانایی پخش 1080 نداره :n27:
چون خوده گوشی 720 فیلم میگیره طبیعی که نمی تونه فول اچ دی پخش کنه
دقیقا مثل گوشی های سولا و یو سونی که دو هسته ایی هستن ولی فیلم برداری و پخش فول اچ دی ندارن
در کل خوش دست و خوش استیل هست و مهم اینه که بالای گوشی نوشته SONY :n12:
درسته این مدل توانایی پخش 1080 نداره :n27:
چون خوده گوشی 720 فیلم میگیره طبیعی که نمی تونه فول اچ دی پخش کنه
دقیقا مثل گوشی های سولا و یو سونی که دو هسته ایی هستن ولی فیلم برداری و پخش فول اچ دی ندارن
من 1080 رو پخش کردم بدون مشکل با DC player (فکر کنم این بود)
Extreme-Forces
17-10-2013, 20:14
من 1080 رو پخش کردم بدون مشکل با DC player (فکر کنم این بود)
UC Player یا Dice Player نبوده ؟ DC Player نیست اصلا.
میشه دقیقا بگی نرم افزارش چی بود ؟
ممنون.:n16:
hamed1297
17-10-2013, 21:07
از bs player هم میتونتید استفاده کنید.خیلی توپه
من امروز قیمت گرفتم 600 گفتن
احتمالا فردا بخرمش
از این گوشی راضی هستید؟
منم فردا میخوام بخرمش.قیمتش حدودا 600ت هست.الان 1هفته س دنبال گوشی ام و از هووایی G610 رسیدم به L.خیلی بالا پایین کردم و از همه لحاظ بررسی و پرس و جو کردم.خیلی گوشی خوبیه
من 6 ماهه برای خواهرم خریدمش انصافا گوشی خوبیه مشکلی نداره از نظر من
البته چون صفحه نمایش گوشی خودم IPS هستش از نظر صفحه نمایش در مقابل گوشی خودم خیلی ضعیفه
من امروز خریدمش.تا به الان که بنظرم گوشی خوبیه.شخصی سازی خیلی گسترده ای داره
اولین مشکلی که دیدم اینه که باطریش خیلی ضعیفه نسبت به گوشی و زود خالی میشه
دوستان سوالی داشتم.حافظه ی داخلی این گوشی 4گیگه.من یه رم 8گیگ انداختم.رم رو شناخته ولی توی فایل منجر نمیتونم رم و اطلاعاتش رو پیدا کنم.باید برنامه ی خاصی بریزم؟کسانی که دارن اطلاع رسانی کنند
پ.ن: حل شد
دوستان سوالی داشتم.حافظه ی داخلی این گوشی 4گیگه.من یه رم 8گیگ انداختم.رم رو شناخته ولی توی فایل منجر نمیتونم رم و اطلاعاتش رو پیدا کنم.باید برنامه ی خاصی بریزم؟کسانی که دارن اطلاع رسانی کنند
پ.ن: حل شد
یک برنامه خودش داره file commander از اونجا راحت میشه مدیریت فایلها را انجام داد
یک برنامه خودش داره file commander از اونجا راحت میشه مدیریت فایلها را انجام داد
بله داره ولی هرکاری کردم برای من رم رو بالا نمی آورد و فقط حافظه ی داخلی رو نشون میداد.رم رو شناخته بود ولی توی کامندر یا حتی برنامه اکسپلورر بالا نمی آورد و برنامه ی root explorer رو ریختم و مشکل حل شد
Extreme-Forces
03-01-2014, 00:02
بله داره ولی هرکاری کردم برای من رم رو بالا نمی آورد و فقط حافظه ی داخلی رو نشون میداد.رم رو شناخته بود ولی توی کامندر یا حتی برنامه اکسپلورر بالا نمی آورد و برنامه ی root explorer رو ریختم و مشکل حل شد
ASTRO file manager هم برنامه خوبیه.
اره فضای داخلی گوشی 4 گیگه که خیلی زود پر میشه.
