ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بررسی امکان پذیری وصل کردن لپ تاپ به مانیتور سه بعدی

avayeabi
24-03-2013, 01:03
سلام

سئوالایی در رابطه مانیتور های سه بعدی داشتم.
لپ تاپ من Asus n53sv است، پردازنده Core i7 و کارت گرافیک Geforce G540M 1GB

1. آیا می شه مانیتور سه بعدی به آن وصل کرد و فیلم سه بعدی یا بازی سه بعدی مشاهده کرد؟ (ال سی دی لپ تاپ به طور پیش فرض سه بعدی نیست.)
اگر جواب 1 مثبت است:
1.1 آیا مانیتور را می شه به خروجی VGA وصل کرد؟
1.2 آیا مانیتور را می شه به خروجی HDMI وصل کرد؟

2. ال سی دی لپ تاپ دارای کیفیت 1366*768 می باشد، آیا می شه به مانیتور با کیفیت بالاتری (مثلا Full HD) وصلش کرد؟

ممنون از دوستان

lotin
24-03-2013, 08:40
سلام

سئوالایی در رابطه مانیتور های سه بعدی داشتم.
لپ تاپ من Asus n53sv است، پردازنده Core i7 و کارت گرافیک Geforce G540M 1GB

1. آیا می شه مانیتور سه بعدی به آن وصل کرد و فیلم سه بعدی یا بازی سه بعدی مشاهده کرد؟ (ال سی دی لپ تاپ به طور پیش فرض سه بعدی نیست.)
اگر جواب 1 مثبت است:
1.1 آیا مانیتور را می شه به خروجی VGA وصل کرد؟
1.2 آیا مانیتور را می شه به خروجی HDMI وصل کرد؟

2. ال سی دی لپ تاپ دارای کیفیت 1366*768 می باشد، آیا می شه به مانیتور با کیفیت بالاتری (مثلا Full HD) وصلش کرد؟

ممنون از دوستان

سلام.در مورد سوالاتون میخواستم مطلبی رو عرض کنم.لپ تاپ شما قابلیت پخش فیلم های 3D رو دارا میباشد و شما میتونین اونو از طریق خروجی HDMI به هر مانیتوری که قابلیت HD داره متصل کنین و با استفاده از نرم افزار های مرتبط با پخش فیلم های 3D اقدام به پخش فیلم کنین.و این که لپ تاپ شما به هر مانیتوری که قابلیت HD داشته باشه نیز متصل میشود

avayeabi
24-03-2013, 12:34
سلام.در مورد سوالاتون میخواستم مطلبی رو عرض کنم.لپ تاپ شما قابلیت پخش فیلم های 3D رو دارا میباشد و شما میتونین اونو از طریق خروجی HDMI به هر مانیتوری که قابلیت HD داره متصل کنین و با استفاده از نرم افزار های مرتبط با پخش فیلم های 3D اقدام به پخش فیلم کنین.و این که لپ تاپ شما به هر مانیتوری که قابلیت HD داشته باشه نیز متصل میشود
ممنون دوست عزیز
آیا می شه به مانیتور با کیفیت بالاتری (مثلا Full HD 1920x1080) وصلش کرد؟