مشاهده نسخه کامل
: کاهش وزن سریع ؟!
سلام عزیزان
من توی این یک ماهه حدود 4 کیلو بدون دلیل خاصی کم شدم . قبلا یادمه این میتونه عامل بیماری باشه .
البته یه کم کمتر می خورم این چند روزه ولی اصلاً سابقه نداشته من اینطوری کاهش پیدا کنه وزنم.
چه بیماری هایی هستند که علامت شون میتونه کاهش وزن باشه ؟!
سلام دوست عزیز....
دقیقا میزان مصرف غذا رو چقدر کم کردی؟؟؟؟در حدی هست که بشه گفت کاهش وزن به علت رژیم غذایی بوده؟؟؟
این 4 کیلو کاهش وزن میتونه به علت کاهش میزان کالری دریافتی و همین طور کم شدن میزان مایعات بدن باشه.....
ولی اگر همراه با این کاهش وزن حالت های دیگه ای هم دارین نیاز به یه چک آپ هست....
بیماری هایی که میتونه باعث کاهش ورزن بشه:
- اختلالات هورمونی
-مشکلات دستگاه گوارش
-پرکاری تیروئید
-مشکلات عصبی
-عفونت
دوست عزیز به غیر از کاهش وزن هیچ علائم دیگه ای ندارین؟؟؟؟؟
داروی خاصی مصرف نمی کنین؟؟؟
سابقه ی کدوم از بیماری های بالا رو خودتون یا خانوادتون دارین؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز .. .
شاید مصرف غذای اصلی رو 20 درصد کم کرده باشم و البته وعده های بین غذایی هم این یکی دو ماه تقریبا کم کردم . آب بیشتر می خوردم وقتی گرسته میشدم ... ولی فکر نمی کنم بخاطر این خیلی راحت در عرض 1 ماه 4 کیلو از بین بره !
دارویی که هر روز مصرف میکنم قرص a.s.a 80 هست و این مشکلات هم دارم »
- سرما خوردگی که حدود 1 ماه پیش تقریبا خوب شد
- دفع مقداری کف از بدن در حدود 2 هفته پیش که دو سه بار تکرار شد ولی الان قطع شده
- مشکلات کاری و عصبی هم که همیشه هست ! روزی 10-15 ساعت فکر و تمرکز ممتد !
- ریزش مو و فشار خون (البته نوار قلب و غیره عادی بود)
- غلظت خون
Khan gholi
24-03-2013, 15:47
کاهش وزن در ماه بیشتر 4 کیلو بشه ضرر داره و بعضی افراد بعلت اینکه بدنشون سوخت و ساز بالایی داره با کم کردن مقداری از کالری روزانه باعث کاهش وزن میشه.شما میگید بجای خوردن غذا ,اب میخوردید و همین اب خوردن باعث سوخت ساز بیشتر بدن میشه.معمولا در ماه اولیه رژیم غذایی همراه با سرعت زیاد از دست دادن وزن هست که این رویه در ادامه با روند کند تری دنبال میشه. اگر وزنتون بیشتر از 4 کیلو کم شد نگران باشید یا علائمی مانند زرد شدن بیش از حد پوستتون یا بی حالی یا سرگیجه
آسپیرین میتونه باعث مشکلات گوارشی و معده درد در نتیجه کاهش وزن بشه....ولی به ظاهر مثل اینکه شما درد معده ندارین....
این کاهش وزن میتونه به خاطر تغییر عاد غذایی تون باشه....
ولی بهتره یه چک آپ کامل انجام بدین......بیشتر حدسم رو مشکلات تیروئیدی هست...البته فقط در حد حدسه....
چون اگر مشکلات تیروئیدی باشه به غیر از کاهش وزن باید علائم دیگه ای هم داشته باشین....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.