MOHAMMAD2010
09-01-2014, 20:44
کیفیت دوربین این گوشی چطوره ؟
من زیاد به عکسای اینترنتی اعتماد ندارم اگه میشه یکی یه عکس با کیفیت از فضای بیرون خونه بندازه ببینم چه جوریه
ممنون
PersiAndroid
11-01-2014, 16:40
دوستان من این گوشی رو خریدم اما آنتن نمیده و لاک هست و
set network unlock pin میده باید چیکارش کنم چطور آنلاک میشه؟
hamed1297
11-01-2014, 18:10
دوستان من این گوشی رو خریدم اما آنتن نمیده و لاک هست و
set network unlock pin میده باید چیکارش کنم چطور آنلاک میشه؟
از کجا خریداری کردید.؟ مربوط به کدووم اپراتور هست؟
PersiAndroid
11-01-2014, 19:03
هدیه گرفتم اما رو pکش اسم اpراتوری نیست. از بازار شیراز گرفتن
hamed1297
12-01-2014, 00:42
هدیه گرفتم اما رو pکش اسم اpراتوری نیست. از بازار شیراز گرفتن
نمیدونم صد در صد جواب میده یا نه ولی فکر کنم یه رم آفیشال نسخه اینترنشنال با فلش تولز، فلش بزنید مشکل حل بشه
کدوم بازار شیراز همچنین گوشی فروختن؟
Lord-Voldemort
17-01-2014, 18:23
سلام
کلا من با وایفای گوشی مشکل دارم هر وقت میخواد وصل میشه ، بعداز اینکه فعال می کنم به مدم وصل میشه ولی به اینترنت وصل نمیشه یعنی عکس رد و بدل شدن اطلاعات اون بالا نمیاد . چرا ؟؟
-
قبلا توی پیامک ها هر کی پیام میداد میومد بالای صفحه ولی الان نمیاد همون وسطا یا پایین هست و هر کی بالا بوده همون جا سرجاش هست . ؟؟؟
سلام
کلا من با وایفای گوشی مشکل دارم هر وقت میخواد وصل میشه ، بعداز اینکه فعال می کنم به مدم وصل میشه ولی به اینترنت وصل نمیشه یعنی عکس رد و بدل شدن اطلاعات اون بالا نمیاد . چرا ؟؟
-
قبلا توی پیامک ها هر کی پیام میداد میومد بالای صفحه ولی الان نمیاد همون وسطا یا پایین هست و هر کی بالا بوده همون جا سرجاش هست . ؟؟؟
مطمئن هستید اینترنتون رو وصله؟؟یا شارژ سرویستون تموم نشده؟
در مورد مشکل دومتون هم میتونید نرم افزار go sms رو نصب کنید
احتمالا بعد از ابدیت این اتفاق نیوفتاده؟
Sent from my C2105 using Tapatalk 4 Beta
Lord-Voldemort
18-01-2014, 13:06
مطمئن هستید اینترنتون رو وصله؟؟یا شارژ سرویستون تموم نشده؟
در مورد مشکل دومتون هم میتونید نرم افزار go sms رو نصب کنید
احتمالا بعد از ابدیت این اتفاق نیوفتاده؟
نه مشکلی از اینترنت نیست ... بعدش خود به خود درست می شه ....:n03:
نه مشکلی از اینترنت نیست ... بعدش خود به خود درست می شه ....:n03:
اگه اشتباه نکنم سونی همین چند روز پیش یه فریمور جدید برا اکسپریا L منتشر کرده
با فریمور جدید اپدیت کنید احتمالا مشکلاتش برطرف میشه
برای اپدیت یا از برنامهsony pc compaignاستفاده کنید یا فایل ftf پیدا کنید و با فلش تول فلش کنید
PersiAndroid
18-01-2014, 14:23
نمیدونم صد در صد جواب میده یا نه ولی فکر کنم یه رم آفیشال نسخه اینترنشنال با فلش تولز، فلش بزنید مشکل حل بشه
کدوم بازار شیراز همچنین گوشی فروختن؟
نمیدونم از کجا ، باید بپرسم
فلش زدم اما درست نشد
سلام
-
من الان با اکسپریا j این مشکل رو دارم اصلا وای فای پیدا نمی کنه....
hamed1297
18-01-2014, 14:29
نمیدونم از کجا ، باید بپرسم
فلش زدم اما درست نشد
من الان با اکسپریا j این مشکل رو دارم اصلا وای فای پیدا نمی کنه....
یادمه توی j بعد از آپدیت این مشکل پیش اومد. اگه مشکل از آپدیت باشه یا باید منتظر فیکس توی آپدیت بعدی باشید یا با فلش تولز رام مخصوص منطقه اروپا رو فلش بزنید. چون بیشتر مشکل گزارش شده از خاورمیانه بوده.
Lord-Voldemort
19-01-2014, 14:36
اگه اشتباه نکنم سونی همین چند روز پیش یه فریمور جدید برا اکسپریا L منتشر کرده
با فریمور جدید اپدیت کنید احتمالا مشکلاتش برطرف میشه
برای اپدیت یا از برنامهsony pc compaignاستفاده کنید یا فایل ftf پیدا کنید و با فلش تول فلش کنید
این حجمش چقدره مگه زده حدود 4 ساعت طول میکشه...که:n04:
Amir Hossein
28-01-2014, 17:14
سلام
من تا حالا کاستوم رام نصب نکردم...میخواستم بدونم
الان رو این گوشی میشه 4.4.2 نصب کرد؟یا هنوز نیومده؟یا اگه کاستوم رام بیاد رو همه ی گوشی ها نصب میشه؟
ممنون
hamed1297
28-01-2014, 18:04
سلام
من تا حالا کاستوم رام نصب نکردم...میخواستم بدونم
الان رو این گوشی میشه 4.4.2 نصب کرد؟یا هنوز نیومده؟یا اگه کاستوم رام بیاد رو همه ی گوشی ها نصب میشه؟
ممنون
نسخه بدون اشکالش رو بعید میدونم اومده باشه ولی خود سونی میدونم واسه ایکسپریا ال کیت کت رو بیرون میده.
رام سیانوژن در حال تکمیل هست. شاید نسخه های با ایرادات جزء ی رو بتونی استفاده کنی.
بستگی داره اون گوشی توسط دولاپرها که رام ها رو واسه گوشی ها آماده میکنن، ساپورت بشه.
MOHAMMAD2010
09-02-2014, 18:21
دوستان سوالی داشتم.حافظه ی داخلی این گوشی 4گیگه.
ASTRO file manager
اره فضای داخلی گوشی 4 گیگه که خیلی زود پر میشه.
حافضه داخلی این گوشی که 8 گیگه ! چرا دو نفر که این گوشی رو داشتن نوشتن 4 گیگ !!!؟
Lord-Voldemort
09-02-2014, 18:33
من هم خریدم 4 گیگه :n16:
MOHAMMAD2010
09-02-2014, 18:46
من هم خریدم 4 گیگه :n16:
عجیبه !
یعنی gsmarena و phonearena هر دو تا اشتباه زدن !؟
عجیبه !
یعنی gsmarena و phonearena هر دو تا اشتباه زدن !؟
نه سایتا اشتباه زدن
نه دوستان
از هشت گیگ حافظه ی داخلی فقط 4.1 گیگش قابلیت دسترسی هست
Amir Hossein
16-02-2014, 03:24
میگم برای دوستان پیش نیومده که گوشی مموری کارت رو خراب کنه؟
من یه مموری انداخته بودم رو گوشی بعد دو ماه مموری فایل های داخلش رو هی خراب میکرد...نمیدونم گوشی این کارو باهاش کرد یا چی :/
دوستان من دیروز آپدیتی که خود گوشی میداد رو دانلود کردم و نصبش کردم.خیلی خوب شد.اندرویدش هم 4.2.2 شد ولی وقتی میخوام pattern رو بزنم ویبره میزنه.این توی نسخه ی جدید شده.هرچقدر هم setting رو نگاه کردم گزینه ای منوط بر off کردن این مورد نبود.کسی میدونه چجوریه؟این نسخه ی اندروید اینجوریه یا میشه کاری کرد؟
Amir Hossein
23-03-2014, 22:11
دوستان من دیروز آپدیتی که خود گوشی میداد رو دانلود کردم و نصبش کردم.خیلی خوب شد.اندرویدش هم 4.2.2 شد ولی وقتی میخوام pattern رو بزنم ویبره میزنه.این توی نسخه ی جدید شده.هرچقدر هم setting رو نگاه کردم گزینه ای منوط بر off کردن این مورد نبود.کسی میدونه چجوریه؟این نسخه ی اندروید اینجوریه یا میشه کاری کرد؟
یعنی چی؟ :31:
وقتی داری پترن رو وارد میکنی ویبره میزنه؟ برای من اینطوری نیست :\
احیانن توی تنظیمات صدا Vibrate on touch فعال نیست؟
چون من محض کنجکاوی الان فعال کردم دیدم حالا لرزید
Lord-Voldemort
05-05-2014, 22:16
این رام چیه ؟
برای این گوشی هم هست ؟
اندروید 4.2.3 برای این گوشی اومده ؟؟؟
اخرین آپدیتی ک توی آپدیت سنتر خودش ب طور رسمی اومده 4.2.2 هستش
AMIR MOHAMMAD . M
10-05-2014, 17:21
سلام
من میخوام این گوشی رو بگیرم میخواستم دوستانی که دارن یه مقدار از معایب و مضایاش بگن.
+ کیفیت دوربینش چطوره ؟ فکوسش سرعت و دقت خوبی داره یا نه؟
سلام
من میخوام این گوشی رو بگیرم میخواستم دوستانی که دارن یه مقدار از معایب و مضایاش بگن.
+ کیفیت دوربینش چطوره ؟ فکوسش سرعت و دقت خوبی داره یا نه؟
من این گوشی را تقریبا یک سالی هست که دارم از دوربینش انتظار 8 مگ را نداشته باشید کلا سونی در مورد دوربینهاش بزرگ نمایی میکنه
صفحه نمایش L هم یکی از نقاط ضعفش هست چون قبل از این گوشی ال جی با صفحه نمایش IPS داشتم که واقعا قابل مقایسه نیست
از نظر باطری و کیفیت صدا راضی بودم هنگ و لگ هم نداره نرم افزارهای زیادی نصب کردم که مشکلی نداشته
گوشی خوشدست و زیبایی هم هست من رنگ سفیدشو دارم
موقع خرید میگفتند مشکل تاچ داره اما انصافا تاچ روانی هم داشته و مشکلی نداشته
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه اما با این مقدار بودجه یکی از خوبها هستش
AMIR MOHAMMAD . M
10-05-2014, 17:36
من این گوشی را تقریبا یک سالی هست که دارم از دوربینش انتظار 8 مگ را نداشته باشید کلا سونی در مورد دوربینهاش بزرگ نمایی میکنه
صفحه نمایش L هم یکی از نقاط ضعفش هست چون قبل از این گوشی ال جی با صفحه نمایش IPS داشتم که واقعا قابل مقایسه نیست
از نظر باطری و کیفیت صدا راضی بودم هنگ و لگ هم نداره نرم افزارهای زیادی نصب کردم که مشکلی نداشته
گوشی خوشدست و زیبایی هم هست من رنگ سفیدشو دارم
موقع خرید میگفتند مشکل تاچ داره اما انصافا تاچ روانی هم داشته و مشکلی نداشته
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه اما با این مقدار بودجه یکی از خوبها هستش
من قبلا یه سونی T دستم بود با دوربین 13 و یه مقدار توقعم بالاست ولی باز با اینه بودجه فکر میکنم مورد خوبی باشه.
چیزی که برا من مهمه فکوسش هست که میخوام سر کلاس از روی مانیتور عکس بگیرم.
من قبلا یه سونی T دستم بود با دوربین 13 و یه مقدار توقعم بالاست ولی باز با اینه بودجه فکر میکنم مورد خوبی باشه.
چیزی که برا من مهمه فکوسش هست که میخوام سر کلاس از روی مانیتور عکس بگیرم.
این یک عکس از روی مانیتور البته حجم عکس 4 مگ بود که کم کردم
عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
AMIR MOHAMMAD . M
10-05-2014, 17:56
این یک عکس از روی مانیتور البته حجم عکس 4 مگ بود که کم کردم
عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کیفیتش جالب نبود ولی بهتر از هیچیه!
اون کیفیت اصلیش بهتر از اینه؟
البته با وجود زوم روی عکس کیفیتش آنچنان کم نمیشه.
کیفیتش جالب نبود ولی بهتر از هیچیه!
اون کیفیت اصلیش بهتر از اینه؟
البته با وجود زوم روی عکس کیفیتش آنچنان کم نمیشه.
کیفیت اصلی بهتره البته شرایط نوری که عکس گرفتم هم خوب نبود و اتاق تقریبا تاریک بود
OTG هم نداره البته تو یک فروم خارجی دیدم با روت گوشی تونسته بودن این قابلیت را بهش اضافه کنند
AMIR MOHAMMAD . M
11-05-2014, 19:57
دوستان منم به جرگه L داران پیوستم :n26:
AMIR MOHAMMAD . M
12-05-2014, 19:34
من یه مشکلی توش دیدم اینه که وقتی رو زمین باشه کلا تاشچ قاطی میکنه!
برای شما هم همین طوره؟
سلام
دوستم چند روز پیش یه گوشی اکسپریا ال خرید
روزه اول اون نوار مشکلی زیرش ... ( کلید هوم و اینا ) بصورت آتو عمل میکرد ... مثلا وقتی تو بازی میرفت اون منو هاید میشد
اما الان فیکسه و حتی تو بازی هم مخفی نمیشه ...
تنظیمات خاصی داره؟
رام 4.2.2 فابریک روش نصب بود ... راه حلش چیه؟
+ حالت عادی که کار میکنه این منو باید باشه یا مخفیه؟
سلام
روزه اول اون نوار مشکلی زیرش ... ( کلید هوم و اینا ) بصورت آتو عمل میکرد ... مثلا وقتی تو بازی میرفت اون منو هاید میشد
تنظیمات خاصی داره؟
پاسخگویی در حد تیم معلولان موزامبیک :n23:
Lord-Voldemort
14-05-2014, 11:10
من یه مشکلی توش دیدم اینه که وقتی رو زمین باشه کلا تاشچ قاطی میکنه!
برای شما هم همین طوره؟
نه مشکلی چندانی نداره ، مثلا من توی بازی subway وقتی چپ میریم یا راست بعضی مواقع می پره به جای حرکت به این طرف و اون طرف
سلام
تنظیمات خاصی داره؟
تنظیمات رو که من ندیدم ولی همیشه فیکسه ، حتی تو بازی
نه مشکلی چندانی نداره ، مثلا من توی بازی subway وقتی چپ میریم یا راست بعضی مواقع می پره به جای حرکت به این طرف و اون طرف
تنظیمات رو که من ندیدم ولی همیشه فیکسه ، حتی تو بازی
مطمئنی تو بازی ها همش فیکسه؟
یعنی بازی ها تمام صفحه نیست؟
AMIR MOHAMMAD . M
14-05-2014, 13:09
برا این گوشی آپدیتی قرار نیست بیاد؟
Lord-Voldemort
25-05-2014, 22:29
مطمئنی تو بازی ها همش فیکسه؟
یعنی بازی ها تمام صفحه نیست؟
اره دیگهـ :دی من خودم دارم بازی می کنم
برا این گوشی آپدیتی قرار نیست بیاد؟
هنوز چیزی نیومده :n16:
AMIR MOHAMMAD . M
27-05-2014, 22:07
آقا این تاچش خیلی منو اذیت میکنه. وقتی میزارمش رو زمین کلا تاچش قاطی میکنه.
با ریست فکتوری درست میشه؟ چون این مشکل تو این گوشی عادی نیست.
Amir Hossein
29-05-2014, 15:48
آقا این تاچش خیلی منو اذیت میکنه. وقتی میزارمش رو زمین کلا تاچش قاطی میکنه.
با ریست فکتوری درست میشه؟ چون این مشکل تو این گوشی عادی نیست.
تاچش که کلا یه خورده اذیت میکنه...
حتی سایت مرحوم نارنجی هم که گوشی رو برسی کرده بود از تاچش ایراد گرفته بود
حالا اینکه شما میگی رو زمین میذارم بد تر میشه گمونم به خاطر زاویه انگشتتونه...
با نوک لنگشت اگه با گوشی کار نکنین بهتر کار میکنه
من خودمم این گوشی رو دارم :31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.